BADALONA 1 LLEIDA 1

Escapulats,

El Badalona es va estrenar ahir a la lliga sense poder repetir el resultat que va aconseguir ara fa un any davant el mateix rival i a només uns metres de distància. Malgrat no sumar els tres punts, podem qualificar aquest empat com a bo si tenim en compte la imatge oferida contra un rival d’entitat i, sobretot, l’alçada de temporada en què ens trobem. Va ser un partit vistós, a estones frenètic i que en part va contradir la dinàmica típica d’aquestes jornades, amb poca fluidesa i massa cansament a les cames. Cap dels dos equips no va controlar del tot el joc i qualsevol podria haver-se endut la victòria, amb domini intermitent i força ocasions clares per a uns i altres. Al final, un just puntet per banda i ara ja amb la vista posada en el doble enfrontament de la setmana vinent davant l’Elche; primer a la lliga, al Martínez Valero, i després a la primera ronda de la Copa del Rei, ací a Badalona. 

 • Porteria. Sens dubte, la demarcació més assenyalada d’ahir, ja que el gol de Jorge Félix arriba amb un xut ajustat al pal molt llunyà i en què Morales es va estirar una mica tard. També és cert que l’atacant madrileny va avançar sense gaire oposició fins a la zona de tres quarts, i que la nostra línia defensiva tampoc no va aturar-lo a temps, però al camp semblava ben clar que el cèrber barceloní podria haver fet més per evitar l’1 a 1… En principi, aquesta temporada la figura de Raúl Marqueta hauria de contrastar amb la de Luis Arellano l’any passat (el veneçolà és l’únic jugador de la 16-17 que ara mateix no té equip). Sense voler fer-ne llenya —l’experiència dels 40 anys i, sobretot, el bon rendiment de Moro fins ara estan fora de tot dubte—, trobo que enguany seria bo que el nostre porter suplent sigui més porter que suplent.

 

 • Defensa. Segurament, la línia més insegura ahir. Amb Moyano i Álvaro Vega a l’eix, semblava que ens faltava un xic de claredat en la sortida de pilota i poca contundència en els espais curts, tot i que en l’últim moment s’avortava el perill i, per sort, els rematadors del Lleida van estar negats la tarda d’ahir, desaprofitant algunes posicions clares a boca de canó… Als laterals, Albarrán va estar correcte a la dreta i Parera molt bé a l’esquerra, tot i que molts ens preguntem si en aquesta posició no perdem el potencial d’un dels grans descobriments de la campanya anterior. Esperem, en tot cas, que no sigui senyal que Maldonado no té prou nivell o que anems curts en aquesta demarcació, almenys quan juguem amb línia de quatre.

 

 • Mig del camp. Zero sorpreses i la consistència habitual. Al pivot, el tàndem Maestre-Lao garantia pocs desequilibris visitants (excepte durant el tram final, ja amb Agudo al camp) i, malauradament, també poca creativitat. Aly Coulybaly serà titular indiscutible si no pateix cap recaiguda, i el mateix podríem dir de Juanjo Ciércoles, amb un estat físic, en principi, més dubtós. El que és segur és que la seva entrada va aportar-nos equilibri, pausa i força més claridivència de cara a porteria.

 

 • Davantera. A banda de la nova mostra d’encert rematador del jove Enri i l’energia d’Adri Rivas,  tant Robert Simón com Rubén Sánchez van posar-hi més ganes que encert, tot i que no em van desagradar pas. Ara bé, sembla evident que cap d’ells està cridat, a mitjà termini, a ser un primera espasa. Querol i Lacruz haurien de ser els extrems de garanties, mentre que Cosme (?) i un darrer fitxatge en la posició de ‘9’ també s’espera que siguin la referència a dalt, amb permís d’un Marcel Serramitja que ahir va actuar de revulsiu i que a ningú no hauria d’estranyar que s’acabés apropiant dels registres golejadors…

Jornada 1. Badalona - Lleida Esportiu

Xafogor i Estadi mig buit en l’estrena de la lliga 2017-18

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

45 responses to “BADALONA 1 LLEIDA 1

 • Anònim

  Bastant satisfet de l’actuació del equip.Millor del que em pensava.Ben col.locat al camp presionan molt bé la sortida de la pilota, fins que han defallit
  les forçes (normal al començament de temporada) i donan una sensació de equip trevallat.Per esser el primer partit oficial, si els pesimistes han estat al partit, espero que tinguin una opinió diferent i siguin més optimistes de cara al futur.

