BADALONA 0 SAGUNTINO 2

Escapulats,

Primers símptomes d’alarma. El Badalona encadena per primera vegada dues desfetes seguides a la lliga i, dels últims quatre enfrontaments, tres s’han saldat amb derrota. El balsàmic parèntesi intersetmanal contra l’Sporting sembla que no ha servit per redreçar el rumb i els de Manolo González encaren amb males vibracions el tram decisiu de la temporada. En tot cas, això no treu que la campanya està sent excel·lent i que continuem vius en tres competicions, la qual cosa, per cert, segurament explica aquesta baixada de nivell general. L’acumulació de partits i lesions, en un equip que no estava dissenyat per fer play-off i ni molt menys per jugar dos partits setmana rere setmana, està passant una alta factura ara mateix. Per tant, peus al terra: el sotrac ens pot servir com un amarg bany de realitat, però mai per renunciar a ser ambiciosos. Hem arribat on hem arribat i ara seria del gènere estúpid deixar-nos contagiar d’una barreja de pessimisme preventiu i por de l’èxit real. L’equip es mereix el nostre suport i nosaltres la seva il·lusió. Amunt!

 • Expulsats del paradís: Feia quasi tres mesos, des de la jornada 15 (20 de novembre; primera derrota per 1-2 contra el Sabadell) que el Badalona no baixava dels quatre primers llocs a la classificació. Teníem un coixí prou bo amb els perseguidors, però enguany hi ha cinc equips que van molt forts i dues derrotes seguides són un peatge massa alt per seguir entre els millors gaire temps. A objectius alts, exigències altes. Resultat: arribarem al Rico Pérez per sota de l’Hércules i el paper de favorits per a ells. Una llàstima, perquè a Alacant hi ha molts nervis. Això sí: si juguem bé les nostres cartes ningú no dubta que tenim prou capacitat per tornar amb un bon botí.
 • I ara què, amb les copes?: Sembla més que evident que la bona trajectòria a les copes està sent una arma de doble fulla. La plantilla no és prou profunda -sobretot tenint en compte les baixes- com per afrontar aquesta càrrega de partits amb garanties. Ara bé, un cop arribats fins ací, a dos partits d’emportar-te’n una (la Copa Catalunya, que no és a les vitrines) i a quatre d’aixecar l’altra (la Copa RFEF, amb quasi 100.000€ en joc), és obligat fer un últim esforç i no renunciar a res.
 • Barça TV: Després de moltes jornades, sembla que aquest diumenge ens quedem sense poder veure el partit del Bada, i això que, sens dubte, era un dels més atractius de la graella. TVC ha optat per oferir el Cornellà-Barça B de dissabte a la tarda, i diumenge futbol sala. El filial culé una setmana més; quina sorpresa, oi? No faré un discurset sobre la funció/responsabilitat d’una televisió pública, però tela marinera. S’entén que els clubs catalans de 2a B venen els seus drets a principi de temporada i accepten el pa que s’hi dóna, però de cara a l’aficionat és força frustrant. D’altra banda, el fet que no hagin fet cap partit a l’estadi deu ser a causa que l’Ajuntament encara no ha fet la feina pel que fa a la concessió de la gestió d’ús a Engestur. Imagino.

jornada-25-badalona-atletico-saguntino

Com la calitja que surava per Montigalà, ahir el nostre joc va ser boirós…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

41 responses to “BADALONA 0 SAGUNTINO 2

 • Ícar Lite

  “Bona” nit.
  Crec que l’equip avui ha fet el pitjor partit de la temporada, com a mínim com a local, no ha sortit res. Hem de passar pàgina i donar un vot de confiança a jugadors i tècnics, que sense cap mena de dubte, s’ho mereixen.

  Quan dic passar pàgina em refereixo a pensar només amb els pròxims partits però no a oblidar. S’ha d’analitzar i veure en què estem fallant perquè crec que l’equip aquest 2017 ha començat pitjor, no només pel que fa a resultats, sinó pel que fa al joc. Derrotes a Lleida, Ebro, Gijón i avui, no són una casualitat. Cansament de tants partits, les lesions… Esperem, i estic convençut, que la situació canviarà aviat.

  Ara ens venen uns partits importantíssims, començant pel Girona i diumenge visitem el camp de l’Hércules, on hi haurà més de 3 punts en joc.

