ELCHE 5 BADALONA 1

Escapulats,

El Badalona va ser esclafat diumenge a Elx, en un partit en què no va tenir absolutament cap opció i que faríem bé d’oblidar com abans millor per no caure en el pessimisme i, sobretot, evitar treure’n conclusions precipitades… Els il·lictans són, sens dubte, un dels monstres de la categoria, però caure d’aquesta manera contra un rival de la teva lliga no està mai justificat, i esperem que no serveixi d’avís a navegants… De la mateixa manera que dèiem que el Bada havia donat bones sensacions en la primera jornada, la segona no ens pot deixar més que preocupació. En tot cas, encara no hem acabat ni tan sols el mes d’agost, i el crèdit d’aquest equip dona per a molt més. Demà dimecres, sense anar més lluny, tenim l’ocasió perfecta per rescabalar-nos contra el mateix oponent a la Copa del Rei. Hora de fer el cor fort.

 • Golejada de rècord. El 5-1 al Martínez Valero és la derrota més àmplia encaixada mai a la 2a B des del nostre debut l’any 2004. En aquestes catorze temporades a la categoria de bronze, les nostres desfetes més sonades havien estat com a locals, al vell Centenari, i totes dues per 0-4: contra el Barça B (2005) i contra el Yeclano (2013).
 • Moro. Tan injust era centrar totes les crítiques en ell pel gol de Jorge Félix en l’estrena davant el Lleida com fer-ho ara pels cinc que va rebre diumenge a Elx. Quan s’encaixen cinc gols en un partit s’ha de mirar més enllà de la porteria, ja que el problema, molt més greu, és de fragilitat defensiva. Açò és el que ens hauria de neguitejar ara, independentment de si enguany el paper de Morales hauria d’anar decaient, com semblaria natural, en favor d’un relleu progressiu per un porter més jove i amb projecció.
 • Equip. Aquest és el concepte que ara mateix ens hauria de preocupar més. I no tan sols perquè aixecar-se d’un 5-1 no és fàcil, sinó perquè, a diferència d’altres estius, sembla que enguany la plantilla no acaba de transmetre tan bones vibracions com ens agradaria. Potser és per la -inevitable?- marxa de jugadors clau i la incògnita de les lesions encara sense esclarir, però quan només queden tres dies de mercat, podem estar d’acord que a l’equip li manca un plus. Davant i darrere.
 • Tempesta després del naufragi. Normalment són les inclemències les que causen un naufragi però, en aquest cas, ha estat l’enfonsament de la nau escapulada el que ha desencadenat els llamps i els trons (mediàtics, en aquest cas). La mar de fons ve de lluny, i ja sabeu que Manolo González no es talla un pèl a l’hora de demanar el cap de qui sigui. Mala peça al teler si tan d’hora es tracen línies entre amics i enemics. Sotsobri o no el vaixell, encallem o no a les roques, al final els soferts mariners sempre som els mateixos…

Jornada 2. Elche - Badalona

Mig Badalona, pels terres a Elx. | Foto: Elche CF

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

71 responses to “ELCHE 5 BADALONA 1

 • JUNTOS SI SOMOS MÁS FUERTES

  Dentro de nada tendrán su merecido estos del elche todos al estadio

 • Anonimo

  Elche 5. Morales 5. Badalona 1.
  Marqueta titular ya!!

  • Anonim

   Pero no has escoltat el partit? Precisament ha sigut el millor del partit Morales evitant una golejada de 7 o 8 gols tranquilament

 • Anonimo

  Ha evitado un par de goles pero el segundo es un error y a otro se queda a media salida. Con el del Lleida… Ya son unos cuantos errores en dos partidos. Morales tiene una edad y va bajando de nivel (cosa comprensible y totalmente normal) teniendo a Marqueta probaría y apostaría para que fuera portero de futuro.