  • JUNTOS SI SOMOS MÁS FUERTES

   Hoy se ha demostrado que podemos hacer playoffssss estamos con vosotros a muerte equipazo

 • Anónimo

  Un 6,5 al equipo. Marqueta titular ya!!!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Ahir va ser el primer partit que veia d’aquesta temporada i pretemporada, i també vaig sortir bastant tranquil del que vaig veure. En defensa potser hem baixat el nivell (també s’ha de tenir en conta que encara no podem comptar amb en Robusté), però en atac veig a l’equip més vertical i creant més perill.

  En Morales, crec que hauria pogut reaccionar abans en el gol, però té prou crèdit com per confiar en ell i no criticar-lo.

  Molt maco el gol d’Enri. Tot i no ser gaire alt va jugar molt bé de cap. El que em va sorpendre molt va ser la substitució d’Adri Rivas. Era el jugador que més m’estava agradant, creant molt de perill i lluitant molt. I tot just ens empaten i el canvien.

 • Ícar Lite

  Personalment vaig quedar content amb el rendiment de l’equip. Llàstima no sumar els 3p…

  Crec que tots teniem el dubte de veure com competiriem contra un equip de la nostra categoria i no va quedar cap dubte que l’equip, com sempre amb Manolo a la banqueta, competeix i s’ho deixa tot al camp. I contra tot un Llèida que sembla que lluitarà pel Playoff, a veure si nosaltres podem tornar a entrar a la lluita…

  Pel que fa als jugadors, gran partit d’ Enri i cal destecar també el partit de Parera, jugui a la posició que jugui sempre rendeix. L’equip té molt marge de millora… Ciercoles, Serramitja, Querol, Robusté… Són jugadors que a priori seran importants.

 • Anonimus Maximus

  El equipo ayer compitió al máximo y tuvimos ocasiones suficientes para llevarnos el partido, salí bastante contento del estadio. Ahora 2 partidos durísimos contra Elche, a por todas!!!!

  Por cierto… ayer la gente de Lleida no veas como animaba, menos mal de los betulians que estuvieron como siempre, si dependiera de la lateral o tribuna parecería que jugáramos fuera de casa.

  • Anònim

   Yo creo que el gol que marcó el Lleida, no es culpa, en absoluto, de Morales.Son chuts poco habituales, rasos y que con el bote al césped, adquieren una fuerza, (por haber regado el campo) muy dificiles de detener.Por un supuesto “fallo” de Morales, ahora parece que los elogios, merecidos, hacia él, se convierten en
   críticas y el que valía y se le admiraba, ahora, por parte de algunos se le considera caduco.
   Albert, no hagas crónicas de los partidos, puesto que tú no eres la persona indicada para ello, pues al márgen de otros aspectos, no tienes ni idea en esto del
   fútbol.

   • Jaume

    Pues si no te gusta no entres a mirar que dicen del equipo y del club ya que esto es un blog creado por el, en el cual es el único sitio donde se puede hablar, debatir, discutir y expresar lo que uno piensa del equipo.

  • Anónimo

   correcto, la famosa mayoria silenciosa que con tanto orgullo decian por aqui…

   • Jaume

    Y sigo siendo orgulloso de la mayoria silenciosa, pero no soy un anónimo que creo que eso es peor que ser silencioso

    • Anónimo

     La famosa mayoría silenciosa de Albiol y Rajoy..ya sólo falta que os deis la manita

   • Anònim

    Hay que ser imbécil para hacer esta clase de deducción.Es propia de un fanático con problemas neuronales.

 • Azul Ducados

  Bueno creo q tenemos q estar contento con este punto, el futbol es de esta manera en una jugada mal defendida por jugadores de campo y creo q con un poco de suerte al chutar, morales no pudo despejar.
  Tambien tengo q decir que si recuperamos a los lesionados, si se pudiera fichar a dos jugadores con garantías de ser titulares y poder sentar al banquillo algunos de ayer (como Rubén Sánchez, Robert Simón y Alvaro Vega)
  este equipo podría hacer una temporada digna para no estar en la zona de descenso.
  Por cierto de los dos lesionados desde el principio de temporada el club aún no ha hecho ningún comentario.

  • Anònim

   A Ducados,no seas tan impulsivo.Creo que te precipitas.Hace una semana, el equipo era un desastre, ahora son tres jugadores los que no te gustan.Creo que, por lo que respecta a tus impresiones, tendrías que estar en “cuarentena” y después, emitir tus opiniones con más elementos de juicio de los que puedas tener ahora.

