BADALONA 1 CORNELLÀ 1

Escapulats,

No és pas casualitat que, dels sis precedents que comptem contra el Cornellà, cinc hagin acabat amb el mateix resultat: empat a un. Mai no els hem guanyat i, de fet, el conjunt de Jordi Roger se’ns ha atravessat com un rival molt i molt incòmode, antipàtic, feixuc; fins i tot desagradable, diria jo. Avui s’ha complert, fins al 0-1, el partit que tots esperàvem: espès i amb poques jugades fluïdes. Per sort, després del golàs de Pep Caballé l’especulació exagerada dels verds se’ls ha girat en contra i Oliva, en l’últim instant, ha fet justícia amb un gol de rebot que recompensava l’enorme empenta de l’equip a la segona meitat. I és que de fe anem sobrats. I de fets tangibles, de moment, també.

 • Keep Calm and Gerard Oliva: Dotzè gol a la lliga del de Riudecanyes, que es consolida com a canoner escapulat i ja ha marcat de totes les formes possibles. Segurament, quan hem vist el cartell de Moha, molts hem pensat que avui li tocaria al pitxitxi ser el substituït, però Manolo González ha apostat per un final de partit ultraofensiu amb Guzmán per Víctor, Moha per Indiano i Agudo per un -estranyament gris- Fran Grima. Interessant el canvi de paradigma total que ja podem confirmar aquesta temporada: després de l’empat, al minut 95, el Badalona encara tenia esma per sortir a marcar el segon. D’açò se’n diu autèntic esperit d’ascens.
 • (Més) pany i forrellat: El Badalona ja torna a ser l’equip que menys partits ha perdut de tot el grup (4 en 31 jornades), a més del menys golejat (24 dianes en contra; 0’7 per encontre). Unes xifres senzillament impressionants. Avui el Cornellà amb prou feines ha generat perill abans del 0-1 (i açò que d’armes no li’n falten) i, en la jugada del gol, poca cosa a dir. Indefensable l’engaltada de Pep Caballé. En tot cas, al darrere penso que els escapulats no tenim gaires inquietuds (llàstima l’expulsió de Parera per protestar des de la banqueta al final…), i menys encara quan Miquel Robusté retorni en un parell o tres de setmanes.
 • (Més) Números: Els resultats de la jornada encara converteixen l’empat d’aquest vespre en mitjanament bo. Per dalt, Alcoyano i Mestalla han punxat, i també ho ha fet el nostre màxim perseguidor, l’Hércules, que sembla ja descartat. En canvi, el Villarreal B no ha fallat i ja torna a ser massa a prop, pel meu gust (5 + average). Balears i Lleida tampoc no llencen la tovallola i segueixen en la “pomada”. En fi, que açò encara serà llarg. Tenint en compte que perdem poquíssim, quan queden 21 punts en joc i dos partits de coixí, el play-off només el podem deixar escapar nosaltres. I no tenim pas intenció de fer-ho, oi?

AMUNT BADALONA

Jornada 31. Badalona - Cornellà

El partit que esperàvem… malauradament

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

55 responses to “BADALONA 1 CORNELLÀ 1

 • Carlos

  Buen punto al final,cuando no se puede ganar no pierdas,y eso hemos hecho,la verdad que los equipos toscos se nos atragantan,el Cornella no juega a nada,equipo destructor de todas-todas,en fin nos quedan 7 finales y los puntos de la semana que viene en Gava importantísimos,hay que estar allí apoyando.
  Vamos BADALONAAAA !!!!

 • Anònim

  Partido muy difícil contra un rival que siempre nos lo complica.
  Me ha sorprendido la queja de Manolo González sobre el tema del riego del campo. Me parece lamentable que estemos de esta manera. Me da la sensación de que esto no se va a quedar ahí y seguirán habiendo más problemas. Tiempo al tiempo. No lo van a poner nada fácil.
  Me gustó mucho el ambiente en el campo, algo que se debería repetir cada domingo. Leí en un articulo del periódico digital sexto anillo y lo pongo textualmemnte “Los badalonenses disparaban cada vez de más cerca y el público se convirtió en el jugador número 12 (e incluso el 13)”.
  Me ha sorprendido que en la crónica de Albert Fibla pusiera que la asistencia al partido fue de unos 200 espectadores. Seguro que fue un error.
  Amunt Badalona!!!

