BADALONA 6 ELDENSE 0

Escapulats,

El Badalona no va deixar cap lloc al dubte, dissabte, i no va fallar per clavar-li mitja dotzena a l’estrambòtic Eldense, un equip desmantellat però que havia plantat cara els darrers partits. En qualsevol cas, els resultats de la penúltima jornada ens deixen un únic perseguidor factible i gairebé tots els trumfos de la nostra banda. Ara bé, no podem relaxar-nos i posar en perill tota la feina feta al llarg de la campanya. No, ara no. Estem massa a prop! Bona part de la lliga, per dalt i per baix, es decideix diumenge que ve al Túria. Dos filials de la capital valenciana rebran dos equips històrics del futbol català. El destí de tots ells, entortolligat i fent giragonses entre possibles resultats, estimacions, pronòstics, especulacions i càbales diverses que la nit del dia 14 ja no serviran per a res. Lligueu-vos els cinturons perquè ens espera una tarda dominical apassionant.

 • Dolç maquillatge: Amb el set en blanc de dissabte, el Badalona greixa una mica-força l’estadística a la lliga. Ei, un dret que han tingut tots els equips que s’han enfrontat a l’Eldense durant la segona volta… Des que ens vam mudar al nou Municipal, fins ara els resultats com a locals no eren gaire brillants: tot just tres triomfs, tres desfetes i una igualada (6 gols a favor i 7 en contra).  Ara, deixem l’average general en +17 (el tercer millor de la lliga) i, sent la segona millor defensa del grup (0,81 gols per partit), en atac (47 dianes) no estem pas malament! Només hem marcat més gols la temporada del campionat (2005-06; 52) i la segona de Manolo Márquez (2011-12; 48). El més important del cap de setmana, de totes maneres,  va ser la reaparició de Robusté, el to físic d’Agudo, Moyano i Aly i el bon nivell d’homes com Oliva, Indiano, Guzmán i Parera.
 • Comptes clars: Després de 37 jornades, tot es redueix a la que fa 38. Els números, a aquestes alçades, són els que són i no deixen gaire més lloc a l’especulació. Tenim moltes possibilitats de ser al play-off, ja que només una única combinació (derrota a Bunyol i victòria del Balears davant l’Alcoyano) ens deixaria fora. Per tant, fins i tot caient a la Ciutat Esportiva del Levante el Badalona podria mantenir-se a la quarta plaça, sempre que el Balears no sumi els tres punts. És cert que l’Alcoyano no s’hi juga absolutament res, però no deixa de ser un dels millors conjunts de la categoria i els jugadors que saltin a la gespa de Son Malferit estic segur que no ho faran per pasturar. En tot cas, el Bada ha d’assegurar el puntet que li manca i, per descomptat, sortir amb ànsia de victòria, atès que el Mestalla rebrà un Hospi que s’hi jugarà la vida (i a qui de pas podem donar un cop de mà): no doneu per fet que el filial guanyi sense baixar de l’autocar. La ratxa dels txe no és bona (1 victòria en 7 partits, contra l’Eldense) i, si rasquem els tres punts a Bunyol i ells no ho fan a casa, els arrabassaríem la tercera plaça. Pot ser un diumenge gran. Molt gran.

AMUNT BADALONA

Jornada 37. Badalona-Eldense

Amb prou feines un miler d’espectadors per veure la golejada de dissabte

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

24 responses to “BADALONA 6 ELDENSE 0

 • Oscar

  He llegit que el Lleida encara té opcions de fer el play-off? Pel tema del saguntino, pero això no estaba resolt?

 • Anónimo.

  Hicieron el 30 de Marzo (según nota de prensa de su web) una nota que recurrirían al Tribunal Administrativo del Deporte, no se si lo han hecho o no, pero un jugador autorizado según Apelación a jugar en España desde el 2012 y que el Saguntino ha seguido alineando y no han habido mas impugnaciones, no entiendo nada.

 • juan antonio 1

  el Lleida siempre dando la nota.en fin. nosotros a lo nuestro ganando nos podemos poner terceros y a disfrutar de los play off.

 • Oscar

  Hola,
  Hay alguna diferencia entre quedar tercero o cuarto, orden de los partidos casa fuera? Gracias

 • xavi

  Hola!!, amb la derrota del villareal, i la victoria del Baleares. L’empat ja ens val per quedar cuarts???

 • Anonimus Maximus

  El empate ya nos vale, nos dará igual lo que haga el Baleares.

  Si quedas 4º, en primera ronda jugaras contra un segundo y con el primer partido en casa.

  si quedas tercero, juegas en primera ronda contra un tercero siendo el orden de los partidos aleatorio.

  Esa es la principal diferencia en la primera ronda.

 • L'escapulat

  Bon dia a tothom!

  Ho tenim molt, molt, molt a prop. Ara no podem fer el paparina al camp del filial llevantinista. L’empat ens assegura la quarta plaça i la victòria fins i tot ens pot donar la tercera. A guanyar!!!

  Per cert, confirmat que el partit es jugarà a Bunyol i no al Ciutat de València, com apuntaven alguns rumors. En aquest sentit, els granota no han volgut fer gaires experiments. El que sí està confirmat és que el club blaugrana munta una expedició d’autocars gratuïts des de l’estadi per a tots els seus aficionats (els abonats tenen entrada gratuïta, també).
  Una maniobra que crec que ja van fer la temporada passada en la nostra visita, i que els va sortir malament (1-2). Enguany, afortunadament, nosaltres ens hi juguem pujar i no pas baixar…

  Parlant d’horaris, si finalment fem play-off, com tots desitgem, el cap de setmana del 20-21 serà divertit a Montigalà, amb el Seagull, els cadets i juvenils i nosaltres mateixos jugant-nos-hi la vida.

