HÉRCULES 1 BADALONA 3

Escapulats,

Doncs no. No tirem la tovallola. Després d’unes setmanes complicades, amb quatre derrotes en sis partits, el Badalona treu la seva millor versió, quan alguns el donaven per mort, i s’emporta els tres punts d’Alacant amb una actuació memorable, que serveix per arrabassar-li la quarta plaça a l’Hércules i retornar a les posicions de play-off tan sols una setmana després d’haver-ne estat foragitat. Comencem el famós ‘tourmalet’ de la millor manera possible, amb un cop de puny damunt la taula i demostrant a tothom que no ens rendim. Ara, una altra setmana gran a Montigalà amb les visites de Fuenlabrada, dimecres, i Villarreal B, diumenge. Aquest equip encara no ha dit l’última paraula.

 • Tornem a l’A-B-C: Diuen que, en l’esport, quan les coses no et surten has de recapacitar, mirar enrere i tornar a començar amb la base d’allò que saps fer bé. Avui el Badalona ha tornat a estar bé al darrere (podem dir que el gol encaixat ha estat gairebé de casualitat) i a partir d’ací ha construït el triomf al Rico Pérez, un camp en què no havíem guanyat mai i on ser sòlid en defensa és bàsic per puntuar. Bona senyal de recuperació de cara al les setmanes que vénen.
 • Temible visitant: El Badalona és un autèntic ‘coco’ fora de casa. Amb 5 victòries (només el Barça B en té més, 8) i 21 gols (empatats amb els culés), com a visitants estem tenint un rendiment espectacular que explica bé per què som om som. Ara ens cal tornar a recuperar la confiança a Montigalà, on d’ençà del 5-0 contra l’Sporting ens hem quedat dos partits seguits perdent i sense marcar. Torna una setmana gran, precisament, a casa, amb visites de Fuenlabrada i Villarreal B. És el moment.
 • Març Marçot: Parlant de moments, aquest mes de març serà absolutament crucial per concretar les nostres aspiracions aquesta temporada, tant en lliga com en Copa RFEF. Evidentment, accedir a les eliminatòries per l’ascens és l’objectiu primordial de tots, però estem a 180 minuts de disputar una final a nivell estatal que a més aporta calerons, aixina que tampoc és qüestió de despreciar res. Villarreal B, Balears i Cornellà, a casa, i Alcoyano, Mallorca B i Gavà, a fora, són els sis enfrontaments que, abans de rebre el Barça B el proper 9 d’abril, determinaran a què podem somiar realment aquesta campanya 2016-17. De fe anem sobrats. A totes!!!

jornada-26-hercules-badalona

La defensa escapulada ha estat a l’alçada de nou | Foto: Hércules CF

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

13 responses to “HÉRCULES 1 BADALONA 3

 • juan antonio 1

  este equipo es de play off.no se si conseguiremos aguantar estar entre los cuatro primeros,pero creo que si además creo que seremos terceros al final de liga.ayer en la segunda parte tuve que apagar la radio y faltando cinco minutos empece a escucharlo,no podía con los nervios.yo también prefiero la liga que la copa rfef pero ya que estamos unos ingresos no iria mal.por lo que comento carlos de que pillo a uno de los dragons con uno del seagull hablando mal del Badalona,pues decir que para mi no existen estos equipos.el domingo otro partidazo en el estadio de esos partidos que gustan como se juega al futbol al toque y nada de balonazo.

 • L'escapulat

  Bona i fantàstica tarda!!

  Ahir victòria importantíssima contra el principal rival directe, a banda del que rebrem diumenge que ve a Montigalà, goal average guanyat i les coses que ja fan una altra pinta, oi?
  Ja us vaig dir que era un molt bon moment per visitar el Rico Pérez!

  En aquest enllaç podeu veure un complet resum del partit:

  Ara a veure dimecres amb quin equip sortim i si podem treure un bon resultat per a la tornada, però tenint clar que l’autèntica final és diumenge, en el que serà un autèntic partidàs.

  PS: No sé si esteu al corrent de la impugnació del Lleida del partit contra el Saguntino per alineació indeguda de Keita (sí, el del doblet a Montigalà). Si el recurs prospera, haurem fet el passerell, perquè ja no estem a temps de reclamar els tres punts…

  – Entrevista a Fran Grima a L’Esportiu

  AMUNT!

  • Carlos

   En que se basan para pedir los 3 puntos?porque en el comunicado emitido no dice nada.
   Semana importante empezando hoy y concluyendo el domingo jugandonos otros 4 puntos.
   Vamos Badalonaaa !!!!!!

 • A1

  yo digo lo mismo que carlos, no se basan en nada y si se hiciera con el lleida tambien debería aplicarse al badalona, ya que si algo esta mal esta mal para todos.

