ALCOYANO 0 BADALONA 0

Escapulats,

Un més al sarró. El puntet sumat aquesta tarda a El Collao val el seu pes en or i encara guanya més valor si repassem amb vista llarga els resultats de la jornada i, sobretot, el calendari d’ací al mes de maig. Recta final: queden deu jornades de lliga i continuem entre els quatre primers, més estables que mai i amb la tercera plaça a tocar. A més, ara per ara sumem un espectacular 7 de 9 en el famós ‘Tourmalet’ i, si diumenge vinent guanyem el Balears a casa, en la meva opinió tindrem mig play-off a la butxaca. Avui hem sabut patir -molt- per rascar un empat a zero al camp més complicat de la categoria -tirant de Morales, açò sí-, aixina que encara que l’actuació no hagi estat brillant, el balanç final ha de ser més que bo: de total confirmació.

 • Moro: Avui Morales ha tornat a estar incommensurable. No ens quedem curts si afirmem que el puntet sumat du la seva signatura. Com ja és costum, sense aturades espectaculars ni crispetes per a la foto, en Moro ha estat al lloc precís en el moment precís i ha avortat amb solvència totes i cadascuna de les arribades perilloses de l’Alcoyano. Seguim com a tercer equip menys golejat del grup (0’7 per matx) i amb molta tranquil·litat sota pals…
 • Calendes: Ja som als famosos deu últims partits del campionat. Si considerem que el proper diumenge ja deixem enrere el ‘Tourmalet’, ens quedaran Mallorca, Gavà, Sabadell, Mestalla i Levante fora de casa i Cornellà, Barça, Llagostera i Eldense a casa. No sóc gaire dels comptes a llarg termini, però sí que m’agraden els números i les càbales i el cert és que, amb cinc punts d’avantatge (+ average) amb el màxim perseguidor, la cosa fa bona pinta. Penso que amb tan sols 5-6 victòries acabarem segur entre els quatre primers, però ara l’únic que ens ha de preocupar és tombar el Balears i descartar-lo d’aquesta lluita.
 • Setmana neta: Per fi. Després de moltíssimes setmanes, el Bada torna a encarar una setmana en què només s’haurà de preocupar d’entrenar. De fet, demà l’equip fa festa i dimarts ja començarà a preparar aquest tram final de temporada. Reblant el tòpic dels tòpics, diumenge al matí tenim l’enèsima final contra un rival dur i que encara té aspiracions serioses per dalt. Deixar-lo enrere i guanyar-li l’average seria el primer pas en aquesta escala de deu graons que tenim abans de les eliminatòries per l’ascens. Ja no fa pujada i tampoc no cal dir res més: tots amb l’equip, a poc a poc i amb bona lletra. Som allà on volíem ser.

jornada-28-alcoyano-badalona

L’actuació de Morales val un punt avui a Alcoi | Foto: @RadioAlcoy

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

34 responses to “ALCOYANO 0 BADALONA 0

 • kanu

  bon punt avui

 • Anònim

  Muy buen punto. Se hizo el partido que se tenía que hacer después de jugar entre semana, contra un rival tan fuerte como el Alcoyano. Muy sólidos en defensa, con un gran Morales y con la suerte que hace falta en la jugada del poste.
  Tevenet destituido.

 • Oscar

  Per cert avui no ha jugat Ivan Agudo. Estava lesionat?

  • Jaume

   Agudo te per 3-4 setmanes. A veure si Salvador ens pasa el parte del metge… hehhe

 • Pere

  Diumenge tots al nou estadiiiiii som els millorsss

 • L'escapulat

  Té molt de mèrit, molt, el que està fent aquest equip amb les baixes, importants i en moments clau, que estem patint…

  Diumenge una altra final a l’Estadi; de veres penso que si guanyem farem play-off segur. El Balears té l’última oportunitat per ficar-se en la lluita, aixina que molta prudència i, sobretot, moltes ganes i ambició. Amunt!

