MERCAT DE FITXATGES 2017

Escapulats,

Si l’any passat, per aquestes dates, parlàvem de l’estiu més sec de la història recent del Badalona pel que fa a notícies de fitxatges, enguany sembla que ens hem tornat a superar. Ara mateix el club viu en una aparent situació de paràlisi esportiva i institucional derivada, en bona mesura, de l’enfrontament obert amb l’Ajuntament per l’impagament de les subvencions -i el suposat patrocini- pactats en el darrer conveni bilateral, que també es referia al nou Estadi Municipal: una problemàtica que ve de lluny i que no serà gens fàcil de resoldre… En tot cas, l’activitat no s’ha aturat del tot, ni als despatxos ni damunt la gespa. Malgrat que sembla difícil que es faci cap anunci oficial abans d’arribar a un acord en ferm amb el Consistori, als aficionats ens arriben rumors i alguns ecos dels moviments que s’estan produint al mercat. Així doncs, quan només queden set dies per a l’inici de la pretemporada, i a l’espera d’informacions contrastades per conèixer amb garanties quina forma pren la plantilla de la campanya 2017-18, engeguem el nostre tradicional post del Mercat Escapulat estiuenc. Endavant les atxes!

NOTA:  Com fem sempre, els fitxatges aniran sent afegits a mesura que el club els vagi fent públics. És molt probable que la majoria d’ells surtin a la llum força dies abans per vies no oficials, però des d’ací només ens podem fer ressò dels que hagin estat confirmats 100% per part del CF Badalona. Evidentment, els participants del fòrum podeu comentar sempre tot allò que creieu convenient i que sigui d’interès escapulat: rumors d’incorporacions, preferències, possibles interessos, moviments dels rivals, negociacions, opinions sobre el rumb del mercat, etc.

Mercat Bada Estiu 2017 (v. 8.0)

Situació general de la plantilla escapulada 2016-17 | Actualitzat: 1/9/2017

Ja ho sabeu: abans de parlar dels jugadors que aterraran a Badalona, primer cal fer-ho d’aquells que continuaran vestint la nostra samarreta un any més. Som-hi, doncs!

JUGADORS AMB CONTRACTE:  En un primer moment, la primera plantilla del CF Badalona tenia quatre components amb contracte en vigor: Sandro Toscano i Mohamed Ezzarfani, que l’estiu passat van signar per dos anys, i Toni Lao i Ismael Moyano, que, per nombre de minuts jugats, es van veure renovats automàticament. El futur dels dos primers, però, va acabar estant ben lluny de Montigalà. Sandro fitxava pel Nàstic de Tarragona i Moha pel FC Barcelona, tot i que algunes veus apunten que podria jugar cedit amb nosaltres durant aquesta campanya i, ja després, debutar amb el filial culer.


 

A continuació despleguem la llista d’incorporacions confirmades per a la temporada 2017-18. Feu clic als seus noms i fotografies per a més informació:

FITXATGES

RUBÉN ENRI  (©)

ruben-enri

Edat:  19 anys

Físic:  ? / ?

Lloc de naixement:  Barcelona

Posició:  Davanter Centre (dretà)

Equip de procedència:  RCD Espanyol (Juvenil A)

Darrera temporada:  debut (24 minuts) amb l’Espanyol B

0 gols / 0 targetes

ÁLVARO VEGA

59870

Edat:  26 anys

Físic:  1,78 m / 70 kg

Lloc de naixement:  Huelva

Posició:  Defensa central / Pivot defensiu (dretà)

Equip de procedència:  Linares Deportivo

Darrera temporada:  28 partits (20 de titular)

0 gols / 6 targetes grogues

CARLOS ALBARRÁN

59870

Edat:  23 anys

Físic:  1,85 m / 74 kg

Lloc de naixement:  Badalona

Posició:  Defensa lateral / Carriler (dretà)

Equip de procedència:  UE Llagostera-Costa Brava

Darrera temporada:  24 partits (17 de titular)

1 gol / 5 targetes grogues

JUAN JOSÉ ‘JUANJO’ CIÉRCOLES

59870

Edat:  29 anys

Físic:  1,76 m / 67 kg

Lloc de naixement:  L’Hospitalet de Llobregat

Posició:  Mitjcampista (dretà)