 • lluis

  Segons Televisió de badalona, lo de Agus Alonso és mes greu, trencament parcial del lligament del genoll. Tres mesos de baixa. Ja sé que es un jugador que no comte gaire per Manolo Gonzalez, però pel final de lliga i pel posible play-off, si s’arriba, cal tenir tots els jugadors a disposició.

 • lluis

  Segons han dit no ha de pasar pel quiròfan.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Doncs una mala notícia, la lesió d’Agus, com sempre ho és una baixa llarga de qualsevol jugador, encara que tingui un paper residual.

  Bona dada la que aporta en Carlos, perquè diumenge vam superar de llarg la mitja entrada (jo crec que estàvem sobre els 2.500 espectadors o més), i l’ambient va ser molt bo; llàstima que la primera meitat fos ensopideta.
  Ara bé: us imagineu l’estadi en dia de play-off? Seria (serà!) espectacular.

  I pel que fa al rec crec que és un problema amb la bomba d’aigua… A veure si ho solucionen ràpid perquè un estadi com aquest no pot tenir aquestes deficiències estructurals, com ara l’assumpte dels graons o la falta de papereres.
  Per cert, es veu que al matí, amb el Seagull, l’Ajuntament va fer “portes obertes” i allò va ser can pixa (llaunes, gossos…). Compte. Compte…

  • lluis

   Jo hi vaig seri i de gossos no en vaig veure, ara si hi els bars estavan tancats, nomes es podia entrar per la porta de tribuna, la gent que volia anar a pendre alguna cosa tenia que anar al camp de la travessera de montigalà, i entravan al camp amb gots de plàstic. Jo no vaig veure que fos can pixa com dius tu. No se qui tu ha dit.

 • Anónimo.

  Veo que tendremos dos bajas mas el próximo partido en Gavá, Adriá Parera expulsado del banquillo y Sandro por lo que he visto tiene la quinta, no creo que recuperemos a nadie esta semana.

  • Pere

   Quant val l entrada a Gavà?

   • Carlos

    Pere dicenp or ahi que 10 euros a ver si es verdad,yo pienso ir.
    Pues si Albert yo estuve un rato por la mañana y entrada gratuita por la entrada de tribuna,y solo habilitaron el lateral,en lo demas no se podia estar,no habia ni bar,la gente iba a la de la travessera o a los bares de la calle.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Doncs feu bé de dir-ho els que hi van anar en persona; jo no hi era però havia sentit opinions negatives de 3 punts de vista diferents.

  Un altre dubte que hi havia era, ara que el Seagull té el play-off a la butxaca si, després de les tensions d’aquesta temporada, el Badalona tornaria a ser tan “generós” fent treballar personal del club.

  Segons he sentit a la ràdio, per cert, demà està previst que se signi el conveni oficial entre club i Ajuntament.
  També parlen d’inauguració al maig, fet que m’estranya moltíssim tenint en compte que ens estarem jugant l’ascens de categoria.
  Una altra mostra que no saben de què coi parlen.

 • Anónimo.

  Perdona Escapulat el Badalona no hizo trabajar a nadie del club en el play-off del Seagull, fueron personas que fueron voluntariamente a petición del Seagull y con el consentimiento del club, habían empleados que colabraron gratis y colaboradores, que lógicamente lo hicieron voluntariamente, nadie fue obligado a trabajar como dices tu.

  • L'escapulat

   Cert, cert, sí, m’he expressat malament.
   Ho van fer voluntàriament; vull dir de bona voluntat. Però suposo que amb el coneixement/consentiment del Badalona.

   Per cert, tinc curiositat per saber on es col·locaran les càmeres de TVC el dia 9.
   Jugant a les 17h, si aquell dia tornem a tenir problemes amb el rec el camp pot estar molt sec…

   • lluis

    Albert aquest Anònim diu amb el consentiment del club, és a dir, del Badalona.

 • Anónimo.

  Mi modesta opinión, es que donde el sol no les quede de cara, creo que a esta hora se tendrán que poner en tribuna las cámaras centrales y en la lateral de tribuna las cámaras laterales, es mi opinión.

