BADALONA 1 MALLORCA 1

Escapulats,

Ni quan més ho necessita, ni quan ho necessita menys; ni quan s’ho mereix, ni quan no s’ho mereix; ni quan és just, ni quan no ho és. No. No sembla que el Badalona ens deixi gaires alegries aquesta temporada, més enllà de la solidesa a casa, l’entrega dels jugadors i, a estones, el bon joc a la medul·lar, que gairebé mai no té una traducció positiva a la davantera. Ahir el futbol va tornar a ser cruel amb els aficionats de Montigalà, que van creure i van patir amb l’equip del primer a l’últim minut. Per desgràcia, el futbol també és precisament això: implacable i decisiu del primer a l’últim minut, sovint per petits detalls. I aquest any ni els últims minuts ni els petits detalls ens estan jugant a favor. Tanquem el primer any al nou Estadi Municipal amb un cert abatiment general i la parròquia  més aviat desmotivada. Tampoc no oblidem pas que l’objectiu principal s’està complint bé, però la manca d’il·lusió i els socis descreguts sempre són mala peça al teler en el món del futbol. Amb SAE o sense. Amb aplegapilotes o sense.

 • Els odiosos vuitanta. Dels 20 gols que el Badalona ha encaixat a la lliga, gairebé la meitat (9) els ha rebut en els darrers deu minuts de partit, i quasi un terç (6) a partir del minut 85. Tenim un problema defensiu greu. O de concentració. O de físic. Tant se val: un problema greu.
 • Lesions i més lesions. Un altre dels grans problemes que tenim. La mala sort (mala sort?) amb les lesions, que ja semblen una plaga endèmica des de la campanya passada. I, a més, parlem de peces claus del bloc de Manolo González. Serramitja, Enri, Robusté, Moyano, Aly, Kilian… És evident que una plantilla com la nostra no està preparada per suportar tal quantitat de baixes sense ressentir-se’n de manera significativa. El mercat d’hivern mai no fa miracles, però enguany sembla més una obligació que no pas una opció. 

Jornada 18. Badalona - Mallorca

Els mallorquins van generar poc en atac i bàsicament a pilota aturada

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

21 responses to “BADALONA 1 MALLORCA 1

 • Garigot

  Desencís total al final del partit ahir, tenim molta mala sort…. desde el famós partit del Levante B tot surt malament… en fi confiem en el futur… el que està clar es que la calitat de l’equip d’aquest any es molt menor que l’any passat

 • juan antonio 1

  garigot lo que le falta calidad a este equipo es en la delantera no hay tiros a puerta no hay uno contra uno no hay un delantero mordedor el resto media y defensa esta bien haber si en enero se ficha y se mejora la parte delantera y todavía me veo en el cuarto puesto.del partido de ayer se jugo como toda la temporada jugando el balón muy bien pero arriba no se ve alguien que desborde por banda,las lesiones y amonestaciones nos dejan sin defensas en valencia pero con la esperanza de sacar algo positivo

 • Ducados Azul

  Estoy de acuerdo con garigot, como siempre he comentado desde el principio de temporada q este equipo tiene menos calidad q la temporada pasada pero mucho menos.
  Pero tenemos que valorar el gran trabajo que se esta haciendo en esta porque tanto el entrenador (unos que apuestan con el y otros no) que para este equipo para mi es pieza básica y los jugadores con su entrega al máximo creo que podremos salvar la categoría si la respuesta de la segunda vuelta es como esta primera.
  Objetivo salver esta categoria y esperar que pasa con nuestra entidad que si no recuerdo mal acaba su mandato la junta directiva y creo que la del entrenador.
  Lo que tambien me sabe mal es no saber absolutamente nada de las dos principales deudas que tiene el Ayuntamiento con nosotros de 200.000 y el euros y el famosos 1000,0000 denunciable en Asamblea de Socios, creo que ton todo este dinero ayudaría mucho a la entidad.

  ME GUSTARIA VER A MI EQUIPO EN SEGINDA “A”

 • Garigot

  Suposo que ara rebrem la subvenció per part de l’ajuntament, un cop ja concedida a la penya. sabem alguna cosa? Import anual de 300.000 Euros?

