AT. LEVANTE 4 BADALONA 1

Escapulats,

Finalment no va poder ser. Bé, simplement no va ser. I ja està. El Badalona va tancar la lliga caient amb estrèpit a Bunyol i perdent la quarta plaça de la manera més dolorosa: en l’última jornada i encaixant una golejada trista i envernissada de desgràcia. Feia més de tres mesos que no sortíem de la zona de play-off… Sí, un cop duríssim. Ja sabeu que el futbol -i la vida- poc o res tenen a veure amb el mereixement, aixina que prefereixo no caure en cap discurs cofoista o d’autocomplaença… Acceptem-ho: el Badalona, objectivament, no ha merescut disputar les eliminatòries d’ascens. Té quatre equips per davant que han fet més punts. Açò és un fet. També ho és, esclar, que la temporada ha estat brillant. Acabem cinquens, classificats per a la Copa del Rei, lluitant quasi fins al final en tres competicions i amb períodes esplèndids de molt bon joc i resultats. Malauradament, el pesat llast de les lesions, el poc encert golejador -endèmic- i la davallada global amb l’arribada de la primavera han estat determinants. Caiem amb orgull, però caiem. Ha estat un autèntic plaer il·lusionar-se, setmana rere setmana, amb la possibilitat d’estrenar nou estadi i nova categoria el mateix any. Ara bé: el somni s’ha acabat. Costarà aixecar-se, però som el Badalona. Amunt!

 • Amargues xifres: Avui, just avui, es compleixen 114 anys justos de la fundació del CF Badalona per part d’un vailet de 8 anys de nom Francesc Viñas. Un dels aniversaris més tristos, segur, però seguim ací. Ben poquets poden dir-ho després de tants lustres. Segurament, però, les xifres més reveladores per explicar per què no jugarem el play-off les hem de cercar a la taula classificatòria. Quan ha arribat el tram final de la temporada, les famoses deu últimes jornades, els escapulats hem sumat, només, 12 punts de 30 (3 victòries, 3 empats i 4 derrotes). Sense el “maquillatge eldenc”, els comptes són de 9 punts de 27, 8 gols a favor i 12 en contra. Dit d’una altra manera, el passat 12 de març, després de derrotar el Balears a casa (3-1) érem tercers amb 51 punts, a 7 del cinquè (Hércules) i a 10 (+1) dels palmesans. Està clar que qui no ha fet els deures hem estat nosaltres. Per cert, no sortíem de la zona noble des de la jornada 25 (12/2). Han estat 22 jornades entre els quatre primers. L’Atlètic Balears, només tres (2a, 3a i 38a). Sí, és dur. Però just. Continuarem un any més al grup III de la 2a B. El catorzè seguit. En aquest registre sí que som líders absoluts.
 • I ara, què?: Doncs ara, primer de tot, és l’hora de pair-ho tot. Segurament ni tan sols hi ha ganes de seguir l’actualitat de la categoria… Més endavant ja vindran les valoracions, la reflexió, l’anàlisi assossegada i les primeres decisions. Temps hi haurà, de sobres, per començar a planificar la pròxima temporada, que ja serà sense (tants) trasbalsos institucionals i, esclar, amb objectius més ambiciosos. A poc a poc. S’ha fet una molt bona campanya i certament, i açò si que seria injust, ara, en calent, la qualificació global que li podem posar a l’equip no seria la més adient. Com ho veieu, tot plegat? Malauradament, les notes de final de curs han arribat abans d’hora…

AMUNT BADALONA

Jornada 38. Atlético Levante - Badalona

El capità, destrossat. Sobren les paraules. | Foto: Levante UD

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

183 responses to “AT. LEVANTE 4 BADALONA 1

 • Anònim

  Aquí teneis lo de Manu Viana. Ha renovado por el Levante.
  Si es este el ManU Viana del que hablais.

  HARÁ LA PRETEMPORADA CON EL PRIMER EQUIPO
  Manu Viana renueva una temporada con el Levante UD

  Martes, 04 Julio 2017 17:47

  Noticia dada por la página web El Desmarque

  • L'escapulat

   Correcte, anònim!

   Doncs un altre que podem descartar, en principi.
   Llàstima, perquè era un jugador que m’agradava molt.

   Per cert, sembla que a Cornellà hi haurà desbandada general. Algun jugador interessant?
   Jo dels pocs que estaria enamorat és Manel, davanter del Llagostera que crec que ja ha escampat la boira, i també Quim Araujo, que està en el seu moment de plenitud i potser voldria tornar a Badalona si no renova a València…

 • L'escapulat

  Iep, i pel que veig, en Manel Martínez ha anat al Lorca, recent ascendit a 2a A, després de retornar al Girona des del Llagostera.
  Cap dels dos, doncs, no vestirà d’escapulat.

  De totes maneres, el contenciós amb l’Ajuntament està assolint arestes esperpèntiques ara mateix…

 • Fernando

  Madre mía. Que despropósito… es increíble. Y una semana para el inicio de la pretemporada.

 • juan antonio 1

  adria parera rompe contrato con el sabadell.otro que seguira con nosotros.

  • L'escapulat

   Bona tarda.

   Doncs sí, Adrià Parera ja no és jugador del Sabadell. Una gran notícia, perquè al meu entendre va ser dels millors jugadors la temporada passada.
   Altra cosa, esclar, és que aquesta sortida signifiqui que fitxarà definitivament per nosaltres…

   El que també és oficial és l’adéu de Juanjo Ciércoles, que també tothom situa a Montigalà la temporada vinent…