  Un geni, per cert, qui va col·locar el Badalona-Espanyol del nostre juvenil A demà dimecres, nit de la cremada del Dimoni, a les 9 de la nit. Ole!

  En fi, ara a pensar només en diumenge a les 18h de la tarda. Estrenar l’Estadi amb una eliminatòria d’ascens a 2a A, sis anys després, serà es-pec-ta-cu-lar!!!

  • Lluis

   Aixo del juvenil et demostra el que el badalona li preocupa el futbol base.

   • Anonimus Maximus

    El horario viene marcado por la federación, no por culpa del Badalona.

 • Anónimo.

  Cosa rara que no dijeras la tuya, que culpa tiene el club, de que le pongan el partido este miércoles.

 • L'escapulat

  Jo al principi quan vaig veure que s’ajornava al dia 10 pensava que seria a la tarda, però posar-lo a les 9 del vespre,,, és de traca. Suposo que no es va poder canviar, però és una llàstima. A veure si poden guanyar, contra un equip que no s’hi juga res, i afrontar les últimes jornades amb tot de cara.

  Per cert, algú sap si diumenge Esport3 té previst emetre els partits del Bada i L’Hospi en directe? Estil carrussel? Ho dic perquè a la programació prevista només hi posa “Futbol 2aB”. Veurem que fan a can TV3…

 • Lluis

  Anonimp no puedo decir nada o que? Albert veig que aquest foro esta fet per nomes uns quants. Dons aqui us quedeu. Ja us veu carregar a Salvador Ferrer, dons no ha escrit mes. I jo fere el mateix. Que escriguin els de sempre, que sempre tenen rao

  • Anonimus Maximus

   No quieras que no te digan nada… cuando vas diciendo lo que dices y sin ningún tipo de argumento Lanzas mierda al Badalona por el horario cuando el club no ha tenido la culpa. Quizás si hubieses preguntado te habrían contestado de otro modo. Pero tu preguntar? que va, lanzo la mierda y me quedo tan pancho.

   Si te quieres ir es porque quieres… aquí nadie te ha dicho que no vuelvas a hablar mas.

   Si Gaviota no quiere hablar, que no lo haga, me consta que en el campo tampoco le habla a gente con la que antes hablaba, así que quizás es una cuestión suya personal.

 • Anònim.

  És que no tens cap raó, van obligar a ajornar el partit per tenir el juvenil de l’Espanyol jugadors en la seleccción sub-18 i a part no podien agafar jugadors del Cadet per tenir-los en un Torneig, a partir d’aquí la FCF marca una data i una hora que sempre sol ser a la nit, perquè hi ha entrenaments d’altres equips de futbol base.

  Jo segueixo al juvenil i els 200 mes o menys que ho seguim habitualment, no tindrem cap problema per coincidència amb Champions o amb el Dimoni, de vegades no es pot tenir tot i cal triar preferències.

 • L'escapulat

  Bon dia,

  Va Lluís, no facis d’estripacarnets. En Gaviota no sé qui se’l va carregar si és que realment algú se’l va carregar. Des d’ací el convido que deixi de ser lector passiu per tornar a ser escriptor actiu.
  No hem de tenir la pell tan fina!!! Si no no escriuria ningú (només quan van mal dades, potser…). I la salsa, amb respecte, sempre va bé!

  Per cert, em diu una font ben informada que diumenge faran el partit del Bada per Esport3, amb connexions amb Mestalla. Genial.

  Creuem els dits.

 • Anònim

  Del motivo por el que no escribe, Gaviota pues así me lo dijo, por dar opiniones que no gustaban a alguien de este foro, se le tildó de enfermo mental, yo le conozco desde hace muchos años y os aseguro que es una persona muy correcta y educada, y seguidor del Badalona hasta la médula.Creo que es este motivo suficiente para no escribir por el insulto en sí y que no fueran reprobado, por nadie de este foro.

 • Anònim

  ¿Alguien sabe como quedó el juvenil?

 • Anónimo.

  Si, han quedado 0 a 0, partidazo, emocionante, ha podido ganar cualquiera de los dos y a pesar de la Champions y del Dimoni, entre 250 y 300 personas, mas que el pasado sábado, con gran animación por parte de chavales del futbol base que han enganchado con bocinas y palmas a toda la parroquia.

 • Anónimo.

  Aclaro. Quise decir que el pasado domingo con el Júpiter, el sábado jugó el primer equipo con el Eldense.

 • Anónimo.

  El Levante no autoriza a retransmitir el partido integro, solo reportajes, según la web de la Jornada Previa, parece ser se hará un carrusel.

  • Pere

   Això és una cosa que ja se sabia de fa dies, ja ho va dir l’escapulat aquí que seria carrusel. A més no es que no autoritzi el Llevant com escriu la jornada es perque Esport3 ho vol fer d’aquesta manera

   • Anònim

    Buen detalle de la Penya enviando un twitter de ánimo para el Equipo.

 • Anònim

  Veo que en el carrusel de partidos de Esport3 se incluye el Barça b – Ebro. Un partido intrascendente y con interés 0.La obsesión culé de esta cadena comienza a ser enfermiza.

 • Xafarder

  Desestimat el recurs del Lleida al TAD pel tema del At. Saguntino, podeu mirar la web del Lleida Esportíu que fa un comunicat oficial