 • Ducados Azul

  Garigot son de 200.000 euros anuales (aparte del 1,000,000 de uros de deuda que tiene el ayuntamiento con nosotros)

 • L'escapulat

  Bon dia.

  Vull entendre que la prioritat de l’Ajuntament era arreglar els números amb el Joventut i que de cara al 2018 es podrà tirar endavant ja més amb calma de “qué hay de lo nuestro?”.

  200.000€ és una bona xifra avui dia per a un club de 2a B, tot i que si tenim en compte la dimensió de Badalona com a ciutat i el pressupost global tampoc no és gran cosa. A L’Hospitalet, per exemple, la inversió és d’uns 250.000€, a Lleida de prop de 400.000€, etc.
  Ja he dit abans que no sóc gaire partidari de les subvencions directes, que prefereixo un carrer asfaltat o un CAP amb més personal que una davantera pel Badalona, però no siguem ingenus, tampoc.

  L’assumpte del milió d’euros de Morera el veig força més complicat. I més ara, que el terreny ja pertany a Tusgsal. Serà interessant veure els moviments immobiliaris que hi hagi en aquella parcel·la els propers anys.

  També serà interessant veure quin paper té Tusgsal si, com sembla, el nostre futur immediat passa per esdevenir una SAE sota la batuta del binomi Toni Hernández – Hummel, que ja ha deixat rastre a Huracán, Sabadell i Gavà. Continuarà sent el patrocinador principal? Se’n rentarà les mans? Perdrà la seva aurèola d’influència? Ens convé? No?

  El pitjor de les SAE és que l’aficionat del carrer es converteix en un actor totalment passiu, tot i que, per ser justos, açò ja passa a Badalona, així que tenim bona part de la culpa nosaltres mateixos.

  AMUNT!

 • Garigot

  El tema de la SAE si es per salvar el club i no tenir tants problemes econòmics ho veig bé. Sempre que no acabem com el Gavà o Huracán. Tenint en compte que es molt difícil trobar esponsors que aportin calers… Del tema esportiu si que es veu molt necessari reforçar l’equip, I si podem repescar algún exjugador millor que millor. Pero tinguem molt en compte que ens falta gol

  • Carlos

   Actualmente el club tiene deuda cero,despues de la venta de los terrenos de la morera y el parcial que tenia del centenari,para pagar la deuda a hacienda y seguridad social,o sea,que mas que salvar al club seria para fortalecelo y ojala para hacerlo algo mas economicamente competitivo

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Caram, veig que s’ha passat de lluitar per pujar a lluitar per no baixar. Abans de començar la temporada ja vaig dir que per mi l’objectiu havia de ser la copa del rei. Primer, intentar arribar a les eliminatòries contra els Barça o Madrid (llàstima que vam estar de pega contra l’Elx), i segon, lluitar per tornar-nos a classificar. De moment, tot i les darreres ensopegades ho seguim tenint a tocar.

  S’ha de ser realista i veure quins rivals tenim al nostre grup (Mallorca, Elx, Hércules, Villarreal B, Lleida, etc.), més el típic equip revelació. L’ocasió la teníem la temporada passada i la vam deixar escapar a l’últim moment, i no podem pensar que cada any sonarà la flauta.

  Estem tenint mala sort amb les lesions (Robusté, Moyano, Aly…), però tot i
  així no fitxaria a ningú. No ens acostumen a sortir bé els fitxatges d’hivern, i s’està criticant molt la davantera, però a mi em segueix agradant. En Serramitja lluita totes les pilotes, l’Adri Rivas és molt vertical i centra bé, en Nestor Querol també ho està fent bé pel meu gust, en Ruben Enri també m’ha agradat quan ha jugat (algú sap quan podrà tornar?), i en Simon, tot i jugar més endarrerit també té molta arribada i ho està fent molt millor del que pensava.

  El diumenge vam jugar contra un equip que encara no ha perdut cap partit, i vam estar molt a prop d’aconseguir-ho, i seguim sense perdre a casa.

