BADALONA 3 BALEARS 1

Escapulats,

Sense aturador. El Badalona supera el Balears i tanca el ‘Tourmalet’ amb un espectacular 10 de 12 al caseller. Ara ja no podem tirar de falsa modèstia. No: queden només 9 partits de lliga (27 punts) i els escapulats es troben en una posició immillorable per lluitar per l’ascens al mes de maig. Ara mateix li traiem set punts als nostres perseguidors (+ l’average) i, de fet, hem recuperat la tercera plaça. Com diu Manolo González, és hora de mirar més amunt i no tant cap avall. No hem tocat pas sostre… Somiem?

 • Autoritat: Més enllà dels punts i el rendiment en aquest tram decisiu del campionat, hi ha dades que parlen per si soles. El Badalona només ha perdut un partit contra els rivals de la part alta de la taula (a Lleida) i li té l’average particular guanyat a tots ells. Som, amb l’Alcoyano, l’equip que menys ha caigut i la tercera millor defensa del grup, a més de mantenir un meritori +14 de diferencial de gols. Una estadística important, aquesta última, perquè avui ens permet superar el Mestalla en la classificació i robar-li un punt extra als de Ponent.
 • Maig: Diumenge passat vaig vaticinar que, de guanyar el Balears, el play-off estava assegurat. Sempre s’ha de ser una mica precavut, però ara mateix sembla difícil que aquest bloc no jugui les eliminatòries d’ascens. Tenim un calendari sense excessius maldecaps (visita a València i Barça a casa) i acabem la lliga contra el Levante i l’Eldense. Penso que, com bé diu el míster, potser hem de pensar més en la primera posició (a 6 punts) que no pas en la cinquena (a 7+1). Ara, a gaudir de la lluita, no?
 • Oliva: Sense l’exuberància de fa uns mesos, en Gerard continua amb el gol entre cella i cella. Ja en du 11 a la lliga i, sens dubte, és el nostre gran canoner. I avui amb un mèrit especial, perquè el de Riudecanyes arrossegava molèsties a l’esquena. Curiosament, de vegades penso que no som conscients de les baixes de consideració que està superant aquest equip; parlant només de les últimes, tenim dos grans pilars de la plantilla al dic sec: Iván Agudo i Miquel Robusté. A l’abril retornaran tots dos i fins i tot podrem tenir Aly a disposició, aixina que creuem els dits. Açò només pot fer que millorar.

AMUNT BADALONA

Jornada 29. Badalona - At. Balears (2)

Oliva, l’home-gol escapulat | Foto: Manel Expósito (Jornada Previa)

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

30 responses to “BADALONA 3 BALEARS 1

 • A1

  El equipo hoy ha hecho un trabajo muy bueno, lastima del gol en contra que ha hecho que ellos se metieran en el partido y que nosotros provocasemos menos peligro. Tambien decir que ha sido una jornada excelente con los pinchazos de alcoyano, barça, hercules y villarreal.

 • A1

  Tambien felicitar al lleida por su gran momento de forma y a la misma vez pedirles que se relajen un poco porque al final van a llegar a nuestra lucha, cosa q no nos interesa.

 • Carlos

  Solo decir que el equipo esta a tope,y nadie nos va a quitar la ilusión de poder estar entre los mejores !!!!! VAMOS BADALONAAAA !!!! DE 10 !!!!!

 • juan antonio 1

  buen partido contra otro buen equipo,este equipo todavía no ha echo nada,lo bueno esta por venir.el barça tiene que ir a valencia y si cuando vengan los tenemos a tres puntitos nos pondremos lideres y ya solo dependeremos de nosotros.para que veais la euforia que tengo y toda la afición de Badalona.a lo mejor el dia del barça el estadio se puede quedar pequeño.vamos a disfrutar mucho este año en los play off y a lo mejor nos vemos en segunda a. os comento que moyano en la jornada 2 en campo del hospi me dijo “somos el equipo tapado esta temporada” pues tenia razón.a lo mejor consigue otro ascenso como el año pasado con el reus.VAMOS BADALONA QUE PODEMOS.

 • L'escapulat

  Bon dia.

  Com diu en Juan Antonio, ara mateix ja ningú no dubta que el Badalona és un dels favorits per jugar el play-off i, de fet, i veient el nostre rendiment fora de casa, podem ser un candidat temible. Una cosa que fins fa poc no creia gaire però que potser ara cobra força, com ens feia veure el mateix Manolo González, és el fet que potser podem mirar més amunt que avall. Al cap i a la fi, naltros i el Mestalla estem en millor forma que Barça B i Alcoyano.

  Per cert, palant del rei de Roma us deixo l’entrevista que li va fer n’Ícar Lite aquesta setmana damunt la mateixa gespa de l’Estadi.

