EBRO 2 BADALONA 2

Escapulats,

El Badalona rescata un punt de Saragossa en un partit estrany que ha mostrat el millor i el pitjor de l’equip i que ens deixa amb sensacions enfrontades i un cert regust amarg i confòs. El Carmen de l’Almozara és un d’aquells camps que tenim marcats al calendari com a paradigma d’aspre, feréstec i de digestió difícil. Ja ens va quedar clar la temporada passada i, enguany, el canvi de gespa no esperàvem que fos cap atenuant. La primera hora de joc, de fet, ha estat un malson retrospectiu que ens ha traslladat al matx del febrer passat, amb els aragonesos marcant a les primeres de canvi de la forma més dolorosa possible i els nostres amb les regnes del joc, sí, però sense saber què fer-ne. El 2-0 de Mainz posava la cirereta al pastís de la injustícia i la ineptitud escapulada, però a partir d’aquí el Badalona ha renascut i, a còpia de creure-hi i aprofitant el conservadurisme dels locals i la sort que fins llavors no havia tingut—, ha pogut igualar in extremis amb un golàs de Rivas i una rematada d’oportunisme i pilotes a l’olla d’Álvaro Vega. La insistència i el no defallir ha tingut premi, i això és l’aspecte positiu que cal extreure d’avui. La manca endèmica de gol i el papanatisme esporàdic al darrere, però, continuen sent un problema seriós.

 

 • Canvis en l’onze. Doncs sembla que Manolo González va sentir l’opinió de més d’un perquè aquest matí era Marc Cosme la nostra referència a dalt. Acompanyat de Robert i Querol a les bandes, el socarrat no ha tingut un protagonisme excessiu però sí que s’ha adaptat bé a les condicions del terreny de joc precisament el que devia voler el míster— i ha fixat bé els centrals arlequinats. Amb la tornada de Toni Lao a la titularitat potser sorprenia una mica veure a la banqueta Aly, Serramitja i Lacruz, que des de fa unes jornades no acaben de quallar. La sagnia al darrere, sense Robusté ni Moyano, no s’ha notat en la seguretat defensiva en si, sinó en les desconnexions puntuals (com en el 2-0) i la sensació que els rivals ens marquen dos gols amb mitja ocasió.
 • La infanteria al rescat. La darrera mitja hora de joc ha estat un autèntic atac-i-gol escapulat, amb un Ebro massa conformista i tancat al darrere i els de groc combinant a plaer i arribant amb joc directe, si bé amb poca pólvora… L’entrada d’Adri Rivas (golàs!) i sobretot de Marcel Serramitja s’ha notat moltíssim i, tot i que és cert que a la desesperada (4-2-4), l’ànim del Bada ha canviat del tot. Amb la saga molt tocada, queda clar que és a la davantera on tenim més recursos (en esquemes i noms) per remenar i provar coses fins que, per fi, trobem la tecla. Quan això passi podrem parlar d’objectius més elevats.

Jornada 15. Ebro - Badalona

Álvaro Vega engaltava aquesta pilota de mitja xilena per fer el 2-2 | AragónTV

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

6 responses to “EBRO 2 BADALONA 2

 • Vila-Rebollo-Pepín

  La primera part no m’ha agradat, però a la que hem fet els canvis i hem començat a jugar amb més jugadors ofensius la cosa ha canviat. A mi en Marc Cosme segueix sense agradar-me, i fins i tot els comentaristes d’Aragó tv s’extranyaven de que en Marcel S. no fos un fixe a l’equip titular. L’Adri Rivas, tot i els pocs minuts, em segueix agradant molt, tant de bó a en González també li agradés.

 • Garigot

  Sabent com està l’equip fora de casa, el puntet es valuós. Ara toca guanyar a casa. Sobre Cosme jo li donaría 4 o 5 partits de titular per poder-ho valorar. Em recorda bastant al Gerard Oliva els primers partits de l’any passat que jugaba sense confiança

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Bon paral·lelisme has fet amb Oliva, Garigot! El podria veure.
  A mi Rivas també m’ha agradat molt sempre que ha jugat, amb agressivitat i sobretot atreviment i no pensar-s’ho a l’hora de xutar i mirar porteria.

  Bon punt, però no oblidem que la primera hora de joc va deixat molt males sensacions. L’equip necessita més regularitat i continuïtat en el joc si vol apsirar a alguna cosa per la part alta, però ei! Que a mi mantenir-nos en zona mitja ja m’està bé tenint en compte les circumstàncies.

  Bé, no arriba la victòria fora de casa però ens hem de quedar amb l’aspecte positiu, que és un empat en un camp molt complicat i que ja deixem enrere.
  De cara a diumenge partidàs contra el segon classificat, un Vila-real que empata més que guanya i que és perfectament batible.

 • Pere

  Espero que hi hagi aplegapilotes el diumenge

  • L'escapulat

   Ben vist, Pere. Esperem que n’hi hagi, encara que ens convingui perdre temps. Sempre s’ha d’anar en favor de l’espectacle.

   Per cert, abrigeu-vos perquè fa pinta de rasca de la bona demà.

   Partit complicadíssim al darrere tenint en compte que Moyano i Robusté són baixa. Al davant veurem si Adri Rivas pot jugar, ja que en teoria està tocat. Enri continua fora. I també veurem si Lao continua titular o retorna Aly a la medul·la.

   AMUNT

   • Oscar

    Partit molt important avui. Per saber si hem de mirar cap amunt o cap avall a la classificació