  • Anonimus Maximus

   Tranquilo… Marqueta va a tener su oportunidad este miércoles seguramente, podrá demostrar que esta hecho para la portería escapulada.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo vaig anar al partit i no crec que s’hagi de culpar en Morales del 5-1. El segon gol sí que va calcular malament la sortida i es va empassar el gol, però a la segona part va salvar dos gols en dos un contra un. La majoria de gols el van deixar venut, la defensa no el va ajudar gaire. Es parla molt de fitxar un davanter, però jo veig més problemes a la defensa que al davant, tot i que espero que ¿aviat? puguem comptar amb Robusté.
  Jo no cauria en el pesimisme, més que un mal partit nostre va ser un gran partit de l’Elx. Els vaig veure molt forts i molt per sobre del nivell típic de Segoma B.
  Tot i així, a la Copa, gràcies a les incompresibles rotacions, no descarto la victòria.

 • Garigot

  Ara es quan s’ha de veure el carácter de l’equip i eliminar a l’Elx a la Copa. De fet seria molt necessari per reforçar la moral de l’equip

 • Azul ducados

  Bueno como siempre han sido mis comentarios tenemos que ser realista.
  Estaremos al lado de nuestro club y asistiremos a todos los partidos para intentar que ganen pero sabiendo lo que tenemos.
  Sufriremos mucho para esta mini liga de seis equipos en lo cual uno se salvara y otro hará la promoción para no bajar.
  Y no me vale que si soy pesimista, derrotista, etc….quiero mucho a este Badalona incluso jugando en 4 regional.
  Lo que si tenemos al menos en saber porque estamos en esta situación sobre todo tan precaria económicamente (se ha notado en las contrataciones de los jugadores) y en su debido caso lo tendremos que aceptar. No sabemos nada de nuestro patrocinador si esta colaborando como años anteriores, si el Ayuntamiento no cumple sus compromisos…si las intenciones de esta junta es un planteamiento diferente a la definición de club o de sociedad deportiva.
  Personalmente seria feliz en saber la realidad de mi entidad de una vez por toda, que sean muy transparentes en sus decisiones, que sean conscientes de sus limitaciones (no hay mas cera que la que arde)…… entre otras cosas. Y esperar que en algún futuro próximo podamos ser el club que todos queremos.

  • Anonimus Maximus

   La pregunta es…. ¿queremos subir de categoría? ¿Quedarnos como estamos y si bajamos ya veremos que pasa? ¿o bajar a tercera y ser un equipo de los potentes allí? Porque en esta ciudad se quiere futbol de primera pero a coste bajo y eso no puede ser.

  • Anonimo

   Cuando uno quiere algo no hace falta decirlo 100 veces para que todos lo vean lo mucho que se quiere. Cuanto más lo digas más parece que mientes. Yo no me lo trago se te ve demasiado el plumero como ya dijeron por aquí alguna vez

 • Vila-Rebollo-Pepín

  No fa gaire, algú va dir que teníem un important deute (¿800.000?), que inclús ens impediria pujar encara que ho aconseguíssim al camp. Això deu explicar que no puguem retindre als millors jugadors ni fitxar a segons qui.

  Hem de ser conscients de que som pobres i competim contra equips com Hércules, Elx, Mallorca, Lleida, Sabadell…. Vull creure que els fitxstges es fan en base al pressupost del que disposem, que no es fitxa a tal jugador “perque aquest any volem pujar” o a aquest altre “perque sempre juga amb equips de la part baixa”.

  S’ha de fitxar el que es pugui, i si tenim sort i pugem, doncs millor, però si no hi hagués sort, s’ha d’assumir. La categoria a jugar no es tria, és la que és.

  • Anònim

   Lo primero que tienes que hacer, antes de dar “lecciones” es hacerte socio.

 • Pedro

  Hay alguien que no sea anónimo?

 • Oscar

  Lo más importante es conjuntar la defensa e intentar dejar la portería a 0 en varios partidos y a partir de ahí empezar a construir el equipo

 • Oscar

  Por cierto se sabe algo de los lesionados querido y robustë. Tienen para un mes, dos o tres?

 • A1

  Yo le daria la oportunidad a marqueta, no por este partido en concreto sino pq 40 años ya pesan y si tiramos atras en el tiempo creo recordar que era valle su nombre ya tenia una edad y la pifio mucho en los play offs y su suplente era nada mas y nada menos q marcos.

