FORMENTERA 2 BADALONA 1

Escapulats,

Al Badalona se li acaben les oportunitats per començar a espavilar fora de casa i, per tant, d’aspirar a res interessant aquesta temporada. Una altra derrota lluny de Montigalà; una altra decepció a domicili; una altra jornada d’estancament. La d’ahir al matí especialment amarga, tot i que enguany la parròquia escapulada ja s’està acostumant, perillosament, al paladar de ferro. L’equip va tornar a fer una bona primera part que, de nou, es va tornar a quedar sense premi. Ni la ressaca copera del Formentera ni el vent a favor ens van servir per marcar diferències quan podíem i, a la represa, com ara fa una setmana, els nostres es van anar diluint com un terròs de sucre. Per acabar-ho d’adobar, Aly va caure lesionat al 72 i jugant amb 10 l’empat semblava, fins i tot, un mal menor. Malauradament, va ser aleshores quan va arribar el càstig màxim. Una acció aïllada per l’esquerra amb una gran centrada de Querol ens deixava el bonic 0-1 de Serramitja a manca de deu minuts. Un miratge més cruel encara: el Formentera marcava dos gols en sis minuts a pilota aturada per clavar-nos la daga fins al fons i esborrar el més mínim somriure tímid que haguessim pogut dibuixar. Un altre fred migdia d’hivern. I els que queden.  

 • No gaire còsmics. Marc Cosme va entrar a l’onze titular però, com la resta de la nostra davantera, no va tenir, precisament, una actuació gaire lluïda. El Badalona va tenir opcions clares al Municipal de Sant Francesc, però Adri Rivas i sobretot Néstor Querol van passar de puntetes pel partit i va haver de ser Serramitja, en l’única que va tenir, qui veiés porteria aprofitant una excel·lent centrada de l’ex del Saguntino.
 • Tres tristes xifres. El Badalona és un dels únics quatre equips que encara no han guanyat fora de casa. Els altres tres (Olot, Peña Deportiva i Deportivo Aragón), són els tres últims classificats… A més, tenim el pitjor goal average fora de casa (-9) de tota la lliga, només empatats amb el cuer, un filial saragossista que, al mateix temps, és l’únic que ha encaixat més gols que nosaltres lluny del seu estadi (20, cinc més que el Bada).

Ben poquet dura l’alegria a casa del pobre… Sobretot lluny de sa terra | Foto: IB3

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

19 responses to “FORMENTERA 2 BADALONA 1

 • Garigot

  S’ha de guanyar si o si al Mallorca. Serà bàsic per reforçar la moral.
  I si podem reforçar-nos al mercat d’hivern molt millor

  • Pedro

   El fútbol base también podria cubrir alguna posicion en los partidos que para algo tenemos

   • L'escapulat

    De moment el paper del planter està sent nul. Des que no tenim un juvenil a DH sembla difícil que veiem alguna jove promesa debutar amb el primer equip…

 • Carlos

  Solo un pequeño apunte Albert,el que hizo el centro en el gol fue Nestor Querol y no kilian,como narras en la portada.Un saludo.

 • Garigot

  Crec que hi han jugadors que han d’agafar confiança sobretot marcant gols, com en Cosme, Robert… S’haurien de fer amistosos contra equips de menor nivell per exemple de Badalona per agafar aquesta confiança

 • Vila-Rebollo-Pepín

  v

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Vaja, escric una parrafada i no surt….

  • Pere

   a mi m’ha passat el mateix deu ser per tanta publicitat volia preguntar si tornarem a fer el ridícul sense aplegapilotes

 • L'escapulat

  Nois, perdoneu pel tema de la publicitat. He deixat de pagar la quota de 30€ perquè no apareguin. No sé si serà un presagi del web en general.

  Jo penso que diumenge sí que hi haurà aplegapilotes. El fan per la tele, ve el Mallorca i dilluns ho van tractar a la tertúlia de la ràdio. Suposo que haurà arribat a certes instàncies. Al capdavall, però, deu ser una directriu del delegat de camp, de la banqueta o de l’àrbitre mateix. En roda de premsa Manolo González va dir que ell no en sabia res i que no es volia preocupar d’aquestes coses…
  S’admeten apostes.

 • Ducados Azul

  L’escapulat no entiendo el primer párrafo de tu escrito anterior en….he deixat de pagar…….no se si sera un presagio…….., me lo puedes especificar?

  • Albatros

   Yo particularmente interpreto que, desafortunadamente, este blog tiene los meses contados. El impulsor del mismo se plantea su pronta desaparición.
   Esperemos que recapacite, lo mantenga y vuelva a ser lo que fue. Tanto en participación, como en el tono de las intervenciones. Ya apenas se participa y es que prácticamente cada intervención es replicada con un desafortunado “zasca”.
   Falta motivación, interés y respeto ante la diversidad de las opiniones. No se tolera el error ni la discrepancia. Vamos, que muy mal. Toca hacer autocrítica y esperar que éste, uno de los escasos canales (independientes) de opinión escapulada, pese a los inconvenientes y el viento en contra, se mantenga vivo…

 • Ducados Azul

  Por cierto continuo opinando que socialmente en nuestra ciudad no se esta haciendo absolutamente nada para integra a nuestro estimado club (en esto últimamente la Penya lo esta haciendo bastante bien con nuevas ideas que estan haciendo para integrar aun mas la entidad a Badalona, dejo aparte el tema del Ayuntamiento con las ayudas económicas para reducir sus deudas), como en la propia entidad, solo falta ver las fotografías que se puedes ver en la Web de cdweb_badalona y ver en cada partido la tristeza que dar ver el Palco Presidencial con cuatro personas en ella. (donde estan los directivos y las personas invitadas?), aparte de la poca asistencias de personas para ver los partidos.
  Y quiero dejar muy claro que estoy muy agradecido a esta junta que sus problemas tendrán, pero entiendo que podrían hacer muchas mas cosas de las que hace.

