ARAGÓN 0 BADALONA 1

Escapulats,

El Badalona enterra per fi el malefici i guanya un partit fora de casa 10 mesos després. És veritat que ho fa per la mínima, de penal i en l’escenari més assequible, el camp d’un Deportivo Aragón que només ha aconseguit una victòria en tota la temporada i que al maig tornarà al grup XVII de la Tercera Divisió. També ho és, però, que el filial saragossista no era cap oenagé i que, precisament, acostuma a vendre cara la seva derrota. Els de Manolo González han sortit amb les idees clares i el vent a favor –literalment– en una primera part en què haurien pogut (haurien hagut de) sentenciar el partit per la via ràpida. L’habitual ineficàcia al davant i una pantera euskauldun sota pals de nom Jagoba Zárraga han fet que, curiosament, l’únic gol hagi arribat des dels onze metres, on Albarrán confirma la seva seguretat i signa la quarta diana a la lliga. En tot cas, tres punts d’or que eren obligats si volíem començar a deixar enrere l’angoixa del descens. Com reconeixia el mateix míster, l’equip va tocar fons a Olot, però des d’aleshores la millora ha estat significativa i ara cal fermar els 45 punts com abans millor. El cel, açò segur, ja comença a escampar sense els núvols de cendra que amenaçaven fa només unes setmanes a la Garrotxa…

 • La fi del convidat perfecte. El Badalona no guanyava a la lliga com a visitant des del mes d’abril de l’any passat. Concretament, des del 0-2 a la Nova Creu Alta de la 34a jornada de la temporada 2016-17. Era un diumenge dia 16 i els gols de Maestre i Oliva ens mantenien a la quarta plaça. Després va passar el que va passar… Enguany trobem un precedent en partit oficial, sí, el 0-3 a Granollers de la primera ronda de la Copa Catalunya (29/7/2017). Un registre raquític que durant 10 mesos ens ha convertit en el convidat perfecte lluny de Montigalà. Esperem no haver de tornar a esperar tantíssim per sucar fora de casa. Ens hi va la permanència. I el futur del club.
 • 1 és més que 0. Si et costa marcar, com a mínim que als altres els costi encara més marcar-te a tu. Açò és el que ha aconseguit el Badalona els darrers tres partits, en què ha deixat la porteria a zero. Un registre notable que ens ha permès sumar un bon 7 de 9 quan més falta feia i que supleix, en part, la nostra gran mancança a la davantera. S’acosten tres partits vitals (Peralada-Peña-Baleares) en què, si ens volem despreocupar del retrovisor, no ens podem permetre tenir la pólvora tan molla.

Jagoba

Jagoba, l’assot escapulat | Foto: @jagobaZarraga

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

31 responses to “ARAGÓN 0 BADALONA 1

 • FERNANDO

  Bon día. Estuve en el partido y confirmar el partidazo de Jagoba. Como comentó Manolo en el post, esto era un partido de 0 a 4. Las paradas fueron de mucho mérito. Partido muy serio del Badalona. Ahora a por el Perelada.

 • Garigot

  Buena victoria y muy importante. Pero no nos relajemos que esto no está ni mucho menos hecho

 • Garigot

  Algú sap com està el tema del Bada amb l’Ajuntament?, perque veient el que passa amb la Penya tampoc crec que a nosaltres ens donin la subvenció i patrocini

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Garigot, sembla mentida, però ara mateix la situació del Badalona és millor que la de la Penya, que tot fa pinta que s’haurà de refundar si vol sobreviure…
  En teoria l’Ajuntament justifica que no pot fer efectives les subvencions si l’entitat receptora té deute o comptes pendents amb Hisenda, cosa que la Penya no podrà justificar durant molt de temps.
  Crec que des del club s’ha treballat força per poder presentar els comptes davant el consistori i pressionar perquè deixin de donar allargs al tema…

  Per cert, què us va semblar la intervenció de Manolo González ahir a la tertúlia de ràdiob? Es va parlar de l’estranya arribada de Toni Hernández, la seva manera de gestionar l’equip i els fitxatges, les dificultats per retenir jugadors o de renovar-los, i per exemple el tema dels sous i els equilibris al vestidor. No es va concretar res, però, sobre la seva continuïtat la temporada vinent, tot i que ell va dir que si fos per ell seguiria…

  El que sí vaig veure és una unanimitat total a favor de la conversió en SAE, i que l’any que ve hi anem de cap.