 • juan antonio 1

  vila-rebollo-pepin fui yo el que dijo lo de la deuda y es verdad hasta que no se pague todo la rfef no deja subir a los equipos aunque sean campeones.el presupuesto es el mismo de la temporada pasada o sea que como comentas no podemos estar luchando con Mallorca elche Sabadell Lleida alcoyano valencia Villarreal etc.pero si en el terreno de juego.tambien digo que el equipo que esta jugando no será el titular habran cambios en espera del fichaje o fichajes esta semana y de la del nestor querol que no se nada de su lesión y la de robuste que hable con el en granollers y me dijo que para la segunda jornada o tercera ya empezaría a jugar después de la operación de su lesión.por eso digo que los de banda atacante no serán titulares y serramitja ya empieza a tener minutos también.

 • juan antonio 1

  otra cosa Albert ya comente por aquí que los anónimos no puedan entrar por aquí que lo hagan por nombres y correo como lo hacemos los demás y podremos contestarles por sus nombres sino entrare yo como anónimo y empazare a faltar el respeto a mas de uno y no quiero hacerlo.

 • Pedro

  Me acaba de enseñar mi hijo mayor el vídeo del entrenador hablando mal de la persona que lleva la prensa. No me ha quedado muy claro el tema de que va pero creo todos los del club tienen que remar juntos y animar el equipo si no mal vamos

  • Vila-Rebollo-Pepín

   El video és d’ara? La temporada passada es va queixar del cap de premsa, però ara ho porta una altra persona. Potser el video és de la temporada passada.

 • Azul ducados

  Por desgracia si, y me da mucha rabia esto parece una entidad sin rumbo.
  Tienen que dar vida al club las personas responsables porque si esto no lo hacen me suena a volver a años anteriores antes de la famosa fusión.

  • Anònim

   No digas algo que no es cierto. Este video no es de la presente temporada. Antes de hacer una afirmación de este tipo, entérate bien, para que no baje tu credibilidad.

 • Azul ducados

  No se quien eres pero por favor Anónim fíjate en el video y en panel del fondo donde podrás observar sin ninguna dificultad el tablón del Elche. La verdad es que no entiendo porque respondes de esta manera.

  • Anònim

   Perdona.La he pifiado, no había visto este video, si el de hace dos temporadas, que también se expresaba en este sentido.Lo siento.

 • El noi de la Vinya

  La verdad muy triste todo Pues claro que es del partido del Elche el vídeo, ¿que no veis el panel de detrás? ¿Cuándo fue la ultima vez que jugamos contra el Elche? Joer con los anónims que sólo destruyen… Estoy de acuerdo con Rebollo aunque no comentaría ni la mitad de gente claro.

  A mí no me gusta lo que pasa con Manolo, él qué saca saliendo así a la palestra? No pueden ser estas maneras de club de barrio, la ropa sucia en casa y a ser un profesional, total por un tuit que pone “naufragio”? Pues sí naufragio en media hora coño, no pasa nada, se sigue y a ganar mañana. No tenemos que estar todos como becerros dando palmadas.
  Primero el enemigo era Ramón Díaz con Abraham, luego la fisioterapeuta hija de Cándido Viana, a quién ya pidió que se fuese, me parece bien, después a Albert mismo le sacó los colores otro día por otro tuit de mierda creo, después se cargan a Pere para poner un amigo suyo y de sus ayudantes, ahora a la mínima declaraciones incendiarias contra el nuevo de prensa…

  La verdad, Manolo es un gran entrenador y creo que ha dado mucho al club, pero estas formas no son propias; lo convierte todo en un o conmigo o contra mí, y damos una imagen cutre y barriobajera. O nos lo hacemos mirar o no va a salir nada nuevo.

  Ale me da igual que me llueva mierda, mañana seré allí animando vamos mi Badalona amunt!