Equip de procedència:  CE Sabadell FC

Darrera temporada:  13 partits (12 de titular)

1 gol / 4 targetes grogues (1 expulsió)

NÉSTOR QUEROL

59870

Edat:  29 anys

Físic:  1,85 m / 78 kg

Lloc de naixement:  Castelló de la Plana

Posició:  Extrem esquerre (esquerrà)

Equip de procedència:  Club Atlético Saguntino

Darrera temporada:  36 partits (30 de titular)

6 gols / 10 targetes grogues

KEVIN LACRUZ

59870

Edat:  25 anys

Físic:  1,78 m / 69 kg

Lloc de naixement:  Saragossa

Posició:  Extrem dret (dretà)

Equip de procedència:  Club Deportivo Ebro

Darrera temporada:  37 partits (20 de titular)

3 gols / 3 targetes grogues

ADRIÁN ‘ADRI’ RIVAS

59870

Edat:  20 anys

Físic:  1,83 m / 69 kg

Lloc de naixement:  Santa Perpètua de Mogoda

Posició:  Davanter / Extrem (dretà)

Equip de procedència:  RCD Espanyol ‘B’

Darrera temporada:  29 partits (3 de titular)

1 gol / 3 targetes grogues

ROBERT SIMÓN

010217robertsimon_9-300x195

Edat:  24 anys

Físic:  1,75 m / 69 kg

Lloc de naixement:  Badalona

Posició:  Davanter / Extrem (dretà)

Equip de procedència:  UE Sant Andreu (UE Llagostera-Costa Brava)

Darrera temporada:  11 partits; 8 de titular (16 partits; 9 de titular)

1 gol; 0 targetes (2 gols; 2 targetes grogues)

RUBÉN SÁNCHEZ

190_5.webRubenSanchez

Edat:  21 anys

Físic:  1,81 m / 66 kg

Lloc de naixement:  Torrelavega

Posició:  Migcampista ofensiu (dretà)

Equip de procedència:  UD Almería ‘B’

Darrera temporada:  16 partits (13 de titular)

2 gols / 6 targetes grogues

RAÚL MARQUETA

_satrstegui1_dbc7b2af

Edat:  22 anys

Físic:  1,85 m / 66 kg

Lloc de naixement:  Saragossa

Posició:  Porter (dretà)

Equip de procedència:  CD Ebro

Darrera temporada:  14 partits (13 de titular)

16 gols encaixats / 3 targetes grogues

MARC COSME

x80046.jpg,qf=20170427.pagespeed.ic.uD8uQoMJWk

Edat:  25 anys

Físic:  1,89 m / 76 kg

Lloc de naixement:  Faura

Posició:  Davanter centre (dretà)

Equip de procedència:  CD Olímpic de Xàtiva

Darrera temporada:  42 partits (36 de titular)

19 gols / 2 targetes grogues

FRANCISCO JAVIER MALDONADO ‘MALDO’

Maldo

Edat:  21 anys

Físic: ? / ?

Lloc de naixement:  Granada

Posició:  Lateral esquerre (esquerrà)

Equip de procedència:  Villarreal CF ‘C’

Darrera temporada:  16 partits (5 de titular)

1 gol /  3 targetes grogues

KILIAN DURÁN

31_kilian_duran_montes

Edat:  19 anys

Físic: ? / ?

Lloc de naixement:  Barcelona

Posició:  Lateral / Extrem esquerre (esquerrà)

Equip de procedència:  C Atlético de Madrid ‘B’

Darrera temporada:  13 partits (10 de titular)

0 gols /  0 targetes grogues

(©) El jugador arriba en qualitat de cedit per una temporada.

El rebost

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

377 responses to “MERCAT DE FITXATGES 2017

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Estem com per fer una penya o una trobada…..

