SAGUNTINO 1 BADALONA 2

Escapulats,

El Badalona no afluixa. La cinquena victòria consecutiva tercera a domicili– i 19 punts dels darrers 21 són registres no ja d’un equip solvent o de playoff, sinó d’un campió de lliga. Un autèntic escàndol, vaja. L’única petita, minúscula màcula que podem trobar en aquesta ascensió imparable és la pèrdua de la imbatibilitat després de sis jornades, amb un gol inicial en contra que no ha impedit que els escapulats guanyessin a Sagunt per primera vegada i es postulessin, ja sense mitges tintes, com un candidat ferm a disputar la propera Copa de SM El Rey. Qui ho havia de dir d’un equip que es va passar més de dos mesos sense guanyar (i amb un trist 4 de 24) fins a finals de gener. La gran pregunta, evidentment, ja no es pot contenir gaire més entre els aficionats: hem d’aspirar a les eliminatòries d’ascens? Doncs els números canten, i els d’allà dins ens obliguen a somniar. De moment, diumenge que ve partidàs a l’Estadi contra l’Ontinyent. Qui s’hagi quedat a casa fins ara ja no té excusa.

 • Va de rècords. Justet, justet, però ho ha fet. Morales havia d’aguantar 19 minuts sense encaixar per superar el rècord de David Valle el 2010, quan va estar sense rebre cap gol durant 570 minuts. La diana d’avui de Carlos Esteve ha arribat al 23, de manera que, per 4 minuts, Moro fa història i es converteix en el porter que més temps ha mantingut la porteria a zero en la trajectòria del Badalona a la 2aB. I, sense deixar les efemèrides, i gràcies a la dada que dona en Jordi Mestres, constatem que el triomf d’avui ha estat el número 50 de Manolo González a la nostra banqueta (amb 52 empats i 40 derrotes en 142 encontres). És, també, el tècnic amb més victòries i partits dirigits de la història del club a la categoria. L’enhorabona als dos!
 • I ara, què? Doncs ara a gaudir. Tenim al davant un final de temporada apassionant i en què ens jugarem complir l’objectiu que se’ns va esmunyir de les mans el mes de maig passat. El calendari no és especialment benèvol, però tenim duels directes i, si mantenim aquesta fortalesa, optarem a tot. Segurament amb el partit del 8 d’abril a Cornellà com a prova de foc, però sense oblidar pas que la primera pedra de toc, i prou seriosa, és d’ací una setmana contra l’Ontinyent a Montigalà. Ja tremolen.

A casa:  Ontinyent – Alcoyano – Ebro – Formentera – Mestalla

A fora:  Llagostera – Cornellà – Villarreal B – Mallorca

Jornada 29. Atlético Saguntino - Badalona

El vent, un incordi a Morvedre | Foto: @AtcoSaguntino

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

19 responses to “SAGUNTINO 1 BADALONA 2

 • Anònim

  Manolo González renovació ja

 • Carlos

  Grandes chavales a seguir asi,,,hacernos soñar.

 • juan antonio 1

  partido a partido lo conseguiremos

 • Pedro

  para los socios es gratis el partido del miercoles?

 • Garigot

  Que partido hay el miércoles?

 • anonimo

  los tertulianos tienen razon este ayuntamiento esta en contra del badalona desde el principio, la inauguracion todavia se espera en cambio el domingo estaban todos juntitos celebrando un acto con castelles en el partido del seagull ahora que no vengan estos ultimos partidos o si hacemos play-off señor presidente no les dejes entrar

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Pel que fa al partit amistós de demà, el breu comunicat al web del club només diu que serà a les 11 del matí i contra el FC Lathi, equip de la primera divisió finlandesa. Serà el retorn de l’equip als entrenaments després de dos dies de festa merescuts.
  Suposo que, si s’ha fet l’anunci oficial, és perquè els aficionats que vulguin podran entrar-hi lliurement. Però…

  Encara no he escoltat la tertúlia d’ahir, però ací teniu una imatge, que val més que mil paraules, segons diuen.
  Queda clar on se senten realment còmodes tant l’alcaldessa com la senyora regidora d’esports…

  • Anonimus Maximus

   Que mala leche me entra que después de haber pagado nosotros el campo, tenga que ver como la del pelo blanco solo se presenta allí para hacer cosas con el Seagull y con el CF Badalona nada. Tanto hablar de inclusión y no segregación cuando ella es la primera en dejarnos de lado. La regidora de deportes como no da para mas que pasear, pues mira así al menos que le de un poco el aire.

 • Anónimo.

  Estás mal informado, el dinero del campo ha salido de la parcela del Camp del Centenari, propiedad del Ayuntamiento por una permuta que se hizo con el campo de la Morera hace ya unos cuantos años y que se subastó, ahora que me digas que si no hay la operación urbanística de marchar del antiguo campo, no se hubiera hecho el Estadio, eso es otra cosa, pero el campo se a pagado con dinero público.

 • Anónimo.

  No lo has entendido, el Campo de la Morera era Municipal y se cambió por una parcela del Centenari, hace ya unos pocos años, lo que ha subastado el Ayuntamiento es esa parcela del Centenari, que se cambió por la Morera, la Morera en el momento que se hizo la subasta era del C.F.Badalona. Así y todo a parte del dinero de esta subasta, el Ayuntamiento ha tenido que poner un dinero (que como no se la cantidad exacta no lo pongo)porque no llegaba con ella.
  Pero te repito, si no se hace la operación urbanistica-inmobiliaria, marchando el Badalona del Centenari, no hubiera habido dinero para hacer el estadio.

 • Anónimo.

  Tu también te ocultas, simplemente te explico la realidad, pero en un foro eres libre de decir y pensar lo que quieras, soy seguidor del Badalona de hace mas de 10 años y creo estar bien informado, punto y final.

  • Anònim

   Pero el ayuntamiento, si no voy mal informado, le debe una cantidad bastante importante al Badalona, por esta permuta que se hizo. y si no creo recordar mal, en la última asamblea de socios, se dijo que si el ayuntamiento no pagaba se le denunciaría. ¿Es así o voy equivocado? y si es así ¿Por qué aún no se ha hecho esta denúncia? Creo que el tema es así más o menos. O a lo mejor voy totalmente equivocado.

 • Anónimo.

  Totalmente cierto lo que dices en esto no vas equivocado, eso creo que se dijo en la asamblea, si se ha hecho o no, esto como no lo se, no puedo decirlo.

 • Anònim

  yo no me oculto pongo mi nombre tu eres muy falso y si eres seguidor seguro que no eres socio y ademas seras de los que hablan mal de nuestro club.en la asamblea se voto por unanimidad que se denunciara al ayuntamiento pero no sabemos nada porque esta directiva bastante trabajo esta teniendo y si se puede dejar a un lado la denuncia y llegar a un acuerdo mejor y ahora que el equipo va bien no se habla nada del equipo todavia hay aficionados que quieren que descienda nuestro club .que pena de gente y no e faltado el respeto a nadie pero lo podia hacer

 • juan antonio 1

  soy juan Antonio 1 el del comentario anterior.vamos Badalona que esta semana nos ponemos a dos o tres puntitos del play off

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Aquest dimecres l’Ontinyent va jugar les semifinals de la Copa Federació, a veure si els passa factura i seguem amb la nostra ratxa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s