BADALONA 4 PEÑA DEPORTIVA 1

Escapulats,

El Badalona continua intractable a Montigalà i avui s’ha desfet sense problemes de la Peña Deportiva, en un altre matx vistós i que hauríem pogut sentenciar en una primera meitat en què els nostres han perdonat massa i ho han hagut de compensar a la represa, quan Lacruz ha obert la llauna i l’expulsió de Selfa ens ho ha posat tot molt més fàcil. La matinal ens ha tornat a deixar bones sensacions i serveix per rescabalar-nos de l’ensopegada de diumenge passat a Peralada, demostrant que a casa serem un os molt dur de rosegar. Ara bé, l’equip encara sembla una mica descompensat entre la davantera i la defensa, i la recaiguda de Robusté enfosqueix una mica més el panorama. En tot cas, 12 punts de 24, els mateixos que la temporada passada a aquestes alçades, i zero angoixes. Seguim.

 

 • Golejada i amunt. El Badalona ja és un dels conjunts més golejadors del grup amb 13 dianes (només ens superen l’Elx, el Mestalla i el Mallorca), i crec que mai havíem viscut un registre de 9 gols en dos partits consecutius a casa… No tot són flors i violes, però: la mala notícia és que amb 12 gols encaixats només estem per davant del Peralada (13) i del Deportivo Aragón (18), tots dos en descens directe. De moment la dinàmica de l’equip apunta a una estructura massa binària, potser: facilitat per fer gols i generar perill (sobretot per banda) però, al mateix temps, massa fragilitat al darrera. De fet, avui hem tornat a pecar de concessions defensives que els de Santa Eulàlia des Riu no han castigat. Diré el mateix que ara fa 15 dies: s’han de corregir i no ens les podem permetre davant rivals de més entitat.

 

 • Un Robusté poc robust. El de Vilassar tornava avui a la titularitat i ha tingut unes quantes intervencions de mèrit (la seva presència sempre és tota una garantia a la saga). Malauradament, en un mal gest al terra, al tram final de la primera part, s’ha tocat el genoll, ha sortit pel seu propi peu de la gespa i ja no l’ha tornada a trepitjar. Una autèntica llàstima, perquè en Miquel és un dels preferits del públic i un dels nostres puntals al darrere: es tracta, sens dubte, d’una baixa molt sensible. Si bé la lesió no té res a veure amb la que el va torturar la temporada passada i encara no en coneixem l’abast, no seria alarmista pensar que aquesta campanya haurem de conviure amb l’amenaça que pugui recaure en cada partit. Molta força, Robus!!!

Jornada 8

Els de Manolo González han creat molt perill a partir de centrades laterals

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

14 responses to “BADALONA 4 PEÑA DEPORTIVA 1

 • Carlos

  Gran victoria la de hoy con 3 puntos que se debían de quedar aquí si la si.
  Quería expresar una cosa que nos ha sucedido hoy a los betulians en nuestra zona,que es que cuando íbamos 4-0 y hemos empezado a vitorear con “oles” los pases de los nuestros,el Sr.entrenador no ha tenido otra que decirle al delegado del equipo que nos comunicara que dejáramos de hacerlo por no humillar al contrario y nos fueran a lesionar a alguien,con lo que se ha formado un mal rollo en el gol entre la gente que te cagas y desde ese momento hemos dejado de animar,quien coño se piensa este entrenador que es,el dueño del club? A mi no me hace callar ni mi padre,por lo tanto no tires piedras sobre tu propio tejado y deja de increpar a la poca gente que se esta dejando la garganta en casa y en los desplazamientos,y estate a lo tuyo que es que el equipo funcione bien,que nadie te critica los cambios que a veces haces que a veces te sales.Vamos BADALONAAAA !!!!!!!

  • Carlos

   Por cierto Alberto el horario del domingo es correcto? A las 18 horas jugamos en baleares?

 • Oscar

  Quant de temps estarà robusté de baixa?

 • L'escapulat

  Bon dia,

  Comparteixo el vostre optimisme després del partit d’ahir. Espero que la derrota a Peralada, que es va covar els 10 últims minuts, fos només un accident tonto.
  Em va agradar molt l’equip per bandes, i una gran alegria el retorn d’oportunisme triomfal de Serramitja. En canvi, la lesió d’en Robus -de moment no sabem res de l’abast, però Manolo González va assegurar que no era tan greu com l’anterior- i la inseguretat al darrere em van preocupar més. No torbeu que vam cocnedir massa opcions “gratis” al rival? De ser un altre el resultat hauria sigut diferent.

  Pel que diu en Carlos, perdoneu per l’horari, jugarem diumenge a les 12! Ja està corregit.

  I sobre el tema del delegat, va ser el delegat de camp o el de l’equip? A mi no m’agrada el tema dels ‘oés’, però el públic com diuen és “sobirà”, no? Ho trobo una mica estrany. Potser deuria veure els jugadors de la Peña molt calents, tot i que jo no vaig veure cap entrada dura ni fora de lloc. Pensava, per cert, que Manolo i Betulians tenien una relació estretíssima. Suposo que el que has escrit li arribarà -segur-, aixina que fas bé de dir-ho.

  AMUNT

  PS: Pel que fa a l’Assemblea de socis del passat dilluns 2/10, i a la qual no vaig poder assistir per motius personals, us he deixat a recull de premsa dues peces breus -les dues de n’Albert Fibla al Diari de Badalona- en què s’explica el que s’hi va aprovar, que bàsicament és la liquidació del deute amb Tusgsal a canvi de tot el patrimoni que ens quedava i l’aplanació del terreny per a la conversió en SAE en un futur a mig termini.

 • Garigot

  La tertulia de futbol a la radio, finalment no es fa?

  • L'escapulat

   Una altra bona notícia, Garigot!
   La tertúlia de futbol a l’RCB (94.4 FM) torna avui mateix al seu horari habitual de les 21 hores. Ho vaig sentir ahir durant la retransmissió del partit. 🙂

 • Garigot

  Perfecte!

  Gràcies

  • Joan

   Vaig posar la ràdio 21h i no donaven la tertúlia llavors és avui dimarts?

 • juan antonio 1

  fue de 21.30 a 22.30 pero el Albert lo pone aquí en el apartado tertulia o lo puedes escuchar a la carta por la web de la radio

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Joan, perdona, aquest any han retardat l’horari mitja hora i ara les tertúlies seran els dilluns a les 21.30 h.
  Pel que fa al podcast de la tertúlia, veig que encara no l’han actualitzat des del juny passat; esperem que sigui qüestió de dies.

  Per cert, segons informa el club la lesió de Robusté serà cosa de 3-4 setmanes. Menys greu del que esperàvem, però altra vegada el perdem al 100% fins Nadal, pràcticament. Una llàstima…

  En Robus, precisament, ens va donar els tres punts l’any passat a Son Malferit. Diumenge signeu l’empat?

  I per qui no l’hagi vista, us deixo l’entrevista de L’esportiu a en Marcel Serramitja.

  AMUNT

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo sí que signo l’empat. És un camp difícil, i ens mantindria a la part mitja alta i seguiríem per sobre d’ells.
  Si seguim amb aquest rendiment a casa, els empats a fora poden ser bons.

 • juan antonio 1

  por si alguien le interesa en la web del at baleares dan todos los partidos en casa en directo y se ve perfectamente muy bien