BADALONA 0 LLAGOSTERA 1

Escapulats,

No ens n’acabem de sortir. Quina agonia… El Badalona torna a desaprofitar una oportunitat d’or per enfilar el play-off i cau derrotat a casa contra un rival que, virtualment, ja no s’hi jugava res. Fa la sensació que l’equip ha perdut la guspira -i, sobretot, el gol- que ens va dur a instal·lar-nos, amb totes les de la llei, entre els millors. Curiosament, de moment el destí sembla jugar amb el caprici dels números i la classificació. La conjuntura a la taula continua sent límit, però el més curiós de tot plegat és que no caiem de la zona noble. Ara bé: estem a punt de cremar-nos. S’esgoten les pròrrogues i diumenge que ve, a Paterna, es decidirà bona part de la temporada. Agafem-nos-hi.

 • Primavera negra: El Badalona només ha guanyat un partit (diumenge passat a Sabadell) en sis jornades. La ratxa és de 5 punts dels últims 18 en joc, un bagatge que, evidentment, no és d’equip de play-off. A més, els registres golejadors en aquest període fan feredat: 3 gols marcats (mig per partit) i 6 d’encaixats. Alguna cosa va començar a tòrcer-se a Palma; ves qui ho diria, en aquell moment… La qüestió és que la nostra irregularitat a casa (30 punts de 54) ens està costant molt cara a la lliga. La xacra de les lesions -importantíssima- i la llunyana Copa RFEF són excuses reals i de pes però, si al final no ens colem entre els quatre primers, sincerament, serà perquè hem fallat en el moment clau. Per mi la temporada és d’excel·lent, igualment. Però no per això hem de renunciar a la matrícula d’honor, veritat?
 • Calendari, calendari, calendari: Passen les setmanes, els punts van i vénen i l’equip no acaba de caure del play-off. Entre altres coses, perquè els nostres perseguidors també fallen. Penso que avui ja podem treure’ns del cap classificar-nos matemàticament abans de l’última jornada, malauradament. Tampoc és que sigui gaire important -a banda de netejar targetes-, però ja és una realitat. El que no podem descartar, encara, és la tercera plaça. Ara estem una mica capcots, com és normal, però si guanyem a l’Antonio Puchades ho veurem tot d’un altre color. Com toca, fem un repasset al calendari immediat dels equips que competiran per conquerir la quarta posició.

  • Badalona: Mestalla / Eldense / At. Levante
  • Villarreal B: Alcoyano / At. Balears / Mallorca B
  • At. Balears: Hércules / Villarreal B / Alcoyano
  • Lleida Esportiu: Llagostera / Mestalla / Eldense

AMUNT BADALONA

Jornada 35. Badalona-Llagostera

Bon ambient a l’Estadi, però ni l’equip ni el públic han respost quan ha calgut…

 

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

19 responses to “BADALONA 0 LLAGOSTERA 1

 • Oscar

  Caixa o faixa a Valencia… Es curiós pero l’equip treia millors resultats quan jugaba dos cops per semana. Potser els hi anava bé per estar més concentrats… per fer play off hauriem de guanyar els 9 punts en joc

 • juan antonio 1

  otra decepcion de la afición escapulada.el equipo juega bien pero no metemos ni un gol ni con la portería vacia.no me gusto que pusiera a moyano de delantero fue un estorbo para los otros delanteros, ya lo hizo en otro partido y tampoco salio bien.el domingo si que es una autentica final si ganamos tendremos muchas posibilidades de mantenernos cuartos.y ojo al eldense que ya no es el equipo de toda la liga,ayer el valencia gano en el 88 y 90, o sea que tampoco será fácil.yo todavía creo que haremos play off.VAMOS BADALONA PODEMOS.

 • lluis

  Com dius a la crònica Albert, la temporada del Badalona és de chapeau. Jo crec que l’equip està arrivant amb la reserva a final de temporada. Les lesions han castigat al equip i s’han jugat tres competicions arrivant a les rondes finals.
  La cirereta de la temporada serà arribar als play-offs, si s’aconsegueix, tant de bó sigui aixi.
  Crec que la falta de gol ha estat un problema tota la temporada, però el Badalona no encaixava, ara no marca, però rep gols, i això fa perdre punts.
  A casas el Eldenc, no ha de fer gens de por, si, segons les cròniques, juga amb amateurs i juvenils, en el seu camp poder son una mica forts, però al camp del Badalona s’ha de guanyar bé.
  El partit clau és el de la setmana vinent, hi han enfrontaments directes.

 • Badaloní

  Segueixo pensant que tenim millor calendari. Proper diumenge Vila-Real-Alcoyano i Balears-Hércules, a mes del nostre contra el Mestalla. Qui aconsegueixi els tres punts té molt a guanyar, per Qué no podem ser nosaltres?

  Soc optimista

  • lluis

   Perdona que et rectifique però és el Villarreal que va al camp del Alcoyano. Ho dic pel factor camp.

 • Carlos

  Por cierto Albert,antes que al hercules en lo de los rivales tendrias que haber puesto al Lleida que tiene mas posibilidades,que tiene 51 y ayer lo paso.Ganando los dos proximos partidos,y una serie de combinaciones ya no nos jugariamos nada en el ultimo,eso espero porque abajo va a haber “hostias” hasta el final,por la plaza de playoff de descenso y el levante no ha perdido con ninguno en el famoso “tourmalet” y no me gustaria jugarmela alli jugandose ellos algo.
  Nada oportunidad perdida,y a traerse algo de Valencia y si son los 3 puntos mucho mejor,alli estaremos apoyando al equipo.
  VAMOS BADALONA !!!!