 • Anónimo.

  Lo pone el twitter del club, horarios Copa R.F.E.F.

  Semifinals #CopaRFEF🏆 vs. @CFuenlabradaSAD:

  🔹 22/2 (17h) a #Badalona
  🔹 1/3 (17h) a #Fuenlabrada

 • Oscar

  Després d’escoltar la tertulia, em confirmo en que no podem jugar amb un camp gran amb Sergio maestre i toni lao, son mes destructors que constructors. Per cert el partirt de copa Catalunya el fan per esport 3?

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Estic d’acord amb Òscar en el sentit de que tenim que jugar amb un mitja punta de enllaç, d’altres característiques, ja que el equip queda trencat del mig del camp a la part de devant.Podem treure desde el derrera la pilota amb Indiano, però necessitem el enllaç amb els homes punta, de un jugador tècnic,
   com és Calvo, que dongui més dinamisme i faciliti el joc als homes punta. Sembla que jugarà en el futur, dintre aquest esquema i que la alineació del diumenge tenía la seva provisionalitat, perquè en Calvo encara li falta una mica de ritme de competició.Altre jugador que tindría que fer aquesta tasca, és en Toscano, però si bé, té una bona tècnica, sembla a ser que li falta el caràcter i consistència amb el seu joc, que potser el temps li arribi a donar, per ésser el jugador que d’aquestes característiques es precisen.

 • Anònim

  hay una oportunidad dificil pero no imposible de que el valencia baje a 2A, en este caso el Valencia Mestalla no podria jugar los play off y jugaria el 5 clasificado no?

 • Anónimo.

  No creo, pero tampoco aseguro, pero la Pobla estando el Nástic en 2B jugó fase de ascenso y creo recordar que ascendieron los dos uno a segunda A y el otro a Segunda B y la liga de primera finaliza el 21 de Mayo y la de segunda B el 14 de Mayo, creo que no tiene nada que ver para jugar los play off en el caso de ganar el ascenso no ascenderían. Puntualizo que hablo de memoria, si alguien está mas documentado que diga la suya.

 • Anónimo.

  Ahora bien si estuviera descendido el equipo principal antes de comenzar los play off, si creo que sería el quinto ya que el filial o el dependiente no podría subir a esta categoría por el descenso del principal a la misma.

  De hecho esta circunstancia se dió hace años con el Terrassa que quedó quinto y uno de los cuatro primeros que era el Zaragoza B, no podía ascender porque aquella temporada el Zaragoza descendió a segunda, pero esto estaba ya descendido antes de comenzar el play off.

 • L'escapulat

  Bona tarda.

  Com comenta l’anònim, si el primer equip està descendit abans que comenci el play-off, ocupa la seva plaça el 5è classificat. Crec recordar que també va passar el nostre primer o segon any a 2a B, quan l’Atlético Levante havia entrat a play-off però el primer equip va baixar a 2a.

  Pel que fa als horaris de la Copa RFEF són aquests, exactament. Tres setmanetes més amb futbol intersetmanal. Una mica d’hora, però vaja, els avions i pacte entre clubs manen. No ens queixarem…
  Demà tots a l’Estadi, ha de ser una festa i un dels dies més macos de l’any. Llàstima que l’equip arriba molt mermat i just.

  Amunt!

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Seguim sensa conèixer com estàn els lesionats Guzmán, Moha, Pi i
  Robusté.No solsamentet no tenim informació oficial de Club, a través de la web, sino dels mitjans d’informació local.Tot són especulacions i
  falta de rigor informatiu.

  • L'escapulat

   Caram Gavi, una de dos: o manca d’informació o manca de rigor en la informació, les dues coses no poden ser.
   Ahir a la TV -aquest cop crec que sí 100% segur- en Ramon Duran va dir que a Robusté encara li havien de fer les últimes proves, però que en tenia per a un cert temps (“uns quants partits”).
   A veure si a finals de setmana en sabem més, o si demà Manolo diu el què en roda de premsa.

