MESTALLA 1 BADALONA 1

Escapulats,

La lluita continua. Ahir el Badalona va tornar a donar el do de pit en un partit gran i esgardissa un empat valuosíssim de Mestalla que al final pot ser decisiu, d’aquí a quinze dies, per lligar l’ansiejat play-off. Amb una altra actuació seriosa i convincent, els nostres van mostrar, de nou, la tònica ambivalent d’aquesta temporada: molta seguretat al darrere i poca efectivitat al davant… En tot cas, suficient per aconseguir un puntet de molt mèrit contra un dels millors equips de la categoria i continuar aferrats a la zona noble de la classificació un diumenge més. Ja només queden dues jornades i depenem de nosaltres mateixos. No podem fallar. Ara ja no.

 • No ens mouen: Sembla mentida però, amb només 6 punts sumats dels últims 21 a la lliga (1 victòria, 3 empats i 3 derrotes, amb 4 gols a favor i 7 en contra), el Badalona manté la quarta plaça. L’important coixí de punts que teníem a la classificació, així com un calendari més favorable -en teoria-, i amb enfrontaments directes, s’ha acabat notant. Aquest cap de setmana, sense anar més lluny, ens ha donat un cop de mà l’Hércules -un equip pràcticament descartat- guanyant a Son Malferit. El Balears ha perdut una ocasió d’or per arrabassar-nos la posició de play-off. El Villarreal B tampoc no va guanyar a El Collao -més previsible- i segueix trepitjant-nos els talons, però sense acabar de superar-nos. Beneït average contra els rivals de dalt! De fet, ahir va ser una nova mostra que el Badalona rendeix amb els de dalt i pateix contra els de baix. Bon símptoma per a les eliminatòries d’ascens, no trobeu?
 • Calendari, calendari: Ja ho tenim a tocar. Resten només dues jornades de lliga i la majoria de cartes comencen a estar al descobert. Diumenge que ve s’hauran descartat bona part dels pretendents a la quarta plaça; especialment si, com tot fa pensar, nosaltres assegurem els tres punts contra l’Eldense. No fer-ho seria imperdonable i la prova definitiva que no ens mereixem lluitar per l’ascens. Compte, perquè la setmana vinent hi ha dos enfrontaments directes decisius (Lleida-Mestalla i Villarreal B-Balears). Si el Lleida ens ajuda i tomba els valencians, el Mestalleta podria perdre la 3a plaça en l’última jornada, en què rebrà un Hospi desesperat i a qui li anirà la vida. Per la seva banda, si groguets i balearicos empaten diumenge 7 al matí, o guanyen els visitants, al Bada li valdria l’empat a Bunyol per assegurar la 4a plaça. Ei! Sempre que no fem el tonto contra l’Eldense, esclar. Suposo que ningú no ho dubta, oi? De moment, les ‘sospitoses’ targetes grogues de Grima i Maestre als darrers minuts d’ahir a Mestalla fan pensar que el vestidor té ben clar que el partit decisiu serà el dia 14 a la ciutat esportiva de la UD Levante. Vinga, fem un últim repasset al calendari que els queda als equips implicats en aquesta lluita elitista…

  • 3. Mestalla: Lleida Esportiu / L’Hospitalet
  • 4. Badalona: Eldense / At. Levante
  • 5. Villarreal B: At. Balears / Mallorca B
  • 6. At. Balears: Villarreal B / Alcoyano
  • 7. Lleida Esportiu: Mestalla / Eldense
  • 8. Hércules: Mallorca B / Cornellà

AMUNT BADALONA

Jornada 36. Mestalla - Badalona

De nou, ben poca efectivitat al davant… | Foto: Jordi Mestres

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

16 responses to “MESTALLA 1 BADALONA 1

 • A1

  bueno faltan 2 partiditos nada mas. El de esta semana deberiamos de ganarlo comodamente ante un equipo el cual ha jugado la mitad de españa y italia esta temporada, por otra parte se avecina partido muy difícil para la ultima jornada, ya que el levante se jugará la posición de play off de descenso,
  Sea como sea siempre con nuestro BADALONA, vamooooos!!!