 • juan antonio 1

  acabo de venir de vacaciones y e visto las imágenes por tv del gol del Lleida y esos disparos de lejos que botan justo antes de que lleguen los porteros son difíciles para un guardameta o sea que morales no tiene la culpa de esa jugada. no puedo opinar del partido por que solo lo escuche por la radio.y si no lo veo por mis ojos no me gusta opinar.sobre que el Albert no puede hacer una valoración de los partidos creo que el que mas o el que menos siempre hemos comentado los partidos.creo que los nuevos de este foro no les gusta.en fin seguiremos aguantando de todo lo negativo que ponen por aquí.CF BADALONA HASTA LA MUERTE.

 • Oscar

  Marc Cosme está lesionado?

 • lluis

  Fa molt de temps que no opino aqui, vaig dir que no ho feria i aixi ho he fet, espontànies aparicions sobre coses puntuals han estat les meves aportacions, però ara vull dir que no escric perquè una de les meves últimes aportacions va ser una crítica a la directiva del Badalona, que al final tenia raó, dons vaig averiguar el que jo deia, per fons molt ben informades, i hem van donar la raó, però és igual, i els que sempre estan per aquí al foro em van menysprear, i en van dir que com que jo no pago, tinc que callar, per això he callat.
  Vaig entrant i llegint el que per aquí es posa, i la veritat, és que aquest foro s’ha convertit amb una serie de menyspreus entre uns i altres. No se a que ha vingut això, però la veritat, que ara el foro deixà molt que desitjar.
  Ja ho sé que ara sortirà algu de sempre que em dirà que no el miri, dons bé, jo el continuaré mirant, encara que no hi escrigui, perquè, com que no pago, com s’en va dir, no tinc dret a escriure.
  Però si us plau, crec que es tindrian que acabar aquestes “guerres” dialectiques, i aquests petits insults, que no condueixen a res.
  Fins sempre.

 • Azul Ducados

  Lluis a mí también me gustaría q este foro cada uno aportará sus opiniones de una manera correcta y sin faltar a nadie creo q sería realmente una manera de vivir muy buen (ya q por desgracia no tenemos otra manera de hacerlo) nuestro club día a día.
  Por ejemplo tengo todo el derecho de opinar q no me gusta tal jugador…q a mi modo de ver si nos salvamos es porque el entrador y sus jugadores tendrá q trabajar mucho ya q este plantel es muy justo… q si la junta ni me está demostrando nada hasta ahora…. correctamente si contestaciones inoportunas y no lo digo por mí, sino por otros q he podido observar.
  También te tengo q decir q puedo ver un cambio muy positivo en lo relacionado a lo expuesto sobre los últimos escritos leídos entre todos en este Forum lo cual me ilusiona seguir opinando.
  No sé quién eres porque acabo de entrar aquí está tempora ya q desconocía la existencia de la misma , solo decirte q me ilusionaría mucho de tu entrada de nuevo para leer tus comentarios y aprovechó este último párrafo para decirle lo mismo a Salvador (gaviota) y otras personas q han abandonado.

  • Anònim

   Soy LLuis, si me parece muy bien lo que dices y lo que expresas. Yo ta tuve un par de cosas aquí y la verdad, me pasaron las ganas de escribir aquí. Me vinieron a decir que como no era socio ni abonado, mis razones tengo, antes lo fuí, y sigo al Badalona de hace muchísmos años, uno ya tiene una edad, pues que no podía opinar
   Pues eso hago leo y no opino.
   Agradezco que me invites a volver, pero no voy a volver a escribir. Gracias.

   • Anonimus Maximus

    No voy a volver a escribir en este blog, me voy a quedar leyendo y no escribiré mas. Bueno leeré que se pone y aguantaré mis ganas de escribir. Bueno va… leeré y escribiré algo y volveré a mi cueva. jajajaja.

    Si estás deseando volver a escribir y a decir la tuya!!!! Hazlo hombre… cuantos mas seamos mas reiremos!!!!

 • Azul Ducados

  Pero creo q este tema lo tendríamos q dejar (todos lo tenemos q tener presente) para entrar realmente a lo q tiene q ser más interesante q es vivir con mucha intensidad esta temporada.
  QUIERO MUCHO A ESTE BADALONA

 • Carlos

  Querol no estaba en la convocatoria del domingo,pero fue por sancion,pues tenia que cumplir un partido de sancion de su etapa en el at.saguntino,ya que creo que ya anda entrenando con el equipo.
  Me gusto bastante el equipo el domingo,teniendo en cuenta que era la primera jornada de liga y enfrente teniamos un buen lleida.
  Lluis totalmente de acuerdo contigo esto se ha convertido en un gallinero,en el cual solo sirve para abrir guerras,pero bueno alla cada cual con su tema.

