AT. LEVANTE 4 BADALONA 1

Escapulats,

Finalment no va poder ser. Bé, simplement no va ser. I ja està. El Badalona va tancar la lliga caient amb estrèpit a Bunyol i perdent la quarta plaça de la manera més dolorosa: en l’última jornada i encaixant una golejada trista i envernissada de desgràcia. Feia més de tres mesos que no sortíem de la zona de play-off… Sí, un cop duríssim. Ja sabeu que el futbol -i la vida- poc o res tenen a veure amb el mereixement, aixina que prefereixo no caure en cap discurs cofoista o d’autocomplaença… Acceptem-ho: el Badalona, objectivament, no ha merescut disputar les eliminatòries d’ascens. Té quatre equips per davant que han fet més punts. Açò és un fet. També ho és, esclar, que la temporada ha estat brillant. Acabem cinquens, classificats per a la Copa del Rei, lluitant quasi fins al final en tres competicions i amb períodes esplèndids de molt bon joc i resultats. Malauradament, el pesat llast de les lesions, el poc encert golejador -endèmic- i la davallada global amb l’arribada de la primavera han estat determinants. Caiem amb orgull, però caiem. Ha estat un autèntic plaer il·lusionar-se, setmana rere setmana, amb la possibilitat d’estrenar nou estadi i nova categoria el mateix any. Ara bé: el somni s’ha acabat. Costarà aixecar-se, però som el Badalona. Amunt!

 • Amargues xifres: Avui, just avui, es compleixen 114 anys justos de la fundació del CF Badalona per part d’un vailet de 8 anys de nom Francesc Viñas. Un dels aniversaris més tristos, segur, però seguim ací. Ben poquets poden dir-ho després de tants lustres. Segurament, però, les xifres més reveladores per explicar per què no jugarem el play-off les hem de cercar a la taula classificatòria. Quan ha arribat el tram final de la temporada, les famoses deu últimes jornades, els escapulats hem sumat, només, 12 punts de 30 (3 victòries, 3 empats i 4 derrotes). Sense el “maquillatge eldenc”, els comptes són de 9 punts de 27, 8 gols a favor i 12 en contra. Dit d’una altra manera, el passat 12 de març, després de derrotar el Balears a casa (3-1) érem tercers amb 51 punts, a 7 del cinquè (Hércules) i a 10 (+1) dels palmesans. Està clar que qui no ha fet els deures hem estat nosaltres. Per cert, no sortíem de la zona noble des de la jornada 25 (12/2). Han estat 22 jornades entre els quatre primers. L’Atlètic Balears, només tres (2a, 3a i 38a). Sí, és dur. Però just. Continuarem un any més al grup III de la 2a B. El catorzè seguit. En aquest registre sí que som líders absoluts.
 • I ara, què?: Doncs ara, primer de tot, és l’hora de pair-ho tot. Segurament ni tan sols hi ha ganes de seguir l’actualitat de la categoria… Més endavant ja vindran les valoracions, la reflexió, l’anàlisi assossegada i les primeres decisions. Temps hi haurà, de sobres, per començar a planificar la pròxima temporada, que ja serà sense (tants) trasbalsos institucionals i, esclar, amb objectius més ambiciosos. A poc a poc. S’ha fet una molt bona campanya i certament, i açò si que seria injust, ara, en calent, la qualificació global que li podem posar a l’equip no seria la més adient. Com ho veieu, tot plegat? Malauradament, les notes de final de curs han arribat abans d’hora…

AMUNT BADALONA

Jornada 38. Atlético Levante - Badalona

El capità, destrossat. Sobren les paraules. | Foto: Levante UD

About L'escapulat

Soci nº 185 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

25 responses to “AT. LEVANTE 4 BADALONA 1

 • xavi

  La veritat es que estic tocat per el que va passar ahir. Agradeixo molt la temporada del equip, però el que va passar ahir és inaceptable.
  No es pot fallar d’aquesta manera, jugant com van jugar amb el que es jugaven… Bruno vinicius fent aquella entrada no te perdó, i Fran Grima li van fotre la gran bronca amb molta raó.
  Un desproposit de partit de veritat. En dol molt veure el Baleares celebran el que no es mereixen (per un regal nostre). Portavem 7-8 punts de ventatge, i ens ho vam polir.
  molt trist i desilusionat, no m’ho pensaba de veritat…..

