LLEIDA 2 BADALONA 0

Escapulats,

El Badalona es manté fidel a la tradició i ahir, com fa exactament un any, va caure derrotat a Lleida (aquest cop sense boira). L’equip de la Terra Ferma no guanyava des del 22 d’octubre, però els de Manolo González arribaven en quadre i al final va pesar més la nostra mala estadística particular fora de casa: ja són onze partits sense conèixer la victòria i un pobre balanç de només 5 punts lluny de Montigalà; un registre que, de moment, ens fa impossible pensar en res més que no sigui salvar la categoria. Un objectiu, per cert, cada vegada més car. La jornada inaugural del 2018 no ens va deixar res de nou: Morales ens va mantenir amb vida fins al gol inicial -altre cop- de Jorge Félix, tot i que també havíem tingut opcions per al 0-1. A la represa, l’expulsió d’Héctor Camps ens va deixar pràcticament sense opcions ja força abans de la sentència de Pumar. Diumenge que ve ens espera una autèntica pedra de toc amb la visita d’un Elche que també es troba en hores baixes. Les properes setmanes seran decisives, sobretot pel que fa a uns fitxatges hivernals que ens haurien d’aportar molta més efectivitat al davant. Creuem els dits…

 • Cuers a fora. Amb la desfeta d’ahir el Badalona ja és el pitjor visitant de la lliga i el 5è per la cua de tota la 2a B, només al davant dels filials del Valladolid i l’Osasuna, el Caudal Deportivo i el Real Unión. Una dada alarmant que explica per què un equip tan fiable i fins i tot brillant a casa es troba, ara mateix, més a prop del descens que de la zona de privilegi. Si no es milloren els números fora de casa, tan bon punt abaixem una miqueta el rendiment com a locals patirem de valent mirant pel retrovisor.
 • Mercato al ralentí. Si descomptem l’arribada d’Héctor Camps, que ja havia debutat a Paterna, a Montigalà només hem tingut sortides aquesta entrada d’any (Ciércoles, Cosme i Maldonado). És evident que per aquesta segona volta del campionat ens fan falta reforços, sobretot al davant i a la medul·lar, i que encara tenim tres setmanes per pentinar el mercat. El que també sembla clar, tanmateix, és que la situació de la caixa no és per tirar coets i que a aquestes alçades poques peces interessants poden quedar al nostre abast. S’haurà d’arriscar un xic i abaixar expectatives, sense falses il·lusions. Enguany ens toca cap fred a la gespa i realisme a la graderia. La permanència mana.

Jornada 20. Lleida Esportiu - Badalona

Albarrán es mira amb impotència la celebració dels blaus | Foto: Santi Iglesias

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

20 responses to “LLEIDA 2 BADALONA 0

 • Llibertat

  És molt preocupant la versió de l’equip lluny de l’estadi. Com be dius Albert, si no seguim a bon nivell a casa podem patir i molt. Ahir un altre partit que el màxim golejador de l’equip es quedava a la banqueta d’inici… En fi.

  Per cert, un altre cop declaracions molt lamentables de Manolo González insultant a l’arbitre al final del partit. Com a aficionat escoltar això des de casa és trist i ridícul. Si realment ens volem professionalitzar que comenci l’entrenador a mesurar les seves paraules. Entre ell i part de l’afició que a l’estadi només sap insultar… Semblem un equip de barri.

 • Kanu

  L’objectiu és salvar la categoria. Cosa que ja es veia des de pretemporada.Esperarem fitxatges però ja veig que es vol gastar diners en un defensa…gran error…si tenim 12 jugadors a la plantilla a ho són o poden jugar_hi perfectament allà. Tots els diners s’han d’invertir en dos bons davanters a marquin diferencia

 • juan antonio 1

  lo que escuche es que se quiere fichar a un medio y tres delanteros por falta de gol que tiene el equipo el medio podría ser Sandro pero no hay entendimiento con el nastic esta semana habrá un par de fichajes y los otros dos hasta final de mes no vendrán.yo sigo pensando que depende de los fichajes y de su rendimiento la cuarta plaza será nuestra, si los representantes de los jugadores que se fichen nos engañan como la temporada pasada con carlos calvo mal iremos pero yo todavía confio en este equipo que solo le falta gol.

