BADALONA 1 LLAGOSTERA 0

Escapulats,

Victòria importantíssima aquesta matinal davant el Llagostera, l’equip que ara mateix marca la zona de perill i a qui havíem de guanyar tant sí com no per espantar els primers fantasmes de la temporada. Victòria suada, per la mínima i amb la sensació que aquest Badalona necessita tones i tones d’ocasions per acabar transformant-ne alguna en gol. Avui, una acció aïllada de lluita i oportunisme de Robert Simón a l’equador del segon temps ha permès l’1-0 de Serramitja amb què s’arribaria al final. Massa patiment per tan poc botí, la veritat. Els gironins no han inquietat gaire, però les poques vegades que han rondat la nostra àrea ho han fet amb molta més claredat que nosaltres, que, a banda de l’inoperància rematadora, hem tornat a mostrar-nos dominadors i amb estones de bon joc i alternatives tàctiques. El que manca de veres, i cada cop està més clar, és un davanter centre referent. En tot cas, tres punts ben bons per encarar el novembre amb optimisme.

 

 • Dibuixos. Manolo González apostava avui per sortir amb 5 al darrere; 3 centrals (Maestre inclòs) i dos carrilers profunds (Kilian i Albarrán), amb un mig del camp en rombe amb Ciércoles per darrere d’Aly i Kevin Lacruz. Querol no acaba de quallar en la posició de davanter; Robert, molt motivat, ha jugat el seu millor partit aquesta campanya. A la represa el nostre tècnic ha decidit canviar l’esquema i jugar amb línea de quatre i Maestre al mig del camp. Menys arribada per bandes però més control a la medul·lar: el Bada ha tingut més la pilota a la segona part que a la primera, però el quid de la qüestió era el mateix: d’una manera o de l’altre, sense gol.
 • Morales valdesià. I també hem de fer esment de Morales, que avui ha estat absolutament providencial i en un paper típic de porter del Barça; és a dir, a qui li arriben poc i cada molts minuts, però de forma clara. El veteraníssim del vestidor ha signat una actuació excel·lent, traient dues o tres esfèriques enverinades, en diferents moments del partit, que feien olor de gol visitant. Molt bona feina de Moro, segur i amb reflexos, a qui avui podem atribuir sense exageracions bona part del mèrit dels tres punts…

Jornada 12. Badalona - Llagostera

Avui Albarrán no ha estat especialment encertat en la pilota aturada…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

7 responses to “BADALONA 1 LLAGOSTERA 0

 • Garigot

  Hauriem d’arriscar més i posar un davanter centre sempre com a titular, ja sigui serramitja o Cosme

 • L'escapulat

  Bon dia, companys!

  Garigot, el que queda clar és que l’entrenador no sap encara amb quin esquema vol jugar o, com a mínim, no del tot. El que no és normal és que no tinguem un referent fix a dalt, sobretot tenint en compte que podem posar-hi Serramitja, Rivas, Enri, Querol, Robert, Cosme…
  Pel que fa a aquest últim, vaig sentir a la tertúlia de dilluns que es deia que no era un fitxatge d’en Manolo, sinó del director tècnic. Sigui com sigui, és un jugador que està ací i no crec que sigui bo tenir-lo tan relegat a l’ostracisme (cas similar al de Maldonado). Veurem si, com tothom sembla trobar inevitable, arriba un golejador -o suposat golejador- al mercat d’hivern.

  Per cert, parlant de tertúlies, us deixo ací la que van penjar ahir els companys d’Esport 99, i on hi participen els habituals de ràdiob: l’Ícar Lite i en Ramon Duran.

  Demà signem l’empat a El Collao, suposo…

  AMUNT

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo sí que el signo.

 • juan antonio 1

  el empate seria muy bueno aunque al cambiar de entrenador han mejorado mucho y será difícil pero confio en este equipo y podemos dar la sorpresa

 • L'escapulat

  Per mi un puntet a Alcoi sempre és bon botí, però crec que aquest any i a aquestes alçades hem d’anar-hi a guanyar sense por. Robus segueix de baixa i torna Enri.
  Interessant serà veure amb quin onze i esquema surt Manolo González.

  Per cert, partit contra el Cornellà diumenge que ve a les 17h a l’Estadi i el diumenge següent, 19/11, a les 12h a La Almozara contra l’Ebro, segurament per Aragón TV.

  Amunt!!