BADALONA 3 BALEARS 0

Escapulats,

El Badalona continua a la seva… i és que la ratxa assoleix ja xifres d’autèntic rècord, amb quatre victòries consecutives, 16 punts dels darrers 18 i sis partits i més de 550 minuts sense encaixar cap gol. Impressionant. Amb aquests registres i una dinàmica tan imponent no és d’estranyar que, quan encara resten 10 partits, els aficionats més optimistes comencin a joguinejar amb la idea del playoff. De raons no els en falten, tot i que ara com ara s’hauria d’imposar la lògica del partit a partit i del curt termini, sobretot perquè venim d’on venim i el que tenim davant no és precisament un camí de roses. Avui els nostres han fet un pas més i, a banda de golejar, han transmès aquella sensació d’equip superior i amb ofici que macera el matx com i quan més li convé i concedeix ben poquet al rival. No, no és un Badalona brillant de fet, en certes fases de la primera volta vam jugar força millor, però sí tremendament competitiu i efectista, que ha recuperat la palissada Moyano-Robusté al darrere i que comença a gaudir de ressons abrahamescos en un Segura que ja s’ha ficat l’afició a la butxaca. De moment, 40 punts al sarró i 30 més per jugar-se. A partir dels 45, què coi! El que la temporada passada va ser creu enguany pot sortir cara.

 • No passaran. L’última vegada que Morales va haver de recollir la bimba del fons de la xarxa va ser el 21 de gener a les 18.05 de la tarda, aquella fatídica jornada 22 a Olot en què un contracop culminat per Albert Blázquez posava el 2-0 al marcador i ens enfonsava anímicament i a la taula. Des d’aleshores, canvi radical i un balanç meteòric de més de 551 minuts assecant els rivals i un average de +7 (per fi el tornem a tenir positiu!) que ha estat el gran fonament de la nostra escalada meteòrica. Per trobar una ratxa similar ens hem de remuntar a finals del 2010, concretament entre els mesos d’octubre i novembre, quan, amb Manolo Márquez a la banqueta i David Valle sota pals, el Bada va encadenar sis partits sense encaixar, amb 4 victòries (Alcoyano, Santboià, Lleida i Mahonés) i 2 empats (Dénia i Orihuela). A la setena va caure la muralla, amb un contundent 3-0 a Benidorm que va inaugurar José Guerra. Si Moro aguanta imbatut 20 minuts a Morvedre superarà un rècord històric escapulat des que militem a la 2a B. Paraules majors.
 • Els de dalt. Arriba el tram decisiu de la temporada i, amb aquesta velocitat de creuer, l’ambició ha de ser màxima. Ara bé, tampoc no hem d’oblidar que la reacció ha arribat un xic tard i que els que tenim al davant són equips molt sòlids i que s’han guanyat el crèdit i el fet de partir com a favorits. Un avantatge és que afrontem duels directes contra tots ells excepte el Lleida (amb qui tenim perdut l’average particular) i, per tant, en certa mesura ho tindrem a la mà. Açò sí: sense patiments i la mirada alta, segur que serà apassionant.

A casa:  Ontinyent – Alcoyano – Ebro – Formentera – Mestalla

A fora:  Saguntino – Llagostera – Cornellà – Villarreal B – Mallorca

Jornada 28. Badalona - Balears

Pilota ràpida i molt de joc per les bandes avui a Montigalà

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

5 responses to “BADALONA 3 BALEARS 0

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Un nou partit sense rebre cap gol (i pensar que a principi de temporada es va qüestionar a Morales), i tres punts més. I a més fent tres gols. M’alegro també per l’Adri Rivas, feia temps que no el veia, sempre m’ha agradat i avui ha marcat.
  Sembla mentida com han canviat les coses. Segueixo pensant que no entrarem a la lluita per l’ascens, però cada jornada ens hi anem acostant.

 • Kanu

  Totalment d’acord amb tu. Però si hem de morir no serà X intentar_ho.

 • juan antonio 1

  por fin el contraataque función ayer.el at baleares me gusto tuvo dos ocasiones que si entran nos hubieran complicado el partido nosotros como en los últimos partidos muy bien y mirando para arriba.

 • Sobradete.

  Los minutos de silencio desde hace dos temporadas ha de autorizarlos la federación u ordenarlos mediante circular o fax y que yo sepa no se ha dado ninguna de estas circunstancias, en algún partido de primera se hizo (según las actas) y en otros no y en segunda se hizo en todos menos uno (según las actas), en el Grupo 3 he mirado las actas y hay minutos de silencio en cuatro partidos.
  Por tanto deduzco que en segunda B, que los árbitros no tenían instrucciones sobre este asunto, no es tema de club

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s