 • Garigot

  I els lesionats quan están previst que tornin? Moyano…
  Per cert que s’ha sap de l’acord amb l’Ajuntament?

 • Vila-Rebollo-Pepín

  En Robusté estava a la banqueta dissabte, i l’Enri ja va jugar. Llàstima que ara haurem d’estar algun partit sense l’Héctor Camps. Abans que davanters, jo buscaria algun mitj organitzador, però a l’hivern és complicat fitxar. Qui està lliure és perque no li va bé, i a qui li va bé és car.

  Jo acceptaria el que som ara mateix i no faria cap revolució, que patir no patirem, i pujar, per molts fitxatges que es facin no pujarem aquest any.

 • L'escapulat

  Bon dia a tothom!

  Dels lesionats i del conveni amb l’Ajuntament continuem sense treure’n l’aigua clara, com tantes altres coses…
  Per a mi, parlar de play-off o simplement de la part alta de la taula és, simplement, fer volar coloms. Ara mateix el nostre únic objectiu és salvar la categoria passi el que passi; ni més ni menys. Com ja ho era a l’estiu, val a dir-ho.

  Estic d’acord amb la majoria de vosaltres en les necessitats de l’equip: prioritat màxima al mig del camp. A la davantera, si Enri i Rivas estan a punt podríem tirar amb el que tenim (fins i tot sense reemplaçar la sortida de Cosme), però al mig del camp no podem tirar amb Toni Lao i Sergio Maestre tota la segona volta. Només de pensar-hi… Altra cosa és saber per què s’ha deixat anar Ciércoles sense tenir un recanvi de garanties (imagino que hi havia clàusula al contracte) i quant hem pogut treure pel seu traspàs.

  Jo sincerament ho veig tot força negre. I en aquest cas no comparteixo l’optimisme d’en V-R-P en el sentit que no patirem. Compte! Compte, compte… Per la zona baixa hauríem de procurar implicar més a Formenteres i Ebros i no confiar tant que Llagostera, Alcoyano o Baleares continuin allí gaires setmanes més. No ho veig gens clar, jo! Ara com ara tenim Elche a casa (derrota factible), Olot a fora (rival directe i average en joc) i doble duel a casa contra Sabadell i Hércules, ni més ni menys. Un gener moooolt fred que marcarà per on van els trets d’aquesta segona volta.
  Si hem d’esperar al 31 per tancar la plantilla, malament rai.

  Però repeteixo: cap fred, expectatives realistes i una mica de mentalitat preparada per patir…

  AMUNT!

 • Pedro

  Estoy contigo Pepin yo tampoco creo que vayamos a sufrir tenemos buenos jugadores para hacer frente los partidos tan solo hace falta uno o dos fichajes. Poco se esta hablando del robo a mano armada del lleida no faltare contra elche como siempre

 • Sobradete.

  El Mundo Deportivo anuncia el fichaje de Joel un central procedente del Levante que se formó en la Damm y que Maldonado se va al At. Saguntino.

 • Anònim

  3ª Div. Gr. 6 Senior J.4 Atlético Levante 3 – Paterna C.F. 0 Si 59 0 0 0
  3ª Div. Gr. 6 Senior J.6 Atlético Levante 3 – Crevillente Dvo. 1 Si 90 0 1 0
  3ª Div. Gr. 6 Senior J.7 Villarreal C.F. C 1 – Atlético Levante 1 Si 90 0 0 0
  3ª Div. Gr. 6 Senior J.9 U.D. Rayo Ibense 0 – Atlético Levante 2 Si 90 0 0 0
  3ª Div. Gr. 6 Senior J.10 Atlético Levante 3 – C.D. Eldense 2 No 16 0 0 0
  3ª Div. Gr. 6 Senior J.18 C.F. Borriol 1 – Atlético Levante 2 Si 90 0 0 0
  3ª Div. Gr. 6 Senior J.19 Atlético Levante 3 – Recambios Colón C.D. 0 No 32 0 0 0
  TOTALES:
  Partidos Jugados: 7 (5 Titular)
  467
  Partidos jugados por Joel Cañaveras en el Levante At. esta temporada.

 • Sobradete.

  Sanciones : Dos partidos a Hector Camps y uno a Querol por acumulación.