  I sobre el tema de la SAE, per mi seria la mort del club. I si a més, és veritat que ja no tenim cap deute, encara ho entendria menys.

 • Garigot

  Encara que no tinguem cap deute (la qual cosa desconec), suposo que també es necessitaran diners per pagar nómines,… si hummel vol aportar diners per mi cap problema. Apart si pujessim a segona A t’obligarien a ser una S.A

  • Lluís

   Hummel és la solució a mes tindrem per fi una marca que doni la talla de veritat només cal veure com els jugadors i tècnics encara porten abrics nike

 • Garigot

  Per cert s’ha donat d’alta a Héctor Camps, pero no em queda molt clar si es lateral o extrem?

 • juan antonio 1

  hector camps es un extremo en tv dijeron que era lateral pero es extremo aunque como conocemos a manolo los extremos los usa de laterales carrileros.segun me dijeron gente que conocen al jugador dicen que es bueno pero que acaba de salir de una lesión de un año y lleva entrenando con el Badalona mas de un mes para ficharlo en el mercado de invierno.a ver como sale y con dos o tres jugadores mas tendremos mas calidad en ataque

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Si Hummel vol apostar diners pel Badalona via publicitat, jo també hi estaré d’acord, però no per comprar el club. Si pujem, hi ha un any de marge per fer-te SAE.

 • L'escapulat

  Bon dia

  Amb Héctor Camps fitxat, suposem que Maldonado hauria de ser la primera sortida d’aquest mercat d’hivern. En principi és un bon lateral, pel poc que l’he vist, però que potser seria prudent que debutés ja al gener amb una mica més de ritme de joc.
  S’ha parlat molt de Sandro i de repescar el que es pugui, però no sé si és gaire realista pensar-hi. Com ho veieu? Quines són les prioritats a l’hora de reforçar l’equip? Jo trobo que ens fa falta un central de garanties i un parell de migcampistes, abans que un davanter, sincerament. Els 9 que puguin arribar al mercat d’hivern em fan més por que una pedregada, per cars i poc fiables, però mai se sap; deixem que facin la seva feina.

  Pel que fa a la SAE i Hummel, jo ho veig com en V-R-P. Una cosa és que hummel o que sigui es converteixi en el patrocinador principal del club, i per tant amb un agent de molt de pes, i l’altra que directament en sigui el propietari i faci i desfaci, amb més o menys homes de palla.
  Una cosa és un club de futbol que conservi el vincle amb la ciutat i els socis, per minsa que sigui, i l’altra un producte que serveixi per especular o ser un aparador pels interessos dels representants o de grups d’inversió opacs i que no saben situar Badalona en el mapa.
  Segurament el futur ja està escrit, però en podem debatre, almenys.

  Per cert, algú té més notícies del tema dels aplegapilotes? Pel que vaig llegir després, ens van dir el nom del porc des de Mallorca i als mitjans. A banda de jugar-nos en contra -a casa som un equip que domina-, es dona una imatge de club petit i ratero, però bé potser són coses meves.

  AMUNT!

  • Lluís

   Hummel és la solució a mes tindrem per fi una marca que doni la talla de veritat només cal veure com els jugadors i tècnics encara porten abrics nike

 • Anònim

  Lo más curioso de los recogepelotas, es que mientras calentaban los equipos antes de empezar el partido sí que habían chavales de recogepelotas, pero al empezar el juego desaparecieron.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  En Maldonado està lesionat? És defensa, però ara mateix ni el recordo. Parlem de reforços i hi han jugadors que gairebé no els hem vist.

  • juan antonio 1

   hay jugadores que el mister no queria como maldonado y marc cosme y se ficharon y ahora por eso habran cambios en el mercado de invierno.no se donde escuche si en la radio o en la tv que en verano le dijo al presi y al director deportivo que no tendriamos delantera con lo que se habia fichado y creo que no se a equivocado

   • Pere

    doncs per al que dius necessitem a un director esportiu i a un president que escolti a l’entrenador

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Doncs ja porten uns quants anys junts el president i l’entrenador com perque passin aquestes coses.
  Per cert, demà torno a signar l’empat.