BADALONA 1 VILLARREAL B 0

Escapulats,

S’havia de guanyar i es va guanyar. Per enèsima vegada aquesta temporada, traiem la grapa i no fallem en el moment decisiu. I és que la cosa feia força pujada quan, just abans d’encetar el famós Tourmalet, arribaven dues derrotes consecutives a la lliga contra rivals de mitja taula. Sí: just quan l’equip semblava més cansat i la fe de molts trontollava, aquest Badalona s’alça al crit de “Aquí estic jo” i encadena dues victòries consecutives contra rivals directes i màxims perseguidors a la taula. Dos equipassos a qui deixem a més d’un partit de distància i amb l’average a favor. Pim-pam. Quasi res. Queden 11 jornades i si no hi ha un daltabaix a Alcoi diumenge que ve, els de Manolo González s’han guanyat a pols la condició de favorits per disputar les eliminatòries per l’ascens. De Matrícula d’Honor.

 • Salvats al mes de febrer: Ahir vam superar la barrera psicològica dels 45 punts i, per tant, ja podem assegurar que tenim la salvació a la butxaca. No és broma: convindria no oblidar tot el que vam patir la temporada passada i la dificultat que sempre té assegurar la categoria. I si no, mireu com està la part baixa, amb pressupostos com Cornellà, Sabadell o Llagostera que ja oloren el socarrim. Per cert! Ara mateix ja hem sumat més punts a la segona volta (13) dels que havíem sumat a la primera després de la jornada 8 (12). Qui ho havia de dir?
 • Càbales per dalt: Entrem definitivament al tram final de la temporada, els famosos “10 últims partits”, i la situació és més que bona. En llocs de play-off des de fa moltes setmanes i més a prop de disputar-li la tercera plaça al Mestalla que de consultar el retrovisor per controlar a Hércules i Villarreal, a qui hem tombat consecutivament i guanyat l’average particular. Ens queden sis sortides (Alcoyano, Mallorca B, Gavà, Sabadell, Mestalla i At. Levante) i cinc enfrontaments a casa (Balears, Cornellà, Barça B, Llagostera i Eldense). A tenir en compte que són dos partits a l’Estadi contra rivals de la zona alta (Barça i Balears) i dos com a visitants (Alcoyano i Mestalla). A més, les últimes dues jornades seran contra dos equips que potser ja són carn de Tercera: Eldense a casa i At. Levante fora.
 • Els millors contra els millors: Ara mateix, si una estadística parla per si sola a l’hora de demostrar per què estem on estem, aquesta és la dels punts obtinguts en enfrontaments directes contra els equips de dalt. Fent un repàs als sis primers classificats el Badalona és, junt amb l’Alcoyano, el que més punts ha sumat en duels directes: 15 de 21 possibles. Barça B i Mestalla n’han fet 13 de 24, mentre que el Villarreal B es queda en 7 de 24 i, en una xifra reveladora i molt comentada a Alacant, l’Hércules només n’ha rascat 1 (precisament a Montigalà…) en vuit partits disputats.

jornada-27-badalona-villarreal-b

Molt bona entrada ahir a Montigalà; l’Estadi feia goig!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

17 responses to “BADALONA 1 VILLARREAL B 0

 • Anònim

  Muy grande. A pesar de las lesiones y de la acumulación de partidos, el equipo sigue dando la talla. Esta victoria vale medio play off.

 • Oscar

  Buena victoria ayer. Puntos muy importantes. Ahora a por la machada en fuenlabrada

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Competició ha desestimat el recurs del Lleida per suposada alineació indeguda de Keita per part de l’Atlético Saguntino.
  Molt bona notícia, perquè amb la ratxa que duu el Lleida s’hauria convertit en un aspirant al play-off a tenir molt en compte…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Està molt apagat això per haver guanyat al Villrreal. Ha sigut una victòria molt important que val per 7 punts. Una derrota hauria fet que el Villarreal ens avancés i ens apartés del play-off, i amb aquesta victòria el tenim sis punts per sota i amb l’average a favor. El que no sé si ens beneficia o perjudica és la golejada del València al Balears. Per un cantó apartem de la lluita al Balears, però dona moral al València.
  Dona molta tranquilitat els cinc punts de marge a l’Hércules, però els segueixo veient més candidats al play-off que el València.