  !!PARA UN BADALONA A SEGUNDA “A”!!

  • Pedro

   No creo que el badalona se pueda comparar con la pebya y tranquilo el domingo estarán todos los del ayuntamiento para hacerse la foto dando apoyo a los niños ya los conocemos como son

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Espero que no desapareixi aquest blog, entenc que l’escassa participació actual de la gent pugui desanimar a seguir endavant amb ell, però tot i que la gent no hi participa, s’ha demostrat que el segueix llegint. La prova la tenim aquesta setmana. És l’únic blog que conec que parli en exclusiva del nostre club. Pot ser que n’hi hagi algún altre, però ho desconec, i el que tinc clar és que en cas de que existeixi no hi deu haver la gran varietat de formes d’estimar al club com hi ha en aquest.

  Del partit de Formentera em va indignar que després del dia del Cornellà, en que es va lesionar en Moyano i ja havíem fet els tres canvis, només tres setmanes després tornem a ensopegar amb la mateixa pedra: lesió de l’Aly, els tres canvis fets i un altre vegada a jugar amb un jugador menys. Són coses que l’entrenador les ha de preveure, com el tema dels recullpilotes, que sembla que no l’importa.

  Per cert, aquest diumenge, tot i jugar a casa, firmo l’empat.

 • L'escapulat

  Bona tarda, companys,
  Gràcies pels vostres missatges.

  No sé si com diu l’Albatros aquest blog té els mesos comptats… El que és evident és que les darreres setmanes les intervencions de la gent s’han reduït moltíssim i que semblem com en un estat de letargia… Jo per motius de feina no puc estar tant al dia ni actualitzar-lo tan al moment com abans, però el que potser m’ha desanimat una cosa és la participació, no que jo ho pugui fer més o menys bé. De fet el blog podria funcionar pràcticament amb una entrada setmanal amb el resultat del partit i que debatessim a partir d’aquí… Però si no hi ha resposta comprendreu que tampoc té gaire més interès el que jo escrigui; no deixo de ser un aficionat més i comento el mateix que faria a la graderia de Montigalà.
  El gener farà set anys que vaig crear el blog (com passa el temps!) i us confesso que sí que m’ho havia estat plantejant. El manteniment són uns 80€ l’any i com que aviat havia de renovar la quota per eliminar la publicitat, doncs me la vaig estalviar. Ja veurem que fem a partir de l’estiu.

  Penso que, com va dir en Carlos Caballero a la tertúlia de dilluns passat, la gent està una mica-molt freda des de la jornada final de la temporada passada, que és una ferida d’aquelles que com més temps passa més cou i més conscients som del desastre que va ser.
  Aquesta temporada penso que hauríem de signar tots la permanència ara mateix i oblidar-nos de res més, sincerament. Som un equip limitat, amb les peces claus irregulars i que a sobre no té bona sort.
  No sé si la temporada que ve hi haurà un canvi de cicle amb la rumorejada conversió a SAE, etc. Segurament ens aniria bé, tot i que personalment no confio gaire en les conversions a societat anònima. Veurem. L’embranzida en què alguns confiaven amb la construcció del nou estadi s’ha evaporat molt ràpidament, trobo.

  És evident que el Badalona no es pot comparar amb la Penya, malauradament, només cal veure l’acord que ha assolit ara amb l’Ajuntament per rebre 800.000€ cada temporada (NETS). A canvi d’una mena de pseudopublicitat institucional -àtona i trista, per cert- a una part discreta de l’equipació.
  Nosaltres encara estem pidolant per tenir algun símbol del club a l’estadi. O ni açò.
  Jo personalment no sóc partidari que l’administració doni directament tants diners a un club esportiu, encara que sigui una pràctica -massa- estesa a altres parts de l’Estat, però prefereixo això abans que cada any tinguem el particular pelotazo per “salvar” l’entitat. Almenys és més transparent. O no, qui sap.

  Demà molt probablement veurem molta gent de sobre i canapé, sí; almenys espero que deixin els 5€ per a la campanya de Cap Nen sense Joguina. No oblideu que és l’únic dia de l’any en què els socis no són els únics que paguen per entrar a l’estadi.

  I sí, suposo que veurem els aplegapilotes. Que ve el Mallorca, i vesteix.

  – “Tengo tres pases solo; al final somos cinco, el Kike puede, ¿no?”
  – “¿Y cómo va el equipo este año?”
  – “Ya no está el chaval ese, ¿Prats?”
  – “¿Se juega contra equipos de fuera de Cataluña?”
  – “¿Porque esto es Segunda B o Tercera?”
  – “Cógeme dos de queso y una cerveza”
  – “Nos vamos ya, que tenemos comida y está un poco aburrido esto”

  Y venga monstruo, y venga crack…

  i Amunt Badalona!

  • Albatros

   Buenos estos apuntes finales, sí señor..!!.
   Y es que individuos de estos del “venga monstruo, venga crack” acostumbran a frecuentar la zona noble del estadio. Eso sí, sólo si la oportunidad lo merece… Ahora, poco los verás pasando frío en la grada lateral cuando nos visite un colista.
   Aunque igual nos sorprenden y mañana no acuden. Estamos en plena campaña electoral y a los del “venga monstruo, venga crack” también les va bastante lo del politiqueo barato.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s