  • Anónimo

   De guatemala a guatepeor. Desde que se fue aquella chica de gafas no levantamos cabeza tiene toda la razón el míster a nadie le gusta q le pongan piedras en las ruedas y menos si son los propios del club. Desconozco la persona que lleva o llevaba la prensa porque no se si lo han echado por incompentente pero el club merece algo mejor eso está clarísimo

  • Carlos

   Animando??? O comiendo pipas como hace la mayoría,porque lo que es animar en el estadio nadie anima excepto algunos

 • Sara

  Me parece que la gente lo de criticar se le está yendo un poco de las manos.

  Primero de todo, tenemos mucha temporada por delante y el partido del domingo no determina nada. Segundo, me parece increíble que gente que dice que ánima al badalona sea tan pesimista y critique tanto, no entiendo porque de 20 cosas que hacemos bien y una mal, solo nos quedamos y se habla de lo malo. Esto es un equipo en el cuál he de decir que de manera indirecta los aficionados formamos parte, en vez de ser tan pesimistas habrían que confiar más en ellos y animar. Se anima cuando el equipo va bien y si se va mal también!

  Veo muchos comentarios no muy adecuados de que si Morales ya tiene una edad y por mi parecer creo que más de un portero le gustaría tener la experiencia que tiene morales en la portería!

  Al noi de la Vinya, respecto las formas de Manolo de decir las cosas, sinceramente prefiero que nos digan las cosas claras y sinceras! Que no ser un quedabien como muchas otras personas!

  Y ánimos a todos! Que esto solo acaba de empezar, quizás si hay que reforzar un poco la defensa, pero todavía queda mucho camino por delante!

  Amunt Badalona!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Doncs la crítica al cap de premsa és d’aquesta setmana!!! Impresionant que al segon partit ja critiqui al nou cap de premsa….

 • Anonimo

  Me parecen lamentables las declaraciones del entrenador.
  Si, desde el Twitter oficial del club se pueden equivocar con la palabra “naufragio” y no es lo que toca como Twitter oficial.

  Pero el entrenador como puede hablar de esto después de perder 5-1? Que significa, qué mira el Twitter en la media parte y al final del partido? Mira el Twitter antes que analizar el partido o hablar con los jugadores? Me parece muy poco profesional por su parte. Y si tiene una queja de los responsables de comunicación (totalment justificable) lo tiene que hablar en privado con el presidente o el que se coordine con los de comunicación. En este club hasta podría entenderse que lo hablará el directamente con Fibla… PERO EN PRIVADO.

  Si pierdes 5-1 no hace falta alimentar más polémicas… Después se queja.

  En la queja, en esto se queda siempre por desgracia… Manolo es un gran entrenador, seguramente el mejor que podemos tener, y ha hecho mucho por el club. Pero tiene estas manías que dan pena… Siempre pendiente de lo que dicen los demás y hablando mal sin medir sus palabras…

  A ver si el equipo nos da una alegría mañana y el domingo y olvidamos este tema! Venga que queda mucho!

  • Carlos

   Te recuerdo que no hace falta que lo mire el,hay mas gente en el cuerpo técnico.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Encara que no ho hagués llegit ell personalment (que ja seria el colmo, que perdent 3-0 al descans es posi a llegir el twitter), i que li hagués dit algú, ell li hauria de dir a aquest que “ara no toca”.
  Que s’acabava de perdre 5-1 i el més important de tot era aixecar la moral dels jugadors i reflexionar, no crear mal ambient.

 • Noi de la Viña

  Buenos días a todos

  Al final me lío un poco con los anónimos pero creo que estoy más tranquilo ahora con las últimas reflexiones.
  Un entrenador no puede estar pendiente y menos en medio de un partido de lo que digan en las redes sociales POR FAVOR que imagen que damos, el entrenador a entrenar y a hacer su trabajo y si tiene que pedir la cabeza del encargado de prensa cada semana pues que lo haga en privado, no en ruead de prensa que encima suena a escusa barata después de que te metan 5 POR FAVOR.
  Estuve repasando los tuits del partido se limitan a decir los goles, por poner “naufgragio” se tiene que montar este pollo? El año pasado hizo lo mismo en el Prat porque twiter ponía “Empate a nada, buen punto” tras un partido malísimo. Venga hombre no me jodas que estamos en 2a B y en Badalona, esto no es el Vila Olímpica de regional. Tanto hablar de “profesionalización” y el primero que se lo tendría que aplicar es él mismo. Me parece un muy buen entrenador pero estas salidas de tono son lamentables, de muy mala educación y encima a quien deja mal es al club, no estoy nada de acuerdo y Sara no se trata de “hablar claro”, se trata de cuándo hacerlo y las formas también importan, es muy fácil salir desviar atención y meterte a los forofos en el bolsillo, el club tendría que estar por encima de todo, no dejar este mal ambiente y ventilar mierda de esta manera POR FAVOR.