  • Carlos

   Es verdad lo de Iban Agudo,Albert? En la crónica que sueles hacer en la pagina web del club en el apartado de baixes i sancions no hablabas de ninguna lesión de agudo,pues si es verdad que tiene para dos o tres semanas mas es una baja importantisima.
   Por lo demás gran punto el de ayer y el domingo otra final,aunque a partir de ahora todos los partidos serán finales.

   • Jaume

    Por que iba a ser mentira?Esa información salió el domingo en el Mundo Deportivo

    • Carlos

     Nadie dice que sea mentira,solo que no se notifico en la pagina web cuando se dijo lo de las sanciones o las lesiones

 • L'escapulat

  Bona nit Carlos!

  Ho he preguntat a la font oficial però encara no en tinc resposta. Estic escoltant la tertúlia, a veure si en Ramon Duran ho diu o a la tele.

  De vegades a la prèvia algunes d’aquestes informacions no apareixen per propi interès del club. Vull dir, que a mi se’m diu des del vestidor les novetats que hi ha i es volen comunicar. Suposo que alguna vegada no es volen mostrar totes les cartes. Que no jugués a Fuenlabrada no va aixecar sospites, però ahir la veritat el vam trobar a faltar, sobretot per aprofitar els espais oberts a la contra a la segona meitat.

  • Carlos

   Por cierto según la web de la FCF el partido del Badalona-Baleares coincidirá con el del Seagull-Europa el mismo día a las 12 horas en la acera de enfrente,tiene tela que coincidan y no lo cambien

   • Anonimus Maximus

    Nosotros de domingo a las 12 no podemos cambiarlo a la tarde, si ellas quieren dejarlo a la misma hora… Pues que lo dejen. Ellas verán.

    • lluis

     Un petit comentari sobre aquests horaris que dieu. Quanta gent del Badalona va veure el Seagull i al revés, quanta gent del Seagull va veure el Badalona? Crec es podan comptar amb els dits de la mà. No crec que influeixi tant que els dos equips juguin a la mateixa hora.

 • Joan

  Hem començat a renovar els jugadors i el cos técnic per la propera temporada? Necessitem assegurar-nos aquesta plantilla una temporada més. I si es puja a segona fitxar fent retocs.

 • lluis

  Aprofitant que estic per aqui volia fer un petit comentari sobre el camp de la Travessera de Montigalà. Diumenge vaig anar a veure el cadet A de divisió d’honor del Badalona i el camp fa pena. Les grades que hi havian i que ja s’han desmontat, estan per allà terra, sense que l’empresa encarregada de les mateixes les hagi vingut a buscar-les. Si no vaig errat, i crec que no, aquestes grades les pagava l’ajuntament, però allà juga el futbol base del Badalona. El primer equip del Badalona ya juga en el Nou Estadi, cosa que em sembla perfecte, però crec que ara el club, com que ja te l’estadi nou, pasa del altre camp, que és on juga tot el futbol base del club. Segons m’han dit, el rec del camp petit no funciona, cosa pejudicial pels nens petits del Badalona que allà jugan, hi han ferros per terra de les instalacions. Voldria saber si el Badalona es preocupa pel seu futbol base. Si hi algun pare ue llegeix això que informi com està el tema aquest, perquè hem dona la sensació de que el Badalona no cuida el futbol formatiu, com fa , per exemple el Cornellà. Quantes temporades fa que el Badalona no fa la presentació del futbol base, com es feia avanç? Crec que desde que van marxar del camp de l’avinguda de navarra.
  Algunes vegades s’ha parlat d’això per aquí però mai s’ha tret l’aigua clara.

  • Anònim

   Avui mateix Jordi Ferrón denunciava aquesta situació. Tot es culpa de l’Ajuntament que no fa res per l’esport de la ciutat.