 • Oscar

  Idem amb l’anterior opinió, el partit va ser un desproposit desde el minut 1… en fi esperem que d’aquests errors aprenem per el futur, perque en un play- off no es poden cometre aquests errors. També ahir el juvenil es va quedar sense opcions de pujar. Amunt Badalona!

 • Anónimo

  Que fácil se ve todo desde el sofá de casa mirando por tv o en el asiento de la grada….

  • Carlos

   Salieron con otra marcha mas los del levante,desde el minuto 1,fue así no hay mas,y yo no estaba viendo la tele ni nada,estaba allí “un situ” apoyando al equipo.
   Fue la peor primera parte en mucho tiempo para mi parecer,y tuvimos el error de hacerla en el último partido de liga,pero yo estoy muy orgulloso de la temporada que han hecho le pese a quien le pese.
   Vamos BADALONAAAA !!!!!!!

 • A1

  La verdad es que fue una jornada dura la de ayer, pero bueno a veces los nervios pasan factura y hay que pensar que el levante se jugaba mucho también . Sinceramente tenía una mínima esperanza de que llegaran buenas noticias por parte del alcoyano pero ya se sabe que cuando uno no se juega nada…
  Por mi parte la valoración de la temporada ha sido excelente todo y las ultimas jornadas que nos han acabado pasando factura.
  Visca Badaloooooona!!!

  • A1

   PD: La primera cosa que me pasó por la cabeza al acabar el partido fueron aquellos dos penaltis en Mallorca que nos hubieran dado 2 puntitos mas

 • Inodoro

  Joder, lo siento. Entré a Resultados de Fútbol para ver a quién os había tocado en la Promoción y me encuentro esto. Ánimos y a intentarlo de nuevo el año que viene.

  • Vila-Rebollo-Pepín

   Gracias por los ánimos y por acordarte de nosotros. Ojalá podáis acompañar a Levante y Girona en el ascenso a Primera!!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Va ser bonic mentre va durar….Una llàstima perque no sé quan podrem tornar a estar tant a prop de jugar una promoció. La propera temporada pot ser molt dura, amb Hércules, Villarreal B, Lleida, Sabadell, els que no puguin pujar a Segona, si puja el Castelló també serà un rival complicat, i a sobre ara mateix en llocs de descens a Segona B hi ha el Nàstic, el Mallorca, l’Elx….

  La veritat és que la promoció no s’ha perdut al camp del Llevant B, ja portàvem uns quants partits que no asseguràvem una promoció que era nostra. L’única diferència entre aquesta jornada i les anteriors és que aquesta vegada el cinquè classificat no ha fallat.

 • L'escapulat

  Bon dia a tots.

  Inodoro, gracias por tu visita de rigor. El año que viene tampoco nos volveremos a cruzar. Espero que sea dentro de poco, en Primera 😉

  Sobre el que va passar diumenge, poca cosa més puc afegir, ara mateix. La veritat és que no em ve gaire de gust parlar de futbol, ara mateix. Crec que amb prou feines seguiré totes les promocions d’ascensos i descensos. Açò sí: valorem el que tenim, també. Gran campanya i, veient la situació d’altres històrics i clubs amb més pressupost, encara tenim els mobles salvats i un futur prometedor.