  Mirant ja cap al diumenge, segurament és el partit més important de la lliga. Si guanyem entrem a la zona mitja de la taula i deixem força enrere el Peralada, a més d’encarar amb molta més confiança el tram definitiu.
  No hi ha excuses per no anar a Montigalà, ni pluges que valguin…

  AMUNT!

  • Salvador Ferrer

   No diguis coses que no son Albert.Es conegut els teus sentiments cap a la Penya.No em vui extendre sobre aquest tema, solsament et prego que agafis informació fidedigna i no diguis incerteses.
   Per altre banda la directiva del nostre Club, té que denunciar a la jurisdicció ordinaria, com es vá aprobar a la última asamblea de socis, el incumplimet de la deuta del Ajuntament, cap el C F Badalona.
   Sembla que al Ajuntament de Badalona no els interesan les dues entitats més representativas de Badalona.

   • L'escapulat

    Home, és veritat que jo sóc més del CC, però no li vull cap mal a la Penya; de fet jo sóc del món del bàsquet i molts familiars meus hi han jugat fins fa ben poc…

    Altra cosa és el desastre de gestió del Joventut i que cada any estiguem amb aquesta agonia i rídicul, que els 3.000 fidels no es mereixen de cap de les maneres…

    I la informació és ben fidedigna, oficial i extraoficial.

 • Salvador Ferrer

  El que diu en Cuixart a Diari de Badalona es cert, no el que dius tú.
  I dir que la Penya només té 3.000 seguidors….

 • Salvador Ferrer

  Rectifico: Fidels, algo més de 3.000, que no seguidors.

  • Salvador Ferrer

   I et diré, jo perque sigui de la Penya, no vol dir que no respecti la entitat del Circol.Tu encara tenies que neixer, i jo anaba a Sant Josep, on jugaba el Circol, i disfrutaba am un cinc com: Costa, Cuesta, Perotas, Mendiburu i Shrader, que feia un joc, ràpid, agresiu i molt atractiu, amb entrenador Aíto.Ho dic, perque jo no tinc cap anidversió cap el Circol, sino tot el contrari, al igual que amb el Sant Josep, amb qui vaig contribuir amb una colecta económica, fá dos anys, per les obres del pavelló.

 • Albatros

  Uff, que pereza..!!, basket, Penya, Círcol, Sant Josep, como temas recurrentes de conversación y discusión. Será que no tenemos bastante con lo nuestro. Señores, toca centrarse y tratar asuntos relacionados con el club que motiva este foro, que vienen jornadas trascendentales…

  • Anònim

   Albatros dise-lo al moderador del foro que ha iniciado el tema del baloncesto. I Salvador Ferrer, que en esta tema no le puede discutir nadie, pues le ha rebatido muy bien por cierto.
   Y hablando ya del Badalona, escuché ayer la tertúlia, bueno la he escuchado hoy por aquí, que ya hacía una temporada y media que no la escuchaba, porque la verdad, no me apetecía nada con los colaboradores de siempre, veo que ahora se ha incorporado Rodri, que es el que le pone su sapiencia, porque los demás, aparte de Ramón Duran, siguen los de siempre el Sr. Caballero, y Valencia, que van a lo suyo. Me parecieron buenas las declaraciones de Manolo González, dijo cosas que al menos yo desconocía, como lo del secretario técnico y cosas interesantes acerca del vestuario del Badalona.

 • Badaloní

  M’han parlat sobre que hi ha hagut una mena de rifi rafe per un tuit del club en el que es mencionava que som l’equip que porta el nom de la ciutat, i que sembla que a seguidors de la Penya no els ha agradat. No sé si podeu donar mes info sobre aquest tema

  • Anonimus Maximus

   Los seguidores de la Penya que tienen la piel muy fina, nada mas.

  • Salvador Ferrer

   El que hi haigi algún seguidor de la Penya que no li agradés, no vol dir, de cap manera, que la gran majoria sigui tan susceptible, perque es evident que el CF Badalona, porta el nom de la ciutat, així com el Joventut de Badalona.No anem a buscar aquí la polémica.Per altre banda, vui creure que fer énfasi de tal consideració, per part del Badalona, no es per motiu de una intenció determinada.