   • lluis

    Estic d’accord amb lo que dius del ajuntament, però el Badalona lluita pel manteniment del camp aquest? Això és el que em vinc a referir. Jo tinc por que si en el estadi nou es fa el mateix manteniment que es fa en els demes equipaments esportius de la ciutat, en dos dies estara fet pols.

    • Anonimus Maximus

     Las gradas son responsabilidad de la empresa, quien las contrató es el encargado de hablar con dicha empresa y que se las lleve ya y sino…. que les saquen las gradas a la calle y punto, veras que rápido se recogen.

     El ayuntamiento lo que tendría que hacer este verano es poner las gradas de hormigón allí de una vez. El riego lo que tendrían que hacer es arreglarlo bien y no hacer chapuzas, porque no es la primera vez que se jode un riego allí.

     • lluis

      Estoy de acuerdo contigo Anonimus, lo que me gustaría saber es si el Badalona hace algún tipo de queja sobre el campo para que su fútbol base juegue en condiciones. El domingo pasado, partido cadete divisón de honor, jugó después del Seagull b, yo fui a ver el partido y ni se regó el campo. Vergonzoso.
      Lo de las gradas de cemento no se si es responsabilidad del Badalona pues son de su propiedad, pues son las que estaban en la Avenida de Navarra, no se hasta que punto el Ayuntamiento tiene que hacerse cargo del coste de su colocación. Desconozco el tema.
      Ya he dicho en otro post, que me da miedo, si el mantenimiento del estadio está en manos del Ayuntamiento, como estará dentro de un año.

     • Anonimus Maximus

      Las gradas de hormigón son propiedad del Badalona y el acuerdo era que el ayuntamiento se encargaba de hacer la obra de llevarlas allí y colocarlas. Luego con el cambio de ayuntamiento y la dejadez de los que gobiernan prefirieron gastarse la pasta en el mecanotubo en vez de haber hecho las obras que tocaba. El Badalona está harto de quejarse al ayuntamiento, pero si los que allí gobiernan hacen oídos sordos… si para un convenio nos pegamos 20 meses…. haz números…

 • Anónimo.

  El riego del campo pequeño hace varios años que no va, cuando vinimos el con el primer equipo a Montigalá y resto de equipos de fútbol 11, hace mas de dos años , en el campo de fútbol 7 ya no funcionaba el riego.

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  És força lamentable tota aquesta situació. No oblidem una cosa: l’estrena del nou estadi ha tapat, en part, les enormes deficiències que té la ciutat pel que fa a les instal·lacions de futbol. Tinguem en compte, per cert, que de moment cap equip a banda de la primera plantilla no s’ha traslladat al nou estadi, aixina que la pinta que fa és que fins la temporada que bé, res. Potser el Seagull al play-off i para de comptar. Una (altra) vergonya.

  Aquests últims dies els usuaris del camp antic de Montigalà s’han queixat molt de l’estat de les instal·lacions, i amb tota la raó del món. Com diu l’Anonimus, la responsabilitat recau en l’Ajuntament i, ja sabeu com les gasten en aquest aspecte a la casa de la Vila. En aquest article podeu llegir també les queixes del mateix Jordi Ferrón. No vull ser cínic, però si per tot un CF Badalona, amb 114 anys darrere i el patrimoni sobre la taula, s’ha actuat com s’ha actuat, les companyes del Seagull que s’armin de paciència…
  Les graderies de mecanotub es van col·locar per al Badalona (i amb Déu i ajuda a l’hora de pagar-les, pel que tinc entès). Com diu en Ferrón, és un camp de merda, però ja ho era abans. Ara sembla que sigui el Badalona que, tirànicament, monopolitzi el nou Estadi, que sense la seva empenta i patrimoni no s’hauria construït mai. Compte perquè vindran setmanes de demagògia i desinformació. Calma i no caiem en la picabaralla fàcil i improductiva.

 • Cristian

  Buenas noches.