  Gaudim de la setmana i recordeu que, fins ara, partit al camp del Mallorca, tres punts al sac!

 • Oscar

  Hola, el fan per la tele balears el partit?

  • L'escapulat

   No el fan, no. Jo em pensava que farien el Balears-Lleida, però ara mateix a la programació d’IB3 no hi surt cap mena de programació esportiva.

   A veure si Esport3 fa els dos propers partits a l’Estadi, davant Cornellà i Barça B. De moment no tenim horaris confirmats per a cap dels dos.
   Cal tenir en compte que, com que la matinada del diumenge 26 retrassem a l’horari d’estiu, els quatre darrers partits a casa podrien jugar-se a les 18 hores.

 • kanu

  Gràcies Albert!

 • Anónimo.

  O sea para no liarnos dormimos una hora menos, cuando nos vayamos a dormir el sábado por la noche hemos de adelantar una hora el reloj, porque yo no me levanto a las 2 para poner las 3 en el reloj.

 • Anónimo.

  Aclaro la noche del 25 al 26, no esta semana.

 • L'escapulat

  hahaha tècnicament, dormir dormim les mateixes hores. Però vaja, que em referia a açò: “a les 2 h seran les 3 h”. Mal dia per jugar a les 12 h; sort que serà a la tarda vs. Cornellà…

 • Xafarder

  Aquest día juga el Seagull amb el Son Sardina de Mallorca, vorem quin horari es posa.

  • lluis

   El Seagull sempre juga a les 12, el Badalona juga a la tarda, van coincidir diumenge passat perquè el Badalona havia de jugar a les 12 per jugar contra un equip balear.

 • Anònim

  El Sr Carles Caballero tenia raó a la tertúlia de l’rcb . Anys enrera determinada gent d’altres esports no feien crítica cap el Badalona . Ara pel twitter s’atreveixen a tot . Perquè debia ser?

  • Anonimus Maximus

   Llamales ignorantes.. malintencionados… o cualquier cosa que se te ocurra

   • lluis

    Diumenge vaig estar veient el Seagull i per allà el camp hi havia un “senyor” amb una gorreta, president d’un equip que no és de futbol de badalona, no dire esport ni nom, ja us podeu imaginar qui és, parlant amb gent d’allà el camp, un troç lluny de mi, no savia el que deian, ni m’importa, crec que aquesta persona es dedica a tirar força porqueria contra el Badalona. Després el vaig veure a la porta de vestidors parlant amb la conserge, en camp moment mirava el partit, només parlava molt airadament. No se li ha de fer cas, el Badalona a lo seu, i si té problemes que ho solucioni amb l’ajuntament.

    • Anonimus Maximus

     Ese es un personaje de cuidado y no es la primera vez que va metiendo mierda del Badalona… como ya dijeron por aquí… lo único que le importa es el nombre de DRACS, y ya le da igual el que lleve delante o detrás… el que mas facilidades ponga y dinero acabará yéndose para allá si no le siguen pagando el chiringuito aquí, asi que olvidaros y no le deis mayor importancia porque ya veis que pasan bastante de el.

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  Deixant de banda l’inefable José Luis Soler, heu de pensar una cosa, que està força clara. Fins ara, ja fos a l’Avinguda de Navarra o, no cal dir-ho, a Montigalà, el Badalona ha menjat molta merda durant molts anys, i la seva situació, lògicament, no aixecava cap enveja.
  Ara, en canvi, amb el nou estadi -que, no ho oblidem mai, no s’hauria construït mai sense la famosa permuta-, espectacular i que fa somiar amb tornar al futbol d’elit cinquanta anys després, doncs a molts els surt la bilis que duen a dins. És una llàstima, perquè com comprendreu no passa el mateix amb el bàsquet, ni amb Ausiàs March ni després amb l’Olímpic, i açò que el Joventut no es va haver de gratar la butxaca, més aviat al contrari. I em sembla bé, eh. Però amb el Badalona tot s’hi val. És incomprensible aquesta mena de tírria fratricida que se li té.

  Dit açò, les paraules de Jordi Ferrón ahir al Minut 91 són molt assenyades i hi coincideixo en un 95%, aixina que no està tot perdut, almenys pel que fa a les formes…

 • lluis

  Jordi Ferron defensa lo seu, amb bones paraules, i és normal, pero no oblida el seu passat en el Badalona i que ell va voler venir a acabar la seva carrera esportiva en el Badalona.
  L’altre personatge, quan el Badalona amb Fermin Caquete al davant, li deixava el camp de l’avinguda de navarra i el seu equip lluïa Tugsal a les samarretes, no deia res. Al contrari tot eran lloançes cap al Badalona. Per això dic el Badalona a lo seu, i el futbol americà que espabili amb l’ajuntament.

