BADALONA 1 SABADELL 0

Escapulats,

El Badalona salva el primer match ball de la temporada, evita caure en zona perillosa i s’emporta tres punts valuosíssims en un partit força dolent però que, al capdavall, hem de valorar pel que realment compta: una victòria, després de dos mesos i mig, que suposa oxigen pur i que, de moment, ens deixa alçar una mica la vista i esperar amb un cert optimisme els ansiejats fitxatges d’hivern, que tots esperem que ens permetin fer un pas més i no patir tant per mantenir la categoria. La salvació passa per millorar fora de casa, açò segur, però ara mateix la prioritat s’encarna en el tòpic del partit a partit: en 7 dies passa per Montigalà un Hércules irregular i que tot just ens queda a 5 punts, exactament com el Sabadell abans d’avui. Repetir triomf confirmaria la reacció i, sobretot, ens faria encarar amb molta seguretat la fase més decisiva del calendari, amb quatre partits contra rivals directes (Aragón, Peralada, Peña Deportiva i Balears) als quals hem de mantenir, sigui com sigui, per sota nostre a la classificació. No serà fàcil. Però hi ha llum.

 • La dimensió del mèrit. L’espessa tònica del partit i el joc més aviat pobre dels dos conjunts no ens ha de fer perdre de vista, en cap cas, el mèrit de la victòria d’avui. El Sabadell és el rei de l’empat, sí, però també un dels equips més difícils de batre de tota la categoria (a fora només havia caigut a Alacant i a Cornellà). El plantejament apocat de Seligrat i la manca d’ambició dels arlequinats, sobretot a la primera part, els ha passat factura quan han volgut reaccionar, però els nostres també han demostrat entrega, solidesa defensiva per fi i sacrifici, i en futbol, açò, sovint pot pal·liar les limitacions en el joc.
 • Perspectives. Menys mal que avui hem tornat a sucar, perquè els resultats de la jornada ens deixaven de ple a la zona calenta de la taula. El gol del renascut Robusté a partir de l’estratègia, aquesta tarda, val el seu pes en or. En or massís. Els equips de sota estan collant de valent i, a banda del Deportivo Aragón, que sembla sentenciat, ací ningú no ha llançat la tovallola. Atents als catalans, atès que l’Olot continua la seva escalada supersònica i el Peralada fa saltar la banca tombant l’Elx. Però és que Peña Deportiva, Balears i Llagostera puntuen i l’Ebro rasca els tres punts a El Collao. Perquè ens fem una idea: dels deu primers classificats abans de començar la jornada, només el filial del Saragossa s’ha quedat sense sumar. No serà fàcil. Gens fàcil.

Jornada 24

Bona entrada al Municipal i la graderia escapulada amb ganes d’animar l’equip

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

28 responses to “BADALONA 1 SABADELL 0

 • Salvador Ferrer

  Tendremos más novedades de las que pensábamos.

 • Kanu

  Cuando se anunciaran?

  • Salvador Ferrer

   Yo creo que entre mañana o pasado.

   • Salvador Ferrer

    Si, efectivamente, ahora tenemos 19 jugadores, debe tratarse que causará baja un jugador de los actuales.

    • Anonimus Maximus

     Dar la baja a alguno de los que hay en plantilla no es problema. Hay unos cuantos candidatos que si se fuesen… no lo notaríamos para nada.

 • juan antonio 1

  respondiendo a los anónimos uche estaba en el campo y dentro del vestuario haciéndose la foto de la victoria de hoy.tambien en el descanso e visto dos jugadores altos y creo que serán los posibles fichajes.el partido de hoy me a gustado el partido que hemos echo tocando el balón y serios en defensa y en la media también donde seguimos viendo flojedad es en la delantera.estos tres puntos son buenísimos y si ganamos al hercules volveríamos a la tranquilidad.al anónimo que dijo que los jugadores no cobraban pues decirle que todos los jugadores están al dia.

 • Sobradete.

  Si no dan bajas solo pueden fichar tres o sea que es que a lo mejor a la mano es que le faltan dedos.Ja,ja,ja.

 • Garigot

  En la rueda de prensa posterior al partido, Manolo dijo los posibles fichajes a realizar, sin nombres claro…

 • L'escapulat

  Bona vesprà!

  En Gavi sempre tan privilegiat en les informacions i tan enigmàtic a la vegada…
  De moment cap fitxatge confirmat; Uche apareixia ahir en la fotografia després de la victòria, a veure si és que es queda. Si fem cas del que diuen els rumors, 3 o 4 noms importants i alguna sortida, fins i tot.
  A veure com queda la plantilla i si superem bé el mes de febrer i podem encarar tranquils el març i sobretot l’abril.

  Per cert, avui no pareu l’orella a la ràdio perquè no hi haurà tertúlia fins dilluns que ve, dia 5, i per cert, em va semblar sentir que amb presència de Manolo González mateix.

  AMUNT!

 • Garigot

  Hola, ahir al programa l’Esport, van anunciar dos fitxatges el de Uche i el de Segura de L’Almeria B.

