BADALONA 0 ALCOYANO 0

Escapulats,

Fins ací. El Badalona no ha pogut igualar el rècord històric del futbol espanyol i s’ha quedat en set victòries consecutives. Un Alcoyano amb ofici i el fort vent, que ha fet molt la guitza, especialment a la primera meitat, han acabat condicionant un partit estrany i boig, marcat pel futbol directe, les ratxes de joc i, sobretot, les ocasions de gol claríssimes que cap dels dos equips no ha aprofitat. Hauria pogut guanyar qualsevol, però l’empat final és força just i, de moment, ens serveix per mantenir-nos a la zona de privilegi, en espera del que faci el Lleida demà. S’ha trencat una ratxa espectacular, però, en tot cas, 10 jornades sense conèixer la derrota no són cap broma i avui els nostres han tornat a dur la iniciativa sense negociar els tres punts, i així ho ratifiquen tant l’actitud mostrada damunt la gespa com els canvis tàctics. Ara ja són faves comptades: resten sis partits, tres a casa i tres a fora; 18 punts en joc i la primera traca diumenge que ve a Cornellà. L’empat ens val; ara bé, si hi ha un guanyador, tindrà una injecció de moral espectacular de cara a la recta final del campionat.

 • Al Davant i al darrere. Des del 4 de febrer que el Badalona no es quedava sense marcar. Açò són pràcticament dos mesos i vuit jornades de lliga. Aquell dia l’Hércules no va concedir al darrere a Montigalà, si bé els nostres van fer mèrits sobrats per fer diana. Més que al davant, però, avui el que ha trontollat una mica és la línia defensiva, amb desajustos greus i massa oportunitats franques per a un rival que, afortunadament, ha demostrat per què flirteja amb el descens. Un fet del tot inhabitual últimament i que esperem que quedi, simplement, en un mal dia.
 • Centenaris. Amb el d’avui Morales arribava als 100 partits vestint d’escapulat i Maestre als 119, xifres que fins i tot es queden curtes considerant el que representen i el que han assolit tots dos en aquest club. Dues peces clau del Badalona de Manolo González i del tot inseparables de la identitat de l’equip. Esperem que, entre aquest centenari, algun dels enfrontaments acabi sent de playoff

A casa:  Ebro – Formentera – Mestalla

A fora:  Cornellà – Villarreal B – Mallorca

Jornada 32. Badalona - Alcoyano

983 espectadors i molt de vent aquesta matinal de dissabte a Montigalà

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

24 responses to “BADALONA 0 ALCOYANO 0

 • Oscar

  Llàstima per amb els 3 punts d’avui haguessim fet un pas de gegant. Ara a guanya a cornellà

 • Anònim

  Aviam si se’n va el míster o el foten fora d’uba vegada, ja veurem a on entrena aquest. Tenim equip per fer play-off sobrats i sinó estigués ja hi seríem. Estic segur que com jo pensa la majoria

  • Vila-Rebollo-Pepín

   Tenim equip per fer play-off sobrats? Jo, tot i no ser pro-Manolo González, sóc dels que voldria la seva renovació. De l’equip de l’any passat els més destacats s’en van anar a equips amb més pressupost, i dels que van seguir, molts s’han perdut molts partits per les lesions (Robusté, Moyano, Aly, Serramitja, Adrià Parera, Ruben Enri…, a més de que en Morales suma un any més….). I els fitxatges que s’han fet han sigut de jugadors que veníen d’equips de la part baixa de Segona B, i inclús alguns de Tercera. En un grup on hi conviuen Mallorca, Elx, Hécules, Villarreal B, Lleida, Sabadell, Alcoià, València B, ni que haguéssim fet uns grans fitxatges es podria parlar de tenir un equip sobrat per fer play-off.

   Del partit d’ahir, el vent va ser el protagonista i va ser una llàstima no guanyar els 3 punts, que hauríen presionat a l’Elx i el Villarreal B, però tampoc és cap tragèdia, mantenim la distància amb el Cornellà, que també va empatar.