  • lluis

   A tribuna, al darrera les cadires hi ha lloc no? El temps de TV3 pronostica plujes divendres tarda i dissabte. De diumenge no ha me n’he adonat que deient.

   • lluis

    Perdó és l’altre diumenge. No he dit res, creia que era aquest diumenge. M’he avançat.

    • lluis

     He llegit que l’Ajuntament ha comprat la gespa de l’Estadi d’avinguda de Montigala per 57000 euros al Badalona. Recordem que la gespa és la que hi havia al camp de l’Avinguda de Navarra.

     • L'escapulat

      Caram! On ho has llegit Lluís?

      El que també és oficial és que demà per fi se signa el famós conveni d’ús de l’Estadi, amb l’empresa engestur assumint-ne l’encomana. Cap sorpresa, doncs.

      I també he vist al Diari de Badalona que Aly podria entrar ja en la convocatòria d’aquest diumenge.

      Tres bones notícies d’una tacada, tu.

 • lluis

  Preus del camp del Gavà pels que els interessi:

  Tribuna…15 euros
  Lateral…..10 euros

  Els residents a Gavà només pagant 5 euros.

  Informació treta del Twitter del Gavà.

 • lluis

  Albert ho he llegit al Facebook del Diari de Badalona.

 • L'escapulat

  Iep! La notícia la podeu llegir ací.

  Recordeu que vaig actualitzant força freqüentment el Recull de Premsa.

  • Anónimo

   Los Dracs de Badalona siguen realizando fotos al estadio para despotricar del Badalona. Por mi que se vayan de la ciudad bien lejos. Espero que con el dinero de todos nosotros no le hagan un estadio el cual sólo irían a verlos jugar sus familiares y 5 cinco rivales.

   • lluis

    Diumenge el president d’aquest equip estava en el partit del Seagull mirant el camp amb cara de pocs amics. La ràbia li corria per dintre. No fitxa jugadors americans, que estlvii i es construeixin un camp.

 • juan antonio 1

  eso iba a comentar yo lo de las fotos y videos que van colgando en las redes sociales,les dan campo en artigas y montigala y todavía se quejan.un comentario que quería decir ahora con la mala suerte de augus que se a lesionado para toda la temporada si hubiera un fondo de dineros se podría fichar a un delantero para la recta final de temporada y para los play off.haber que opináis.el domingo todo el que pueda tiene que ir a gava el equipo necesitara nuestro aliento.

  • lluis

   Juan Antonio por lo que tengo entendido lo que quiere este personajillo, no es un campo nuevo, es que le arreglen el campo de Montigalà para que su equipo pueda jugar tranquilamente en él. Yo estoy de acuerdo en una cosa, que arreglen el campo de Montigalà:riego del campo de futbol 7 no funciona, vallas rotas, etc, etc, pero para que los chavalines del Badalona, futbol 7,ya que, por lo que dicen el futbol 11 ya está en el Nuevo Estadio y las chicas del Seagull, primer equipo entrena un día allí, y todos los demás equipos entrenan y juegan allí, tengan unas instalaciones en condiciones, no para que un equipo, que juegan una liga de 5 equipos, que cuando van a Europa, hace el ridículo, se aprovechen de estas instalaciones y destrozen el campo.
   No sé como lo que opinaras, pero este es mi parecer.

 • Carlos

  Si yo estuve viendo la primera parte del Seagull y allí estaba el “escanyacabres” este con su gorra.
  Por cierto en el estadio yo pase el martes y estaban los pre-benjamines o benjamines,no se,entrenando o sea que igual han traído hasta el fútbol 7 para lo que son los entrenos,con lo que el otro campo se va a quedar vacío.
  Y eso el domingo a animar al equipo a Gava,allí estaremos….

  • lluis

   Que no dejen el campo pequeño vacío que el de la gorrita se apodera de él y no lo suelta y los chavalines del Badalona se tendrían que ir a jugar a otro campo. El Badalona que conserve el campo de la Travessera que en esto se quedó, e incluso se dijo que se construiria otro campo de Fútbol 7 donde está la montañita. Y en un principio se dijo que se tenían que conectar los dos campos por medio de un puente.

