BADALONA 1 OLOT 0

Escapulats,

El Badalona va aconseguir la primera victòria a la lliga i tres punts boníssims per afrontar les setmanes que venen, amb dos caps de setmana complicats que ens exigeixen desplaçaments consecutius a Sabadell i Alacant. La victòria d’ahir no va ser gens fàcil i es va resoldre amb força patiment i un solitari gol de Carlos Albarrán des dels onze metres als minuts inicials. En tot cas, el més important ahir era sumar triple i agafar una mica de confiança després de la desfeta a Elx i l’eliminació de Copa als penals. Els nostres van demostrar entrega i caràcter, però també massa pes a les cames i falta de gol a la segona meitat, en què l’equip va fer un pas enrere clarament i li va cedir la iniciativa a l’Olot. Fins d’aquí un parell de mesos no podrem veure el potencial real d’aquest nou Badalona; a hores d’ara el que convé és fer un coixí de punts tant gran com sigui possible, sobretot a casa i contra rivals directes. Ahir, doncs, es va assolir l’objectiu.

 • Primera davant l’Olot. El Badalona no havia guanyat mai l’Olot a la 2a B, ni a casa ni a fora. Els dos precedents a Montigalà, fins ara, els trobàvem el 2015: un desastrós 0-4 la 2014-15, que ens allunyava del playoff, i el 0-0 de la campanya següent, també en els compassos inicials. Al nord comptabilitzem una derrota per 1-0 (2014) i un empat a 1 (2016). A veure si aquest any també ens estrenem a la Garrotxa!
 • Sense Lao ni Maestre. Feia molt, molt de temps que a la lliga no sortien a l’onze titular ni Toni Lao ni Sergio Maestre. Ahir les seves absències es van notar a la segona meitat, quan el Bada va perdre consistència i pausa al mig del camp (de fet, Lao va sortir al tram final). Aly i Ciércoles van rendir bé i sembla que han de prendre un paper protagonista; veurem si fins al punt de relegar el nostre doble pivot tradicional, en què Manolo González confia a ulls clucs.
 • Pena màxima. Carlos Albarrán va enviar al ferro el seu penal de dimecres, però ahir no va dubtar gens ni mica a picar-ne un altre al minut 9. Recordareu el desgavell que hi havia la temporada passada en aquest aspecte; enguany seria bo tenir un o dos llançadors fixes que transmetin confiança des dels onze metres, ja que en una categoria com la 2a B no es poden malbaratar aquest tipus d’oportunitats. Veurem si el lateral badaloní serà l’encarregat de transmetre la tranquil·litat al punt fatídic…

Jornada 3. Badalona - Olot

Carlos Albarrán, l’executor des dels onze metres

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

17 responses to “BADALONA 1 OLOT 0

 • Badaloní

  La sensació que m’ha deixat aquest partit es que aquest any hi haurà mes diferència entre els equips d’adalt i els d’abaix

 • Badaloní

  M’explico. A l’igual que n’hi han equips potents com Mallorca, Elx, etc, penso que aquesta temporada n’hi han de molt fluixet, i crec que Badalona i Olot van per aquest camí. Es evident que lo important son els tres punts, i per aquesta part hem d’estar satisfets

 • Badaloní

  Una altra reflexió d’ahir. Penso que el club s’hauria de plantejar l’horari dels partits, em refereixo a quan ens endinssem a l’horari d’hivern.

  El día del Lleida perque era agost, l’Elche perque era entre setmana. Veient l’entrada d’ahir a l’Estadi i sabent que aquest any ni lluitarem per play off ni patirem per sota, sería mes aconsellable jugar al migdia.

  A la gent sempre li fot mes mandra sortir de casa un diumenge a la tarda que no pas pel matí

 • Anónimo.

  El fútbol siempre domingo por la tarde, es cuando pueden ir los futboleros de otros equipos de Badalona, la gente del futbol base, etc. lógicamente irán bajando el horario hasta las 5 de la tarde, recuerda que en el Centenari se dejó de jugar a las 5 por los problemas de la iluminación, sobrecarga y poca luz, acuérdate del partido con el Terrassa que se apagó la luz por sobrecarga y estuvo parado 20 minutos.

 • juan antonio 1

  el futbol siempre a las cinco.ayer con nestor querol y un extremo derecha nuevo ( todavía podemos fichar a un jugador en paro ) el equipo arriba habria creado mas peligro,el medio y la defensa correcta ayer serramitja luchando solo contra los defensas.yo también veo que hay tres equipos que estarán en play off el resto muy igualados.este año copa federación no se jugara o sea a centrarnos en la liga y a por el cuarto puesto de play off.

