AT. BALEARS 0 BADALONA 0

Escapulats,

La majoria signàvem l’empat, i empat ha sigut. Com no podia ser de cap altra manera, i seguint fil per randa els cànons que imposa la categoria, el marcador inicial ha acabat sent el final: 0-0. El Badalona supera amb nota el primer test balear i grata un puntet de Son Malferit, un dels camps més complicats del grup on curiosament l’Atlètic encara no hi ha guanyat, però que sempre és un dels escenaris temuts a l’hora d’agafar l’avió. El partit, força igualat, no ha estat pas avorrit, però tampoc cap meravella de joc combinatiu: ni el terreny ho permetia ni era el nostre objectiu. Els de Manolo González s’han mostrat molt ben plantats damunt la gespa i els locals amb prou feines han tingut un parell d’ocasions franques. Els nostres tampoc no s’han prodigat en atac, tot i que sí que hem gaudit d’alguna aproximació interessant a la contra o a partir de xuts de mitja distància. La pólvora, però, ens l’havíem deixada a l’aeroport. Un altre empat de molt mèrit a fora (com els de Sabadell i Alacant) que hem de tornar a fer bo diumenge que ve a casa contra el Saguntino. Una quarta victòria ja sí que desprendria una forta, dolça flaire de playoff…

 

 • Porteria a zero. Feia més d’un mes que no deixàvem sec el rival (des del 0-0 a la Nova Creu Alta), i la veritat és que ja tocava. No en va tenim un registre massa inflat (12 gols en 9 jornades), a gairebé gol i mig per partit i entre les cinc pitjors defenses de la lliga. Ara bé, segur que tots preferim tenir molts punts i gols encaixats que no pas al contrari, no? Millor el 5-2 contra l’Aragón que el 0-0 d’avui, oi? El Badalona d’aquesta temporada sembla que oferirà un perfil diferent i que donarà més feina als encarregats de l’electrònic. En tot cas, sempre va bé tornar als bons costums defensius i que Morales tregui un guant miraculós per salvar-nos al tram final. Bona feina!
 • Davantera tartamuda. Novetats ofensives a Palma: Rubén Enri tornava a la titularitat acompanyat de Néstor Querol (que apunta a fix indiscutible si està bé físicament) i Kilian Durán als flancs. Us ha sorprès l’absència d’alguns noms habituals a l’atac escapulat? Tot i que l’exjuvenil de l’Espanyol hi ha posat ganes i feina, el cert és que ha estat força desafortunat en la rematada, i avui el perill groc ha arribat a comptagotes i més aviat des de la segona línia. De fet hem combinat força bé a la zona de 3/4 però, per contra, no hem tingut el dia a l’hora de concretar-ho… Esperem que d’ací una setmana a l’Estadi contra el Saguntino, un altre conjunt rocós però que enguany també ha rebut 12 gols, ens torni la vena inspirada.

El pitxitxi Oliva no ha pogut signar el gol de l’ex… | Foto: Guiem Sports

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

16 responses to “AT. BALEARS 0 BADALONA 0

 • Pere

  Bon punt del badalona a mallorca el twiter del badalona diu que a jugat toni lao senyor naufragi informi correctament als socis si us plau

  • Vila-Rebollo-Pepín

   Ostres, com ho llegeixi en Gonzàlez ja està demanant la seva destitució.
   En realitat ha sigut en Kevin el que ha substituit a l’Aly, i no en Toni Lao, com diu el twitter del club, però una errada la pot tenir qualsevol.

   • Pedro

    Estoy contigo Vila yo no tengo de eso pero un error así lo tenemos todos que nos confundimos con los futbolistas. Si que me parece grave que no se diga los horarios o los resultados en la página de las categorías inferiores yo no entiendo de ordenadores pero si antes se hacía es porque se puede digo yo

 • Anònim

  Antes el señor que lleva este blog los ponia los horarios de las categorias inferiores

  • Anònim

   Ahora los horarios los cuelgan en las puertas del estadio,hemos evolucionado…a la edad de piedra

 • Carlos

  Soy Carlos,por cierto

 • Garigot

  La tertulia de la setmana passada encara no està penjada?

 • L'escapulat

  Bon dia, companys!

  Espero que aquesta setmana estiguem una mica més actius, que sembla que després dels bons resultats açò sempre s’apaga!!

  Veig que li teniu moltes ganes al cap de premsa, eh! Un error sense importància, home… Per cert, el partit es veia de conya per Internet; la veritat és que s’agraeix, tenint en compte que TV3 no ens dona bola…
  I pel que fa als resultats, doncs suposo que com altres coses no es considera que s’hi hagin d’abocar gaires esforços…

  Garigot, he fet alguna modesta gestió per preguntar als responsables sobre el podcast de la tertúlia, que jo també l’espero en candeletes, ja que no les puc seguir en directe. A veure si ho actualitzen aviat.

  I vinga, parlem de futbol: No em va agradar gaire la davantera d’ahir. I a vosaltres, us va fer el pes? Bé al darrere i força bé al mig del camp, tot i el tipus de joc que es fa a Son Malferit, però al davant teníem la pólvora molla…

  Si diumenge sumem els tres punts contra el Saguntino això ja farà mooolta pinta de playoff.

  AMUNT!

 • L'escapulat

  Companys, la meva influent pressió política ha fet efecte; ja teniu les tertúlies d’ahir -i de la setmana passada- penjades al podcast.

 • juan antonio 1

  en un terreno de juego de reducidas dimensiones había que jugar de esa manera defensa y media fuerte y la delantera gente como kevin que es rápido no tendría espacio, si hubiera entrado alguna que tuvimos antes del descanso seguro que hablaríamos de otra cosa.ahora a pensar el próximo partido que ganando seguiríamos entre los seis primeros no como alguno que dice por ahí que con este equipo iremos a tercera.pues estas muy equivocado vamos hacer play off.

 • Anònim

  He leído en la web que el club hace una promoción para el domingo. Un socio una entrada. Entiendo que esto es sólo para los socios o se pueden incluir también abonados? Alguién de aquí sabe alguna cosa de este tema.
  Muchas gracias.

  • Anonimus Maximus

   Pues que los SOCIOS pueden recoger una entrada. Los ABONADOS no pueden, es fácil y además comprensible, mas pagas… mas privilegios tienes…

 • L'escapulat

  Com diu l’Anonimus, aquest tipus de promocions sempre van enfocades només als socis.
  Al meu entendre, una bona iniciativa i molt millor que no pas anar regalant sistemàticament 1.000 o 2.000 entrades cada diumenge, que no és gens just per als aficionats de debò…

  Per cert, convocatòria d’Assemblea Ordinària per al proper dimarts 31 d’octubre a les 19 hores al Museu de Badalona.
  Ací en podeu llegir l’ordre del dia.

  AMUNT

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Parlant de socis i abonats, aquesta és la primera temporada que al carnet posa ABONAT, fins ara encara ens tenian una mica de consideració i posava SOCI.

  Entre 1.000 i 2.000 entrades regalades sistemàticament? Són moltes, i més si després el camp es veu mig buit.

  Diumenge tenim un partit important, és dels que s’haurien de guanyar si volem mirar cap a dalt, però no ens podem confiar que l’any passat ja ens van guanyar.

 • Anonimus Maximus

  En la temporada 15-16 si aun conservas el carnet de abonado en ningún sitio pone que seas socio, solo figura un numero y en grande a la derecha pone abonado, míratelo bien Vila-Rebollo-Pepín y en la temporada 16-17 en grande a la izquierda de forma vertical ponía abonament y si que te figuraba la palabra soci y un numero. Saludos