  • Albatros

   De verdad que sí…, cuanta tensión..!!.
   Pero, en ocasiones, los encuentros cara a cara son positivos para confrontar pareceres y aclarar discrepancias. Con un par de cervezas delante, acostumbra a ser más fácil.
   Creo que Salvador Gaviota es un tipo que, en la distancia corta, gana. No tan polémico y con el que se puede hablar. Además, con bastante bagaje y experiencia en esto del deporte.
   Eso sí, con el teclado delante y detrás de una pantalla, tiene más peligro “que un mono con una escopeta”. Sus impulsivas intervenciones destilan cierta soberbia, poco ajustada a la realidad de la persona.
   Por si lo quieres tomar, un consejo Salvador, bueno dos: no abandones el foro y, de cara a futuras aportaciones, relee tres veces el mensaje redactado antes de pulsar la tecla de enviar.

 • Salvador Ferrer (abans Gaviota)

  Aquest foro mai podrá crèixer.A la que hi há algú que aporta opinions o ideas noves, s’ el considera un “intruso” es un circle tancat per uns quants.Albert, no será falta que en borris més.Aquesta es la tercera vegada que dic que no entraré al foro i també la definitiva.Un de menys a
  la lista dels “intrusos”.
  .

  • Carlos

   Nadie dice que te vayas Salvador,ni nadie te echa,eres tu el que a veces con tus comentarios pareces que vas de “sobrao” en muchas de tus intervenciones,nada mas…
   Creo que no te dicho nada para que te pongas así,ahora si es tu elección yo no soy nadie para hacerte cambiar de opinión.Un saludo

  • lluis

   D’accord totalment amb tu Salvador. I d’accord totalment amb l’Albatros amb el que diu sobre tu.

 • Albatros

  Vaya por delante mi reconocimiento al soporte continuo, ánimos y fidelidad de la penya Betulians.
  Una vez confirmado lo anterior y releídos mensajes, voy en línea con lo expuesto por algún que otro forero. Y es el hecho de que los incondicionales, no sólo se sitúan en el fondo mar del Estadio, también los hay por otras partes del campo.
  Desde aquí quiero recordar a esa cincuentena de fijos que siempre nos encontrábamos tras los banquillos del Centenari, en la zona “húmeda” de Montigalà o, ahora, en el lateral del Estadi.
  Muchos de ellos, llevamos años y años sin perdernos partido, vayan bien o regular las cosas. También nos encontramos en desplazamientos, trasladándonos con nuestros coches particulares. O sea, que incondicionales como los que más.
  Por tanto y sin que se mal entienda, que hay masa social activa al margen de Betulians.

  P.D.- Esta temporada, entre la cincuentena de incondicionales de lateral, faltará uno. El mismo día del partido del Barça-B falleció el entrañable Ginés y no recuerdo que se haya guardado su bien merecido minuto de silencio.
  Si la profesionalización del club consiste en perder respetuosas costumbres, pues que queréis que os diga… Lamento si no es el foro adecuado para exponer esto, pero lo tenía que decir.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Molt d’acord en tot el que has dit. Tant importants són els aficionats que fan més soroll i es veuen més, com els que són/som més discrets, però que també fan els seus quilòmetres en cotxes particulars.

  No tinc el gust d’haver conegut a aquest senyor, però és possible que el club no sapigués que s’havia mort. Jo també estic a favor de guardar un minut de silenci quan es mor un soci, o algun antic jugador del club.

  • Albatros

   Entre los que frecuentamos esa zona lateral del campo, era conocido. Recordables sus recorridos por la banda del Centenari, con sus bastantes kilos y rostro colorado, gritando al oído de jueces de línea.
   La enfermedad sólo le permitió disfrutar de un partido en el Estadi, por suerte fue la buena victoria contra el At.Baleares.
   Un familiar cercano lo comunicó al club el mismo día, coincidiendo con el partido del filial blaugrana. Se denegó argumentando la retransmisión televisiva y que ya habían otros actos programados, creo que la entrega al míster y al capitán de una placa por sus X partidos en el club y la categoría.
   No hay que olvidar que este Presidente y su Junta fueron valientes a la hora de dar el paso adelante y tomar las riendas, porque llevar el club no es ningún chollo. Pero, habiendo hecho bastantes cosas bien y conseguido objetivos prioritarios, en diversas facetas no han estado o están a la altura, necesitan mejorar…

   • lluis

    Recuerdo quien era, en el campo del centenari se ponía en la banda, como bien dices, a increpar a los liniers, incluso en partidos del juvenil división de honor, lo había visto haciendo lo mismo.

