Normes bàsiques del blog

Com sabeu, L’escapulat és un fòrum totalment lliure i independent. És a dir, una plataforma oberta que li permet a tothom expressar el que pensa. Ara bé, això no vol dir que entre tots no ens esforcem per complir unes normes mínimes  de conducta i educació.

  • Com deia el bo d’en Garigot, sigueu crítics però amables, lliures però respectuosos, incisius però educats.
  • Cap opinió serà censurada, per dura que sigui, sigui contra qui sigui i referent al que sigui. El sistema publicarà qualsevol missatge que s’escrigui sense passar per cap control ni filtre previ. Ara bé, tot comentari que contingui insults o desqualificacions serà esborrat immediatament. El respecte està per damunt de tot a L’escapulat. No cal ser groller per a expressar una opinió, per crítica que aquesta sigui.
  • Aquest és un espai de debat; en cap cas una tribuna per a fer campanyes ‘polítiques’ o de desprestigi constant contra algú o alguna cosa. Tampoc es permetrà la publicitat persistent de cap tipus, especialment la referida a organismes o entitats amb ànim de lucre.
  • No és obligatori registrar-se per a poder publicar un comentari. Ni tan sols cal deixar el correu electrònic (aquest últim sí que cal, però, per participar a la porra). En qualsevol cas, seria desitjable que tothom mantingués un àlies constant si és que vol quedar en l’anonimat. És a dir, és molt millor si en tot moment sabem qui escriu, sigui una persona real o bé el seu alter-ego a la xarxa.

L’Escapulat

Anuncis