CORNELLÀ 1 BADALONA 0

Escapulats,

El Badalona va caure per la mínima a Cornellà i posa fi, definitivament, a la ratxa imparable que havia començat a finals de gener. En aquests dos mesos i mig han transcorregut 11 jornades, amb un balanç extraordinari de 8 victòries, 2 empats i una única derrota, amb 12 gols marcats i només 3 d’encaixats. El de diumenge va ser, precisament, l’únic gol en contra que ens ha costat punts durant aquest període, i el que al capdavall ens fa caure del playoff després de dues setmanes consecutives ocupant la quarta plaça. Esclar que, quan aspires a estar entre els millors, el marge d’error és mínim, i a l’elit dues jornades sense sort s’acostumen a pagar car. De poc serveix llepar-se les ferides; quan només resten 5 jornades, amb 50 punts i la permanència assegurada, ara és el moment de descobrir la mesura real de les nostres forces.

 • Cruel Cornellà. Abans del partit de diumenge confessava que, per mi, l’empat a Cornellà era un resultat boníssim. Manteníem la quarta posició, l’avantatge amb els de Jordi Roger i, a més, els guanyàvem l’average. Una victòria, contra un rival que arribava tocat, ja seria esplèndid, però la derrota era molt mal negoci. Ara ja és aigua passada, i no en traurem res de dir que el Cornellà va jugar a veure-les venir, que nosaltres vam fallar un penal (el primer de la lliga, per cert) o que ells van marcar en l’única que van tenir. Vam perdre.
 • Faves comptades. Entrem a la fase decisiva de la temporada: l’últim mes de competició i els cinc darrers partits de lliga, que acaben deixant cadascú al lloc que li pertoca per mèrits propis… Ara mateix el Badalona aspira a més que a un notable i a rescabalar-se de la decepció final de la campanya passada. El calendari no és fàcil i mantenir-se sempre és més complicat que arribar-hi, però ara més que mai no te cap sentit tirar la tovallola.

A casa:  Ebro – Formentera – Mestalla

A fora Villarreal B – Mallorca

Jornada 33. Cornellà - Badalona

La superioritat a la gespa no sempre es tradueix al marcador | Foto: @UE_Cornellà

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

14 responses to “CORNELLÀ 1 BADALONA 0

 • Kanu

  Llàstima del resultat.partit decidit pels detalls.pero falta molta lliga.som-hi bada

 • Inodoro

  Señores, a subir a Segunda, que ustedes pueden. Da igual este tropiezo. Este año sí. A por el Playoff y a darlo todo. Les diría que quiero verles en el Heliodoro el año que viene, pero lógicamente quiero que el Tenerife suba a primera. Un abrazo,

 • Anònim

  Ahir des de la graderia vaig poder comprovar com a nivell institucional i organitzatiu ens tenen molt avantatge. Aquests són alguns dels exemples que tots vam poder veure. Dues invitacions a cada soci, invitació a part del futbol basi perquè animessin, globus i animació des del principi durant i després del partit amb música efectes sonors i un speaker impulsant a animar encara més, delegat també implicat en el partit i retornant tard la pilota. Podria seguir però al que em vinc a referir és que en aquests petits detalls són els que acaben fent que ajudi a entrar la pilota entre o no i acabem aspirant a una mica més de la permanència com cada any, és com a mínim per reflexionar.

  • Anonimus Maximus

   La megafonía durante el partido esta prohibida. Lo que el cabron del arbitro con el que justamente aun no hemos ganado nunca no ha reflejado. El cornella con este, 6 partidos que le han pitado y 4 victorias y nosotros otro tantos partidos y 0 victorias, curioso.

   El tema de implicar al futbol base como hicieron ellos para animar y meter elementos de animación, el club si que podría hacer algo y no dejar la papeleta a los de siempre.