  Sobre les paraules del míster dimarts a la TV, què en penseu?
  Com creieu que s’ha d’encarar la temporada que ve?
  Realment hem d’anar amb la mentalitat d’equip de play-off? O mantenir el perfil baix de permanència? El pressupost ho marcarà força, evidentment, però la continuïtat del projecte -encapçalat per l’entrenador- és el primer factor que cal tenir en compte.

  No sé si és massa d’hora per començar a parlar d’altes i baixes…
  Quins jugadors us quedaríeu segur i quins no?

  • Anonimus Maximus

   El que seguro que no se queda es Musa, pero visto su rendimiento casi que mejor se lo lleve el Nastic,

   Con respecto a quienes me gustaría que se quedaran, lo tengo claro (Morales, Fran Grima, Robuste, Moyano, Coch, Victor Garcia, Maestre, Ivan Agudo, Moha y Oliva) Oliva imagino que se irá, después de la temporada que se ha pegado aquí seguro que no le faltan ofertas.

   Aunque también digo una cosa, si de verdad lo han pasado tan bien y han estado tan a gusto y tienen ganas de conseguir lo que casi consiguen este año, deberían quedarse. Entenderia que alguno marchara al extranjero, algún filial o a segunda división, pero irte a otro club de la misma categoría que a saber como encajas… por muchos € que te paguen no lo es todo. Al final te puede acabar pasando como Abraham…

 • Anonimus Maximus

  Se sabe algo de la impugnación del Jabac Terrassa – CF Badalona de juveniles? Ha prosperado? de ser asi el Juvenil aun tendría posibilidades de subir a División de Honor ganando al Barça en casa… Aunque habría que esperar resultados….

 • Anónimo.

  De momento la han admitido a trámite, por lo que dice en las sanciones de esta semana, la parte pública de la FCF y piden al Jabac que haga alegaciones.

  Pero esto es lo normal en todas las reclamaciones, hay que saber lo que han reclamado, que esto no se pone en público, por tanto a esperar que la semana que viene digan si hay razón o no la hay o alguien que sepa lo que han reclamado lo diga.

 • juan antonio 1

  moha,Sandro y moyano continuaran tienen contrato.por los comentarios en las redes sociales indiano,oliva,mussa y agudo no seguirán.los que me gustarían que siguieran morales.grima.robuste,aleix en defensa.lao,maestre.victor garcia.ivan guzman.potenciaria un poco mas el medio del campo y la delantera que siempre nos falta gol.agus y aly iran a sus club de origen.me olvidaba de serramitja,le daría otra oportunidad.

 • L'escapulat

  Bona tarda, companys escapulats.

  Cap de setmana dur, tenint en compte que aquesta tarda podríem estar rebent el Toledo a l’Estadi…

  Manolo González va passar pel Minut 91, dimarts, i ahir es publicava una entrevista de n’Albert Fibla al Diari de Badalona. Què en penseu, del to de les seves respostes? Recordo que té contracte fins al juny del 2018.

  Pel que fa als jugadors, entendreu que no faci gaires comentaris de preferències. Ara bé, em remeto al que ja vaig dir a la Tertúlia del dilluns… A la 2a B, malauradament, cada estiu acostuma a ser un canvi de cicle.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Que en Gerard Oliva marxés ja era d’esperar, amb la temporada que ha fet no li faltaràn ofertes. Però que marxés l’Ivàn Agudo seria una notícia molt dolenta, per mi ha sigut el millor amb diferència. Quan no ha pogut jugar per lesió, o quan ha sortit desde la banqueta s’ha notat molt. El que tampoc m’agradaria que marxessin són l’Aly i el Ivàn Guzmàn, que, tot i les lesions, sel’s ha desaprofitat molt.

