BADALONA 1 ONTINYENT 0

Escapulats,

Açò no s’atura. El Badalona continua a la seva; afamat de punts, assedegat de triomfs i ambiciós com una bèstia desbocada que es cruspeix qualsevol que se li posa al davant i que cavalca indòmit esbotzant la classificació. I ja en són sis. Sis victòries consecutives, vuit jornades sense perdre, 22 punts de 24, 10 gols a favor i 1 en contra… Ja fa temps que hauríem pogut convertir aquesta reflexió setmanal en un recull d’estadístiques brillants i números il·lusionants: la veritat és que no ens en cansaríem. Malauradament per als nervis de molts, però, tota aquesta gresca sense aturador adquireix avui un to realista i de màxima responsabilitat competitiva. I és que, efectivament, aquest Badalona ha de lluitar pel playoff. Lluitarà pel playoff. Sense mitges tintes. De què serviria negar l’evidència, a aquestes altures? La ratxa més espectacular que hem vist mai a la categoria i una remuntada de ressons èpics ens acaben de deixar a les portes de la terra promesa, quan menys ho esperàvem i després d’uns mesos molt difícils. I el millor és que ja ni tan sols es tracta de retòrica o de bons desitjos: ara com ara el Badalona depèn d’ell mateix per disputar la fase d’ascens a 2a A. Tan lluny de la temporada passada i, al mateix temps, tan a prop. El factor sorpresa del renascut ja no existeix i tornarà la pressió, és cert, però sempre és millor anar de menys a més que de més a menys…

 • Segona volta de cine. La victòria in extremis del Lleida ens arrabassa la cinquena plaça i el lideratge a la taula en aquesta segona meitat de campionat. Tant és: amb 22 punts en 11 partits (23 pels de la Terra Ferma), els nostres registres des que va començar l’any són d’equip campió. Resten 8 jornades i és evident que amb aquesta projecció tenim el playoff assegurat, però tocant de peus a terra hem de tenir ben clar que el nostre destí es segellarà fora de casa, amb tres desplaçaments finals completament decisius contra rivals directes. A casa, en canvi, el calendari és més benèvol i els punts menys cars. Si som capaços d’encadenar la setena victòria a Llagostera (un rival amb moltes mancances, per cert), la veritat és que se’ns farà difícil trobar fre a l’embranzida. Esclar que el paper ho aguanta tot…
 • Aquesta tarda som... La pluja i el Barça-Athletic (ja em direu!) poden servir d’excusa per als més cofoïstes, però la veritat és que em sembla força trist que en una jornada com la d’avui a Montigalà no arribéssim ni als 900 espectadors, dels quals una bona part venien amb invitació. Em temo que, com amb el misteri dels aplegapilotes, ja és batalla perduda.

A casa:  Alcoyano – Ebro – Formentera – Mestalla

A fora:  Llagostera – Cornellà – Villarreal B – Mallorca

Álvaro Campos ha tingut molta feina a la porteria visitant…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

14 responses to “BADALONA 1 ONTINYENT 0

 • Garigot

  El calendari a fora no será fácil, pero s’ha d’intentar i si tenim una mica de sort es podría fer play off!!!

 • juan antonio 1

  este equipo tiene ganas de play off lo que no entiendo es como va poca gente al estadio tal como va el equipo y estando cerca de los puestos de arriba.seguramente quieren entrar gratis a los partidos.

  • Anonimus Maximus

   Que la gente es mas del Barça o del Madrid que del Badalona. Pasa aquí, en hospitalet, en Terrassa….

   • L'escapulat

    Exacte. I també passa a Girona, Tarragona, A Coruña, Valladolid, Santander, Leganés, Burgos, Almendralejo…

    La cultura futbolística d’aquest país és molt trista, lamentablement. La gent paga 80€ per un partit de pretemporada del Barça i no en paga 50€ per veure’n 19 del Badalona. Aixina de clar.
    I no ens enganyem: si pugessim no canviaria gaire substancialment aquesta actitud. Quan jo estudiava periodisme tenia companys que es volien dedicar als esports i no et sabien dir ni dos equips catalans de 2a B.

    I Juan Antonio: els que volen entrar gratis ja ho fan. Només paguen entrada els romàntics incondicionals. I el carnet de soci, els tontos.
    Passeja’t una estona abans de cada partit per la zona de taquilla i veuràs el pa que s’hi dona. I bona part dels que van amb paperet demanen d’accedir a la tribuna, per cert.

    És el que hi ha.

 • anònim

  tot a la penya i al seagull, res el Badalona, gracies a qui veu votar a la alcaldessa

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Al final encara pensaré que podem arribar a la promoció. Diumenge es va patir perque en una jugada aillada et podíen empatar, però per joc el Badalona es veia superior. Les dinàmiques són molt importants i ara estem en dinàmica positiva i amb molta confiança.

  No sé si arribarem a la promoció, però en cas d’arribar-hi, crec que podem donar la sorpresa, al contrari de l’any passat, que la promoció la veia al sac però no confiava gaire en superar-la.

  Sobre el que parleu de l’assistència, el més trist és que ni regalant invitacions s’arriba a un terç d’entrada. A mi no em sembla malament que se’n regalin, podria ser que algú encara s’hi enganxés i es fes soci, però s’han de regalar amb vista. No sé a qui es regalen ni com es poden aconseguir, però hauria de ser de forma que no sembli que en pots aconseguir sempre que vulguis, perque si no, no et faràs soci. I també estaria bé que la invitació portés els preus de fer-se soci. Ser soci o abonat del Badalona és un xollo, però fora dels habituals que seguim l’equip, dubto molt que la gent de Badalona ho sàpiga.

 • Anonim

  Algu sap el preu de les entrades per llagostera?

 • Kanu

  Que va dir el tėcnic?

 • L'escapulat

  Bona tarda a tothom!

  Kanu, ahir va sortir un article d’Albert Robledillo a l’Esportiu en què deia que Manolo González no tenia clar si renovaria o no de cara a la temporada que ve. Independentment de la vessant esportiva, tornava a dir que primer vol veure quina direcció pren l’entitat i que li fa falta fer un pas endavant més en la seva professionalització a nivell intern, etc…
  En definitiva, que és ell qui té la paella pel mànec en la decisió i que a final de temporada decidirà. Com ja va dir Miguel Ángel Sánchez, si ell continua a la presidència la primera opció passi el que passi serà en Manolo.

  Vosaltres com ho veieu? El renovaríeu? Ho dic també perquè fa referència al cansament de l’afició i que després de l’1-3 contra l’Elx va veure coses que li van fer pensar que hi havia un sector una mica cremat.

  L’última vegada recordeu que va signar tres anys i els complirà els tres, un fet insòlit a la 2a B i tota una mostra de solvència.

  Parlant ja de la jornada de demà: Compte perquè els resultats d’aquest cap de setmana ens poden deixar un panorama immillorable per assaltar el playoff. Si guanyem a Llagostera serem quarts durant almenys quatre hores…

  AMUNT!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s