 • lluis

  Deu estar content el “escanyabraves” si ha vist la tele badalona. Han dit que en el conveni que ha signat el Badalona i l’Ajuntament, diu que en el Estadi nomes es pot practicar el fútbol.

 • L'escapulat

  Bona tarda.

  Ací teniu la nota de premsa de l’Ajuntament.

  Queda clar que el nou estadi es destinarà única i exclusivament al futbol, de manera que aquest ‘flanc’ està completament cobert.
  Pel que fa a l’annex de Montigalà, malauradament penso que molt haurà de ploure abans que sia una instal·lació digna. Per començar, com bé diu en Lluís, hi ha el tema del rec, les tanques precàries, el nou camp de futbol 7 que ha d’anar a la muntanyeta… No sé si tot açò té a veure amb el famós milió d’euros que s’havia de destinar a Morera.

  Sobre el que dius del Pont, seria molt maco, però molt costós i suposo que a la cua de prioritats ara mateix. No oblidem que inicialment el projecte de Perrault incloïa un passadís subterrani (que sortiria d’una planta inferior des del costat de les oficines -ara hi ha unes escales que acaben en una paret morta-) que connectava les dues instal·lacions.
  Parole, parole…

  • lluis

   Jo dic el que estava previst. Ja ho se que tot no es fera, per exemple lo de conectar els dos camps, això segur que no. Però, jo penso que els clubs que utilitzaran el camp de la Travessera, Badalona, majoritariament futbol 7, i Seagull, han de lluitar perquè l’Ajuntament acondicioni aquests camps,i hi faci maneniment i si l’Ajuntament va acordar amb el Badalona de fer un camp nou de futbol 7, que el facin.
   El que he vist avui és que encara no s’han emportat les grades que hi havian al camp de la Travessera. Són a un costat. Lamentable.
   Pel que veig ja hi han equips del futbol base del Badalona que jugaran els seus partits en el Nou Estadi, aquesta jornada. Ja era hora.

 • lluis

  Parera 2 partits de sanció

 • L'escapulat

  Bon dia.

  Efectivament, 2 partits de sanció per a Parera. Era el mínim que podíem esperar veient el que reflectia l’acta, la veritat…

  Per cert, ja tenim l’entorn dels Dracs altra vegada llançant merda arreu a les xarxes socials

  Us deixo també aquest “simpàtic” article de La Vanguardia que parla de la signatura del conveni ahir, i en què es posa un èmfasi especial en l'”exclusió” dels Dracs del nou estadi…

  • lluis

   Vaig veure un video dels Dracs fet amb els 70 jugadors que diuen ells i hem vaig fer un fart de riure. No sé si l’heu vist. A un costat 5-6 nens de 7-8 anys pasant l’estona, a un altre costat, unes noies, pasant l’estona, a un altre costat, 3-4 persones dient que feien físic. I el vídeo fent comentaris de qui eran els equips. Llavors mostrava un equip del Badalona, que eran 8-9 jugadors, de edad infantil entrenan a l’altre mitad de camp.

 • Anonimus Maximus

  Tendrán los Dracs la repercusión que nosotros queramos darle, si pasamos de lo que dicen, no tardarán en cansarse. Al fin y al cabo una liga de 5 equipos y que siempre ganan los mismos no será atractiva ni para ellos, tiempo al tiempo y ni os molestéis en contestar a estos pseudo personajillos.

  Del que me estoy llevan una tremenda decepción es de Jordi Ferrón. Creo que en el play-off va a ir a animar a las chicas quien yo te diga…..

  • lluis

   De verdad Anonimus, no entiendo la postura de Jordi Ferron con los Dracs. Creo que ahí se está equivocando muy mucho. Su equipo no juega en el Nuevo Estadio, pues ya está. Lo que hagan otros clubs de otros deportes mi opinión es que no se tendría que meter.
   Y lo que dices en referencia a Dracs, pienso igual que tú, dejar hablar de ellos, es lo mejor. Este deporte morirá lentamente, sino está muerto ya en España, 5 equipos y siempre ganan los mismos.