   • Jaume

    Pues si que se le echara de menos!!
    La verdad que yo ya estoy un poco cansado con el tema de los Betulians, y no por ellos ni mucho menos porque alli tengo conocidos y la verdad que se comportan muy bien tanto en nuestro campo como en los desplazamientos, pero si en el sentido de que cara al club o como siempre dice el “mister” siempre agradece su apoyo, NO el de la afición, el apoyo de los Betulians y que quieres que te diga, me tiene ya hasta los cojones!!
    Yo también me he comido kilometros y kilometros, dias de ir a trabajar sin dormir, cambios de turno y trabajar 12 horas seguidas, peleas con la mujer y muchas más cosas para poder ver a mi equipo, así que un poco más de consideración con la afición “silenciosa” se podría tener.
    Albatros, yo también soy uno de los de lateral, seguro que me conoces, y yo no cantaré, pero chillar, animar y vivir el partido como un verdadero forofo lo hago como pocos.
    En definitiva, gracias por recordar a esa afición, que aunque sea silenciosa es incondicional

    • Anònim

     Podeis ver que cuando acaba el partido los jugadores siempre se dirigen a la zona donde están ellos a aplaudirles, como si los demás socios y aficionados no existieramos ni hubieramos animado. Creo que todo el campo poco o mucho anima. No tengo nada contra este grupo de animación, pero los demás socios y aficionados creo que nos merecemos algo más.
     Incluso el entrenador ha criticado, muchas veces, a la afición del Badalona, en sus ruedas de prensa.

     • Anonimo

      Normal, llegó de la Montañesa que eso es una olla a presion y el estadio nuestro es un cementario, seamos claros como buena parte de tods los campos de cataluña no se anima apenas. Nuestra afición y yo me incluyo que conste es una de las que menos anima tanto en los momentos dificiles como en los buenos del partido, y sino ir a Olot si no habeis ido un dia y vereis la gran diferencia. con aficion silenciosa no se va a ningun lado esto es futbol no teatro ni cine ni una iglesia

 • Azul Ducados

  Que nos está pasando con tantas críticas y crispaciónes entre nosotros, lo encuentro absurdo desde la Penya Betulians q estan al lado del equipo de nuestro club tanto si nos gusta o no sus actuaciónes como a nuestro Socio Salvador Ferrer q con su buena voluntat a expresar sus opinions q a mi manera de ver son correctas y educadas no entiendo como algunos de vuestras respuestas son tan negativas hacia ellos.
  Lo q tendriamos q hacer es demostrar nuestra indignacion de como se esta llevando la entidad y que quede claro q la respecto mucho a esta junta por estar en la situacion q estan pero creo q actualmente las gestiones sobre todo de un Segunda B se tendiran q llevar de otra manera.

  • Anónimo

   Claro..a ti solo te interesa criticar a la junta lo sabemos todos desde que entraste se te ve demasiado el plumero amigo…no intentes ocultarlo diciendo q la respetas ahora

 • Carlos

  Si aqui no anima los betulians no se quien coño anima,solo se oyen quejas,comentarios,etc..no se que os pasa,que tambien os molesta que la gente se deje la voz o que? Cada dia entiendo menos a mucha gente de este foro,normal que se giren a quien han estado 90 minutos animando,y dando apoyo,o se van a ir a los que han estado comiendo pipas y criticando.
  Dar gracias que esta la peña betulians hay animando sino pareceria que jugamos todos los partidos fuera de casa,y pareceria un funeral

  • Anònim

   lee mejor porque nadie está criticando a nadie

   • Carlos

    Pues me lo parece,y leo muy bien anonim,”que si van alli a aplaudirles,etc…”,es lo mas normal del mundo,que venga a reconocer a la gente que han estado animando durante todo el partido,en vez de criticar ponerse alli y aunque sea hacer palmas que seran bienvenidas y ganaremos todos,sino solo hace falta ver durante el transcurso de un partido como Morales se gira y pide que animemos mas…
    Y estas son las ultimas palabras como ya dije que voy a dedicar
    a contestar a gente que se oculta bajo anonimos,que parece que en vez de ir todos dela mano vamos martilleando al club,a los jugadores,etc…dejaros esa “mala uva”para animar al equipo el domingo que falta nos hara. Vamos Badalonaaa !!!!