 • L'escapulat

  Jo no he començat cap debat basquetbolístic, només he dit que actualment la situació del Badalona és millor que la de la Penya, i que açò deixa clar fins a quin punt està fotut el Joventut, que si no troba una via d’escapament aviat, i descomptant ja l’interès de l’Ajuntament, si perd la categoria -com tot sembla indicar- no tindrà més remei que refundar-se.
  Molts dels qui hi estan ficats signarien ara mateix poder assegurar que l’any que ve seran a LEB Or.

  En relació amb la polèmica pel tuit, que jo trobo absolutament desafortunada -i a més amb el missatge original esborrat- ací teniu la seqüència.

  Dit acò, jo us emplaçava a parlar de diumenge, i ja advertia que segurament era el partit més important de la temporada. Espero que malgrat el fred i la pluja el camp tingui millor entrada que contra l’Hércules, per cert!

  • Salvador Ferrer

   Albert: Millór que no faigis aseverecions basades amb la teva ignorancia, aseveracions que fás sota els arguments dels teus desitjos.El problema actual que té la Penya es motiu de un problema polític entre partits i sota la polemica de presentar comprobants de la subvenció del 2014, que per altre banda hi ha discrepancia amb que es consideren despeses de agua, llum, gas, electricitat i personal de manteniment, que de tot es fá càrrec el Joventut , com a comprobans de tal subvenció. Per aquest motiu, el interventor, ha paratlizat els diners que li corresponen de la Fundació del Màgic i de la esponsorització del Club, perfectament legals i que tenen que cobrar tard o dora, però si es tard, aquí es el problema.Per altre banda el Joventut, té un plá de viabilidat futur molt positiu.El
   interventor en cuestió es també el que possa impediments pel pagament de la deuta que té el Ajuntament amb el Badalona. De aixó, com a seguidor del nostra Club, es del que et tindría que preocupar i no faltar al respecte amb els teus infundis a una entitat histórica com la Penya.Tot aixó, que consti, com bé diu un Anónim, ho has començat tú i estaría bé que parlesim en aquest foro del Badalona i no de la Penya.I dígale de una vegada al Anónimus Máximus (que ets tú), que deixi de apareixer en el foro a donarte soport.

   • Anonimus Maximus

    Ya vuelve tu obsesion por el Escapulat, te lo dije una y dos y tres veces y te lo vuelvo a repetir para ver si te entra en esa cabeza. No tengo nada que ver con el escapulat. Pero bueno tu mismo, te dejo que sigas con tus “cosas”

    • Salvador Ferrer

     También te dije en su dia, que al menos te identificaras, pero no lo hiciste, ni lo harás.Esconderte en el anonimato te hace sentir más “fuerte” para insultar, si cabe, como lo has hecho en alguna ocasión.Yo no criticaré a que se manifiesten como anónimos del foro, si opinan con corrección, pero a los que vais enmascarados vituperando y a veces insultando, al menos podríais dar la cara, como hago yo.

     • Anonimus Maximus

      Ni he vituperado ni he insultado en ningún momento. Pero tu obsesión puede mas que tu comprensión o tu razón. Que tengas un magnífico día y AMUNT BADALONA!

     • Anonimo de los buenos

      Estoy cansado de leer las tonterías que escribe el señor Salvador Ferrer. Solo sabes que insultar, en pocas palabras, a los demás con la arrogancia que le caracteriza en cada uno de sus comentarios.
      Si tienes una vida infeliz, no lo pagues con los demás. Y sí, soy un anónimo y lo soy porque me da la gana.
      Primero da la cara tú y pon una foto tuya tanto de que hablas que, tocar los cojones, se te da muy bien.

 • Albatros

  Si no voy errado, dieciocho mensajes hasta ahora en este hilo del foro. En una docena figura la palabra Penya y en únicamente dos aparece Peralada. No hace falta decir nada más. Así nos va…
  Señores (empezando por el moderador), toca centrarse, que las próximas tres jornadas son claves de cara al futuro inmediato.
  AMUNT CFBADALONA..!!

  • L'escapulat

   No deu ser per mi que no es parla de futbol per ací… Només cal repassar els comentaris.
   Tot neix d’una pregunta d’en Garigot i la seva inestimable capacitat d’embrutir tot el que toca, que només xerra per sembrar zitzània.