  Manolo tiene que aprender a controlar este tipo de cosas y aprender un poco que los amigos de veradd no son los que te dicen que bueno eres todo el rato. Tanta profesionalidad y cada vez vamos a menos al final la web estará como antes con Casquete parecemos tontos de verdad.

  No hablaré más sobre este tema, hoy a “comer pipas” en general como decís algunos que os creeis que por “estar a muerte” se le hace un favor al equipo. Yo voy llueva o nieve y estaré ahí incluso si bajamos Preferente, pero creo que se tiene que decir siempre lo que piensas y nadie me va a decir si soy peor o mejor escapulat.

  Amunttttt

  • Jaume

   Asi es!Pero si puede ser come barrecha y no ensucies el campo con las cascaras…

  • Anonimus Maximus

   Me parece que ya no veremos ninguna cagada ni del mister con estas salidas de tono ni del encargado del club poniendo lo que pone.

   El entrenador se queja de nuestro jefe de prensa que es quien lo lleva y no de lo que dice el sport, el diari de Badalona o el periódico del barrio de si hemos jugado bien, mal o una mierda. Se tiene que dar cuenta que no esta escribiendo en el twitter del diari de Badalona y si en el del club, simplemente eso. Los mensajes siempre tienen que se positivos, poco le costaba en mi opinión poner, 3-0, Hay que seguir luchando!!! (le caben perfectamente en el tweet)

   Esta tarde al estadi en busca del pase de ronda, 20.000€ y venganza por lo del domingo!!!!

   • Carlos

    Totalmente de acuerdo contigo,no puedes poner eso en el propio twiter del club.Vamos BADALONAAAA !!!!

 • Garigot

  Partido muy importante hoy para el equipo. Si se pasa de ronda la moral del equipo y de la afición subirá. Hay que animar a tope!

  • Anónimo

   Bien dicho hay que centrarse en el partido de hoy, ayer fui a la oficina a renovar el carné y me dijeron que tenía este hombre las horas contadas en el club y ya se lo habían comunicado así que no os preocupéis tanto

   • Vila-Rebollo-Pepín

    Qui té les hores comptades? L’entrenador o el cap de premsa?.

    • Albatros

     Buena reflexión V-R-P..!!, y que cada uno saque sus conclusiones.
     Por cierto, Albert Fibla, además de periodista, músico, etc., es un “escapulado total”, incondicional de siempre, a las verdes y a las maduras.
     No sé si un primer resbalón en su cargo merece semejante castigo… Si el listón es ese, esto va a ser un no parar.
     El club va camino de convertirse en un grupo de amiguetes, conocidos y familiares, sin espacio alguno para la crítica, aunque sea constructiva. Todo de club pequeño, casi diminuto. Y somos el CFBadalona, joder..!!.
     Ánimos y a reaccionar hoy.

     • Anonimus Maximus

      No lo van a echar (o eso creo), le habrán dicho lo que tiene que hacer o almenos como lo tiene que hacer. A mi siendo escapulado total como es el… no me saldría poner eso en el twitter de mi equipo para deprimir aun mas al personal. Como bien decís es un resbalón del cual seguro que ha tomado nota y no creo que vuelva a pasar.