 • Azul Ducados

  Anònim creo no eres correcto y empiezo a dudar de tu honestidad, primero con Salvador, después con otros que tienen una opinión diferente a ti y ahora con tu manía hacia mí con relación a la Junta… que si se te ve el plumero…q si quiero ser Presidente… etc….por respeto a todos reservaré mi opinión hacia ti, de hecho mi educación está mucho más por encima de la tuya.
  Por cierto yo no habandonare este bloc como otros han hecho y tendrás q leer mis opiniones siempre y cuando Escapulat no me borre.
  Tona nota: mi carnet con tribuna 180 mas aparcamento 100 total 280 y lo tuyo?.

  • Anónimo

   No sabía que cuánto más pagas más sientes el escudo. Este es el nivel señores que hay por aqui…

  • Albatros

   Ducados, sin ánimo de molestarte, considero que este último párrafo de tu comentario ha sido algo “desafortunado”.
   Conozco más de uno que, en recientes épocas de precariedad económica, hacían el esfuerzo de reservar esos 50€ para su carnet de Abonado (u Ordinario como con poco acierto se les llegó a denominar). Y de verdad que, aunque la cantidad es ridícula, no lo tenían sencillo.
   La fidelidad incondicional y el apoyo al club, no es siempre directamente proporcional al desembolso económico.

   • Anònim

    Albatros: Yo conozco a muchos que se jactan de las cenas que hacen el fin de semana y pagan 50 € como abonado, siendo los primeros en criticar.Otros, por la situación personal en que se encuentran, es de agradecer que puedan pagar como abonado.Tú que eres inteligente tendrías que saber el sentido que le dá Ducados a su pronunciamento.No interpreto que pretenda decir que el pague más, le haga sentir “importante”con respecto a los que pagan menos, sino que hace hincapié de su aportación delante críticas de los “poderes fácticos” del foro.

    • Albatros

     En efecto, quizás no he sabido interpretar que se trataba de un mensaje con “dedicación especial”.
     Además de los que presumen de derroches varios y luego colaboran tan mínimamente, también podríamos hablar de los que sólo acuden al Estadi con invitaciones facilitadas por el club o entregadas en bares diversos de la ciudad. Habrá alguno de estos últimos entre los “poderes fácticos” del foro..??, pues ves a saber…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Trobo fora de lloc refregar-nos per la cara el que puguis pagar per demostrar el teu amor al club. Jo ja he dit vàries vegades que només pago 50 euros, però no per això crec que el meu amor al club sigui més petit o més gran que el teu. Inclús hi ha hagut alguna temporada que no he pogut anar a cap partit i no per això m’he donat mai de baixa.

  I sobre els Betulians, tant de bó puguem disfrutar molts anys dels seus càntics i dels seus ànims. Però també espero que quan ja tinguin una edat, o tinguin responsabilitats familiars que els impedeixin estar a primera línia, segueixin animant al club encara que sigui de forma discreta.

  • Anònim

   No quieres pagar los 85 € de socio y en cambio te apuntas a sufragar los gastos de 1903. Azul Ducados tiene mucha más credibilidad que tú.Tu parece que tienes dinero para cosas superfluas.La defensa del Club y de su gestión, pasa por dar ejemplo sosteniéndolo, no sólo con palabras precisamente…

 • Azul Ducados

  Anònim te doy la mano y entre todos podamos hacer un fòrum digno para dar vida a nuestro estimado club.

  • Anònim

   Yo te apoyo porque dás un aire fresco al foro y te expresas correctamente, diferente a los que se ofenden sistemáticamente ante opiniones que no les gustan y las reprueban con.un lenguaje que define su bajo nivel.

 • Anònim

  Contigo se puede debatir en distancias cortas y largas.

