ALCOYANO 2 BADALONA 1

Escapulats,

Avariada, molt avariada. La davantera, vull dir. El partit de diumenge a Alcoi hauria d’entrar als manuals del perdonavides. El Badalona va generar fins a mitja dotzena bona d’ocasions clares de gol i només en va materialitzar una… i encara gràcies. Contra el Saguntino o el Llagostera, a casa, t’ho pots permetre i encara gratar un empat o fins i tot la victòria, si tens sort. Però no pas a El Collao. El Deportivo en va tenir prou amb dues mitges arribades per fer dos golets i fer-nos marxar amb les mans buides… i la cara de tontos. Si no hi ha un canvi mínimament efectiu al davant, aquest Badalona no pot aspirar a res més que no sigui la permanència. Que ja està bé, eh?! De moment crec que és la mentalitat que hauríem d’adoptar: realisme, humilitat, calma i, a partir d’ací, benvingudes totes les sorpreses positives que arribin.

 

  • Serramitja com a símptoma. El de la Cellera és un dels nostres preferits i el pitxitxi de l’equip, però amb el punt de mira de diumenge aquest privilegi es fa difícil d’explicar. Lluitador incansable, corcó de la pressió, en ‘Serra’ fins i tot va crear-se opcions de gol ell tot solet pispant-li la cartera als centrals. Ara bé, de cara a poteria va estar totalment negat. Incloent-hi la jugada del gol, en què remata sol i a boca de canó però sembla que xuti al ninot… En fi, una tarda per oblidar en l’un contra un. D’ell i de tots, esclar, perquè ni Lacruz, ni Maestre, ni Vega tampoc van brillar en la definició, precisament…
  • Vitor Morales. Al final cada setmana estem parlant de la porteria, per un motiu o un altre. A Alcoi el nostre ‘Moro’ va sortir més o menys retratat en els dos gols, i per la mateixa raó: un mal rebuig; sobretot en el 2-1. No va ser ni molt menys el màxim responsable de la derrota, però així com dimecres va estar providencial, diumenge va tocar la freda… El que fa mal, al capdavall, és que, creant tantes opcions sense encert al davant, al darrere ens facin tant de mal amb tan poc.

L’eterna solitud del porter… | Foto: @CD_Alcoyano

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

One response to “ALCOYANO 2 BADALONA 1

  • Pere

    Estic d’acord amb la tertúlia el futbol base necessita millorar jo com a soci m’agradaria saber els resultats totes les setmanes segurament demano molt