   • Jordi

    No hagas caso Pepin, la mayoria son frustrados o ignorantes que por no dar no dan ni su nombre

    • Anònim

     Soc en Lluis i vaig a fer una defensa sobre Manolo González. D’aquesta temporada no opino dons no he vist els partits, però de temporades anteriors, i em remeteixo a fa 3 o 4 temporades sinó hagués estat per ell el Badalona hagués baixat a tercera divisió de cap. Tenia una plantilla de lo més justet que hi podes haber-hi, i molta gent, com a principis d’aquesta temporada, ja demanava el seu cap, inclús posavan noms d’entrenadors per sustituir-lo. I ell va salvar l’equip. Crec que s’ha estat i s’està siguent molt injust amb aquest entrenador. El que ha fet i està fent amb el Badalona, crec que té molt de mérit, a vegades parla més del compte a les rodes de premsa, també es veritat, però en la qüestió esportiva, les temporades que ha fet, han estat boníssimes. Per el meu parer clar.

 • L'escapulat

  Déu n’hi do quin regalet del Lleida aquest matí. Al final hem fet bo el puntet d’ahir; mantenim la quarta plaça, l’avantatge amb el Cornellà i li sumem un punt als blaus. Ara a veure què fan Elx i Vila-real B.
  Parlant del play-off, com sempre 99% d’acord amb el que diu en V-R-P. Si aquest any quedem entre els quatre primers serà una medalla de primer ordre per al cos tècnic i els jugadors; la mateixa que els va caure l’última jornada de l’any passat.
  Diumenge que ve partidàs i, com vaig dir, ens val l’empat però no hem de renunciar absolutament a res.

  Conclusions extra:

  – Els cinc de baix han guanyat (menys l’Aragón, que la setmana vinent consumarà el seu descens a 3a matemàticament). Una bona prova del que costarà guanyar els partits a partir d’ara, els 6 partits que resten. Amb una mica de sort als 2 darrers partits de lliga tant el Mallorca com el Mestalleta no s’hi juguin res; la resta de rivals aniran amb la daga entre les dents.

  – Parlant d’aquests dos rivals, avui l’únic marcador negatiu és aquesta nova ensopegada del líder (7 jornades sense guanyar i 3 de 21 punts), ja que el Mestalla s’acosta a 4 punts i ja és candidat, tot i que amb un calendari força advers.

  – Ja podem descartat del tot, en canvi, Ontinyent, Hércules i Sabadell, tres equips irregulars però que havien conservat opcions…

  – Centrem-nos en Cornellà i Lleida, si bé crec que podem aspirar perfectament a la tercera plaça, sobretot si el Vila-real manté la línia de les últimes setmanes. El Lleida té un calendari molt i molt complicat, i al Cornellà se li pot complicar tenint en compte que ha d’anar a Eïvissa i Sagunt i rebre Balears. A tots tres els anirà la vida. El Peralada a casa ja sabem que no és fàcil, i només hauríem de sumar-los automàticament els 3 punts de Saragossa. Però… mai se sap.
  Partit a partit, però crec fermament que si fem 10 punts dels 18, tal com està la cosa, podríem arribar a fer playoff. I amb 12, segur.

  AMUNT

 • Anònim

  No sé si algu ja ho sap, però el Cornellà-Badalona el retransmeteixen per Esport3 diumenge a les 5 de la tarda. A la fiiiiiii, un partit del Badalona pel la tele. Però clar juguem al camp del Cornellà que és un dels preferits de Tv3.