   • Anònim

    Hola soc en Lluis. D’accord amb tos dos. La megafonia en els partits està prohibida, com bé diu Anonimus Maximus, i és l’àrbitre el que ha de fer parar la megafonia.
    En quant a lo del futbol base si es podia fer alguna cosa, però jo recordo que, quan temporades anteriors feian la presentació del futbol base abans d’un partit del primer equip, i em remeto al camp de l’Avinguda de Navarra, dons crec que desde aleshores no s’ha fet mes, quan acabava la presentació, el 80%, per no dir mes dels nens i pares marxaven del camp, i no es quedaven a veure el primer equip.
    I del tema invitacions crec que cada partit s’en reparteixen forces, pel que tinc entés i al camp sempre hi han les mateixes persones i sempre animan els mateixos. Se sap que el públic del Badalona, és un públic fred que no anima, i molts dels que hi van critican en comptes d’animar.
    Tot i el que va montar el Cornellà, amb el xou de l’impresentable de l’entrenador que té inclós, el Badalona, si la piloteta hagués volgut entrar, hagués pogut guanyar. Crec que si el Badalona es posa 0-1 amb el penal que va errar, la cosa hagués anat molt diferent. Va ser una llàstima l’errada del penal.I inclus amb això la segona part va ser tota del Badalona amb 3 o 4 oportunitats clares de gol.
    Ara el Cornellà un xut un gol, aquí va està la diferència.

    • Pere

     Estic d’acord amb el primer anònim. Fa falta més implicació per part de tots i per al tema de la megafonia segons la norma es pot utilitzar sempre i quan el joc estigui aturat com un corner o una falta com van fer ahir. No estic d’acord en donar sempre invitacions pero millor donar als socis que no als patrocinadors com cada partit que aquest no faran soroll.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Va ser una llàstima el penal fallat, segur que hauríem acabat guanyant. A la segona part l’entrenador va ser molt valent, però vam tenir molta mala sort, no vam merèixer aquesta derrota.

  PD: Inodoro, gracias por acordarte de nosotros. A ver si podéis subir y volvéis a ser el mejor equipo de las islas.

 • Garigot

  Algú sap el calendari que li queda al Cornellà?

  • Carlos

   Por este orden son: Deportivo Aragon(fuera),Peralada(en casa),Peña deportiva(fuera),Baleares(en casa),At.Saguntino(fuera)

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Per cert, el màxim accionista del Reus ja amenaça amb marxar de la ciutat. Les maravelles de convertir-se en SAE….

 • Garigot

  Seria molt important pel club i per agafar una mica d’empenta fer el play off

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots!

  Perdoneu la meva absència però és que he estat amb un virus intestinal molt punyetero… Entre açò i que el diumenge no vaig poder seguir el partit la setmana m’ha passat una mica estranya; espero reemprendre el fil demà amb tres punts contra l’Ebro, que són del tot vitals per continuar aspirant a fer playoff.
  Penso que ara el millor és oblidar per complet el partit de Cornellà i centrar-nos en les 5 finals que tenim al davant, ara ja sí literalment. Crec que amb 60-61 punts podem acabar lligant la quarta plaça, però no serà gens fàcil. De fet, crec que el partit més assequible que tenim ara per ara és el de demà, amb un Ebro ja sa i estalvi. Si tot va bé, l’últim partit a Montigalà contra el Mestalla també seran 3 punts si el filial no s’hi juga res…
  En aquest sentit, atents aquesta tarda el Lleida-Mestalla. Ens convindria un empat, per mantenir els dos a ratlla i sobretot que els valencians no arribin a la darrera jornada amb opcions de playoff.

  – SAE: Interessant el conflicte a Reus que, com diu en V-R-P, ens mostra les perversions del sistema. Anònim, amenaçar amb jugar a Can Peixauet per les deficiències de l’annex de Montigalà com fa dos anys no és el mateix que dir que marxaràs de la ciutat per construir un estadi nou a Riudoms, canviar de domicili social, etc. Són casos extrems, però que demostren que amb aquest model el trencament efectiu amb els aficionats i la massa social local és un fet.

  – Megafonia: A mi la megafonia “activa” no m’agrada gens. Ni per part de l’afició (altaveus i megàfons), ni del club. Crec que és de mal gust i fa d’equip de barri. La megafonia hauria de limitar-se a donar la informació de servei. Pel meu gust no caldria ni cantar els gols, un costum americà, musiqueta inclosa, en què sembla que tots hem caigut. Al final tots els estadis sonaran igual.

  Ens veiem demà. AMUNT!

  • Anónimo

   El seagull juega antes espero que no lo dejen como siempre de guarro el estadio, que entran hasta con perros, se deben pensar que es suyo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s