  Fins ara he sigut un enamorat d’en Manolo, però si té contracte no entenc aquests misteris. Després de dues temporades (més el temps que va estar al juvenil), no entenc que ara vingui amb aquests ultimàtums per cumplir la darrera temporada del seu contracte. Tampoc m’agrada que mai faci autocrítica, els que fan les coses malament sempre són els de fora.
  Recordo que a la primera volta, cada vegada que ensopegàvem a casa (per sort només eran empats) deia que les dimensions del camp ens perjudicavan. Però el tant desitjat canvi de camp no ens va enfortir per res com a locals, al contrari, el que abans eran empats ara han sigut derrotes.
  Sembla com si l’únic objectiu d’aquesta temporada hagi sigut el trasllat al nou camp, i que una vegada s’ha complert, ens haguéssim relaxat. I pel que veig, ara el nou objectiu és “professionalitzar” el club i canviar els horaris dels entrenaments.

  • Carlos

   Perdona pero es la 3 temporada de Manolo Gonzalez en el banquillo,la primera fue cuando alternamos Pomar-Travessera,la segunda en la Travessera,y esta tercera Travessera-y el traslado al Estadio.Las cosas son como son,después de la dolorosa decepción de no clasificarnos para playoff,ahora toca armar un buen equipo para la próxima temporada,y el objetivo numero uno sigue siendo la permanencia porque pinta que va a ser mas complicada ya que se pueden sumar hasta tres equipos de la liga 123.Vamos BADALONAAAA !!!!

   • Vila-Rebollo-Pepín

    És veritat, aquesta era la tercera temporada. I sí, la propera temporada pot ser molt dura, amb molts equips “obligats” a pujar.

 • kiko serra

  M’agradaria saber que tenen mes que nosaltres el Ath Balears i el Toledo, des d’aquest punt de vista (sempre esportivament), tinc una “tristesa”, i em costa acceptar que nosaltres el CFBadalona siguem mers espectadors d’aquest enfrontament de Play-Off , però el futbol és com és,aquesta imatge es l’exemple de la complicitat entre l’afició i l’equip,pero que ningú hu dubti,el C.F.Badalona sempre estará lluitant per assolir les máximes “cuotes” per competir sempre al máxim nivell

 • L'escapulat

  Bona nit.

  Una de les lectures més tristes, ara mateix, veient com pinta la 2a A i el panorama d’ascensos/descensos, és veure que la temporada vinent el grup III pot ser duríssim. Gimnàstic, Elche, Mallorca, Barça B, Olot… Equips amb calers i molt potencial. A veure si el filial culé o algun del nostre grup puja, perquè si no…

  Per cert, Olímpic de Xàtiva ho té també força bé per pujar i encara millor el Zaragoza B (faltaria veure si queda enquadrat al nostre grup, amb l’Ebro) i també un nouvingut, el Formentera, que després de molts anys de provar-ho ara ho té a tocar. En principi hauria de ser un dels candidats a baixar, però mai se sap, ja ho sabeu.

  En fi; jo, fins al 30 de juny, si em permeteu em prendré un merescut descans pel que fa a estar pendent al 100% dels nostres rivals.

  Kiko, una abraçada i força… Ací seguirem. AMUNT!

 • Joan

  Algú va veure el seagull??????..el figo del Badalona (jordi ferron) segueix demanant ajuda per recolzar l’equip…que segueixi buscant…

  • Anonimus Maximus

   Yo me quede en casa tan ricamente viendo las motos… el resultado fue 1-3… al Madrid no se le escapa el ascenso.

 • kiko serra

  Igualment, una forta abraçada per L’escapulat i com no seria llógic, també una forta abraçada a tots els seguidors i els que feu comentaris del nostre equip,i que jo respecto i valoru en tota le seve extensio,el fútbol es com es,i aquesta es la grandesa d’aquest esport,una forta abraçad per tots i la temporada que ve,esperem tots que sigui la del “PLAY-OFF” la que tots desitjem i com no l’esperat ascens a la categoría que per solera,pels 114 anys d’historia i com no com entitat ens merexem competir a la categoría de plata del fútbol espanyol,!!!!Visca el C.F.Badalona !!!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s