 • kiko serra

  No és costum meva entrar a valorar ni de bon tros la dificultat i sobretot treure-li el mèrit de quedar entre els primers quatre classificats que donen dret a poder fer les eliminatòries d’ascens a Segona A, dit això, i sobretot respectant totes les opinions que es produeixen a prop del meu estimat CFBadalona, vull dir que sempre cal donar la cara i no amagar-se en anonimats que no representen a la persona que dóna el seu opinion, jo dins del meu humil opinió, vull agrair i sobretot donar les gràcies a tota aquesta gent que treballa i sempre està al peu del canó defensant al nostre club, entre ells, el nostre president, els Betulians, als socis anònims que té el nostre club i sobretot a aquesta plantilla que esta donant la cara en tots els moments , començant pel cos tècnic i a aquesta plantilla que s’està buidant en bé del nostre club i tornar-lo a la categoria que per història i prestigi ens mereixem, falten molts partits, però jo ja us dono les gr acias per tota la vostra entrega i professionalitat, no se que és el que pasara, però segur que estareu a l’alçada en tot moment.

 • Anònim

  Manolo al carrer, que el fortín fora d’una vegada i que possin a Juanjo García al primer equip i que tornin els germans Algar.
  Costa, aviam si tú i l’Icar que no el podeu ni veure lo foteu canya i us el carregueu

  • Carlos

   Deja ya de meter mierda payaso,no necesitamos gente como tu en el club,solo sabes tirar la piedra y esconder la mano CAGON!!! Con todas las letras !!!!

 • Anònim

  Jo només dic el que penso, se que el acosta, l’ Ícar Lite ( només cal escoltar la ràdio no el volen), el Saisó tampoc. Que no el renovin i que marxi, si fem força entre tots aquests el fotran fora segur i tindrem un entrenador que tregui rendiment de l’equip

 • Anònim

  Ah, i el Fibla que segur que després del que va dir tampoc el vol

 • L'escapulat

  En fi, sense comentaris. No gastis energies, Carlos!
  Anònim làrid, no m’has llegit darrerament? Vaig dir que jo el renovaria però que la decisió crec que la prendrà ell, si fem cas de les declaracions que ha fet els últims temps.

  Diumenge m’hauré de gravar el partit perquè treballo, però suposo que molts d’ací anireu a Cornellà. Sens dubte el partidàs de la jornada.
  Permeteu-me ser prudent i, sense renunciar mai als tres punts, crec que l’empat seria molt bo. De fet, el signo ara mateix.
  Per una banda mantindríem una setmana més la quarta posició (a falta de les cinc últimes i decisives jornades) i li guanyaríem l’average particular al Cornellà, que no és poc. Sobretot tenint en compte que Lleida (a Mallorca) i Mestalla (a Alacant) tenen sortides complicades.

  AMUNT

 • Ícar Lite

  Bon dia, feia temps que no escrivia per aquí… Primer de tot aclarir el que diu un Anònim d’aquests: agraïria que no es posesin a la meva boca paraules o opinions que MAI he dit. Sóc una persona que parla clar i que intento dir tot el que penso, però precisament mai he dit que no pogues suportar a Manolo Gonzàlez. Com a entrenador caldrà esperar a final de temporada per veue si segueix o no, però després d’aquests últims mesos crec que els números parlen per si sols.

  Abandonant aquest tema, que em fa bastanta mandra però que m’he vist obligat a intervenir, aprofito per comentar l’actualitat de l’equip.

  INCREÏBLE el que estem aconseguint, qui ho hauria dit! Quan va començar la ratxa positiva jo vaig dir que lluitariem pel playoff fins el final, és a dir, que si els de dalt perdonaven potser a la última jornada podiem fer la campanada com el Balears l’any passat. No podia imaginar ser-hi ja, i ja en portem dues setmanes de consecutives. Si guanyem a Cornellà, (un equip que va en fallida i que ve de no fer ni un sol xut a la Nova Creu Alta) i després no fallem a casa en els últims partits, tindrem mig playoff a la butxaca. Tot i això, l’empat el signo.

