LLAGOSTERA 1 BADALONA 2

Escapulats,

I Marc Cosme tanca el cicle. Una diana del nostre exdavanter preferit al Municipal de Cornellà, a manca d’un quart d’hora per al final, quadra el cercle i fa possible el miracle: el Badalona ja és equip de playoff. Increïble. Veure per creure. Un equip que a finals de gener semblava en fallida i que amb els peus tustava les brases del descens ara acaricia amb les mans els dolcos núvols de l’ascens. Què ha passat? Com s’explica, aquest ressorgiment d’entre les cendres? La veritat és que no hi ha una resposta evident. Ni varetes màgiques, ni fórmules infal·libles, ni fitxatges estel·lars, ni revolució a la banqueta, ni transformació damunt la gespa, ni moralina barata de pit i collons. Potser, simplement, s’ha imposat la suada filosofia del “partit a partit”, tan defensada per Manolo González a les verdes i a les madures i que, amb treball i venint des del darrere, pot acabar sent imparable. Sobretot si els resultats són els que són. El Badalona encadena set victòries consecutives, 25 punts dels darrers 27 i 12 gols marcats i només 2 d’encaixats en nou jornades. Amb aquestes xifres i aquesta dinàmica la veritat és que queda tot dit, i el millor és que continuem fent miques tots els sostres autoimposats, a fora i a dins. I és que avui la realitat és més tossuda que el desig: ara mateix l’objectiu més lògic i raonable sembla que és la segona plaça, i no pas la cinquena…

 • Robert i el premi del fill pròdig. Per fi. Després de vint-i-nou partits i 2016 minuts, Robert Simón s’ha estrenat aquest any a la Lliga. Una travessia pel desert tan llarga com injusta per a un jugador tan treballador i significat amb els colors com és aquest símbol del planter. En Robert ha estat un fix indiscutible en els onzes de Manolo González, fins al punt que sovint ha semblat que jugava independentment del seu rendiment i estat de forma. I és que, més enllà de la lluita i l’entrega innegables, el badaloní no ha tingut el seu millor any de cara a porteria, ni marcant ni desbordant. El tòpic diu que la feina i l’esforç tenen recompensa i, en el cas d’en Robert, ja ens freguem les mans.
 • Rei de rècords. Compte amb els registres d’aquest Badalona, que ja comencen a superar el qualificatiu d'”històrics” per entrar en el terreny de la llegenda… Si diumenge guanyem l’Alcoyano a Montigalà igualarem el València com a únic equip, de 1a a 2aB, que ha guanyat vuit jornades seguides. Ara, amb 7, estem empatats amb el Barça, el Cádiz, el Mallorca i el Deportivo Fabril. Per cert, set són, precisament, les jornades que resten de lliga, i aquest és el camí que tenim al davant per somiar amb el playoff d’ascens:

A casa:  Alcoyano – Ebro – Formentera – Mestalla

A fora:  Cornellà – Villarreal B – Mallorca

El míster i el seu intocable | Foto: Eloy Molina (Capital Deporte)

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

15 responses to “LLAGOSTERA 1 BADALONA 2

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Doncs gràcies al nostre estimat Marc Cosme, acabem la jornada entre els quatre primers!! Impresionant la ratxa que portem, inclús en Robert Simon ha marcat avui!! I a la propera setmana s’enfronten segon i tercer, a veure si continuem la ratxa contra l’Alcoià i podem anar a Cornellà conservant la quarta posició.

 • Kanu

  Som_hi Badalona!. Hem d’anar partit a partit, el més difícil encara ha d’arribar

 • Anònim

  President el mister renovació ja

 • juan antonio 1

  esta noche a las 11 en esport 3 salen los tres entrenadores del badalona cornella y lleida hablando por la lucha por el play off creo que sera interesante

  • L'escapulat

   Bona tarda,

   Efectivament, anit Manolo González va intervenir al programa El Club de la Mitjanit. Més aviat, però, va ser cap a les 12… Podeu veure el fragment en aquest enllaç (minut 1:38:38).
   No va hver-hi res d’extraordinari, més enllà del bon rotllo i la humilitat esperable per part de tots.

