BADALONA 1 FORMENTERA 1

Escapulats,

El Badalona no passa de l’empat davant el Formentera i pràcticament s’acomiada de qualsevol opció de playoff. En una matinal de climatologia variable a Montigalà, amb estones de sol i de pluja, els de Manolo González hi han posat més ombres que llums i han estat incapaços d’esbandir les males sensacions que va deixar la desfeta contra l’Ebro de fa dues setmanes. Els clarobscurs d’avui han posat en evidència, malauradament,  que aquest equip no té prou recursos per aspirar a l’ascens. No és cap drama, esclar, i fins i tot podríem dir que és un cop de realisme més o menys esperable. Però quin cop! Quan més ens havíem il·lusionat, després d’una remontada de somni que ens havia propulsat del pou al podi en mes i mig, se’ns torna a deixar amb la mel als llavis, just com ara fa un any. Dura vida, la de l’escapulat.

 • Una de freda. Quina lliçó tan cruel que el playoff s’hagi escapat, precisament, en dos compromisos que a priori tots donàvem per descomptats. Dues galledes d’aigua freda (ebrenca i formenterenca) com a locals que ens han deixat amb un pam de nas i han furgat les limitacions d’aquest equip. Aquestes últimes jornades, a més, amb moviments de banqueta i absències destacades damunt la gespa. Segur que els d’allà dins han fet tot el que han pogut i més. Però tornem a ofegar-nos quan ja tocàvem la sorra de la costa.
 • Una de calenta. L’objectiu de la temporada, la permanència (no ho oblidéssim!) s’ha assolit amb escreix, i certament encara mantenim opcions reals de classificar-nos per a la Copa del Rei. Ara bé, açò no pot amagar el fet que el regust final és ben amarg, i que avui molts socis estaran força decebuts amb el rendiment del Badalona en el tram decisiu de la temporada. Ja fa massa temps que fallem, precisament, quan ens hem de jugar les garrofes… Segurament la valoració seria més positiva si mai no haguéssim aspirat al playoff i l’equip s’hagués salvat còmodament, però sense il·lusions, a la mitja taula. Injust, sí, però és futbol.

Jornada 36. Badalona - Formentera

Ni a pilota aturada ni en joc ha estat clarivident el Badalona…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

15 responses to “BADALONA 1 FORMENTERA 1

 • penya trinitat

  Desde el día delcornella, l’equip ha baixat molt. Avui el gol del formentera imperdonable. Mala sort aquest any també

 • Carlos

  Veo y ya lo dije al Ebro en los playofff es el mas enchufado de todos

 • Joan

  Ahir va jugar Moyano? Segons l’Esportiu si i jo no el vaig veure pas. Algú el va veure?

  • Badaloní

   Quan el corresponsal de l’Esportiu i a la postre cap de premsa del club, prefereix marxar de pont enlloc d’anar al partit a fer la seva feina passa el que passa

 • Sobradete.

  Con lo fácil que es entrar a ver las actas de la RFEF, parece mentira que gente de medios públicos no utilice esta forma de consulta gratuita.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Tot i que encara hi han opcions de jugar la promoció, jo ja signo classificar-nos per jugar la copa del rei. Jo també veig a l’Ebro com l’equip més en forma dels que estem “lluitant” per quedar entre els quatre primers. El cas més curiós és el de l’Ontinyent, que segueix amb opcions (està empatat amb nosaltres) tot i que va perdre fa unes setmanes per 0-5 contra l’etern cuer Aragó.

  • Anonimo

   Según me comentaron en el ultimo partido a Morales no juega porque tiene una clausula que si juega un partido mas se le renovaria automaticamente es cierto escapulat?

 • Marc

  No crec que el Formentera sigui una banda com van dir alguns a la tertulia van eliminar a tot un primera com és l’Atlètic club arribant a vuitens de final de copa del Rei i tampoc crec que nosaltres ho siguem com també es va dir. Més respecte a aquest equip, més suport i no tantes crítiques sense arguments a l’entrenador i l’equip és el que necessitem. I sobretot, més seny.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom.

  Jo ara mateix també signaria els objectius d’en V-R-P. Acabar la temporada amb bon regust de boca, si pot ser guanyant l’última jornada al Mestalleta i fent Copa del Rei, que tampoc n’hem jugat tantes, darrerament, i són una bona font d’ingressos…

  Pel que fa a Morales, no en tinc ni idea d’aquesta clàusula, seria una bona pregunta per fer. És possible, però. Diria, de fet, que la temporada passada sí que hi era, la clàusula. Per a ell i per algun jugador més (Moyano?). Però potser m’equivoco.
  En tot cas, ací cadascú juga les seves cartes i el club mira pels seus interessos, com és lògic.

  Suposo que estem tots una mica destrempats amb tot plegat, però crec que quan veiem l’última jornada i els equips que estan lluitant per no baixar podrem respirar alleujats amb el patiment que ens hem estalviat.

  El Formentera no és una banda, evidentment, però el que està clar és que el Bada ha fallat en els moments clau de la temporada, i d’oportunitats en safata n’ha tingudes… Una altra temporada amb la mel als llavis i confirmant la nostra dinàmica d’equip perdedor.
  Però ei! Que al gener jo ho veia tot perdut i hauria signat amb el nas estar aixina al maig.

  Ara a veure, sobretot, què ens espera a la propera assemblea i quants bolets i inversors surten de sota les pedres per oferir l’oro i el moro de cara a la conversió en SAE. Esperem que Hummel respecti l’escapulari, almenys.

  AMUNT!

  • Lluis

   Bona notícia la recuperació del jugador Aly que per al que llegeixo a la prèvia del club no consta com lesionat

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Per cert, acabo de veure per casualitat un anunci de Nissan, en el que es veu un grup de gent (entre ells Iniesta) pilotejant de nit en un camp de futbol, i quan acaben s’en van en un cotxe conduit per l’Iniesta. El camp de futbol és el nostre. No sé si haurem cobrat alguna cosa per cedir el camp o al ser municipal haurà cobrat l’Ajuntament.

 • L'escapulat

  Bona tarda.

  Caram, V-R-P, tens raó! Us deixo el vídeo de l’anunci de NISSAN ací:

  El primer que he pensat és que Déu n’hi do la feinada que han tingut Iniesta i companyia per tapar tota la publicitat del Municipal. De símbols del Badalona no, perquè NO N’HI HA CAP…
  Veurem si se’ns explica qui treu rèdit d’aquesta acció publicitària, però crec que el més normal és que sigui l’Ajuntament, que per açò el camp és seu…

  Veig que fa setmanes que està tot una mica desanimat… Normal, eh. Però a veure si podem tancar la temporada amb dignitat. Demà partit a Mallorca que encara ens podria deixar alguna sorpresa. Com diu en Lluís, bona notícia el retorn d’Aly; a veure què passa, però, de cara a l’any vinent. Jo em temo desbandada a la plantilla; i compte a la banqueta i als despatxos.

  AMUNT!

 • Sobradete.

  Es un spot publicitario de Nissan (creo que de un coche eléctrico) que se rodó el jueves santo por la tarde a partir de las 14 horas hasta la madrugada en el Estadio, con un despliegue impresionante, lógicamente era a puerta cerrada con controles de vigilantes de seguridad.
  Sirvieron hasta katering para las comidas de los que trabajaron en el tema.

 • Oscar

  Haviam si tenim una alegria avui en forma de victoria. Si hi ha desbandada seria com cada any no hem preocuparia gaire

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s