 • Joan

  Boris ha fitxat pel Recreativo tenia esperances que vingués aquest jugador

 • L'escapulat

  Bon dia escapulats,

  Bufa, Déu n’hi do com està el pati, no? Feia un parell de dies que m’havia proposat desconnectar però havien saltat totes les estadístiques de participació al blog…

  Ja sabeu que em sap una mica de greu la deriva aquesta d’enfrontaments, acusacions, declaracions i contradeclaracions, quan estem tots en el mateix vaixell i hauríem de remar tots cap a la mateixa direcció o, millor dit, lluitar perquè el vaixell no s’enfonsi, almenys.

  * Pel que fa al tema dels carnets, ja sabeu el que penso, i que crec que compartim tots: S’hauria de suprimir la distinció entre soci/abonat i, si cal, apujar la quota a 85€ (no ens enganyem, mooooolt assequible: a menys de 4,5€ el partit) per a tots. Aquesta diferència de 35€ està feta clarament per desincentivar la condició de socis i per tant la participació a les assemblees, per així controlar-les -teledirigir-les- més fàcilment. Crec que en època de Casquete la diferència va arribar a ser de 115 a 185€.
  El problema ací és que mai acaba entrant a l’ordre del dia de les assemblees. L’ideal seria que algun dia es posés a votació en l’ordre del dia i segur que els presents hi votarien a favor. Algú sap com es fa? Perquè si no, al final tot queda en aigua de figues.

  * Sobre el tema dels Betulians, entenc perfectament el que diu en Jaume, ja que sovint sembla que per a l’entrenador i els jugadors només existeixin ells. Evidentment, són el sector més representatiu, els que més animen i els que no fallen mai, i a més com bé heu dit i pel que també em consta un dels grups més respectats arreu i sense ficar-se en problemes més enllà de la rivalitat esportiva. Ara bé, els incondicionals sovint són silenciosos, o viuen el futbol a la seva manera. Jo mateix per exemple sóc més de collar l’àrbitre o animar algun jugador quan passa pel costat -ara fa molts anys que no estic arran de gespa, tinc ganes de tornar-ho a sentir- que no pas d’entonar càntics, però no per açò em sento menys fidel. De fet des del 2003 m’he perdut només tres partits a casa (Figueres, Alicante i Baleares), per feina, i no per aquest motiu em crec amb més dret que algú altre que paga el carnet i que per feina o motius familiars no hi pot anar gairebé mai.

  * Tinguem clara una cosa: vivim en un món on la gent diu que no pot pagar un abonament de 50€ i després en paga el doble per una samarreta oficial del Barça; on hi ha molta gent que només ve amb les famoses invitacions (surten com bolets els partits interessants; la resta de l’any no saben ni en quina categoria juguem). Els senyors importants de “sobre i canapè”, que els anomeno jo.
  És una sensació frustrant pels escapulats incondicionals, que hem de fer pedagogia moltes vegades, sense èxit.
  El club ha de crèixer precisament en aquest àmbit. En fer que la gent de la ciutat es faci seu el Badalona com en el seu dia ho va fer amb el Joventut o el Cotonificio, després que aqest darrr fos boicotejat pels poders fàctics locals (com veieu, no seríem pas els primers de ser enfonsats des del propi govern municipal).
  Evidentment quan parlava de “professionalització” ho feia una mica irònicament, com deia el Noi de la Viña, però potser ara ens sorprenen i s’inverteixen els recursos que no es van invertir abans, quan jo m’ocupava de la comunicació del club. Aquest estiu ja veieu que ni la campanya de socis, ni foment de participació, ni res de res, han arribat.

  Iniciatives com la del 1903 són anecdòtiques, però potser no tant. Si no ens posem d’acord ni per coses d’aquestes o ens intercanviem retrets sense parar al fòrum, tampoc podem parlar amb gaire superioritat del que faci la Directiva, que sovint és res, o poc i malament.

  Aquest any l’equip em preocupa una mica, aixina que potser no tenim la tranquil·litat a la gespa que fins ara endolcia una mica el desgavell institucional. Espero que no s’ajunti tot en el moment que ens presentin la SAE de hummel i prenguem decisions ràpidament i sense pensar…

  Ens veiem diumenge a l’estadi.

