PEÑA 0 BADALONA 1

Escapulats,

El Badalona torna d’Eïvissa amb tres punts més i fa un pas de gegant en l’objectiu de la permanència. Com era de preveure, un altre partit escadusser i de mastegar sorra que s’ha resolt gràcies a un gol en pròpia porta de Marcos a les acaballes del primer temps. Menys èpica impossible, tot i que els nostres han estat clarament superiors i només han patit un pèl massa al tram final. El que sí que té èpica són els registres sobre els quals s’ha forjat la reacció d’aquest equip des de l’enfonsament a Olot el 21 de gener: cinc partits, quatre victòries per 1-0 i un empat sense gols injust! contra l’Hércules. És a dir: defensa granítica i sobrietat medul·lar que, sense floritures ni ornaments, de moment ens val per mantenir el descens ben i ben lluny.

 • Garrepes Compulsius. El Badalona encadena cinc jornades sense encaixar, una xifra de molt de mèrit a la categoria i que només el totpoderós Mallorca de principis de temporada (jornades 5 a la 10) ha superat. És evident que la reacció de l’equip se sustenta i s’estabilitza a partir d’aquesta dada. Que Morales mantingui la imbatibilitat és clau, sí, però encara ho és més marcar un gol més que el contrari. I el Bada, amb més o menys brillantor, ho ha aconseguit en quatre d’aquests cinc compromisos. Tota la sort que ens havia faltat a la primera volta ens està retornant ara en part, amb penals a favor, pals en contra i gols estrambòtics com els d’avui, que no es veien dels temps de Robert a Binissalem…
 • Peus a terra. Ara bé, ens equivocaríem de fit a fit si ens creguessim que podem, que hem d’aspirar a res més. A aquest equip no se li pot demanar que en un mes passi de les brases del descens a la mel del playoff. Està molt bé la solidesa al darrere i la consistència general del bloc, però sense més recursos al davant aquesta ambició té un sostre de vidre a prova de bales. Pensem a arribar als 45 punts com abans millor, i ja està. Diumenge que ve ens visita el Balears, un rival directe ferit de mort i amb moltes urgències. Després, les 10 jornades que marquen el destí de tota temporada. En parlem aleshores.

Jornada 27. Peña Deportiva - Badalona

Els nostres, una bona pinya aquests darrers partits | Foto: Esports IB3

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

7 responses to “PEÑA 0 BADALONA 1

 • Anonimus Maximus

  Trolls trollets…. on sou? Fa fred a la cova on us heu amagat? jajaja. Salir que nos riamos un rato va!!!!!

 • Joan

  Com els ha anat aquesta jornada als nostres equips?

 • L'escapulat

  Mala llet, eh? hehehe

  Com deia algú fa uns dies, està molt mort, açò! És una llàstima que últimament només es parli quan les coses van malament o per fer escarafalls i sembrar mal rotllo, però és el que hi ha.

  Per cert, dilluns aniré a la tertúlia després de molt de temps. Espero que sigui després d’una nova victòria que, com diu el míster, ja ens asseguraria pràcticament la permanència.

 • Garigot

  Partit molt important diumenge, en cas de guanyar, seria una bona injecció de moral

 • Vila-Rebollo-Pepín

  5 partits sense rebre cap gol, una dada molt bona. Si a més puguéssim marcar gols ja seria massa. Per jugar la promoció no arribarem, però almenys ens podem acostar als llocs de copa del rei, que per mi havia de ser l’objectiu d’aquesta temporada.

  • L'escapulat

   Aquesta és la diferència, amics meus, entre poder aspirar realment al playoff o haver de conformar-se amb la nostra realitat, que és a de salvar la categoria sense angúnies a l’abril.
   Ara bé, també és cert que ahir parlava amb l’Ícar Lite i estàvem d’acord que, si guanyem demà, la cosa ja agafarà un caire més seriós i, amb 10 partits per endavant i un calendari que no és cap bogeria, mai no se sap. Això sí: sense més punch a la davantera serà del tot impossible.

   Primer cop, el que toca: enfonsar el Balears i deixar el descens pro dels 10 punts. Un rival, per cert, més perillós lluny de Pama (10 punts a casa i 12 fora; amb 3 victòries com a visitant i només una -1-0 al Formentera al gener- a Son Malferit).

   El partit el fan en directe per IB3, però ens veiem a l’Estadi, plogui o nevi.

   AMUNT

 • juan antonio 1

  estoy de acuerdo que no tenemos delantera pero ganando mañana nos ponemos a 4 o 5 puntos del play off y las tres ultimas jornadas hay enfrentamientos entre los de arriba yo veo una final la ultima jornada contra el valencia mestalla y meternos en ese cuarto puesto.yo ya me conformo con ganar 1-0 todos los partidos y sufriendo.VAMOS BADALONA PODEMOS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s