 • Oscar

  Yo confío en pasar la eliminatoria hoy. Hay mucho en juego…también prestigio y dinero. Sobretodo para dar una alegría a los aficionados porque por lo menos a mí todavía me dura el cabreo del partido del Levante b

  • Anònim

   Jo m’he quedat amb les ganes d’escoltar la pregunta del periodista en el vídeo. M’ha sobtat aquest tall a tot arreu i a les xarxes socials del mateix mitjà de comunicació, potser tenien comptes personals pendents el periodista i el cap de premsa i també m’agradaria saber la versió del propi cap de premsa. Tot i aixi hores d’ara sembla que té molta raó l’entrenador i crec en ell

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Déu n’hi do com baixa el riu. Home, tampoc n’hi ha per a menys. Esperem que avui fem un bon partit i, passem o no de ronda, comencem a fixar més l’interès en construir i no destruir.

  Penso que seria molt important guanyar i encarar amb una altra moral els propers partits de lliga, que tenim un calendari molt complicat (Olot a casa, Sabadell i Hèrcules a fora), aixina que faríem bé de centrar-nos.

  Pel que fa a l’estripada de Manolo, com que és un tema que m’afecta més o menys de prop i a més la meva opinió va força en contra de la majoria, tampoc no vull afegir gaire cosa més. Tan sols que em sembla desproporcionat i trist. Si de veres creieu que no jo sincerament trobo que només quedarà fer propaganda buida. Tan crítica que la gent és -legítimament- per ací, sobretot anònims, i després per una metàfora -fidedigna- sembla que s’acabi el món. Quan els textos del web ara són asèptics a més no poder, a més. Bé, no ho sé, deuen ser models d’entendre els colors, ja sé que estic en minoria.

  Apa, ens veiem per l’estadi…

  Per cert! La “chica de las gafas” que deia algú abans era na Patricia Pérez, que va estar al club a començaments de 2015 i va marxar a mitjans de març per anar a treballar al Barça.

  PS: Jaume, jo també sóc molt de barretxaaaaaa!!!

  • Anònim

   Después de ver el Twitter del Bada y la web se confirma que han echado al jefe de prensa y ya hay otro

 • RAMON DURAN

  Amic anònim. Agraeixo la teva reflexió. Jo si que dec estar pendent del Twitter durant la retransmissió del partit . Sincerament accepto qualsevol crítica que sigui constructiva per intentar millorar. Però em sap gréu que puguis fer aquesta insinuació, perquè per fer aquesta reflexió, almenys una mica em deus conèixer i això és el que em fa pensar malament. En tot cas quan vulguis et convido a venir a Televisió de Badalona quan vulguis perquè puguis escoltar quina va ser la pregunta. Merci

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  Primer de tot, la noticia del dia, el fitxatge del lateral esquerre Kilian Durán (19 anyets). Amb ell i Albarrán, enguany tindrem carrils 100% badalonins!

  Una llàstima el partit d’ahir. Bona primera meitat, amb un Elx desaparegut en combat, i un pèssim inici de la 2a que ens va costar que ells capgiressin la dinàmica del joc i ja ens posessim enrere. És veritat que també hauríem pogut fer el 3-0 o 3-1, però els seus canvis ens van matar i el cansament, sobretot al davant, ja va ser massa. Una altra espineta clavada en un inici de temporada complicat, complicat.

  En només 24 hores es tanca el mercat de fitxatges. A veure si arriba algú més, perquè trobo que ens falta mossegada per banda i, tot i que no el matarem per una actuació, ahir Cosme va deixar una impressió força pobra…

  Sembla que hagi de sortir sempre a defensar en Ramon, però és que com que el conec sé al 100% que l’estripada que es publica a les xarxes de Televisió de Badalona no són de cap manera una maniobra estranya com insinua l’anònim. En l’entrevista postpartit habitual, és el mateix Manolo que s’escalfa i, sense que li facin cap pregunta específica, surt amb aquestes declaracions… Ja em semblaria una cosa roïna de fer per part de qualsevol, però venint d’en Ramon… impossible, vaja.

  Diumenge a la tercera ha d’anar la vençuda.