  AMUNT

 • CPB

  Sembla que Iván Agudo es queda sense dorsal a la Cultural Leonesa i se l’està buscant equip per cedir-lo. Estaria molt bé tenir-lo de nou per equip pero segur que té molts pretendents (he llegit el Lleida…)

 • Azul Ducados

  Me sabe mal todo lo q está pasando en cuestión de fichajes y esto me está demostrando dos cosas una muy mala política de fichajes al no poder llegar a una planificación de futuro y la segunda relacionada con mi primer comentario la falta de dinero en caja.
  Todo esto nos conducirá creo a una lucha por no descender (espero que se gane la mini liga de los últimos cinco equipos de la clasificación).
  Entiendo q lo escrito tendré q leer comentarios de derrotista, impaciente y otras cosas pero creo q es una realidad.
  Pero no tenéis q dudar nunca de mi amor por el color azul y el escapulario blanco q siempre lo he tenido y nunca lo abandonaré.

 • juan antonio 1

  pues yo creo que tenemos equipo para subir de sobras.cuando se fiche al delantero y otro extremo rapido todavia dara mas calidad a la plantilla.

  • Pere

   penso igual que tu Juan Antonio i ja van escriure els preus per fer-se soci no entenc tanta queixa pot ser cal saber quin interes tenen per seguir queixan se tant

   • Carlos

    Es lo unico que hacen por aquí últimamente Pere,quejas y mas quejas esperar que pase las 5 primeras jornadas que son con equipos complicados y luego opinais

 • Anónimo.

  Efectivamente Anònim Ivan Agudo ya tiene la ficha tramitada, es decir que si quiere el entrenador lo puede alinear.

 • Anònim

  Pere los precios los escribieron después de las quejas que se escribieron en este foro, pues yo lo iba mirando y hará una semana aún habían los precios de la temporada pasada.
  Azul Ducados yo no sé el equipo que hay pues no lo he visto y por nombres no los conozco, sólo a los de la temporada pasada y a Alvaro Vega, jugador que ta estuvo aquí, y pasó desapercibido, para mi gusto, y a Robert, que creó que ya habeis dado muchas opiniones sobre él. Yo lo veo un fichaje muy justito para el Badalona.
  Pero ten en cuenta una cosa está de entrenador Manolo González que en todas las temporadas que ha estado aquí, con plantillas muy justas ha hecho virguerías, y creo que hay que confiar en él.

  • Anónimo

   A ver si es verdad y cambiamos de marca de una vez por todas no puede ser que sólo se puedan comprar las camisetas en la web dd la marca y luego tarden tanto en tenerla disponible. Necesitamos una marca más sería que tenga tiendas y que incluso abra una los días de partido en el estadio

 • Anònim

  Alguien sabe el precio de las entradas para el domingo?
  He visto que los aficionados del Lleida vienen por la entrada al precio de 10 euros.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Reconforta una mica parlar de coses tan trivials com el futbol aquests dies, tot i que, amb el to d’aquest fòrum últimament, ningú no ho diria…

  Sobre el tema dels preus suposo que ha quedat establert per tots que són dels més barats de tota la categoria, i que no hi ha excusa que valgui. Altra cosa és el tema de la distinció entre socis i abonats, però suposo que amb el caràcter poc constructiu de la majoria de crítiques la cosa mai passarà de protesta, i aixina d’assemblea en assemblea… O ens organitzem una mica o mai es canviarà res.

  Pel que fa a la marca de roba, Anònim, crec que vas del tot errat (ja sabeu alguns que el tema em toca de prop). No conec marca més “seriosa”? que la gran multinacional americana Nike, que s’ocupava de la roba fa dues temporades, i va ser un desastre total, sense estoc durant mesos i amb problemes constants. A mi per exemple em va ser impossible aconseguir una samarreta a Benito sports.
  Penso que el problema de “seriositat” que tu dius és per part del club i no de la marca, SCORE Tech, que és de la ciutat i suposo que més “privilegis” i tracte preferent li dispensarà al club que no pas una “gran marca”, per a qui el Badalona és poc o res. De fet recordeu que la samarreta del Bada era simplement una de catàleg de Nike. 0 personalització.
  Pel que fa a la botiga, és el club qui hauria de comprir estoc i oferir-lo en dia de partit, si de cas, com feia abans al Centenari amb luanvi, i no al contrari. Si no hi ha estoc el que no farà la marca és tenir samarretes llestes pel dia que vingui un comprador específic. No som el Barça, tampoc… I si vols una samarreta personalitzada normal que pugui trigar 3 o 4 setmanes, no?