 • Pedro

  Se podía entender un poco que defendiera Jordi Ferrón al Seagull pero ahora ya es demasiado. Consigue meter al equipo que entrena en el campo nuevo y sigue atacando al Badalona. Ya es indefendibleeee Ferrón quien te ha visto y quien te ve ahora!!! Ya has olvidado el escudo que tenias en el pecho y que tantas alegrias y SUELDOS te dio? Por mi este señor deja de pertenecer a la historia del club!!!!!!!! se delata el mismo

  • Lluis

   El no lo ha metido, lo ha metido el club al que ėl entrena. Por eso deberìa estar calladito, no se porque se mete, como he dicho antes, en cosas que no son de su incumbencia.

 • Carlos

  Me parece curioso que Ferron se moje tanto con estos personajillos,no olvidemos que este personaje de los Dracs siempre esta en todos los partidos del Seagull vomitando mierda del Badalona,en fin a pasar de esta gente y ya esta,a centrarnos en lo nuestro a ganar en Gava.
  Vamos Badalonaaaa !!!!!

 • lluis

  Per tot plegat, la possibilitat que els Dracs abandonin la seva ciutat és una amenaça que sovint esgrimeix el seu president, José Luis Soler. De fet, l’equip femení i el júnior han hagut d’exiliar-se en alguna ocasió a Terrassa. Ara, però, sembla que és a la veïna Tiana on podria estar la nova llar dels negre i plata, tot i que el projecte de construcció d’una instal·lació dedicada al futbol americà que hi ha en aquesta localitat, en el qual treballa la UFEC, és a les beceroles. Sigui com sigui, el pròxim 13 de maig, en plenes Festes de Maig, Badalona serà el marc d’un partit del Big6 europeu, la Champions League del futbol americà. Els Dracs rebran els Amsterdam Crusaders, en principi, al Municipal Badalona Sud, tot i que el seu president, José Luis Soler, no descarta demanar que el partit es jugui a l’Estadi Municipal.

  Heu llegit això de que aquest president de la gorreta vol demanar jugar el partit europeu al Estadi Municipal? Però que encara no sap que no es pot jugar a una altre cosa que no sigui futbol? Jo alucino amb aquest “personajillo”. Això ho he tret del diari L’Esportiu d’ahir.

 • lluis

  Com bé dieu hem de dediacr el temps a parlar del Badalona i deixar aquest altre equip, d’un altre esport, apart. Com mes en parelm pitjor. Però he posat aquest troç d’article perquè m’ha fet gràcia. L’enveja és molt dolenta.

 • Carlos

  Albert a que papeleo te refieres en la cronica para entrar en la convocatoria con el tema de Coylibaly si ya era de la plantilla?

  • Lluis

   Es veritat Albert quins papers necessita Aly per jugar si ja ho ha fet?

 • Anónimo.

  EL Juvenil A con la victoria sobre el C.E.Manresa por 1 a 0 y el empate a dos de Gimnastic Manresa – Lleida, se pone tercero y primero en puesto de ascenso a División de Honor.

  • Albatros

   Buena noticia..!!, a ver si se confirma el ascenso a la categoría que nos corresponde. Los chavales se lo merecen.

 • Albatros

  Patético lo de E3, priorizando siempre la retransmisión del BarçaB. El resto de partidos del grupo, los nueve, tenían más interés que este dantesco espectáculo que acaban de retransmitir. Con 7 goles a la media hora, 9 al descanso, una segunda parte peor que un amistoso de pretemporada, 12 goles al final del partido y jugadores del Eldense llorando en su retirada a vestuarios. Lo dicho, que hoy se han superado, se han quedado descansados…
  Y encima, los periodistas deportivos de la cadena, en programas posteriores, “enalteciendo la gesta”. Perfectos ignorantes de la cruda realidad que está viviendo ese club alicantino durante esta temporada. Lo dicho, todo lamentable, aunque previsible.
  Todo mi ánimo para ese club, que ha cambiado radicalmente en muy poco tiempo. Hace no tanto que nos visitaron, con jugadores como Cañadas y otros bastante talentosos, dando una excelente imagen.