   Si ti fixes, Albatros, he llançat la pregunta uns quants cops, sobre el Peralada, la tertúlia de dilluns, etc. Però ningú no sembla recollir el guant. Una mica com a l’Estadi en dia de partit…

   En fi, repeteixo: el partir més important de la temporada i 3 punts de vida o mort.
   Amunt!

 • Anonimus Maximus

  El próximo partido en casa contra el Peralada va a ser fundamental para empezar a mirar hacia arriba o seguir con el sufrimiento hasta final de temporada. No olvidemos que no será un partido fácil puesto que son el GIRONA B y tiene jugadores con mucho potencial y calidad. Tenemos que seguir confiando en los nuestros que son capaces de ganar a cualquiera.

  • Salvador Ferrer

   Anónim o de los buenos.Si verdaderamente tienes ganas de conocerme, no hace falta que a través de una foto, puedes hacerlo personalmente, (estaré arriba detrás de la portería donde se ponen los Betulians), a las 4,45 h., puedes preguntar por mí, seguro que me conocen mucho más que a ti.Quizás compruebes lo INFELIZ que dices que soy.

   • Salvador Ferrer

    Como podréis observar los foreros el RESPON, para debatir, de Anonimus Máximus y de este tal Anónimo, esta borrado, para que no haya posibilidad de contestarles.Podeis imaginar quien lo ha borrado.A esto se llama manipulación del foro.
    Domingo partido importante para iniciar la escalada.Tenemos un calendario aparentemente muy favorable.
    AUPA BADALONA.!!!.
    .

    • Anonimus Maximus

     Pues no veo justo que no tengas la opción de responderme. Eso si que será culpa del escapulat.

 • Carlos

  Vaya tabarra que estais dando toda la semana,vamos a remar todos en la misma direccion y dejaros de tonterias,si toda esas malas formas las convertierais en ganas de animar el domingo nos iria mucho mejor.
  Vamos Badalonaaa !!!!!

 • L'escapulat

  Mare meva… de veres que fins i tot m’avorreixes a mi, Gavi.
  Carlos, tota la raó, i espero que quan es col·loqui per allí am vosaltres, al gol est, sigui una mica més constructiu…
  Açò que diu del “resposta” és una altra de les seves sortides de to. Quan es fan 3 respostes consecutives el web no et deixa seguir encadenant-ne, simplement. És tan fàcil com escriure un missatge nou i ja està… Però ei, segurament és tot una conspiració meva i del meu alter ego Maximus…

  Diumenge tots al camp, que aquest equip va creixent i els 3 punts contra el Peralada poden acabar de ser el punt d’inflexió que necessitem.
  Encara que plogui!

  AMUNT!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Acabo de mirar els darrers resultats del Peralada i veig que fa un parell de mesos que no perd, i havent jugat contra rivals complicats (al camp del Mallorca, del Lleida, de l’Olot, i a casa contra l’Elx, Sabadell….). No serà fàcil, però nosaltres també estem passant una bona ratxa.

  He escoltat la tertúlia, i al principi m’agrada com parla el Manolo, tocant de peus a terra i dient que amb els pressupostos que es mouen a Segona B, no se li pot reclamar a l’equip que pugi a Segona A. Però després ja no m’agrada quan torna a parlar de convertir el club en una SAE, com si això fos la solució de tot (només s’ha de mirar la Penya, de la que tant s’ha parlat aquí, és una SAE i no els hi sobran els diners, al contrari). Si es crea una SAE, al principi entraran diners del suposat inversor, i potser aquell any lluitarem per estar a dalt, però això no garanteix res, només s’ha de mirar els Santanders, Múrcies, Mallorques, Elx, Huelva, Hércules, etc… És més important tenir bon ull a l’hora de fitxar que tenir diners.

  Però aquesta inversió seria el primer any, els propers anys no hi tornaran a posar diners. I si en un o dos anys les coses no surten bé, o demana un crèdit endeutant al club (cosa que ja hem viscut) o l’intenta vendre les accions a un altre voltor.

  • David

   Partit dificil tenim que guanyar la jornada 2 diu la prèvia

   • Anònim

    Però avui no juga no el Badalona. Segons la web Propers Partits està en blanc.
    I continuo veient que el Seagull és una secció del Badalona, cada setmana on hi ha la programació de partits del futbol base, surt el Seagull.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s