BADALONA 0 VILLARREAL B 0

Escapulats,

El Badalona es queda a zero contra el Vila-real i enregistra el setè empat de la temporada (quatre d’ells per 0 a 0). El d’avui era un partit complicat, contra un dels primeres espases de la lliga i la segona millor defensa. Si a açò li sumem que els de Miguel Álvarez ja encadenaven quatre empats a res consecutius, el resultat no hauria de ser cap sorpresa… Ara bé, tal com s’ha produït, i malgrat que l’hem de considerar com a positiu, aquest vespre molts han marxat decebuts de Montigalà. L’equip ha tornat a mostrar dues cares massa oposades; brillant a la primera part, mediocre a la segona. Costa d’entendre com un equip pot mostrar-se tan superior durant el primer temps, perdonar tant com ja estem acostumats, malauradament− i, a la represa, fer un pas enrere i cedir gairebé tota la iniciativa al contrari per acabar desdibuixant-se completament. Si la jornada d’avui havia de començar a determinar si som capaços d’aspirar a mirar cap amunt, de moment els nostres no ens permeten pensar en res més que no sigui arribar al maig sense angoixes. Que ja serà molt.

  • Alternatives. Manolo González proposava canvis en el seu dibuix inicial. Canvi de banda al lateral, amb Albarrán a l’esquerra durant els 90 minuts i, en un moviment sorprenent, Robert Simón a la dreta en tasques defensives. Amb un Morales robust i decisiu sota pals, Aly retornava a l’onze en posició avançada per davant de Maestre (imperial) i Ciércoles, i el cert és que el francès ha estat dels millors. En punta, la parella Lacruz-Querol ha funcionat a ratxes però no ha subministrat cap pilota de qualitat a un Serramitja una mica amargat. El seu canvi per Kilian al minut 6 de la segona part ha estat molt contestat des de la graderia, per cert. El Badalona continua jugant molt bé a estones −els primers 45 minuts d’avui són realment bons−, però sense efectivitat golejadora no es podrà escalar gaire més a la taula…
  • On són, els aplegapilotes? Desconec si es tracta d’una qüestió logística, de falta d’interès o fins i tot de normativa, però crec que és un tema més important del que sembla, i que algun dia ens pot passar factura. Al capdavall, suposa donar una arma fàcil al rival per perdre temps i, en tot cas, juga en contra de l’espectacle i de la fluïdesa en el joc. Des d’ací el meu humil granet de sorra per alçar una mica la veu o, com a mínim, posar el tema damunt la taula. Ni que sigui per imatge de club.

Jornada 16

Carlos Albarrán del tot desencertat, altra vegada, en els llançaments de falta

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

2 responses to “BADALONA 0 VILLARREAL B 0

  • Pere

    A veure si saben alguna cosa d’això els de la tertúlia no podem seguir sense aplegapilotes

  • Vila-Rebollo-Pepín

    A veure si enganxem al Formentera de ressaca, i a veure si s’anima el blog.
    Crec que el partit el donen per la tele balear.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s