Sobre L’escapulat

L’escapulat no és res més que un espai obert a tots els seguidors del CF Badalona. Un blog perquè tota la família escapulada pugui opinar i debatre sobre la situació esportiva i institucional del seu club.

La idea de crear L’escapulat va néixer de les cendres d’una iniciativa anterior, el Blog d’en Garigot, que durant tres anys (2007-2010) va ser un dels pocs canals que tenien els socis i simpatitzants del Badalona per a expressar el seu parer sobre la situació de l’equip i de l’entitat en general.

Aquest és un espai obert a tothom i completament independent. Malgrat comptar amb una certa col·laboració per part del club, escapulat.com no és en cap cas un mitjà de la institució, i les opinions que s’hi reflecteixen són responsabilitat únicament del qui us escriu i d’aquells internautes que, lliurement, les hi deixin.

A més, la voluntat d’aquest projecte és que siguin els mateixos aficionats els qui el construeixin. Totes les idees, suggeriments i/o crítiques seran ben rebudes. Així mateix, animo a tothom qui ho desitgi a col·laborar amb L’escapulat de qualsevol manera que vulgui o pugui (continguts, material, gestió del web, etc.).

Poc més us puc dir sobre el blog. Podeu fer una ullada al Manifest Fundacional, la declaració d’intencions que va servir com a presentació de L’escapulat el dia de la seva creació, el 17 de gener de 2011.

El cost anual del manteniment d’aquest blog és de 76€ (16€ pel lloguer del domini virtual, 30€ per a les eines de disseny i personalització de la web i 30€ més per a evitar la publicitat externa aleatòria de wordpress.com). Si voleu fer alguna aportació econòmica o us interessaria anunciar-vos a L’escapulat, no dubteu a contactar amb mi !

contacte@escapulat.com

L’Escapulat

Anuncis