 • Carlos

  Gran ambiente ayer en Mestalla,una parte de la afición del valencia al final del partido aplaudian a nuestra afición,por no dejar de animar durante todo el partido los betulians.
  Nada a ganar al Eldense si o si,y una serie de combinaciones,podría hacer que el empate nos bastara en la última jornada,y que el levante no se jugara nada en ella,lo que supondría que 3 catalanes(Prat,Hospi y Español B) bajaran de categoría.
  Vamos Badalonaaa !!!! El sábado tiene que estar el estadio a tope !!!;

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Una jornada menys i seguim dintre dels quatre primers. La llàstima és que és impossible que diumenge ens puguem classificar matemàticament pel play-off, i l’últim partit estem obligats a patir contra el Llevant B, que segurament s’hi jugarà la permanència. Contra l’Eldense no hi han excuses, s’ha de guanyar sí o sí. I el Villarreal B i l’At.Balears jugan l’últim partit contra equips que no s’hi jugan res.

  Albert, el Lleida crec que té 54 punts, i si bé ens podria beneficiar la seva victòria contra el València B, l’últim partit el juga contra l’Eldense, així que també podria entrar dintre de la lluita.

  Tot plegat, molt emocionant. Com està en Robusté?? Seria una gran notícia que tant ell com l’Ivàn Agudo estiguessin a punt pel dia del Llevant B.

 • juan antonio 1

  partidazo vivido en Mestalla con un Badalona espectacular, jugando asi en play off da para pensar en algo mas grande el subir a segunda a. el ultimo partido en levante jugando asi se ganara pero no fácilmente y asi podremos ayudar de paso a que algún equipo catalán pueda salvarse del descenso.el partido del eldense es en sábado y mucha gente no lo sabra y hay que recordárselo cada dia para que este el sábado este lleno el campo y los que no puedan ir a levante puedan al final del partido aplaudir al equipo por la temporada que han echo.por cierto piel de gallina como dice carlos cuando la afición de Mestalla nos aplaudio alfinal del partido.

 • Oscar

  Seria molt important que el Levante B no es jugués res a la última jornada. Que perdi l’espanyol i hospi i guanyi el sabadell

 • A1

  estaria bien pero los encuentros no creo q den los resultados que necesitamos.
  ESPAÑOL-BARÇA
  ALCOYANO-LEVANTE
  HOSPI-LLAGOSTERA
  PRAT-SABADELL

 • A1

  debería ganar el barça,levante, llagostera y sabadell

 • Carlos

  No haría falta 4 victorias visitantes.
  Español-Barça 2
  Prat-Sabadell X
  Alcoyano-Levante X
  Hospi-Llagostera 2
  No es tan complicado,teniendo en cuenta que si hospi-llagostera empataran,y Villarreal-baleares empatan o gana Baleares,un empate nos valdría tanto a Levante como al Badalona

  • Carlos

   Por cierto Albert en la clasificación el Llagostera tiene 44 y no 45 como sale en esta

 • Pere

  És veritat Carlos, hauries d’anar a la tertulia que fan

 • Anonimus Maximus

  Hay que dejarse de hacer pronósticos y demás…. Hemos de ganar los 2 partidos y así depender solo de nosotros mismos.

  VAMOS BADALONA!!!!!

  • Carlos

   Estos pronósticos están ahí,y si se dan mejor menos se sufrirá,ahora yo también pienso en que si ganamos nosotros nuestros partidos estaremos en playoff y si puede ser como terceros mejor que cuartos.

 • Anònim.

  El Lleida té 54 punts, no 52.

 • L'escapulat

  Bona tarda i perdoneu per l’absència d’aquesta setmana. Feina és feina…

  Avui no hi ha excuses. Tots al camp, a lligar els tres punts i mig play-off!

  AMUNT!

 • A1

  Tienes razon carlos.
  Y de momento sabadell empate y barça a ganado