  • L'escapulat

   De moment el de Uche ja és oficial. Sembla que al final s’han superat les “diferències contractuals” que hi pogués haver…
   A veure si entre avui i demà es confirmen els “3 o 4” que quedaven pendents…

   • Anonimus Maximus

    Rufo es otro de los pendientes que ya han confirmado. Si tenemos que traer a alguien mas… alguno tendrá que abandonar el barco.

 • Anònim

  Segons comunica el Badalona, arriba cedit pel Mallorca Rufo.Un davanter de 25 anys. Aquest jugador jo l’havia vist jugar amb l’Espanyol B i m’agradava molt.

 • L'escapulat

  Bona incorporació, la de Rufo, un bon davanter jove. A veure si ens aporta més que els altres dos pericos, Rivas i Enri, que no han acabat de quallar aquesta temporada.
  Queden 24 hores i jo trobo a faltar algun jugador que aporti creativitat al mig del camp; suposo que açò comportaria la marxa de Rubén Sánchez, que últimament ha tingut més protagonisme i que tampoc no ha desentonat, tot i que segurament té un perfil més de mitja punta que no pas de constructor.
  A veure com acaba tot plegat.

  Amunt!

 • Sobradete.

  Cerrada la plantilla con 22 jugadores, Uche, Rufo y Segura, fichados, no hay ninguna baja mas al cierre del mercado.

  • Salvador Ferrer

   Según Manolo González, la intención era fichar otro jugador, delantero centro del Zaragoza, pero han habido inconvenientes, por lo cual no ha sido necesario dar ninguna baja.

 • L'escapulat

  Bona nit, escapulats!

  Quin balanç feu, d’aquest mercat d’hivern? Jo trobo que s’ha fitxat força bé. Al final esperar fins a darrera hora i tirar de cessions ha tret rendiment. Llàstima que a l’estiu no tinguem prou potencial per atraure talent de primeres i no hàgim de recòrrer a aquestes coses. Però ei! Som qui som i penso que ens hem mogut bé a última hora.
  Sort dels tres punts de diumenge, perquè aquest gener sense reforços ens hauria pogut costar molt i molt car. Ben mirat, ara només hem sumat 2 punts menys que a la jornada 4 amb els mateixos partits, i si guanyem a l’Hércules igualarem el registre. Ja veieu: avui estic amb mentalitat positiva.

  Per cert, ja podeu consultar l’entrada del Mercat d’Hivern 2017-18 actualitzada.

  Ens veiem diumenge al Municipal.

  AMUNT

 • Edu

  Jo també penso que el club s’ha mogut prou bé al final de mercat, tal i com va començar amb el tema Toscano i que Carlos Esteve preferís tornar a casa, això crec va trastocar molt els plans.

  Sabem que el club ha intentat fins a última hora fitxar un “9” però el poder econòmic ha estat un factor determinant en el intent de fitxatge de Jon Etxaniz (Ebro paga més al jugador) i que el filial de Zaragoza demani traspàs per un del seus davanters (surrealista)..

  També és cert que portar un nou jugador implicava donar de baixa una fitxa i que el jugador que tenia tots els números els darrers dos partits ha estat uns dels millors.

  Mirant el mercat veig que han quedat lliures alguns davanters que poden ser interessants però no sé si es pot assumir econòmicament i si normativament es pot donar ara de baixa una fitxa. Per exemple: http://www.lasegundab.es/blog/2018/02/01/salva-chamorro-un-delantero-que-queda-libre-49604.html

 • L'escapulat

  Doncs no sembla que Chamorro estigués en el radar del Badalona, o almenys de Manolo González, que avui ha dit que a qui esperaven era un 9 del Deportivo Aragón, Rubén López (Rubio), però el Saragossa pel que sembla demanava traspàs de 15.000€ i esclar…

  En tot cas, açò és el que tenim i amb açò haurem de tirar.
  Diumenge, primer test de nivell contra l’Hércules, que visitarà el Municipal per primera vegada.

  AMUNT!

  • Oscar

   Jo trobo q potser s’haurien d’haver fitxat mes judadors amb perfil de davanter. Mitjos teniem per donar i vendre. En fi, ara ja està fet. Esperem i desitgem q no es lesioni en rufo. Ja q ara estarem sense serramitja unes quantes setmanes…també si una cosa sap fer en manolo es ressucitar jugadors mig acabats i motivarlos, x aixó es podia haver fitxat un jugador d’aquest perfil

   • L'escapulat

    Home, Óscar, de migcampistes creatius no en teníem (Maestre distribueix bé, però no és el seu perfil), amb Aly i Ciércoles fora del mapa era imprescindible portar gent.
    A la davantera no anem curts; el problema és d’efectivitat, perquè ni Serramitja, ni Enri ni Adri Rivas han tingut encert ni continuïtat…

    A veure per quin esquema aposta demà el míster, però pot ser perfectament que ja tinguem els fitxatges damunt la gespa.

    Fins demà! AMUNT!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s