   Per cert, que no vam parlar gaire de la continuïtat de Manolo González i les seves paraules… Vosaltres el renovaríeu? Sí? No? Depèn…?
   Com que veig que el fòrum continua una mica mort no sé si pensar que la majoria esteu de vacances o que ja és la tònica habitual…

   De cara a dissabte, i tornant a l’actualitat immediata; una llàstima que el partit sigui en aquest horari, perquè és la primera prova de foc en llocs de playoff i certa pressió positiva, una matinal atractiva però que malauradament tindrà -altra vegada- poca afluència de públic…

   AMUNT

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Tot i les seves neures, jo renovaria a l’entrenador. Més que res perque acostuma a fer uns equips molt compactes, que no donen un gran espectacle però que gairebé t’asseguren la permanència sense patir, i si per casualitat un any sona la flauta, els fitxatges s’acoplen bé, ens respecten les lesions i ens acompanya la sort, encara podem lluitar per pujar.

 • Anonimus Maximus

  Yo renovaría a Manolo sin ninguna duda. Lo conocemos, conoce la casa y quien mejor que el para seguir poniendo buenos cimientos para algún día ser un club importante. No me gustaría que nos metieran algún que otro vende humo y que jodiera todo lo que tenemos ahora.

 • Anònim

  Manolo no seguirà segur, pel que es diu el ser cicle ja s’ha acabat

  • Anònim

   No hi ha debat tothom el vol menys dos o tres que semblen que tenen alguna cosa personal contra ell. El 24 d’abril assamblea de socis per renovar mandat de president i a finals de setmana es renovara a l’entrenador.

 • L'escapulat

  Caram, tu, quina seguretat en les afirmacions. Primícies!

  Sempre hi ha debat; el debat és bo. No crec que tothom el vulgui unànimement; jo precisament a la graderia sento força opinions en sentit contrari, i no és de gent que tingui res personal contra ell, però vaja, ja ens diràs de qui es tracta.

  Jo sí que el renovaria, tot i que com us vaig dir, i pel que ell mateix reflexionava en aquell article de L’Esportiu, sembla que qui té la paella pel mànec i qui s’ha de decidir és ell.

  Si, com dius, hi ha Assemblea extraordinària el proper 24/4 suposo que ja serà per concretar la famosa transformació en SAE; entenc que el president vincularà el seu futur a la conversió: a veure com ens ho expliquen.
  Jo en aquest cas faré una mica de sociata: “SAE, d’entrada, no”.

  En tot cas, no oblidem l’horitzó immediat. Dissabte partit molt atractiu contra l’Alcoyano. Primera final.

  AMUNT

 • Anònim

  Que tota la gent que com és diu és molta que vol que marxi o que no el renovin que estigio tranquila que el mister no seguirà la temporada vinent per alegría de tothom, ja és hora de cares noves

 • Carlos

  Que pateticos sois todos escondiendoos en el anonimato,yo lo digo como socio,quiero que siga Manolo,y seguira si sigue Miguel Angel.

  • Anónimo

   Con lo que se gana aqui de publicidad se podría poner símbolos del badalona en el estadio es una idea

   • L'escapulat

    Quin optimista: si et refereixes a la publicitat que apareix al blog (als usuaris no registrats, només, crec), t’explico com va:

    WordPress et fa pagar una quota (30€ l’any) SI NO vols que apareguin anuncis al web. Fins fa poc la pagava, però com que el blog havia baixat molt l’afluència i no tenia car si continuaria vaig decidir deixar de pagar aquesta quantitat, que seria la més prescindible…

    Els costos del blog sempre han estat públics i lamentablement en set anys i mig no he rebut mai cap aportació, tu! Ja veus quina rendibilitat…

    Pel que fa a posar símbols al camp, quan vaig fer la proposta del vinil, ELS ÚNICS que van mostrar-se interessats i van posar una suma de diners van ser en V-R-P i l’Ícar Lite, aixina que ja veus què fàcil és parlar i què difícil moure un dit.
    Segur que quan el club es transformi en SAE hi haurà una allau tan imponent de gent que vulgui comprar accions que desbordarà per complet les oficines de Montigalà.

    AMUNT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s