BADALONA 5 ARAGÓN 2

Escapulats,

El Badalona ha fet la feina i ha esclafat el Deportivo Aragón en un partit mogudet i amb moltes alternatives però en què, sobretot, els nostres han estat clarament superiors en atac. Els aragonesos s’han avançat al marcador i la cosa s’hauria pogut complicar, però Albarrán ha empatat just al minut següent i Querol ja ens posava per davant abans del camí de vestidors. A la segona part dos gols de Maestre lligaven la victòria i Lacruz posava la punteta al 4-2 momentani de Rotellar. Certament, aquest resultat estrident reflecteix el nostre domini al davant. Al darrere, tanmateix, les coses no han estat tant clares: el Deportivo ha tingut més ocasions de les desitjables i només la seva falta d’encert ens ha permès no passar grans angoixes. En tot cas, tres punts importants -i obligats- que confirmen la nostra línia ascendent i que ens permeten escapar de la zona baixa i mirar de front el playoff.

 • Golejada i avall. Cinc dianes a l’Estadi no es veuen cada quinze dies (tot i que l’any passat vam escombrar l’Sporting B i l’Eldense), i encara menys veure un total de set gols. És veritat que el rival era dels de sota, i que el triomf era pràcticament obligat per mantenir la tranquil·litat i la bona dinàmica d’aquest inici de lliga, però s’havia de complir i s’ha fet amb escreix. Tres punts que ens col·loquen a la part alta i ens permeten equilibrar el gol average i de pas netejar l’expedient deficitari d’Elx.
 • Poca contundència a l’àrea pròpia. Si alguna cosa del partit d’aquest vespre ens pot fer estar amb la mosca rere l’orella, és l’aparent fragilitat defensiva. El Deportivo ha generat perill amb certa facilitat, especialment a partir de la pilota aturada i en les centrades laterals. Tot i el feliç retorn de Robusté a la segona meitat, imperial com sempre, la saga escapulada no ha tingut un dels seus dies més brillants, concedint rematades clares i amb més badades defensives del tolerable en jugades evitables. Si en lloc dels tendres davanters aragonesos haguéssim tingut nous amb més maldat, la victòria no hauria estat ni de bon tros tan clara…

WhatsApp Image 2017-09-24 at 21.14.59

Massa fragilitat al darrere pel que estem acostumats a l’Estadi

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

3 responses to “BADALONA 5 ARAGÓN 2

 • Azul ducados

  Bueno veo que con los jugadores lesionados de principio de temporada esto ya tiene una mejor cara al menos los mas justituos ya pueden estar en el banquillo.
  Continuo opinando que nuestro entrenador es el mas adecuado para esta entidad y sobre todo para este equipo para mi tiene muy buena nota aunque tendría que dejar esta mania de mirar siempre hacia la tribuna sobre todo si le llegan a los oídos criticas de alguna espectador (por ejemplo miro con muy mala cara hacia la tribuna al oír un comentario que ni mucho menos falto el respeto y no se si vio que la persona que lo había dicho por lo menos debía tener 90 años -los hermanos caramrelos-).
  Ayer para mi Maestre y Querol (creo que nos dará muy buenas tardes) los mejores y aplaudir al ver de nuevo jugar a Robuster a ver si puede llegar al mismo nivel de antes.
  A nivel personal sabe mal que Marc Cosme juegue tan poco porque creo que lo tiene difícil de entrar y esto que tengo muy buenas referencias de el de un compañero de trabajo socio de su antiguo club.

 • juan antonio 1

  nestor querol me gusto como delantero creo que con serramitja pueden hacer mucho daño arriba. robuste le vi que le falta todavía un poco de confianza, ahora dos partidos que si sacamos algo positivo estaremos muy arriba.el equipo cada vez mejor.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  A veure si diumenge podem sumar una victòria al camp del Peralada. Tot i ser cuers han empatat els dos últims partits, així que no serà fàcil.