  Açò ja són qüestions de gust personal, però de veres que amb la mà la cor crec que prefereixo aquest model que el d’una “marca seriosa” que dius tu, on per exemple el detall del 1903 te l’hauries de pintar a l’oli i oblida’t que els nanos del futbol base puguin anar-se a tallar en persona i fer la comanda directament a Badalona i 400 metres de l’estadi…

  Quant a la vessant esportiva, estic força enfadat amb la cessió d’Agudo al Lleida. Ens han pres la cartera però bé… No ho puc entendre. Primer, fracàs del jugador o del seu agent per no assegurar la plaça a 2a A (promeses de l’entrenador?) i, després, un cop el volen cedir, se’n va a un rival directe. O sigui, que dos dels nostres millors jugadors de la temporada passada ens els roben i van a parar a rivals directes, tot i que molt em temo que aquesta temporada ho seran poc, de directes, malauradament…

  En fi, si no fos perquè, com diuen més amunt, tenim Manolo González a la banqueta, amb experiència i art contrastat per fer pans de les pedres, estaria molt i molt preocupat. No m’agrada la música que sona, vaja.
  A veure si diumenge tenim simfonia o el primer ball de bastons…

  AMUNT

  • Anonim

   Tens raó anonimo el sabadell per exemple amb hummel te un punt de venda en l’estadi que es on mes aficionats compren i la samarreta la pots comprar en diferents tendes de la ciutat de sabadell. El que trobo a faltar per part del club es posar la banqueta de color blau i no vermell amb la marca estrella damm com ells també

 • Anónimo.

  Hombre que estrella Damm ha pagado y supongo que seguirá pagando por tener los banquillos rojos con su propaganda.

  • Anonim

   El Sabadell també te estrella damm a les banquetes pero de color blau, no de color vermell com nosaltres. Petits detalls que marquen la diferencia que l’encarregat o els encarregats de marketing del Bada no fan

 • Azul Ducados

  Bueno estos temas son delicados en cuestion de gestionar compromisos derivados en ingresos economicos aunque a veces si se trabaja bien se pueden hacer muchas cosas.
  Lo que tenemos q luchar es no perder nuestros colores historicos color azul con un digno escapulario blanco (con el actual estoy contento) y no ir a diseños como por ejemplo hara tres temporadas o cuatro creo q era marca adidas q no era digno de una entidad centenària e històrica como la nuestra.
  Esto tiene q servir en estos tiempos y tambien en su caso como se esta hablando de la SAD (que aquí entrariamos en otro tema).

  • Anònim

   La marca era Nike Azul Ducados. Espero que no te sienta mal la corrección. No era Adidas como apuntas tú.
   Y ya, en su momento en este foro, si lo seguías, hubieron muchas discrepancias por el tema del escapulario, pues aquello no era escapulario ni era nada. Aunque muchos de aquí decían que se tenía que dar paso a la modernidad.

 • Azul Ducados

  Tienes razon Anònim queria decir Nike, ha sido un error mio.
  Y con el tema del escapulario creo q tenemos q estar orgulloso de elllo por lo que representa.
  Ademas si hablamos de modernidad q mas q ver q se pueden contar con los dedos de UNA SOLA MANO los equipos europeos de ligas Nacionales Europeas incluidas la nuestra que llevan este diseño,

 • Azul Ducados

  Esto no es signo de originalidad y personalidad, Yo creo q si.

 • Azul Ducados

  Esto no es signo de originalidad y personalidad????, yo creo q si

 • juan antonio 1

  que nadie critique que el campo estaba medio vacio después del partido porque todavía hay muchos socios de vacaciones.lo digo por los anónimos que corren por aquí.yo lo tendre que escuchar por la radio.