BADALONA 1 PERALADA 0

Escapulats,

El Badalona confirma la renaixença i torna a guanyar a Montigalà per continuar amb la bona ratxa d’aquest darrer mes que, de moment, ens ha tret de les cendres de la Garrotxa i ens ha conduït fins a la relativa placidesa de la zona mitja. El partit d’avui ha tornat a ser fluixet, sobretot a la segona part, quan el Peralada ha dominat i els nostres no han sabut bastir cap contracop amb cara i ulls. En tot cas, el que compta és el resultat, gràcies a un altre penal d’or que culmina un registre de tres victòries els darrers quatre partits i un esplèndid 10 de 12 que deixa el descens a 7 punts, exactament la mateixa distància que avui ens separa del playoff. Una situació còmoda que ens hauria de permetre jugar el que resta de temporada amb menys urgències i més perspectiva, sense la pressió dels llocs calents de la taula. El que passi aquestes darreres 12 jornades de lliga determinarà si hem de mirar més cap amunt o cap avall… 

 • Granit a casa. Amb la visita de l’Elche com a petita màcula, el Badalona es confirma com un dels locals més potents de la competició, amb 26 punts de 39 –només ens superen els tres primers classificats– i tan sols 8 gols encaixats –empatats amb Mallorca i Peña i només per darrere dels 5 de l’Ontinyent–. Ara venen dos partits contra equips balears (Peña a fora i Atlètic a casa) que han d’acabar de confirmar el nostre ascens fulgurant i alliberar-nos del tot de l’angúnia del descens. Després, el decisiu mes de març pot fer baixada o tornar a empinar-se…
 • Fogueig a dalt. Els punts, com sempre, ho tapen tot. O quasi tot. La reacció dels de Manolo González aquest mes s’ha fonamentat clarament en la millora defensiva del bloc (porteria a zero des de la desfeta d’Olot), però al davant l’equip continua sense carburar gaire. Un gol de pit i collons de Robusté i dos penals són ben bons i valen tres victòries, però els nostres no són resolutius ni en estàtic ni al contraatac i, malgrat que Rufo transmet perill i és un salt de nivell evident, necessitem més punch de cara a porteria.

Jornada 26. Badalona - Peralada

Els córners no estan sent un dels nostres forts aquesta temporada…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

6 responses to “BADALONA 1 PERALADA 0

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Caram, que callats que estem aquesta setmana, es nota que l’equip ha reaccionat. Van ser tres punts molt importants, i diumenge podríem allargar la ratxa.

 • juan antonio 1

  parece ser que los del foro están esperando a que pinche nuestro Badalona o a que aparezca nuestro amigo gaviota para empezar a discutirle.voy a decirlo por tercera vez y seguramete lo dire mas veces en la ultima jornada contra el valencia nos meteremos en play off este equipo aunque pinche este domingo seguirá con el mismo ritmo de los últimos partidos ( portería a cero y un golito o dos por partido ) y veréis como lo que nos quitaron el año pasado este año será al revés.respecto al partido del perelada partido falto de ritmo y muchas interrucciones por un perelada que creo que es mas equipo de lo que parece.ganando estos dos partidos que vienen podríamos ponernos a 2 o 3 puntos de los puestos de play off.hay que animarse que este equipo puede.VAMOS BADALONA.

 • Anonimus Maximus

  Los trolls han vuelto a la cueva, pero tranquilos, volverán a salir en la siguiente derrota.

 • L'escapulat

  Bon dia a tots!

  Doncs sí, la veritat és que és una llàstima que molta gent només s’animi a escriure quan el riu baixa brut o per generar polèmiques més aviat estèrils.
  Però no crideu el mal temps; els trolls millor a la cova que a la gespa…

  Jo no sóc tan optimista com l’amic Juan Antonio, crec que a l’equip li falta un bon plus de qualitat i resolució a la davantera si de debò vol aspirar a alguna cosa més que la permanència. Que, certament, el Peralada és millor equip del que diu la classificació i probablement se salvarà, però que amb tant poc de gol no podem llançar les campanes al vol, ni molt menys.

  Si som capaços de guanyar els dos partits que venen, contra rivals balears directes, o fins i tot amb 4 punts, és cert que farem un salt important i gairebé definitiu pensant en la permanència, però d’ací al play-off… hi va un tros. Sobretot perquè hauríem de començar a sumar molts més punts fora de casa, on en prou feines hem guanyat el cuer cueríssim per la mínima i de penal. Però vaja, que per ser ambiciosos no ens passarà res, eh?! Però tocant de peus a terra.

  Primer, Santa Eulària, camp complicadíssim i l’únic feu on ha perdut el Mallorca. Que no és poc.

  AMUNT!

 • L'escapulat

  Bon dia.

  El company Ícar Lite em va fer notar que el partit d’avui, encara que no el facin en directe per la televisió balear, sí que l’emetran en streaming pel canal de Youtube d’Esports IB3.

  Ja ens agradaria tenir aquest servei per als equips catalans a casa nostra!

  Avui suposo que no signem res que baixi dels tres punts, oi?

  AMUNT!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s