BADALONA 1 CORNELLÀ 0

Escapulats,

El Badalona continua intractable a casa. Tant se val quin perfil tingui el rival; de la zona alta o de la baixa, tocador o maldestre, atrevit o conservador. Avui al davant hi teníem el sempre incòmode Cornellà, que ha proposat ben poc i afortunadament encara ha obtingut menys premi. Això sí: com ja és habitual, els nostres han hagut de mastegar sorra i suar la cansalada per marcar. Sense l’exageració del dia del Saguntino o del Llagostera, els de Manolo González han tingut un bon grapat d’ocasions per inaugurar el marcador abans que Querol, sortit des de la banqueta, clavés a l’escaire una falta directa de manual al minut 80. Tres punts més al sarró i això, en una categoria com aquesta, es tradueix en què tenim el playoff a només 3 punts… ocupant l’onzena plaça a la taula. El nostre rendiment fora de casa serà el que determinarà quina de les dues dades és la rellevant.

 

 • Fort Montigalà. Els nostres registres com a locals són d’aspirant a l’ascens. Cinc victòries i dos empats en set partits, 17 punts de 21, 13 gols marcats i només 4 d’encaixats: unes xifres que ens situen segons només per darrere de l’imparable Mallorca (19 punts de 21). És evident que el problema el tenim a fora, on l’estadística pràcticament s’inverteix: 3 punts de 21, sense cap victòria i només 3 gols a favor i 11 en contra. Si som capaços de mantenir-nos al Municipal i millorar una mica -només una mica!- lluny de Badalona, el playoff no és cap quimera.
 • Socarrat al rescat. Bona actuació de Marc Cosme, que fins ara semblava estar pràcticament relegat a l’ostracisme. El castellonenc ha sortit al tram final i s’ha mogut bé entre línes, buscant la desmarcada, jugant amb intel·ligència amb el cos i baixant la pilota. Avui ens ha anat millor amb aquest perfil de 9 fix, ja que el treball de Serramitja i l’oportunisme de Robert -desesperant el seu desencert, aquesta tarda- no han tingut recompensa. Veurem si l’exolímpic té més minuts a partir d’ara.

Jornada 14. Badalona - Cornellà

En una falta molt semblant, però al vèrtex dret, ha arribat el gol

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

14 responses to “BADALONA 1 CORNELLÀ 0

 • juan antonio 1

  ayer otro gran partido de nuestro Badalona seguimos teniendo muchas ocasiones que otros equipos los marcan lo de Robert no lo entiendo no marca ni con la portería vacia haber si el chabal tiene mas suerte en algún partido.moyano lesionado se notara en estos próximos partidos que son muy difíciles,al mister lo expulsan por protestar un saque de banda cuando en el otro banquillo estuvo el mister roger y su delegado protestando al linier y al arbitro y ni siquiera los advirtieron.son cositas que tenemos en contra siempre

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Sóc jo o aquest blog està mort? No sé què ha passat aquestes darreres setmanes, però o bé l’equip no enganxa, o som nosaltres els que no estem enganxats a l’actualitat de l’equip… Per pensar-ho.

  Com diu en Juan Antonio, una llàstima la lesió de Moyano (en té per mes i mig) i la confirmació que Robert està ben de pega, perquè no li marca un gol ni a l’arc de Sant Martí…
  Pel que fa a l’expulsió de Manolo, per cert, una dada curiosa: a l’acta qui consta com a expulsat és el segon entrenador, Javi Cuesta. Tela marinera.

  Ahir em va agradar força Cosme i Querol, que ara mateix sembla l’únic que marqui diferències al davant. Maestre i Ciércoles estan molt bé al mig del camp, al contrari que Lao, i Lacruz i Robert els falta mossegada en la meva opinió. Si Serramitja continua amb el punt de mira desviat, jo apostaria per alternatives.
  Al darrere, a banda de l’imperial Parera, Kilian correcte i el que més em fa patir és Álvaro Vega, tot i que en general tampoc desentona. La línia més fluixa, potser, però sense drames (15 gols encaixats en 14 jornades).
  A la porteria, en canvi, sí que m’agradaria veure més a Marqueta. No tant perquè Morales estigui malament ni res, sinó perquè si de veritat és l’aposta de futur li estem fent un mal favor…

  Diumenge fan el partit per AragónTV (12 h). A veure si la gespa nova de L’Almozara es nota o allò torna a ser una ratera.

  AMUNT

 • Anònim

  Me alegra leer que Marc Cosme jugo unos buenos minutos. Le vi en el Històrics y me causó una buena impresión. Pensaba que tendría más protagonismo en el equipo. A ver si con minutos de juego puede ayudar más.
  Creo que las derrotas contra Ontinyent y Alcoyano han hecho mucho daño (a mi por lo menos) y la gente está un poco desanimada, pero si el equipo se entona un poco fuera de casa, se irá para arriba.

 • L'escapulat

  Acabo de veure que el partit de diumenge a Saragossa el retrensmetrà en directe, efectivament, AragónTV, i que Esport 3 després el farà en diferit a les 14.10h. No sé quin sentit té açò, però és el que hi ha.
  Ja ho signaríem tots cada quinze dies, oi?

