GAVÀ 2 BADALONA 0

Escapulats,

La Bòbila torna a ser malastruga. Desfeta dura, que fa mal i que ens torna a fer sentir el ressò de les alarmes amb ecos saguntins… El Badalona ha deixat escapar gairebé tota la renda acumulada i ara ja tenim els perseguidors trepitjant-nos els talons. Ei, bé que ens l’havíem guanyat, aquest coixí de punts, i precisament per açò serveixen els avantatges: per poder tenir el luxe de fallar i conservar la posició. Ara bé: diumenge vinent se’ns acaba el marge davant un Barça B que arriba pletòric i com un autèntic cicló. Ara més que mai, tots a l’Estadi i al costat de l’equip!

 • Raquítics: Feia dos mesos que no perdíem en lliga (12 de febrer; 0-2 contra l’Atlético Saguntino), però ara encadenem tres jornades sense guanyar (2 punts de 9 i un sol gol anotat, de rebot) i el cert és que aquestes últimes jornades les sensacions no són gaire bones. Sembla curiós que, després de superar el ‘tourmalet’ amb nota, ara ens costi tant tombar rivals de la zona baixa. El calendari escapulat era un dels més propicis dels equips de la part alta, però ja sabem com és la categoria i ara aquestes ensopegades ens deixen amb un darrer mes i mig de competició força complicat. Serà apassionant, açò sí.
 • Peces: Amb Iván Agudo de nou al dic sec (no jugarà contra el Barça), Sandro sancionat i Fran Grima a la banqueta, avui el mig del camp Lao-Maestre i Calvo-Indiano no se n’ha sortit. Tampoc no ho ha fet la davantera, ja que ni Oliva ni Bruno (avui el brasiler ha tornat a fallar massa en la definició) han marcat diferències. Sí que ha aportat coses diferents des de la banqueta Moha, però ara mateix trobem massa a faltar el desequilibri d’Agudo o el toc combinatiu de Sandro. Mala peça al teler. Sense alarmismes, però necessitem una reacció. I la necessitem ja.

AMUNT BADALONA

Jornada 32. Gavà - Badalona

L’equip s’ha tornat a estavelar contra el marc de Craviotto | Foto: Jordi Mestres

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

13 responses to “GAVÀ 2 BADALONA 0

 • lluis

  Que té Ivan Agudo que avui ja no ha jugat? Moyano avui s’ha lesionat que Manolo Gonzalez ha dit que a veure si estarà per diumenge?
  Resultat d’avui el meu comentari és : Aviso para navengantes.

 • Carlos

  Yo para mi hoy opinión hoy hemos caído por nuestros propios errores,fallamos mucho y luego nos lo hacen pagar caro,contra estos equipos no sabemos jugar y no tenemos la pausa suficiente,cuando no se puede ganar por lo menos no pierdas.El Gava no juega a nada y nos ha pasado la mano por la cara,encima las lesiones no dejan de penalizarnos,y estamos pagando creo yo mentalmente para mi parecer el partido del Mallorca.Espero equivocarme,pero lo veo complicado.Vamos Badalonaaa !!!!

 • L'escapulat

  Compte perquè és probable que la penúltima jornada de lliga (7 de maig) ens l’estalviem…

  >>> Comunicado Oficial CD Eldense

 • Anónimo.

  Pues si fuera así, todos los partidos restantes se darían dos o tres a cero, pero el comunicado pone que se suspende cautelarmente, serían 80 goles encajados dividido entre 32 partidos jugados da de media 2,5 goles, según el artículo 77.2 del código disciplinario.

 • lluis

  Un petit comentari, el Badalona ha pensat fer alguna promoció per diumenge en qüestió de preus? Ve el FC Barcelona B, el donant per Esport 3 Barça, el Badalona, sembla que no però si juga bastant. O regalara invitacions a dojo perquè hi vaji la gent?.

  • L'escapulat

   No, cap.
   Tal com dius, diumenge no em preocupa gaire la promoció. L’Estadi estarà a rebentar. Sí que crec que de cara al futur -play-off mateix, esperem- s’ha d’animar molt més la gent de la ciutat a anar al camp; ara mateix dóna goig veure futbol a Montigalà i crec que molta gent futbolera i badalonins corrents que mai li han fet atenció al Bada s’hi animarien.

   El partit contra el Sabadell, per cert, (diumenge 16, 18h) també el fan per Esport 3.

 • Anonimus Maximus

  Parece que la derrota ha dolido en este foro, que silencio. El domingo todos al Estadi!!!! Partido de los grandes y seguro que habrá un gran ambiente!!!!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Sí, la derrota, els tres partits sense guanyar i que hem perdut el marge que teníem amb el cinquè han fet mal, però hem de ser optimistes. Diumenge juguem contra el Barça B, i precisament és contra els equips grans que juguem millor.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Comparteixo l’anàlisi de tots dos. Demà és un partit importantíssim, però si alguna cosa ha demostrat aquest equip és, precisament, que contra els rivals de dalt sempre dóna el do de pit. Esperem que l’Estadi ofereixi un aspecte imponent -n’estic segur- i que l’equip pugui sumar tres punts que li donin confianç de cara a la recta final de cinc partits. Molt atents, també, als marcadors d’altres partits. Avui juga el Mestalla i demà el Villarreal visita el difícil camp del Saguntino. El problema és que els de Morvedre van jugar -i guanyar 3-0- la tornada de la final de la Copa RFEF contra el Fuenlabrada i ara, sense gaires més estímuls, potser llencen el partit…

  En tot cas, demà tots a Montigalà.

  AMUNT BADALONA

  • Carlos

   Espero que ganemos el partido,y poder escapar otra vez ya que los perseguidores juegan todos fuera de casa,el Villarreal en sagunto que se juega entrar en la copa,el baleares en sant Adrià contra el español que se juega el descenso y el Hércules en levante que se juega también el descenso,espero que esta semana sea positiva.Vamos Badalonaaa !!!

 • A1

  Personalmente veo una falta de respeto hacia los demas equipos que el eldense siga jugando ya que a los equipos anteriores les han regalado los 3 puntos mientras que ahora ya iran a por todas.