VILLARREAL ‘B’ 0 BADALONA 0

Escapulats,

No tot està perdut. Malgrat encadenar la quarta jornada sense guanyar i no desempallegar-se de la mala dinàmica de resultats, el Badalona no es va deixar anar després del desastre contra l’Ebro i va treure la grapa i el do de pit per garfinyar un molt bon punt a Vila-real que li permet mantenir opcions de playoff, sobretot perquè la quarta plaça sembla que crema. El Cornellà va tornar a fallar i confirma que no és un rival fiable, si bé continua sent qui ho té més a mà. El Lleida, per la seva banda, no va passar de l’empat a Alacant i tampoc no assalta la zona noble. Ara entra en joc el calendari, i de quina manera. Sobre el paper el nostre és el millor dels tres, però diumenge passat ja vam tenir una cura d’humilitat i faríem bé d’anar partit a partit. Objectiu final: 60 punts, que pràcticament segur segellarien el nostre passi a la post-temporada. En tot cas, el que signaríem amb el nas és arribar a l’última jornada amb opcions…

 • Minirevolució a l’onze. Sorpresa en conèixer l’alineació a Vila-real. Sedició dels relegats: Marqueta sortia a defensar una porteria que fins ara semblava territori vedat per Morales, mentre que Uche (qui?) apareixia a la medul·lar per aportar múscul al costat de Maestre i Segura. Dos noms pràcticament oblidats que ahir van demostrar competència i professionalitat damunt la gespa. A banda de la de Moro i Rubén Sánchez, també sobtava l’absència de Rufo, mentre que Héctor i Kilian coincidien a l’esquerra. Més enllà d’assenyalar, ara caldrà veure si és un canvi ferm o es queda en toc d’atenció.
 • Càbales. La plantofada ebrenca va ser dura, però hi tornem: objectivament no tenim un mal calendari. Tenim dos partits a casa i un a fora, just a l’inrevés que Cornellà i Lleida, que tanquen la lliga lluny del seu estadi. El Cornellà es jugarà les garrofes amb tres equips que aniran a mort per evitar el descens; el Lleida té un desplaçament complicadíssim a Elx i després rep l’Olot a matadegolla. Nosaltres, per contra, si diumenge guanyem a casa el Formentera ens quedarà la visita a Mallorca contra un equip de ressaca que ja serà campió i un darrer partit a Montigalà contra el Mestalleta, un filial sense res en joc. Trepidant!

Cornellà:  Peña Deportiva – At. Baleares – At. Saguntino

Lleida:  Elche – Olot – Sabadell

Badalona:  Formentera – Mallorca – Mestalla

Jornada 35. Villarreal B - Badalona

La saga escapulada va estar a bon nivell al Mini Estadi groguet | Foto: Villarreal CF

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

12 responses to “VILLARREAL ‘B’ 0 BADALONA 0

 • Anònim

  Tot i que no vull que segueixi el míster és la tercera jornada i no la quarta sense guanyar i ahir va demostrar que es pot equivocar o no però intenta posar a qui està millor

 • Jose Antonio

  Buenas!. Pues yo sí que quiero que siga el mister. Albert tiene razón. Es la cuarta jornada (empate con Alcoyano, derrota en Cornella, derrota en casa con el Ebro y ahora este empate). Pero no olvidemos de donde venimos!!!. Venimos de hacer 26 puntos de 30 posibles entre las jornadas 23 y 32. Eso es de récord. Quedan 9 puntos. A por ellos… Por cierto, lo de Morales es raro raro. Si no me equivoco, es su primer banquillo (que no desconvocatoria por lesión) desde 2002. ¿Sabes si ayer calentó y se sintió mal o directamente salió Marqueta?

 • Carlos

  Ojo Albert no descartes tampoco al Ebro y al Hercules

 • Garigot

  Hay que ganar los 3 partidos si o si. Uche creo que es un jugador muy aprovechable y puede aportar bastante de cara a un futuro

 • Anonimus Maximus

  Yo también quiero que continúe el entrenador el año que viene y si puede ser con un presupuesto mayor para hacer un equipo con cara y ojos mejor que mejor. Nadie mejor que el para sacar provecho de tan poco presupuesto y estar donde estamos. Estos equipos que hemos tenido se los dejamos a otro y quizás estaríamos peleando por el play-out.

 • L'escapulat

  Bona tarda, companys!

  Vaig a pams:

  – Diumenge tornem a tenir una FINAL, sense tòpics. Si guanyem mantindrem les opcions de playoff al 100%, però si no pràcticament ja ens podem descartar. Crec que serà potencialment el partit més difícil dels tres que resten i, per tant, cal anar a totes i sabent el que s’ha de fer en tot moment perquè no ens passi com el dia de l’Ebro.

  – Una llàstima, com ja és habitual, que un partit important del Bada coincideixi amb la Penya. Lligats de mans i peus; la RFEF obliga a jugar al matí contra rivals balears (o dissabte), i la tele mana a l’ACB.
  Pel que tinc entès les entrades només són per als socis.

  – Jo personalment descarto Hércules i Ontinyent (que s’enfronten diumenge); l’Ebro té un calendari complicadíssim (Peralada – Peña – Balears).

  – El nostre amic Toni Hernández ja ha trobat nou destí; el Real Murcia. De flor en flor com el cavall d’Àtila.

  – Pel que fa a la continuïtat del míster, desconec, com vosaltres, quin futur tindrà, sobretot perquè la directiva acaba mandat i ni tan sols sabem res d’açò ni de la tan comentada conversió en SAE i l’entrada de grups inversors més o menys ombrívols.

  – HORARIS: El partit a Mallorca serà diumenge 6/5 a les 12 del migdia (esperem poder seguir-lo a la TV) i, si tenim opcions de playoff, gairebé segur que la darrera jornada a casa davant el Mestalla serà en jornada unificada diumenge 13/5 a les 18 hores.

 • Sobradete.

  La circular nº 49 de la RFEF del 24-4-18, habla de horarios unificados la jornada 38 de sábado 12 de Mayo a las 18 horas (no domingo), todos los equipos con complicaciones clasificatorias por play off de ascenso incluido si no esta definida la posición, por descenso y por posible participación en Copa del Rey.

  Así que posiblemente a jugar en sábado a las 18 horas, si nos jugamos algo.

 • Sobradete.

  Perdón quise decir si nos jugamos algo.

 • Carlos

  Sobradete lo han cambiado a domingo a las 18 horas,no vayas tan sobradete,sino miratelo

 • Sobradete.

  Efectivamente lo han rectificado en la circular nº50

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s