HÉRCULES 1 BADALONA 1

Escapulats,

El Badalona va tornar a esgarrinxar un altre punt de molt mèrit ahir a Alacant, en un partit seriós i en què va demostrar novament que sap patir i prendre-li el pols al joc en circumstàncies difícils. Un empat al Rico Pérez, contra el sempitern aspirant a l’ascens, és sempre un gran resultat, i de moment ens val per comprovar que l’equip està molt més madur del que molts podíem pensar a aquestes alçades de la temporada. Si els nostres van naufragar a Elx, després han bracejat molt bé per sortir a la superfície: guanyant el partit que tocava a casa contra l’Olot -sofrint molt, cert- i llescant dos empats en dos desplaçaments consecutius de nivell. Ara, però, tornem a tenir l’obligació de vèncer en el retorn a l’Estadi davant el filial del Zaragoza, diumenge que ve. Tres punts per acabar de tancar un inici de lliga més que esperançador. 

 • Sense por del “Macho”. El Badalona ha jugat cinc vegades al Rico Pérez en la categoria de bronze i només hi ha caigut una vegada (2-0, temporada 2015-16). El balanç global a Alacant és de 8 punts de 15 possibles: un registre magnífic per un camp tan complicat com el mundialista. Igual com passa amb la Nova Creu Alta o el Miniestadi, el Badalona confirma que no l’han impressionat mai els escenaris imponents…
 • Monsieur Coulybaly. Aly Coulybaly ja és, des de fa temps, el futur de la medul·lar escapulada. Només una inoportuna lesió el va desbancar l’any passat d’acabar com a titular indiscutible i, enguany, el lògic desgast del doble pivot Lao-Maestre i les alternatives creatives de Ciércoles i fins i tot Rubén Sánchez poden donar lloc a més opcions al mig del camp amb millor olfacte ofensiu. Més enllà del gol d’ahir, monsieur Coulybaly està cridat -segur- a ser un dels noms d’aquesta temporada.
 • Moro. Que no sigui dit. Si contra el Lleida a casa l’assenyalem en el gol i a Elx està malament, com la resta de l’equip, també hem de dir que la seva reacció ha estat fulminant. Bona actuació contra l’Olot i absolutament decisiu a Sabadell i Alacant, on va salvar gols i assegurar els punts per a l’equip. Resposta de 10 per a l”1′ de la plantilla. Marqueta ho tindrà difícil si el barceloní continua aixina.

Jornada 5. Hércules - Badalona

Aly Coulybaly, doctorat al Rico Pérez | Foto: @cfhercules

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

17 responses to “HÉRCULES 1 BADALONA 1

 • juan antonio 1

  puntazo en el rico perez ya se nota que el equipo se esta poniendo poco a poco como la temporada pasada.ahora dos triunfos seguidos y estaremos arriba entre los seis primeros.salvador ( gaviota ) y lluis ya podeis volver al foro ( que se que lo estais siguiendo ) que los anónimos no vendrán hasta que perdamos ( según que anónimos ).salvador pon posibles fichajes y rumores y lluis tu pon noticias del mundo deportivo de primera hora jeje.nestor querol ya debuto en la segunda parte ahora que coja ritmo y robuste también le dara minutos para que coja confianza de su lesión.venga que esto tiene buena pinta otra vez.

 • juan antonio 1

  se me olvidaba la tertulia de la radio es hoy a las 21:30

 • Ícar Lite

  La tertúlia començarà el dia 25 finalment.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Molt bon empat i gran rendiment d’Aly. Diumenge tenim una bona oportunitat per no perdre de vista la part mitja-alta.

 • Anonimus Maximus

  Es curioso que las semanas donde se consiguen buenos resultados este foro esta muy tranquilo y cuando hay un traspiés sale gente de debajo de las piedras. Ahí lo dejo.

  Esta semana partido importantísimo ante un filial que aunque solo lleve 3 puntos puede ser peligroso, habrá que darlo todo y amarrar la victoria. Creo que Ciercoles se pierde el partido por sanción por acumulación de tarjetas, es cierto?

  Todos al campo a las 19.00h!!!!

 • L'escapulat

  Hombreeeee
  Açò és un clàssic d’entre els clàssics, malauradament.,.

  La cosa està molt apagada, darrerament, i açò que l’equip ha començat bé i amb força més consistència del que molts imaginàvem durant la pretemporada. Esperem que només sigui cosa d’aquest parèntesi obligat de 15 dies sense futbol a l’Estadi i que amb els tres punts contra el Deportivo Aragón revifem una mica.
  Per cert, efectivament: Ciércoles es perd el partit per acumulació de targetes però potser podrem veure el retorn a la gespa de Miquel Robusté!