 • Azul Ducados

  Gracias Carlos por la información, encontrarla en una fuente oficial ya puedes ver q es muy complicado.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Jo personalment també crec que com més serem més riurem, ja ho diu l’Anonimus, però també és cert que, com diuen en Lluís i en Carlos, darrerament açò s’ha convertit massa en un campi qui pugui d’acusacions i contradeclaracions.

  Hauríem de ser tots prou madurs com per poder opinar de tot i tothom amb respecte i sense ofendre’ns (o fer-nos els ofesos) de seguida. És evident que és futbol i ací absolutament tothom té la seva opinió personal, i totes compten (la meva menys, ja que “no en tinc ni idea”, com diu algun anònim), però tots som del Badalona i no crec que ací entri algú amb esperit purament destructiu o pel plaer de criticar per criticar…. Oi?

  No he entès mai aquesta posició d’enrocament per la qual si un dia dius que una cosa no s’ha fet bé ja ha de saltar algú ferit i acusant-te de catastrofista o antiescapulat… Si no t’agrada com s’està fent una cosa, o un jugador falla, etc., hem de ser prou respectuosos com per expressar-ho amb calma o respondre educadament, també.

  a) Morales: trobo evident que pot fer més en el gol, no cal prendre-s’ho com “una injustícia”. Els jugadors són professionals i saben que la seva feina és objecte de revisió per tothom; el futbol és un joc, amb errors i encerts. A mi Morales per perfil de porter m’agrada més que Marcos, per exemple; només dic que preferiria que tinguessim un segon porter que li fes competència de veritat. Si no mai no hauríem descobert Marcos, per exemple, suplent de Valle i que després es va menjar Ricardo.
  Està clar que Morales és un mite del futbol català i el seu rendiment la campanya passada és molt bo, però tot el que té guanyat per experiència i saber fer també ho comença a perdre en altres aspectes del joc (reflexios, rapidesa, etc.). La temporada anterior ni Brais primer (?) ni Arellano després semblaven recanvis de garanties; enguany Marqueta sí que pot anar entrant com a relleu de futur a la nostra porteria.

  Amb relació a açò crec que alguns s’ho prenen tot com un atac personal. A mi per exemple m’agrada molt Toni Lao, però el paral·lelisme de la veterania també se li pot aplicar a ell, i diumenge falla una rematada claríssima amb l’esquerra, que l’envia als núvols. Doncs es diu i ja està, no per aquest motiu trobo que m’hauria d’ofendre.

  b) Informació sobre lesions: En aquest aspecte penso que hem d’entendre que l’entrenador sempre vol filtrar com menys coses millor. Ací col·lisionen el dret de l’aficionat a la informació i l’interès del vestidor de no donar pistes. Si passa a Primera Divisió, imagineu-vos a la 2a B.
  Si no es diu exactament per quant temps en té un jugador és perquè no es vol facilitar la tasca dels rivals. Creieu-me que quan jo havia de redactar una prèvia i preguntava al club contrari, doncs podeu imaginar-vos…). El que sí és veritat és que ben poc en sabem, ara mateix, de l’abast de les lesions dels nostres…

  c) 1903. Què, nois!! Com creieu que és la millor manera de recaptar els diners? Obro una pàgina de facebook per fer-ne difusió? Esperem al setembre? Ara per ara crec que el projecte econòmicament serà viable, només falta fer el primer pas.
  Escriviu-me un mail sempre que vulgueu i us donaré el meu nº de compte, paypal, etc. Ara que tot torna a la normalitat procuraré posar-me mans a l’obra…

  Vinga, AMUNT

 • Anònim

  Eric Latorre, siempre alguién preguntaba por aquí, había fichado por el Gavà, pero antes del primer partido, se le dió la baja. Entiendo que vuelve a estar sin equipo.

  • Vila-Rebollo-Pepín

   Jo havia preguntat vàries vegades per ell. L’estiu passat va fer la pretemporada amb nosaltres i ho va fer força bé, però no tinc n’idea de com li va anar al Sant Andreu.

 • Azul ducados

  No puedo sacarme de la cabeza el mal trabajo que nuestra entidad esta haciendo con su web, perdonar si toco bastante este tema, pero me pone muy triste, no noto la existencia de nuestro club.

  Información aun de la temporada pasada.

