ONTINYENT 1 BADALONA 0

Escapulats,

Entrada tardana i el temps que no espera ningú. I menys El Clariano, un estadi que se’ns confirma com un dels camps més gossos i antipàtics de la categoria. Per motius de feina no vaig poder seguir el partit de dissabte a Ontinyent, així que avui farem més una prèvia que una anàlisi més o menys profunda… Derrota dura, en el fons i en la forma. En el fons, perquè fem un clar pas enrere i el duel de demà a casa contra el Llagostera es converteix en una petita prova de foc. En la forma, perquè perds en l’últim sospir i donant símptomes preocupants de manca de pólvora al davant. El Llagostera està tres punts per darrere i ocupa la primera plaça perillosa a la classificació. És a dir, representa tot allò que no volem ser. Tornar a marcar; tornar a guanyar. Sí o sí.

 

  • Punch fora. Tres partits seguits sense marcar a la lliga i només en dos enfrontaments hem fet més d’un gol (les dues golejades a casa contra Peña Deportiva i Aragón). El balanç de 13/13 en 11 jornades és força pobre en el goal average, almenys si volem aspirar a alguna cosa més que la zona mitjana-baixa. El Llagostera, però, encara té pitjors números: 8 dianes a favor i 15 en contra. Toquem ferro…
  • Assenyalats. Manolo González va ser fidel al seu tarannà i no es va mossegar la llengua a l’hora de disparar amb bala cap als seus propis jugadors. Especialment als atacants, a qui va demanar més atreviment i responsabilitat. I si no, “que fotin el camp”. Déu n’hi do. Més preocupant que l’encert a la davantera és, tanmateix, que el nostre míster denunciï que aquest símptoma és la traducció dels mals entrenaments… Mala peça al teler.

Jornada 10. Ontinyent - Badalona

Només una victòria en 8 visites a El Clariano… | Foto: Ontinyent CF


AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

2 responses to “ONTINYENT 1 BADALONA 0

  • Garigot

    Hauriem d’arriscar més i posar un davanter centre sempre com a titular, ja sigui serramitja o Cosme.

    • anonimo

      Menos mal que te tenemos a ti, el verdadero sabio de hortaleza, no se le había ocurrido a nadie eso antes