 • Andreu

  Acabo de veure que el Seagull, un equip que no té res a veure al Badalona i que no ha fet absolutament res per la construcció del Nou Estadi ja entrena en el camp, el futbol base del Badalona també? Si no es així alguns del nostre club davant les càmeres haurien de donar explicacions del perquè un altre club entrena abans que no el nostre futbol base. I que ningú em digui que sóc masclista, no té res a veure, si fos el Llefia per exemple també ho diria i tampoc crec que sigui tot culpa de l’ajuntament. Aquest pas el pròxim seran els Dracs per molt que estigui signat que no poden jugar..temps al temps..

  PRIMER EL BADALONA

  • Anonimus Maximus

   Tranquilo que los DRACS no jugaran en el estadi…. y si tan chulos se ponen con abandonar la ciudad en vez de negociar con el ayuntamiento un lugar donde jugar que no sea allí… No me dará ninguna pena que se vayan…. y mas viendo al impresentable que tienen como presidente o lo que sea (el hombre de la gorrilla)

 • Inodoro (y a mucha honra, Sr. Canarión)

  Bueno, después de tanto tiempo sin pasar por aquí, me alegro de que vayan tan bien y espero que suban a Segunda División. Y si no quiero que nos encontremos el año que viene es porque mi equipo, el Tenerife, espero juegue en Primera División.

  • Anonimus Maximus

   Ojala se cumpla lo que dices!!!! Gran temporada la vuestra también. Mucho animo!!!

 • L'escapulat

  Hombre Inodoro!
  Esto sí que es una sorpresa de las buenas! Ya ves cómo ha pasado el tiempo; ustedes aspirando a 1a e imbatidos en el Heliodoro y nosotros aquí seguimos, luchando otra vez por el play-off… En fin, alguno de éstos será el nuestro; a ver si se cumple este verano… 😉 Por lo que a mi se refiere larga vida al Tete y al Cabildo…

  Tornant a Badalona;

  Entenc el que diu n’Andreu, i penso que té raó. És inoportú que el Seagull vagi al nou estadi quan el Badalona encara no té tancat el trasllat (i, per tant, suposo, el conveni) al 100%. No pot ser que el futbol base encara segueixi a les instal·lacions lamentables de Montigalà i a l’Estadi tothom s’atreveix a ficar-hi cullerada. Pel que fa al Seagull, que sense acabar de ficar la pota sí que ha flirtejat amb les sinergies autodestructives dels Dracs, intoxicant i incendiant des de les xarxes socials, suposo que les paraules d’en Jordi Ferrón en l’entrevista al Diari de Badalona, tot i que després les rebaixés a la TV, han ajudat. Ja sabeu la màxima que qui no plora no mama.
  El Badalona ha plorat durant molts anys, però sembla que molts mamaran en poc temps i quasi de franc.

  “Ixa és la veritat”, que diria aquell, però tampoc no ens hem d’esquinçar les vestidures perquè el Seagull (el primer equip) faci ús de les instal·lacions que, malgrat que NOMÉS han estat possible per la feina del Badalona, són de titularitat municipal.
  Sempre és una mica injust que t’estiguis 20 anys movent l’arbre i que, quan al final cauen les pomes, els altres corrin a menjar-se-les. La qüestió no és tan aquesta si no si les pomes et sadollen o no. Si el club està tip i pot ser generós, perfecte. Però si després de tot el que ha passat hem de passar gana… nyec.

  Per cert, ja deveu haver vist que Aly Coulybaly fa dies que s’entrena pràcticament amb total normalitat. No sé què n’hauria de dir, l’amic Gavi, d’açò. Es compleixen els teus pronòstics?

  També us deixo l’entrevista de n’Albert Fibla a en Moha d’avui mateix.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Enhorabuena Inodoro por la gran temporada que estáis haciendo, y ojalá subáis a Primera.

 • Carlos

  Albert un pequeño apunte en la crónica en la web,Olaizola ya no es el entrenador del filial esta en el primer equipo.Un saludo.
  A ganar !!!! Vamos Badalonaaa !!!!!

  • L'escapulat

   Ostres, Carlos, és veritat, el van pujar a l’A al desembre. Et fitxaré per repassar-te les prèvies a partir d’ara. És el problema de reciclar les plantilles de la primera volta…

   Ja que hi som, repassant els noms del Mallorca és una mica curiós l’estadística que tenen (marquen molt pocs gols i encara n’encaixen menys…).

   Serà complicat seguir el partit demà; sense TV i amb el Penya-Barça a la ràdio…