  Nada que te haga abrir la pagina para disfrutarla.

  NINGUN TIPO DE INFORMACION DE NUESTRO ESTADIO NI SE HAN DEDICADO EN HACER UN APARTADO ATRACTIVO A NIVEL DE FOTOGRAFIAS O VIDEOS O UN BUEN RESUMEN DETALLADO DE COMO ESTA CONSTRUIDO.

  No han actualizado la plantilla

  Apartados de resume, fotos y videos de partidos ya oficiales nulos también.

  Cuadro de directivos obsoletos.

  Las noticas escuetas.

  Y esto que aun no he criticado el diseño.

  Bueno para que contar mas…….

  • Anonimus Maximus

   Sabrías llevarla tu la web y rehacerla y todo? Seguramente si se lo planteas al club a coste 0, te dejan encantado hacerlo. jajajaja

 • Azul Ducados

  Anoniimus Maxium:
  Te comentare una cosa, de hecho debido a mi trabajo y mi vida familiar no puedo disponer de tiempo.

  Però si en su caso la directiva se dignara en hacer algo muy digno en mejorar la pàgina y necesitara ayuda ecomica extra entre sus asociados no dudes q yo seria uno de los primeros en aportarlo.

  Vamos a ver si algun directivo se ha dignado a leer lo q acabo de escribir y lo plantea a nuestro presidente.

 • juan antonio 1

  pero para que tanta tontería lo que interesa es que el equipo compita bien en la liga.lo de la web ya hace años que funciona asi de mal.lo bonito seria hacer play off y pasar de ronda tres veces de la copa del rey y disputarla con un barça Madrid o at Madrid y ver el estadio con una segunda gradería ( supletoria ) llena de aficionados.siempre hay que hablar en positivo lo negativo se comentara al final de temporada como siempre.mañana hay un interesante elche-Badalona a seguirlo por la radio y cantar los goles con ramón duran y icart.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Abans que res, us deixo una entrevista d’en Manel Expósito (Jornada Previa) a l’entrenador del nostre juvenil A, Óscar López, en què afirma que estaria bé el retorn de l’equip filial. Ho dubto força, per recursos, però vés a saber! Què en penseu? Que després dieu que es toca poc el futbol base!

  Pel que fa al web, tampoc no hi ha recursos o com a mínim de ben segur que no hi ha l’interès per destinar-los ací. Si feu una comparativa amb la resta de clubs de la 2a B, doncs ens trobem en la franja que volem estar.
  Jo a diferència d’en Juan Antonio sí que trobo que és important, però vaja, hi ha coses més importants i mai no saps si és abans l’ou o la gallina.

  El nou responsable de premsa és n’Albert Fibla, que ja cobria la informació del Badalona al Diari de Badalona. I les fotografies les signa n’Eloy Molina.

  A veure com va demà a Elx contra un dels equips cridats a ser a dalt però com acostuma a passar segurament acabarà fora del play-off.
  Per cert, seguim sense l’esperat darrer fitxatge a la davantera!!!

  AMUNT

  • Anònim

   Oscar López nombra a dos jugadores que han salido de la cantera que ya no han debutado en liga con el Badalona y si han debutado han jugado pocos minutos.
   Eric, como ya se ha dicho por aquí, el año pasado estuvo en el San Andres división de honor, creo que pasó bastante desapercibido, este año fichó por el Gavà, y antes de empezar la liga se le dió la baja.
   Bermudez, el año pasado se fue al Terrassa, y este año creo que está en Castelldefels.
   Y lo de crear un filial, cuando se deshizo el que había, se deshizo por temas económicos, no era rentable. O sea que veo difícil que se vuel va a hacer.
   Si no hay recursos para hacer funcionar la web, menos recursos habrá para hacer un equipo de futbol nuevo.

   • Anónimo

    No sé le dio de baja a Eric, fue el jugador el que decidió irse por la inestabilidad del club económica y deportiva. Bermúdez no tuvo otra que dejar el Terrassa por el gran número de jugadores que había en su puesto. Si informas hazlo almenos sabiendo de lo que hablas nos harías un gran favor a todos

    • Anònim

     Perdona, yo he dicho donde están los jugadores, no he dicho las causas, ni lo que ha pasado, porque no las sé.
     Si tú eres tan inteligente que las sabes y las dices, me parece muy bien.

     • Anónimo

      anda que no, has dicho que pasó bastante desapercibido uno y que se le dio de baja a otro. ya basta de desprestigiar al badalona a sus trabajadores y a sus jugadores muy ruin por tu parte