 • Albatros

  Ya tenemos dos firmes candidatos al premio Patético del Año, o Patético de Oro, como preferáis:
  – E3, su parcialidad y el ínclito Gonzalvo
  – El Gorrilla Pedigüeño y sus follones

  Dejando de lado a indeseables, hoy toca descansar, que mañana hay duro trabajo. Toca ir a picar piedra a La Bóbila, a ver si nos llevamos una alegría, que jugadores y afición nos lo merecemos. Nos vemos por allí.
  Amunt CFBadalona…!!!

 • Anónimo.

  Al Cadete A también le ha ido bien en el Estadio ha ganado al Jabac 3 a 1 y se pone a 1 punto de salvación.

 • kanu

  Una pregunta, los niños de 8-10 años pagan entrada?

 • Anónimo.

  En nuestro campo no.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Perdoneu però avui tenia jornal i no he pogut estar pendent del blog.
  La paperassa d’Aly fa referència a l’alta de l’assegurança, segons em va dir gent ben informada del vestidor. No sé si finalment s’ha arribat a temps o no, però en tot cas Aly hi anirà a “fer bulto”.

  Pel que fa al Juvenil, excel·lent notícia, sobretot perquè fa unes setmanes semblava impossible l’objectiu; amb la davallada del Lleida i la nostra reacció, l’objectiu sembla més que possible. I el mateix es pot dir del Cadet A, tot i que hi confio menys, malauradament.

  Pel que fa a l’esperpent d’aquesta tarda al Mini, quina angúnia que feien els eldencs en acabar el partit, mare meva. Ha estat un escàndol. A mi personalment em sorpren, perquè l’Eldense no té problemes econòmics (sí una pèssima gestió esportiva, enguany) i l’equip que té tampoc no és com per baixar a 3a a la jornada 32 amb aquesta trista imatge. En fi…
  Pel que respecta a TVC, ja sabeu la meva opinió.

  La part positiva dels resultats d’avui és que sembla que les dues últimes jornades jugarem contra equips ja descendits; la part negativa: el Villarreal ha renascut i va més llançat del que creia. Demà no es pot fallar!!!

  I finalment, sobre els Dracs, estic d’acord amb el que s’ha dit més amunt; el millor que podem fer és no fer-hi cas i que acabi caient pel seu propi pes.

  • lluis

   Últimes jornades amb equips descendits, però segons com estigui la calssificació. Primers de tercers poden ser possibles? Lllevant primat per Villareal B? Ai,ai,ai.

 • Anònim

  Le dan 5 minutos mas al Eldense y remonta jajaja lo peor de tode es que ya vereis como nos haran sudar contra nosotros

 • lluis

  Perdoneu-me que us digui, no vaig veure el partit dels impresentables del Barcelona B, però crec que això d’aquesta golejada no es fa. Ells que presumeixen de valors, i anant marcan gols per dir que són el club que ha fet més gols de l’història o no se quins rotllos. Si us plau. Això que ho fagin equips de nens, té un pase, però equips ja profesionals. Suposo que el fantasma d’en Gonzalvo devia disfrutar com un condemnat. Per mi vergonyós.
  Juvenil A del Badalona, primer equip, actualment, per pujar a Divisió d’honor. A veure si al final es consegueix. Crec que queda força lliga, però a veure si és possible. El Badalona és mereix un equip juvenil a Divisió d’honor.

  • L'escapulat

   Ui, Lluís, jo discrepo totalment amb tu.

   No sobre la necessitat (i mereixement) de tenir el Juvenil a DH, esclar!

   Jo sempre he pensat que el màxim respecte (i valors) és jugar sempre al màxim contra qui sigui i fins el darrer instant. Si en pots marcar 20, en marques 20. El que és una manca de respecte, al meu entendre, és el contrari: aixecar el peu, no anar a totes, tenir “pena” del rival…
   Sense floritures ni “vacilades”; jugant amb esportivitat com va fer el Barça… Sincerament ho penso!
   És com aquesta mania de demanar que no s’afegeixi l’afegit si el resultat és clar. O, en bàsquet, no jugar l’última pilota i esgotar el crono… No ho entenc. En l’esport sempre has d’anar a guanyar i fer-ho el millor possible. Com més punts, millor.
   I, encabat el partit, com ahir, encaixada de mans i respecte.

   No es pot fallar d’aquí una horeta a la Bòbila… Som-hi !!!