  AMUNT

 • Azul ducados

  Bueno daremos un punto de confianza en este nuevo fichaje.
  En principio viene de jugar en tercera división y con pocos muy pocos partidos jugados y por lo que hemos podido comprobar no ha entrado en esta nueva aventura de su ex-equipo.
  Espero que nuestro mister pueda hacer alguna cosa con el, ya que otros no lo han hecho.
  AMUNT BADALONA

  • Anónimo

   Te equivocas subió jugando bastante a segunda B con el Atlético de Madrid B así que otros entrenadores si que ya lo han hecho

 • Anònim

  Nada que reprochar. Ayer el equipo se vació ante un rival que puede ser campeón de grupo. Gran partido de Alvaro Vega y en mi opinión gran error dejando a Serramitja todo el partido (en el mjnuto 70 estaba fundido) más, sabiendo que se podría llegar a la prórroga.

  • Anónimo

   Había un cuervo llamado Marcos Perez sobrevolando el miercoles por las gradas. Prepara su aterrizaje para la próxima temporada. Esperemos que no haga apuestas en los partidos del Badalona

   • Albatros

    Buena esta última mención.
    En cualquier competición seria, ni él ni sus compañeros apostadores deberían estar jugando esta temporada y sí cumpliendo sanción. Menuda operación limpieza, para que no le salpicase el asunto a nivel de club, ha tenido que hacer el Cornellà por esta cuestión.
    Pero ya conocemos el funcionamiento del futbol español…

    • Anónimo

     Que va no han echado al de prensa porque la sigue liando y se sigue llenando de gloria escribiendo que tiene más edad del q tiene el nuevo jugador en la web. Encima ha sacado la penya un vídeo de captación de socios hoy y aquí como siempre nada de nada. Que se ponga las pilas de una vez o se vaya porfavor damos vergüenza!!!

 • juan antonio 1

  esto esta lleno de anonimos

  • Anònim

   No te lo creas Juan Antonio, hay una parte
   interesada en desprestigiar a Albert Fibla,
   el cual quiere mucho al Badalona, y no hay duda de su competencia, si lo comparamos con lo anterior, que se esconde en el anonimato por razones
   obvias.Como diría alguien, “se le vé el plumero”.

  • Pedro

   Demasiados Juan Antonio y yo también me estoy cansando no se pone fin esto me hace perder interés en este lugar

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Deixant de banda les sortides de to d’en Gaviota, aquest darrer “anònim” (a tu sí que se’t veu el llautó, per la teva adreça IP… Procura recordar de signar amb el teu nom, que si no ens desorientem una mica…), m’agradaria tornar exclusivament al futbol, que estic segur que és el que ens interessa a la majoria, oi?

  Fa mitja hora que s’ha tancat el mercat a la 2a B, i no tenim cap comunicació oficial de més fitxatges, aixina que hem de donar la plantilla per tancada. Com a mínim fins al mercat d’hivern, que esperem que no sigui tan mogut com el de fa dues temporades… Recordeu, per cert, que a 3a el mercat no tanca fins al 31 de desembre, o sigui que podria haver-hi alguna sortida “cap avall” sense problemes (com en el seu dia Civil, Grasa o Nils Puchades).
  Així doncs, Kilian Durán és la darrera incorporació de la Damm. Tot i que és molt jove, trobo que el fet que vingui de la Damm és tota una garantia de qualitat, i em sembla una molt bona pedrera d’on rascar els propers anys (Marc Vito o Moha, aquests últims anys, han rendit més que bé). Jo penso que és un bon fitxatge, que a més pot jugar a l’extrem; a veure si en absència de Querol el veiem ja diumenge mateix.

  Quina valoració global feu dels fitxatges d’aquest any? A mi potser em falta un jugador de toc al mig del camp, ja que si Ciércoles està irregular patirem una mica, ja que ni Lao ni Maestre ni Lao tenen aquest perfil de distribuïdor i director d’orquestra.
  Al davant sembla que ho tenim bé, a l’espera que Querol es recuperi i Marc Cosme s’adapti a la categoria, esperem. Enri i Rivas m’han donat molt bona impressió, i tant Serramitja com Lacruz semblen apostes segures.
  Al darrere, i amb la recuperació de Robusté, també ho veig ben cobert, i el canvi d’Aleix Coch per Álvaro Vega no és determinant.