 • lluis

  Hi ha una cosa per diumenge el Valencia guanyant al Badalona gairebé ja està a play-off, depenen dels resultats que es donin als altres partits. El Valencia també si juga molt diumenge. Partit d’ “alto voltaje”. I els de Esport 3 donen el “gran partit” Barcelona b-Prat.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Tens tota la raó, Carlos. Ho acabo d’esmenar canviant el Lleida per l’Hèrcules, que virtualment ja fa setmanes que no té opcions.

  Lluís, el tema de TVC no té perdó de Déu. Ja no només és que es tracti, clarament, del partit més interessant i decisiu de la jornada, sinó que el Barça B no s’hi juga pràcticament res. L’única excusa és que el Prat sí i que es tracta d’un duel entre catalans, però vaja… Bé que van fer el Mestalleta-Barça B, quan va convindre, oi? En fi: una més.

  Avui sóc més optimista que ahir. Penso que l’oportunitat desaprofitada és de les que fa molt de mal, però ens ho juguem tot a Paterna. Jo, a l’agost, ho hauria signat amb les dents. Si aconseguim guanyar posem molta pressió al Mestalla, que visita Lleida en l’últim partit a casa dels blaus -i amb els nostres tres punts quasi segurs davant l’Eldense-.
  Amb el cap fred penso que fins i tot un empat -encara que perdéssim la quarta plaça- és bo, ja que sense fer el tonto contra l’Eldense segurament ens ho jugaríem tot a Buñol, que tampoc és el pitjor camp del món per anar a gratar punts.

  Passi el que passi penso que s’ha d’acomiadar l’equip a bombo i plateret el dia 7 i, després, si es fa el play-off, passadís i festa major. Recordeu on érem l’any passat i les expectatives a principi de curs? Doncs açò.

  Es pot estar decebut amb el rendiment de l’equip aquest últim mes, però perquè quan estàs acostumat a les anxoves de l’Escala, després les sardines de conserva doncs no és el mateix….

  En fi, fe i gols.

  AMUNT

 • Anónimo.

  Escapulat, según la web de Valencia “www.plazadeportiva.com” no se juega en Paterna, se juega en Mestalla.

  • Carlos

   Si confirmado es en Mestalla el partido,pues todo el que pueda y pensando que el lunes es festivo,podríais bajar a echar una mano al equipo apoyando porque un partido en un estadio como este pocas veces mas…
   Vamos Badalona. !!!!!

 • Anónimo.

  Lo dice también en un tuit Curro Torres que se jugará en Mestalla.

 • Anónimo.

  Oficial en la web de la RFEF Horarios partidos :

  Valencia-Mestalla – CF Badalona
  Domingo, 30 de abril de 2017 – 18:00 – Camp de Mestalla

 • L'escapulat

  Bon dia.

  Exacte; ahir al vespre Curro Torres ho avançava a Twitter. Doncs no sé si és una maniobra gaire intel·ligent per part del Mestalla -canviar d’estadi aixina de sobte-; esperem que els passi factura com li passava al Castilla al Bernabéu. Per la part que ens toca, una excel·lent experiència per als Betulians i la gent que acompanyi l’equip!

 • lluis

  Es veritat això que he llegit? Dissabte vinent dia 6 a les 6 de la tarda Badalona-Eldenc per Esport3. Ho porta la programació d’Esport3.

 • Xafarder

  Per sport 3 no ho sé, però que és el dissabte a les 18 hores, ho posa la web de la RFEF.

  CF Badalona – CD Eldense
  Sábado, 6 de mayo de 2017 – 18:00 – Estadio Municipal de Badalona.

 • Xafarder

  No Juan Antonio 1, el de filials es el diumenge a les 12,15, ho posa la web de la RFEF..

  RCD Espanyol de Barcelona “B” – FC Barcelona “B”
  Domingo, 7 de mayo de 2017 – 12:15 – Ciudad Deportiva

 • lluis

  Segons programació d’Esport 3:

  Dissabte 6/05 a les 18,00 Badalona-Eldenc

  Diumenge 7/05 a les 12,10 RCD Espanyol-FCBarcelona.

  I aquesta setmana, o sigui demà, han canviat el FC Barcelona-Prat, perun partit de tercera divisió Olot-Vilafranca.
  Aquest de TV3 no tenen vergonya ni l’han coneguda mai.
  El ValenciaB-Badalona no és important.
  Per cert Quim Araujo no juga, sancionat, Eugeni Valderrama convocat amb el primer equip.
  Suposo que si no juga cap minut jugarà amb el B

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Ahir em vaig assabentar de l’horari dissabte 6 a les 6 de la tarda. El que no sabia és que el feien televisat. Aquests d’Esport 3 ja sabeu que estan ben guillats: no fan el Mestalla-Badalona, el partit més transcendent de tota la temporada per a un equip català, i en canvi fan el Badalona-Eldense que segurament tindrà un interès nul. En fi, aquest any s’hi han lluit de valent.
  I si fem play-off, em temo el pitjor.

  Us deixo una bona entrevista de n’Albert Fibla als nostres capis apareguda ahir al Diari de Badalona: “Ens hi deixarem la pell“. Esperem que només sigui una metàfora i no morir demà a Mestalla, però!