  Veo que está el tema revuelto con el tema del campo de Montigalà y demás y espero que se solucione lo mas pronto posible ya que nuestra chavalada no tiene que pagar los platos rotos de un ayuntamiento incompetente que está más pendiente de salir en la foto que de actuar sobre los problemas de la gente, pero eso es harina de otro costal. Politiqueo a parte en el cual ya he dado mi opinión, quería hablar de FÚTBOL.

  Estamos en una situación inmejorable y sorprendente para la mayoría a principio de temporada (4º en liga empatados con el 3º, semifinales de copa RFEF y Catalunya donde hemos caído con la cabeza bien alta). Pues bien, visto todo lo que nos ha dado este equipo esta temporada y lo que les queda por dar, hago un llamamiento a cada socio, abonado, simpatizante e incluso vecino de Badalona a que acuda en masa al bonito estadio que tanto tiempo nos ha costado tener para que de el máximo apoyo a los jugadores y los llevemos en volandas a una nueva victoria ante un duro rival como es el At Baleares.

  NO sobra nadie en este barco, que no se baje nadie y si podemos llenarlo cada semana de mas gente, ¡mucho mejor! Como dice el hastag de la Peña Betulians en muchas ocasiones #JUNTOSSOMOSMAS

  Buenas noches. ¡AUPA BADALONA! AMUNT BADALONA!

  Cristian Miguel Yuste (Presidente Peña Betulians)

 • lluis

  Anonimus muchas gracias por tu aclaración sobre las gradas de hormigón, desconocía el tema, creía que aún era tema del Badalona.

 • Anónimo.

  Hoy han puesto las gradas todas en una esquina y una cinta del ayuntamiento que pone no pasar, es decir que ya están libres las dos filas de asientos de hormigón y todo concentrado en esa esquina que ya no molesta.

 • Joan

  S’ha demostrat que les retransmissions que realitzen els clubs online tenen molt d’exit. Clubs com Fuenlabrada, Cornella.. etc. El Badalona hauria de fer el mateix, no costa tants de diners ja que es per facebook i guanyaríem més notorietat en els mitjans i més seguidors. No podem quedar enrere aqui tampoc…

  • lluis

   Joan si cliques al calendari a la web del club encara surt el calendari de la temporada pasada. Com vols que donin els partits per facebook, si el Badalona va atrasat fisn i tot en la web? Nomes s’ha actualitzat a nivell de camp, que ja feia falta. Però a altres nivells, està molt mal organitzat.

 • L'escapulat

  La veritat és que la transmissió del Fuenlabrada va ser esplèndida -dins les possibilitats de l’entitat i el mitjà-. Pel que sembla, TVC dóna via lliure absoluta per fer les retransmissions en obert per streaming, encara que en tingui els drets.

  Ara bé, que no costa tants diners… Si no n’hi ha per altres coses molt més importants… Deixem-ho ací.

  Per cert, us deixo un parell d’entrevistes interessants aquesta setmana, una a Sergio Maestre (L’esportiu) i una altra a José Miguel Morales (Diari de Badalona).

  • Carlos

   Albert hay que corregirlo de Luciano Vecchio joven promesa tiene más tiros pegados que yo.Vamos Badalonaaa !!!!!!

   • L'escapulat

    Ostres, Carlos, tens raó, el paio té 33 anys. No sé si se’m va colar alguna data de naixement o què hahaha

    Gràcies per avisar.

   • Albatros

    Más que tiros, CODAZOS es lo que tiene pegados. Vaya con la “joven promesa”…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Això de retransmetre els partits de casa en streaming….¿que li pot aportar al club?. Hi haurien socis que es donarien de baixa perque podrien veure els partits desde casa.

  • Albatros

   Y algún que otro socio-simpatizante de club cercano geográficamente que no vendría al Estadio y, por lo tanto, no dejaría “calerons” en taquilla, que buena falta nos hacen.
   Creo que hay bastantes carencias a corregir antes que implantar las retransmisiones vía web. Hay que priorizar y, como diría aquel, “ara, això no toca”…