BADALONA 0 HÉRCULES 0

Escapulats,

El Badalona confirma la seva línia ascendent i suma un punt davant l’Hércules que per força ha de tenir gust de poc si analitzem els mèrits d’uns i altres sobre la catifa verda de Montigalà. Manolo González, que ja ha fet debutar Rufo i Segura amb bones sensacions, li ha guanyat la partida a Claudio Barragán en tot moment i els nostres han sigut netament superiors als alacantins durant pràcticament tot el partit. La llàstima és que, sobretot a la primera part, quan més còmodes ens trobàvem, el gol no ha arribat i per tant ens hem hagut de conformar amb un empat positiu però insuficient per començar a treure’ns la respiració assistida a la classificació. En tot cas, bona imatge de l’equip avui hem jugat molt millor que contra el Sabadell i per fi s’obre una perspectiva més optimista de cara a les setmanes que venen, que seran totalment crucials a la lliga.

 • Números. El Bada ha encadenat dues jornades a casa recuperant la seva fortalesa defensiva i sumant contra dos conjunts d’entitat, un fet molt important per tornar a sentir que al darrere som un equip fiable. El tàndem Robusté-Moyano hi ha tingut un paper fonamental. Al davant, en canvi, la tònica no canvia gaire: ens continua mancant molta efectivitat, amb Robert Simón i l’enèsim un contra un fallat com a màxims exponents. Pel que fa als fitxatges, bona estrena de Rufo (classe i posició) i de Segura (classe i presència), que ens poden aportar moltíssim en la faceta ofensiva. Superades aquestes dues proves de foc a Montigalà, compte ara, perquè encetem el tram decisiu de la temporada amb un mes d’infart: quatre partits contra quatre rivals directes que ara es troben per sota a la taula (Aragón i Peña a fora; Peralada i Baleares a casa) que acabaran de determinar si podem passar un tram final de lliga sense grans angoixes… o no.
 • Aplegapilotes i altres éssers mitològics. Continua sent un misteri el motiu pel qual no hi ha cap aplegapilotes els dies de partit. Encara ho és més, de fet, perquè algun diumenge sí que n’hi ha hagut (contra l’Elx, per exemple). La veritat és que es dona una imatge molt pobra i, a més, aquesta absència es converteix en una perillosa arma de doble tall en partits com els d’avui en què el temps que es perd cada cop que el cuir se’n va fora ens acaba passant factura. Un altre petit detall que desangela una mica l’ambient i el prestigi d’un estadi ja esterilitzat des de l’Ajuntament, com el de les portes de la banda nord que no s’obren quan s’acaba el partit (per què?!) o els megàfons de costellada. Ah! I bona part de la parròquia escapulada, que quan fa una mica de fred i cauen quatre gotes −la coincidència amb la Penya i la retransmissió per Esport3 ho rematen− es queda a casa en un Badalona-Hércules…

Jornada 24. Badalona - Hércules

Molts paraigües i assistència minsa a Montigalà aquesta freda matinal de febrer

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

13 responses to “BADALONA 0 HÉRCULES 0

 • Anónimo

  Donde están los recogepelotaaaaaaaaaasss los recogepelotaaaaasss donde estannn

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo sempre he reclamat recullpilotes, però avui (per la climatologia) puc entendre que no n’hi haguessin (si és que han de ser nens petits). Recordo el dia de l’Elx, que feia molt de fred i eran nens molt jovenets i que al final del partit encara vaig veure que van haver d’arrossegar la propaganda del costat de les porteries cap als vestidors.

  El partit ha estat bé, ha faltat el gol, però tampoc s’ha patit en defensa i ja portem dos partits sense rebre cap gol.

 • Kanu

  Ens segueix faltant gol i un davanter centre

 • Edu

  El programa L’Esport Minut 91 d’avui sense veu…..

  • Joan

   Toni Hernández a l’estadi de Osasuna i va dir que era per motius personals això vol dir que no era així que l’han despaxat perque te temps de sobra.

   • Anonimus Maximus

    Lo echaron y seguro que se quiso dejar la puerta abierta para volver a la SAD con el dinero de Hummel. Veremos que pasa.

 • Joan

  Segons la web del club ha canviat l’hora del partit és a a dos quarts de cinc de la tarda algú sap el motiu?

  • Anònim

   Segons la web del Real Saragossa el partit és demà a les 16.00h.
   Això és el que diu la web del Saragossa.

   El Deportivo Aragón recibe al Badalona este sábado a las 16.00 horas en la Ciudad Deportiva del Real Zaragoza, en el partido…

   Però com que la web del Badalona va així de “bé” sempre, no t’en pots fiar.

 • Sobradete.

  R.F.E.F. Y COMITE DE ARBITROS

  Campeonato Nacional de Liga de Segunda División B
  Grupo III
  Real Zaragoza Deportivo Aragón – CF Badalona
  Sábado, 10 de febrero de 2018 – 16:00 – Ciudad Deportiva

  Por tanto esta es la hora buena.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Mentre parlem el Bada juga a Saragossa amb bones sensacions…

  La setmana que ve no conec l’horari a casa davant el Peralada, tot i que al web de la RFEF hi consta que és a les 17 hores; si algú ho sap del cert i ens ho pogués confirmar…

  Pel que fa a l’estat del web i la comunicació del club en general, doncs sí, és una llàstima. El reflex d’un mirall que sé de primera mà que costa molt de llustrar. Mentre no es parli de naufragis suposo que ja va bé.

  AMUNT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s