  – Pel que fa als canvis d’aquest estiu en la plantilla 2016-17, ja la podem tancar en la seva versió 8.0. Només ens queda saber el futur de Luis Eduardo Arellano, encara sense equip, que suposo que està provant sort a Tercera. Aquesta última setmana es va confirmar l’arribada d’Agus Alonso al filial de l’Alcorcón, després de desvincular-se del Huesca i passar pel Burgos.

  [1903]: He començat a rebre les primeres aportacions; d’aquest fòrum de moment l’únic que ho ha fet és en V-R-P. Els que estigueu interessats si us plau feu-m’ho saber enviant un mail a contacte@escapulat.com. Ara que la gent torna a la rutina espero que sigui més fàcil de gestionar; recordeu que l’objectiu és recaptar uns 400€ per poder col·locar un vinil a l’entrada de l’estadi, darrere on seuen els Betulians, que mostri l’any 1903 en gran (2 metres per número), de color blau fosc. Sigui a mitjà o llarg termini, crec que és ben factible fer-ho abans de Nadal, de sobres. Si al final el projecte mor doncs es retornaran els diners i em sabrà una mica de greu, la veritat.

  Diumenge s’ha de guanyar a l’Olot: a la tercera va la vençuda.

  AMUNT

 • Tonigracia

  En la pogramacion de esport3 esta anunciado el cf badalona-olot a las 18,30h para hoy sabado alguien sabe algo

  • L'escapulat

   Ha de ser un error, Toni.
   De fet, a la programació els partits que apareixen fixats a Esport3 són el Llagostera-Ebro (avui a les 18.30 hores ) i el Peralada-Lleida (demà a les 12 hores).
   A veure si tenim sort i el Sabadell-Badalona de diumenge que ve (19 hores) sí que el fan per la tele…

   • Joan

    Donen Elx- Peralada el diumenge dia 10. La tertúlia quan comença? Aquest any sera per tv?

    • L'escapulat

     Bona tarda Joan.

     Correcte, no veurem el partit de Sabadell. Doncs comença a pujar-me la mosca al nas; ho trobo brutal, aquesta desigualtat…

     La tertúlia torna el dilluns 18 i el Minut 91 aquest proper dimarts dia 5!

     • Carlos

      Albert en la clasificación aparece el santa Eulalia y es la peña deportiva,que no es el mismo equipo

 • Anónimo.

  La Sociedad Cultural y Recreativa Peña Deportiva Santa Eulalia (en catalán, Penya Esportiva Santa Eulària) es un equipo de fútbol de Santa Eulalia del Río …

  • Carlos

   Gracias por tu informacion,pensaba que era otro equipo,yo es que los equipos que se ganan el ascenso en los despachos,no me interesan mucho.Gracias de todas formas.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Carlos, la classificació aquesta l’agafo del web del diari Regió7, un grafisme que crec que comparteixen diversos diaris a tot Espanya. El faig servir perquè és el més atractiu visualment, però de vegades conté errors.

  De totes maneres, en aquest cas les dues denominacions són incorrectes, ja que aquest equip, que és de la localitat de Santa Eulària des Riu (Eivïssa), hauria d’aparèixer com a “Santa Eulària” (com ho va fer l’única vegada que hem coincidit a 2a B, la temporada 2008-09, quan van baixar), o bé el seu nom tradicional i oficial, en castellà, Peña Deportiva.
  Jo sovint l’he sentit com a “Santa Eulària”, però darreramet sembla que s’imposa el “Peña Deportiva”.
  En tot cas, i com bé dius, van pujar pel descens del Mallorca B i, com el Peralada, són els dos equips que ara mateix tenim al grup que han guanyat l’ascens als despatxos.

  Perquè consti, i com he fet sempre, jo sóc partidari de no traduir mai els noms dels equips, siguin topònims o gentilicis: Orihuela (no Oriola), Ontinyent (no Onteniente), Yeclano (no Ieclà), Eldense (no Eldenc), Alcoyano (no Alcoià), Elche (no Elx)…

  Un cas que ha canviat fa poc és el de l’Atlètic Balears, que oficialment ha catalanitzat el nom després d’anys en què s’havia fet dir Atlético Baleares.

  Queda dit.

  Aquesta tarda imprescindible sumar la primera victòria a la lliga.

  AMUNT