 • L'escapulat

  Bona nit.

  Gràcies per la info, Sobradete. Déu n’hi do la sanció de dos partits a Héctor Camps quan segurament no era ni vermella…

  He actualitzat la informació del mercat amb la incorporació de Joel Cañaveras. Poca cosa en sé jo, d’aquest central, si bé m’havia sonat d’algun gol amb el Terrassa. Si algú ens en pot fer cinc cèntims serà benvingut.
  Pel que he llegit és un nano amb toc, que pot jugar amb perfil dretà o esquerrà i que va bé per dalt. Format a la Damm, ascensció per Rubí i Terrassa i fitxat pel Levante aquest estiu. A la tercera valenciana no ha tingut gaire protagonisme, i ara almenys els granota ens tornen el “favor” del maig passat. En tot cas, un fitxatge de perfil baix que ha d’ajudar al darrere a suplir les lesions cròniques de Robusté i de Moyano i, qui sap, si també per fer que Parera o Vega puguin jugar al pivot.

  L’altra sortida cantada era la de Maldonado, que marxa al Saguntino, en teoria rival directe per la permanència. Esperem que ni ell ni Cosme ens facin la guitza aquesta segona volta.

  AMUNT!

 • Joan

  He vist per la tele que entrena Uche bona noticia

 • Anònim

  Estaba en el baleares que rescindio contrato,en diciembre,y jugo tambien en el cornella,es un mediocentro defensivo muy fisico,un gran fichaje si se acopla.

 • L'escapulat

  Bon dia.

  Sobre aquest Uche (Kenechuhwu Uchenwa), el recordo de l’època al Cornellà, no tant al Balears. Es tracta d’un jugador jove (26 anys), amb molt de físic (1’88 i fort) i que té un perfil de desplegament i consistència al mig del camp. Un “stopper”, vaja.

  A veure si es confirma. Seria un bon fitxatge tenint en compte la medul·lar que ens queda ara mateix sense Ciércoles ni Aly. Ens faria falta, açò sí, un jugador més creatiu en aquesta zona.

  Interessant el partit de diumenge. L’Elche arriba amb absències importants, en hores baixes i necessitat de punts, sobretot per la pressió ambiental. Amb les baixes d’Héctor Camps i Néstor Querol, però amb Moyano i Robusté recuperats, a veure si som capaços d’aprofitar la situació i treure tres punts que ens permetrien viatjar a Olot molt més relaxats…

  Per cert, us deixo l’entrevista a Morales d’ahir al diari de Badalona.

  AMUNT

 • Sobradete.

  He leído que Joel Cañaveras ya tiene la ficha tramitada y puede debutar el domingo.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Doncs a mi m’il·lusiona més la cessió d’en Joel Cañaveras que el possible fitxatge d’Uche. Pel que he vist, Uche no ha tingut gaire continuitat desde el 2016 per culpa de les lesions.

  Veig que en Robusté i en Moyano ja estan recuperats, però segons la web del club no al 100%. Espero que no els forcin i que s’acabin de recuperar tranquils.

  A veure si diumenge veiem un bon partit, l’Elx no és el de principi de temporada, i nosaltres encara no hem perdut a casa. Tot i així, jo firmaria treure 4 punts entre aquest partit i el d’Olot.

 • L'escapulat

  Jo també signo els 4 punts, V-R-P.

  Pel que fa a Uche, si no fos per aquesta manca de continuïtat, de ben segur que no li caldria buscar-se equip al mercat d’hivern… És una d’aquelles apostes que et pot sortir bé o no, però que tal com estem hem d’atrapar al vol. No hi ha res oficial, pel que veig, per cert…
  De Cañaveras no n’espero res en el sentit que sigui un home important, sobretot si es recuperen aviat Moyano i/o Robusté. Hauria de ser un quart central solvent i ja està; pensem que no estava tenint gaires minuts a 3a.
  Les coses van lentes i ara com ara continuen sense arribar fitxatges al davant. Penso que fins la darrera setmana de gener no n’acabarem de treure l’entrellat.
  Demà aneu preparats per la pluja… Es pot presentar un partit d’ambient gèlid, joc directe i molta importància de l’estratègia. Sobretot, prohibit perdre.

  AMUNT!