  Com que aquesta setmana l’actualitat política i social ha entrat de ple en l’esportiva, deixaré anar l’ou de la serp del debat: el Badalona és l’únic club del país (amb el Cornellà) a les principals categories del futbol espanyol que no ha emès cap comunicat -en cap sentit- respecte la intervenció de la Generalitat i l’entrada de la Guàrdia Civil per detenir càrrecs públics; tot açò, com ja deveu saber, a causa del referèndum d’autodeterminació que en teoria s’ha de celebrar el proper diumenge 1 d’octubre (juguem a Peralada).

  Ben lluny de la meva intenció convertir el fòrum en un debat polític, però com que hi està relacionat tangencialment, hi ha hagut cert ressò i, a banda, de futbol sembla que tampoc no en parlem gaire, doncs ho deixo caure. A vosaltres què us sembla? Ha fet bé el Badalona inhibint-se completament del tema?

  Jo -independentment de la meva posició política, que sembla que molts ja es pensen que saben-, no sóc gaire partidari que els clubs esportius facin declaracions polítiques de cap mena. Cas a part podríem considerar el Barça, com a pal de paller de la societat catalana i el seu paper simbòlic per al catalanisme polític des de sempre i durant tots els períodes foscos. Ara bé, per mi, un club de futbol o de l’esport que sigui no deixa de ser açò, una entitat esportiva.

  En aquest cas, però, i atesa la resposta unànime i, sobretot, el posicionament oficial de la FCF, potser no hauria estat de més com a mínim un signe de complicitat…

  Açò sí; millor inhibir-se (com també ha fet la Penya, per cert), que no caure en l’espectacle de l’Espanyol que, com era d’esperar, ja ha estat aprofitat per l’ínclit de Xavier García Albiol.

  En fi, tants barrets tantes opinions; per sort a Badalona en principi tots podrem expressar-nos i votar el que creiem.

  Oberta la veda, deixo barra lliure perquè digueu el que penseu, sempre des del respecte i l’educació.
  Potser aixina animem una mica el blog….

  Ens veiem diumenge a l’Estadi. Tres punts vitals!!!

  AMUNT

  • Carlos

   Yo veo bien que el club no se determine por unos o por otros esto es deporte,y así ha de ser,me parece bien la decisión del club,no como en campo del barça que es patetico escuchar siempre los gritos de “independencia”,y encima la directiva sigue los mismos pasos.

   • Pedro

    Yo no voy a perder el tiempo hablando de política tan solo decir que me parece correcto lo de David Prats y Albert Cámara y que soy uno de los que sigue a la espera para saber la fecha y hora del programa de radio porque todavía nadie ha contestado la hora ni si es en directo para poder llamar y esto si que me preocupa

    • juan antonio 1

     pedro lo del homenaje del david prats y camara es una buena idea de esta junta por los 500 partidos en segunda b y acordarse de estos grandes jugadores que tuvimos ( ya que el ayuntamiento no esta en la labor de inaugurar el estadio ) te lo digo porque tu comentario habra gente que como no tiene twitter no sabra de que va el tema.yo tambien estoy de acuerdo politica y deporte separados.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  De què va això d’en David Prats i Albert Càmara? Els hi faràn un homenatge?.

  • L'escapulat

   Exacte, V-R-P: Com explica la prèvia del club, seran homenatjats per ser, respectivament, el jugador amb més partits jugats de la nostra història a la 2a B i el jugador amb més minuts.

   Un bon detall. Suposo que ja s’han superat les desavinences que hi pugués haver entre uns i altres. L’enhorabona a tots.

 • Anónimo.

  Al Cámara ya le hicieron un partido de homenaje contra la selección Catalana Amater en el Centenari, si no recuerdo mal.

 • L'escapulat

  Pert cert, la tertúlia de ràdio a l’RCB tornarà el proper dilluns 9 d’octubre, després de l’Assemblea de socis, i continuarà estant gravada. Per tant, sense trucades en directe.

  Diumenge tots a l’estadi. 3 puntets i tranquil·litat per començar la tardor.

  AMUNT

 • Vila-Rebollo-Pepín

  M’agrada que s’hagi pensat en en David Prats i en l’Albert Càmara per celebrar els 500 partits a la Segona B. Sobretot en Càmara, pels 3 gols que va fer a l’eliminatòria final contra el Villarreal. Hauria estat bé ampliar l’homenatge a tota la plantilla, entrenador inclòs, que va jugar la darrera temporada a Tercera, ja que són els que ens van portar a aquesta categoria.