  • Anònim

   I l’Eloi que espavili que últimament no fa fotos a l’afició que posin a un altre

   • Vila-Rebollo-Pepín

    No t’oblidis dels porters del camp. El dissabte van deixar les portes obertes i es notava molt el vent, i això va perjudicar molt a l’equip. President dimisió!!!!

 • juan antonio 1

  este anónimo es un anti badalonista y me muerdo la lengua por no decir una palabrota también se quiere cargar este foro consiguió que lluis,gaviota,carlos etc dejaran de poner comentarios algunas semanas.bueno hablando de nuestro Badalona manolo con un equipo inferior al de la temporada pasada lo a vuelto hacer ponerlo en play off el domingo creo que iremos muchos a animar a cornella como lo hicimos en llagostera y el equipo no se sentirá solo creo que con un empate seria suficiente para seguir en la cuarta plaza una victoria seria seria hacer una brecha de cuatro puntos al cornella y gol average.VAMOS BADALONA QUE PODEMOS

  • Anónimo

   Creo que se deberia censurar menosprecios, insultos y faltas de respeto en este foro. De no ser asi el moderador que no se quien es solo hace que fomentar estos comentarios.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Anònim, personalment crec que el millor que es pot fer en aquests casos és no fer cas dels pesats/il·luminats de torn (o trolls, que en diuen ara). De totes maneres, des d’un principi vaig publicar unes normes bàsiques per fixar una mica uns mínims de respecte entre tots que de moment crec que no s’han trencat, per més que algun personatge escampés una mica de merda últimament. Però vaja, complicat…

  Per cert, acabo de veure el Minut 91 d’ahir i m’he assabentat que tant Manolo González com Morales es van queixar del comportament d’una part de l’afició durant el partit contra l’Alcoyano. N’estàveu al corrent? Jo en cap moment vaig sentir cap xiulet ni els típics murmuris de la graderia, més enllà de la decepció per no marcar gol, sobretot en l’ocasió d’en Robert.

  Tornant al futbol, i de cara al partidàs de diumenge, el míster ho té clar: no serà un partit més.

  AMUNT!

 • Anònim

  El que ha de fer l’entrenador és centrar-se en fer playoff i oblidar-se de l’afició… Que sempre està igual! Tan els jugadors com el cos tècnic només dediquen elogis als betulians i crítiques cap a la resta de l’afició, on hi ha seguidors igual o més fidels a l’equip tot i ser d’un perfil diferent.

  • Anònim

   I Morales igual que també va fer unes declaracions poc acertades. Ja se sap que en tots els camps hi ha gent que li agrada més i uns altres que no els hi agrada tant. Però això passa fins i tot a primera divisió.

 • Carlos

  De verdad que es impresionante,en vez de estar animando al equipo y centrarse en las seis finales que nos restan,que haya por aqui gentuza que solo sabe meter mierda,es increible,quien os iba a decir hace unos meses que ibanos a estar en esta situacion? Pues disfrutar hombre y dejar de tocar las narices,y toda esa rabia de la gente que esta en ese sector tenga que la descargue sobre el entrenador visitante y no sobre el nuestro,que en los cuatro años que lleva aqui a demostrado que algunos con mas nombre no le llega ni a la suela de los zapatos.El domingo a muerte con mi Bada y con mi peña betulians ,vamos Badalonaaa !!!!!!

 • Anónimo

  Que ganas tengo que llegue el dia 24 de abril para votar una SAD para que deje de estar en manos de estos socios que solo perjudican al equipo. Hay cosas que solo pasan en este club, mientras el cornella hace una tremenda campaña para el domingo aqui solo se raja y raja contra unos y otros. Devolver el carne de socio si es que lo sois que lo dudo e iros bien lejos.

 • juan antonio 1

  Albert creo que voy a dejar de comentar por este foro creo que han entrado anónimos sin dar la cara yo también se poner cosas en anónimo y faltando el respeto nos vemos en cornella con un empate ya me conformo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s