 • Vila-Rebollo-Pepín

  A mi em va agradar bastant en Querol, però a en Cosme no li veig res. En Robert segueix negat de cara al gol, però m’agrada com està jugant, m’ha sorprès positivament. I en Marcel també m’agrada com ho fa, lluita totes les pilotes.
  Lo d’en Moyano és una llàstima, esperem que en Robusté pugui tornar aviat.
  Per cert, no m’agrada que s’utilitzi un megàfon per insultar i faltar al respecte al rival.
  També trobo a faltar recollapilotes, això fa perdre molts minuts. Per sort vam acabar guanyant, però em posa nerviós quan vas empatant, queda poc, i cada sortida del camp de la pilota passa una eternitat fins que es reprèn el joc.

 • Anonimus Maximus

  Robusté la semana que viene estará listo para jugar en teoría, así que almenos esa baja de Moyano por suerte se notará muchos menos, aunque se notará.

  Cosme jugó sus primeros minutos de calidad con el Badalona y me gustaría que recuperara el instinto asesino y demostrara que tiene gol, como lo hizo el año pasado en el Olimpic de Xativa.

  Robert está aumentando su nivel de juego y solo su falta de puntería le está condenando a no ser uno de los destacados del equipo, pero seguro que seguirá trabajando para conseguir marcar y una vez entre el primero no pare ya!

  Lo de Esport3 con el Badalona es de traca, se deben pensar que nos hemos independizado de Cataluña o algo y no merecemos salir en su televisión.

  El partido de Ebro será un partido como los que veíamos en la travessera, campo estrecho (aunque con césped renovado), mucha lucha y que las jugadas de estrategia cobrarán aun mas importancia. Habrá que ponerse el mono de trabajo.

 • L'escapulat

  Bon dia, companys!

  Osti, V-R-P; totalment d’acord amb el tema dels aplegapilotes. De fet ho vaig estar pensant durant tot el partit: realment no podem posar 4-6 nanos del futbol base a cada partit per llançar pilotes al camp?
  En aquest camp la imatge encara canta més i queda una mica ridícul, a banda que, com bé recordes, el dia que anem perdent no ens farà cap gràcia…

  Pel que fa als jugadors, jo coincideixo plenament en una reflexió que em va fer un bon amic del blog com és en Jaume… Robert, sense ser un jugador tan pèssim com sembla que diuen alguns, hauria de ser més un revulsiu que no pas un jugador de minut 0, al contrari de Querol, a qui li costa més ficar-se en el partit des de la banqueta.
  Pel que fa a Cosme, a mi també em va sorprendre positivament com va entrar al partit i trobo que estaria bé que tingués més minuts; en partits com aquest per servir de referència a dalt i baixar pilotes -un perfil que no tenim- ens pot anar molt bé. Per cert, què passa amb Adri Rivas, Enri…? A mi Rivas em semblava una molt bona arma allà dalt.

  Pel que fa a Esport 3, està tenint un criteri molt estrany. A fora no ens han fet ni un partit i dels de casa no han fet cap dels més interessants o contra equips del país; sense anar més lluny, el de diumenge.
  En fi, a Saragossa segurament no és el partit més vistós de la temporada, però s’ha de jugar i ja estem d’enhorabona si el fan per AragónTv…
  Per cert, per primer cop no signo l’empat a fora. Necessitem la primera victòria fora ja!

  AMUNT

  • Anonimus Maximus

   Enri, esta lesionado y aun le quedan unas 2 semanas para volver. Lo de Adri Rivas no tengo ni idea de porque no juega.

   Y lo de los recogepelotas es extraño. El año pasado había y este año han desaparecido.

 • L'escapulat

  Per cert, hi ha un tema, del qual s’està parlant ben poc, i és que es confirma l’astracanada: la RFEF ha sancionat Javi Cuesta -i no Manolo González, que clarament va ser l’expulsat- amb dos partits de suspensió.
  És a dir, que l’àrbitre va apuntar Cuesta a l’acta i després no ho va corregir, i ningú no ha reclamat res. Per tant, el míster podrà seure a la banqueta tranquil·lament a Saragossa i a casa contra el Vila-real B. De traca!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Més que un problema és una demostració de deixadesa.

 • L'escapulat

  Bon dia.

  Pedro, no em referia que fos un problema, ni era per criticar ningú, ni res. Simplement una observació divertida…

  Tot i que, ara que ho dius, crec que si haguessim impugnat la RFEF no hauria pogut sancionar cap dels dos. En fi, coses que passen.

  Són baixa per diumenge el duo de centrals veterans Robusté-Moyano i Rubén Enri. El partit, recordeu, es podrà seguir en directe per AragónTV.

  Us deixo un parell de peces d’avui al Diari de Badalona:

  Entrevista a Kevin Lacruz
  Part dels vestidors de Montigalà, sense aigua calenta.

  AMUNT

 • juan antonio 1

  lo que comentas Albert de que si hubieran impugnado la expulsión tienes razón se le quitarían a los dos luego no entiendo como ningún delegado de ambos equipos dijo nada cuando al final del partido antes de cerrar acta se repasa los cambios y amonestados con los delegados y menos poniendo que se levanto del banquillo con los brazos en alto cuando nadie salio del banquillo y si estaba manolo de pie en su área técnica.bueno el domingo a por la victoria que ya toca fuera y nos pondríamos a tiro de los play off aunque tengamos lesionados confiamos en los demás que también lo están haciendo muy bien.