 • Anònim

  Soc en Kanu. Avui l’equip molt fluix, només salvaria en Parera i Maestre. Fatal en Carlos Calvo, mes preocupat de minitanganes que de colocarse bé al camp. M’ha sorprés molt la poca comunicació que hi havia entre els nostres dos puntes. Bastant individualistes tots dos. Oliva i Agus. De fet si s’haguessin buscat mes en mes d’una jugada d’atac possiblent haguessim marcat algun gol mes. No es buscaven entre ells, no es parlaven, no se, po t ser son incompatibles… També crec que no s’ha sap aprofitar en Musa. Les pilotes se li han d’enviar a l’espai ja que ell es un portent fisic i segur que a gairebé a totes les passades llargues i podria arribar i de pas marxar per cames dels defensors. El Fuenlabrada l’he vist un equip amb molt d’ofici que pensem que si fessim play off la majoria d’equips son així, tenen el davanter centre cervero que era mig equip

 • Carlos

  Creo que el equipo hoy a estado muy flojo,parece que no iba con ellos el partido,poca intensidad y mas cuando ellos se han quedado con un jugador menos,pienso que ya que se ha llegado a semis hay que echarle un poco mas de intensidad,sino si nos sobra que el año que viene no se apunten a esta competición que llevamos dos años que nos sucede lo mismo,con el tema lesiones y nos llegan estos partidos cuando el equipo esta mas tocado

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Estic totalment d’acord amb el que diu en Carlos; la Copa RFEF o es llança al desembre o si hi vas passant ronda, vas a guanyar-la. De totes formes, no comparteixo la teva anàlisi que els jugadors no hi han anat, jo he vist força ganes per part d’alguns jugadors que volen recuperar la titularitat (Musa, Oliva, Guzmán, Parera -que va tornar a estar brillant-)… Si bé és cert que en Manolo va disparar en bala en roda de premsa. Si us fixeu, abans d’assenyalar algun jugador, fa una pausa de tres segons, significativa. Més enllà de l’encert, no li van agradar algunes coses i segur que estava amb la mosca darrere l’orella. Veurem el protagonisme de certs jugadors d’ara endavant.

  Repeteixo que diumenge és un autèntic partidàs importantíssim per al futur a la lliga. Espero que els partits Barça-Madrid no ens treguin gaire públic. Crec que era una jornada ideal per jugar dissabte a la tarda (dissabte a les 20h, hora molt interessant, penso jo).

  Per cert, els que ho estan passant malament de veres són els nostres veïns a l’altra banda dels rius… Déu n’hi do a can Hospi.

  Nota: Acabo de llegir que la RFEF ha desestimat el recurs presentat pel Lleida, i els de Ponent, per tant, no rascaran punts. Genial pels nostres interessos.

  Amunt!

 • lluis

  Dia 4/3/2017 a les 17.00 per Esport 3

  Alcoià-Badalona

 • lluis

  Perdó dia 5/3/2017 diumenge

  • L'escapulat

   Excel·lent notícia, Lluís; gràcies per la informació. Un partidàs per poder veure a la tele.
   Una cosa no treu l’altra: si la setmana passada ens queixàvem del criteri de TVC, aquesta encara trobo que clama més al cel, amb un Lleida Esportiu – Hércules (dissabte 20h) que cau en detriment del recurrent partidet del Barça B, en aquest cas a casa davant el Gavà. I no em val que siguin dos rivals catalans; l’altre partit és, indubtablement, més atractiu per a l’espectador. Per cert, tots signem la victòria dels locals, no?
   Prou feina tindrem nosaltres 24 hores més tard per superar el Villarreal…

   Per cert, no deixem de parlar dels de Ponent, ja que segueix el “serial Keita”. De moment, tant el Lleida Esportiu com l’Atlético Saguntino han donat la seva versió dels fets. Alguna cosa d’obscur hi ha en tot plegat; veurem com acaba. El que és segur és que se’ls gira feina als romans, que també han tingut moguda entre setmana a Irún a causa dels insults racistes que, suposadament, Marc Trilles va dirigir a un jugador dels bascos.

   El que hem de fer, però, es centrar-nos en el par-ti-dàs de diumenge.

   AMUNT!

 • Ícar Lite

  Anàlisi del moment actual del Badalona a Esport 99: https://youtu.be/58xbSKahSjQ?t=12m52s

  Demà partit importantíssim!

 • Albatros

  Uff, que partido tan importante el de mañana…!!!
  Con la derrota del Hércules en Lleida, si mañana ganamos, consolidamos puesto de Play-Off, dejamos a los perseguidores a cinco puntos y le tendríamos ganado el average a los dos equipos que nos persiguen.
  Toca apretar los dientes y a por ellos…
  Allí estaremos para empujar.
  Amunt CFBadalona..!!

 • A1

  Madre mia como esta el lleida cn la 6 marcha puesta, por cierto, buen entreno el de hoy del valencia.