 • Azul ducados

  Esta claro que esta temporada tendremos que luchar mucho para estar por encima de los últimos cinco clasificados del grupo.
  El equipo a bajado mucho de nivel con relación a la temporada pasada, me imaginaba que este año el presupuesto era un poco mas mayor que el anterior pero por lo visto se ha ido muy a la baja (sus razones tendrán).
  Para mi si pudiéramos tener dos laterales con un poco mas de nivel que Robert Simon y Alvaro Vega que no pueden jugar en esta categoría el equipo podría responder muy bien a estar por encima de las posiciones mencionadas anteriormente.
  Continuo opinando que tenemos el entrenador muy digno para las necesidades de este club.

  • Carlos

   Enterate que alvaro vega es central y no lateral,y Robert simon jugo de lateral izquierdo al principio porque se jugo un 3-5-2,pero en verdad es extremo

   • Pedro

    La cuestión es criticar por criticar Carlos, no saben ni de lo que hablan

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Ja veig que no ha reeixit gaire l’intent de projecte del 1903, però ho he de seguir intentant…

  La idea, repeteixo, és col·locar un vinil d’alta qualitat i resistència a l’entrada del camp de les taquilles, just darrere els seients dels Betulians, tal com es veu a la imatge. Es mostraria un 1 9 0 3 de color blau marí.

  El pressupost que vaig consultar era d’uns 400€ (amb IVA inclòs) i de moment estem lluny de l’objectiu, ja que només ha respost -en aquest fòrum- en Villa-Rebollo-Pepín. Qui vulgui participar sobretot que m’ho faci saber, i l’hi indicaré la forma de poder fer la seva aportació.

  AMUNT

 • Azul ducados

  Carlo y Pedro, ser un poco mas comprensivos y aceptar comentarios tanto si es de vuestro INTERES o no.
  No se como decir que mis comentarios no son ni mucho menos criticas solo menciono mis opiniones y en mi ultimo comentario sobre estos dos jugadores (Simon y Vega) resulta que eran compartidas con muchos socios después del partido.
  Acabo diciendo que no personalizare mas en nombres ni perderé tiempo intentando defenderme de opiniones inoportunas, pero si continuare opinando mi manera de ver a mi estimado club.
  PER UN BADALANA A SEGONA A!!!!!!!!!!!

 • Anonimus Maximus

  Que parado esta esto, que no jugamos este fin de semana? Hay que rascar algo de la Nova Creu Alta y este equipo esta capacitado para hacerlo!!! Como van los lesionados? alguien tiene información? Va topillos salir y decir algo!!!

 • L'escapulat

  És una mica trist, Anonimus, però després d’una victòria tot baixa molt per ací… Sembla que només es tinguin ganes de polemitzar i anar l’un contra l’altre i no pas parlar de construir o parlar de futbol, que al capdavall és el que ens mou a tots, oi?
  Però vaja, dec ser jo, que estic una mica pessimista avui…

  De cara a diumenge partit important que hem de veure amb optimisme; a veure si torna Maestre o el míster el reserva per precaució (a Ciércoles, suposem que titular, li faran un homenatge abans d’arrencar el partit) i si per fi podem veure el debut de Querol o Kilian Durán.

  Per cert, us deixo l’entrevista que publicava avui el Diari de Badalona amb Toni Hernández en què, entre altres coses, ja deixa entreveure que aviat tindrem la proposta de SAE sobre la taula. Veurem si amb Hummel com a màxim inversor o no.

  AMUNT

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Veig que els tres equips contra els que hem jugat aquestes tres primeres jornades, tots tres ja han superat les dues primeres rondes de la copa del rei. Això hauria de donar més valor als 4 punts que ja tenim, davant del pessimisme d’alguns.

  Per mi, l’objectiu d’aquesta temporada hauria de ser classificar-nos per tornar a jugar la propera copa del rei.

  • L'escapulat

   Jo penso que tenim equip per no patir, però en canvi fer sorpreses com la de la temporada passada ho trobo quasi impossible. Jo em conformaria a no patir i estar salvats pels volts de Setmana Santa. Però vaja, sempre s’ha d’aspirar al màxim…

   Al final, quina valoració acabeu fent, dels fitxatges d’aquest estiu? Trobeu que falta reforçar alguna posició?

   Per cert, veig a la prèvia del web del club que Querol i Robusté encara són baixa segura, tot i que ja s’entrenen amb normalitat. A veure si poden debutar aviat perquè són peces molt importants en aquest equip. Maestre és dubte…

   Signem l’empat a Sabadell? Jo sí.

   AMUNT

 • Azul ducados

  La verdad es que yo firmaría también el empate.

  Pero creo que nuestra lucha tiene que pasar por otros clubs de nuestro nivel economico, quiero decir que si perdemos estos dos partidos seguidos fuera de nuestro feudo con rivales teóricos por encima nuestro en lo referente al presupuesto no tenemos que encender alarmas sino todo lo contrario, primero apoyar a nuestro club el próximo partido a casa y esperar que el equipo evolucione recuperando lesionados y rectificando errores.

  !!ESTIMO AL MEU BADALONA!!

  • Pedro

   Yo nunca firmo el empate quiero tanto al Badalona que deseo siempre que gane

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo també firmo l’empat.