BADALONA 1 EBRO 2

Escapulats,

El Badalona cau a casa contra l’Ebro i dilapida bona part de les opcions d’acabar entre els quatre primers. En un partit aspre i sense lloc per a la floritura, els de Manolo González s’han topat amb un rival amb el vent a favor i a qui tot li ha anat rodat al llarg dels 90 minuts. Els de l’Almozara s’han mostrat implacables i, amb un joc defensiu idoni per a un arbitratge permissiu, no han perdonat en el moment precís. Una contra de manual i un regal al darrere de Rufo s’han traduït en dos gols, un a cada part i en el tram de més domini escapulat, que han pesat com una llosa impossible d’aixecar. L’equip ha quedat grogui i sense resposta davant un conjunt aragonès sòlid i adust. Una roca especuladora. El gol de rebot de Querol (avui suplent) ha maquillat un resultat que, amb només 12 punts per disputar-se, ja ens fa molt difícil de pensar en el playoff, calendari a banda. Cap retret als nostres, que simplement no han sabut fer més. La Copa del Rei sembla, ara mateix, l’objectiu més plausible.

  • Lo riu és mort. L’Ebro es confirma com un dels adversaris més antipàtics de la lliga; d’aquells que preferiríem perdre de vista en properes temporades… En dues campanyes ens han deixat amb dos empats i dues derrotes (una a cada camp) i 2 punts de 12. Cap a la llista negra que va… Per cert, la d’avui és tot just la segona derrota a Montigalà (la primera va ser l’1-3 contra l’Elche) i ja no som la millor defensa local (amb 10 gols encaixats, empatem amb l’Ontinyent).
  • Desinflats. Després d’una ratxa estratosfèrica sembla que hem perdut la pistonada necessària per optar a estar entre els millors. No és cap drama, però evidentment emprenya; sobretot perquè ens han frenat dos equips roïns i gasius. La punxada del Cornellà al camp de l’Aragón era esperançadora, però després de la desfeta d’aquesta tarda les distàncies es compliquen i el marge d’error és gairebé nul. Pràcticament només ens serviria guanyar-ho tot per colar-nos com a quarts, i ni aixina. Ara cal rebaixar la pressió i acabar bé la temporada a casa. I no ens enganyem: la Copa seria un consol llaminer valorant la temporada en conjunt.

A casa:  Formentera – Mestalla

A fora:  Villarreal ‘B’ – Mallorca

Jornada 34. Badalona - Ebro

Massa angoixa i poc futbol a la segona meitat…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

2 responses to “BADALONA 1 EBRO 2

  • Oscar

    Desinflats, es la sensació que tinc. Pero s’ha de seguir lluitant. Diumenge crec que vem jugar massa arriscant i ho vem pagar.

  • Vila-Rebollo-Pepín

    Diumenge no es va salvar ningú de la desinflada, semblava que fos l’Ebro el que es jugava més coses, Tot i així, i amb el dur calendari que ens espera, encara tenim opcions de tornar al quart lloc.
    Pensant en aquest quart lloc avui s’ha d’anar a guanyar, però pensant en la copa del rei (per mi era l’objectiu al començar la temporada) l’empat no seria un mal resultat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s