  • L'escapulat

   Tota la raó V-R-P.

   Des que l’equip ha reaccionat en gran que açò sembla un cementiri, i lamento que sigui una cosa massa habitual en aquest fòrum! Sempre hi acostuma a haver-hi molt de moviment quan les coses van malament per esbudellar i després costa alegrar-se de les coses… Curiós!!!

   Demà com veieu el partit? Pel que sé, i com vaig dir ahir a la tertúlia, el Fuenlabrada no sortirà ni molt menys amb tot. A veure quin partit se’ns presenta els primers minuts i com el planteja en Manolo.

 • A1

  mañana yo personalmente veo un partido sin gran intensidad por parte de los 2, dudo que salgamos nosotros con el equipo de gala teniendo el cuadro que tenemos por delante, por otra parte nosotros tenemos un mergen de 5 puntos respecto al hercules y ellos van 5 empatados a puntos con el madrid, asi que loteria total

 • kanu

  Llàstima de caure eliminats avui. Pero s’ha donar la cara. Ara a ganar al collao

 • L'escapulat

  Quina llàstima la derrota d’avui… Hem estat infinitament superiors a la segona meitat, i hem tingut moltíssimes opcions per al segon.
  En fi: la part positiva, ara ens podem centrar en la lliga.

  AMUNT!

 • Anonimus Maximus

  No fue una derrota.. fue una victoria con un regusto muy amargo pues tuvimos las ocasiones suficientes como para haber pasado a la final. Ahora toca uno de los partidos mas complicados en liga que nos queda… Alcoyano fuera de casa. Si el equipo da el tono de estos últimos partidos, tendremos opciones de sacar algo positivo de Alcoy.

 • A1

  pero yo personalmente vi un partido que tampoco fue de intensidad entre los 2, se veia que lo que les interesaba era este fin de semana, de hecho en las casas de apuestas cerraron el empate porque tuvo un nombre masivo de apostantes al empate, incluso se creia que estaba amañado para el empate y eliminaron el partido para que no se pudiera apostar

  • Anonimus Maximus

   Pues al final enseñamos que queríamos la victoria y pasar.

 • L'escapulat

  Bona tarda.

  Exactament, va ser molt curiós el que comenta l’A1. Vaig començar a rebre avisos al twitter oficial d’usuaris vantant-se que “es notava massa” que el partit estava arreglat. Després, però, si veies el partit no tenia ni cap ni peus, a banda que un dels equips s’hi jugava el passi. Al final, per sort, vam guanyar (abans m’ha traït el subconscient, perdoneu) i no vam deixar lloc a dubtes, perquè si no se n’hauria muntat uan de bona.

  Diumenge partidàs televisat; crec que no signem l’empat i que hem de ser ambiciosos; hem guanyat a Alacant, a Palma i al Mini, per què no ara a El Collao? Recordeu que Bruno està sancionat i que possiblement tornem al 5-4-1 amb Oliva com a únic punta clar. Confio molt en tornar amb punts.

  Per cert, us deixo l’entrevista d’Albert Fibla d’avui al Diari de Badalona a un dels jugadors més en forma, Víctor García.

  I si teniu curiositat pel punt de vista contrari, roda de premsa prèvia de Toni Seligrat i el porter Marc Martínez.

  AMUNT!

  • Anonimus Maximus

   La ultima derrota del Alcoyano en su casa fue el 18/10/2015… contra el BADALONA!!!!! Podemos repetir la machada!!!!

 • L'escapulat

  Amb la punxada d’avui del Barça B a casa contra l’Atlético Levante (1-1), si demà guanya l’Alcoyano es posa líder, aixina que aniran amb una motivació extra. A veure si els serveix d’estímul o si, per contra, la pressió els juga una mala passada. Ja sabeu que aquestes coses solen passar…

  AMUNT!

 • A1

  Tendremos un partido complicado contra el mejor equipo como local y a la vez el equipo mas en forma actualmente , pero no hay que olvidar que somos el 2 mejor visitante y que los dos ultimos partidos ligueros los hemos trabajado muy bien contra 2 equipos del nivel del alcoyano.Asi que mañana a disfrutar del partido y a ver si hay suerte.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  El València i Vila-Real B també han punxat. A veure si podem pescar alguna cosa a Alcoi, i l’Hospi que va necessitat pot guanyar al Rico Pérez.