BADALONA 0 SAGUNTINO 0

Escapulats,

El Badalona ha jugat aquesta tarda el millor partit de la temporada. Curiosament, el resultat final ha estat de 0-0 però, com tot a la vida, les xifres no ho diuen tot. I menys en futbol. Els de Manolo González han jugat bé, han generat ocasions i han merescut guanyar de totes totes i, malgrat tot (ai las!) s’han de conformar amb un empat a res que té un injust regust amargant. Traient un quart d’hora inicial de titubeig i d’inseguretat al darrere, els nostres s’han mostrat molt superiors als saguntins i la veritat és que després hem gaudit dels millors minuts de joc a l’Estadi del que va de lliga. Una gran satisfacció i una nova prova que aquest equip va pel bon camí però, al mateix temps, una autèntica llàstima, perquè aquests dos punts que volen de Montigalà ens priven ara mateix de tenir el playoff a tocar. Seguim!

 

 • Moure Maestre. Manolo González ha optat aquesta tarda per posar al camp, d’entrada, una defensa de quatre, amb Maestre i Vega de centrals i Parera avançat a la línia de la saga. Després d’uns primers minuts molt trasbalsats, en què Nuha portava de corcoll tota la defensa i ens guanyava l’esquena constantment, amb dues ocasions clares i gol anul·lat inclòs, el míster ha decidit rectificar i permutar les posicions de Maestre -que tot i estar acostumat a la posició de central semblava desbordat- i Parera. Perdíem certa fluidesa en la sortida però molta més seguretat al darrere. A partir d’ací, els valencians han desaparegut i el Badalona ha estat amo i senyor del partit.
 • Sense punteria. Segon partit consecutiu sense marcar. I no deu ser pas per oportunitats, avui… El Badalona ha tingut ben bé mitja dotzena d’arribades clares per inaugurar el marcador; no ha servit de res. Ni les internades de Robert, ni els xuts d’Aly o Ciércoles -els dos molt bé, per cert- ni la lluita de Serramitja, ni la insistència de Néstor Querol o d’Albarrán han servit per perforar la porteria visitant. Fins i tot una centrada enverinada de Maestre s’ha acabat estavellant al pal. No hi havia manera. Preocupant? No, però avui hem vist que Serramitja encara no està al 100% i que Marc Cosme està massa relegat a revulsiu d’urgència… D’Adri Rivas, per cert, potser n’esperàvem més protagonisme tenint en compte el seu començament de lliga i el desequilibri que aporta quan salta a la gespa. Han passat deu jornades i encara no tenim una davantera definida. Temps al temps.

Jornada 10. Badalona - At. Saguntino

Ben poquet ha proposat el Saguntino, sobretot a la 2a meitat

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

6 responses to “BADALONA 0 SAGUNTINO 0

 • juan antonio 1

  personalmente para mi no ha sido el mejor partido el saguntino nos presionaban arriba para no jugar el balón en corto ( kilian no subio ni una vez por la banda en la primera parte ) y eso se noto en la segunda parte que se dedicaron a defender el 0-0.en defensa se noto y mucho a robuste y mayano y delante nos falta mucha polvora Robert simon no es un jugador titular es para darle minutos solo,querol ayer tenia dos defensas encima ya lo conocían y poco pudo hacer.ayer se pudo ganar pero si la pelota no entra.lastima porque nos hubiéramos puesto a dos puntos del elche cuarto y ahora nos vienen tres partidos dificilísimos.

 • Anònim

  He visto por la web de TV3 que el dia 1 a las 12 del mediodia retransmiten el Badalona-Llagostera por Esport 3.

  • L'escapulat

   Bona tarda!

   Exacte, anònim; confirmat pel mateix club.
   Un bon dia per retransmetre’l i per cert, ja era hora, que aquest any TVC ens tenia completament abandonats…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Tot i el 0-0, jo estic més tranquil amb la davantera que amb la defensa. A la segona part es van crear moltes ocasions, i això és el més important, un altre dia ja entraran.

  i l’Adri Rivas a mi em segueix agradant molt. No juga tots els minuts que es mereix, però diumenge seguia desequilibrant, molt vertical i fent bones centrades.

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  V-R-P: Precisament el que em fa patir és açò, que no concretem les ocasions que tenim. Aquestes dues jornades seran molt importants, i en partits de signe diferent: sortida incòmoda en un camp molt gos contra un rival ferri i rebuda a casa del Llagostera, capaç del millor i del pitjor…

  Per cert, us deixo l’entrevista al “badalonista” Carlos Albarrán d’aquesta setmana al Diari de Badalona.

 • Anònim

  Desde cuando el Seagull es una seccióndel Badalona? En los partidos que pone la web del Badalona, que pone por primera vez informa de los partidos de las categorías inferiores del Badalona incluye el partido del Seagull del domingo por la mañana. Por favor señor que hace la web del Badalona, un poco más de atención.