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Pues Albert: Les dues coses.No es el metéix biceps femoral que cuadriceps i no es el metéix especular que poden ésser que es pot perdre 3 partits, cuand si es rotura poden ésser de 4 a 6 setmanes.La falta de informació và per en Moha, Pi i Guzmán, aquest últim amb distensió de lligaments del turmell, peró no han dit si es grau 1, 2 o 3.Serà de grau 3, perquè ja porta varies setmanes de baixa.A mi em costa creure que encara no es sàpiga quina és la importancia de la lesió d’en Robusté, cuand amb una ecografia o millor amb una resonancia magnètica es sap.En tot cas, la informació de que se li tenen que fer PROVES, no es correcta. Serà si cal, que se li té que fer COMPROVACIÓ, sigui amb ecografia o resonancia magnética, de aquí també menciono lo del RIGOR informatiu.

    • Anonimus Maximus

     Lo tuyo Gavi creo que es una enfermedad lo que tienes y tiene pinta de que para toda la vida. Estás de un tocapelotas las últimas semanas, que no es normal….

     • Salvador Ferrer (abans gaviota)

      Exigir información de quien tiene que darla es ser toca pelotas?.Si a eso dices que tengo una enfermedad no te voy a decir lo que tienes sino lo que eres.

     • Anonimus Maximus

      Si, tienes algo contra el chaval que no es normal, si el club no le da información que tiene que hacer? ir a sacarla a la fuerza? trabajarías tu por el mismo dinero que trabaja el y te moverías todo lo que se tiene que mover? Mas te valdría estarte por el equipo y animar en los partidos a los que siguen sanos que estar tocando las pelotas por internet con los lesionados y creando polémicas absurdas que nada ayudan al equipo a recuperarse del bache en el que estamos.

  • lluis

   Salvador segons Mundo Deportivo d’avui Robusté en té com a mínim per dos mesos per una lesió al quadríceps. Aquesta setmana se li feran mes proves per saber l’abast definitiu de la lesió. Tot això segons El Mundo Deportivo d’avui, Jo només dic el que diu, dons d’aquests temes no en tinc ni idea. I dels altres jugadors lesionats diu que s’estan recuperant de les seves lesions.

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Gràcies per la informació.La ròtura de fibras d’en Robusté deuría de ésser important.

    • lluis

     Salvador, has sentit les declaracions de Manolo Gónzalez d’ahir? Explica lo de la lesió de Robusté, que diu que és la mateixa que la de Pi, però a diferentes cames. Després de les proves que li feran avui diran si l’han d’operar o no, si l’han d’operar en tindrà per 4 mesos.

 • Anónimo.

  Teniendo información como tienes de primera mano, estás buscando la vuelta al chaval de la web que tiene menos información que tu, busca las cosas positivas hombre.

  • Anonimus Maximus

   Es que es eso, solo se dedica a buscar mierda, ahora, apoyar al equipo en estos momentos, nada de nada.

 • lluis

  Volia fer una pregunta si algú me la pot contestar i sempre de bon rotllo. Ja se que, per anar a tribuna s’ha de ser soci i haber comprat seient de tribuna, però la tribuna està mitg buida o mitg plena, com li volgueu dir. Com és que no es venen entrades de tribuna, i nomes es venen entrades de general? A tots els camps els equips ven entrades de tribuna, evidenment, mes cares que la general. No entenc com el Badalona no ho fa haben t’hi seients lliures. Per exemple si la general és a 10 euros i a 5 pels jubilats, la tribuna pot ser a 15 euros i a 10 pels jubilats. Dic jo.

 • Anònim

  Girona tercer millor equip del país. Això diu la crònica de la web oficial del club. Creia que el club no es posicionava políticament i que tothom tenia cabuda. La temporada vinent pensaré dos cops si renovar el carnet meu i del meu fill. No política a l’esport i menys al meu club!!!!

 • Xafarder

  Totalment d’acord amb tu, no tots pensem com el que escríu la crònica, però no a pensar-te el renovar el carnet per aquesta manifestació del cronista, és personal, no del club.

 • L'escapulat

  Bon dia!
  Quina torrada de partit, ahir. Llàstima que hàgim arribat tan tocats al tram decisiu de la temporada. Esperem anar fent net de mica en mica.

  Vaja, veig que ens posarem a parlar de llengua per ací ara, també?

  El Girona FC és el tercer millor equip de Catalunya si ens atenem als mèrits classificatoris; açò és indubtable, oi?

  Parlar de país per referir-se a Catalunya no és cap posicionament polític; ni tan sols és una opinió, és un ús totalment neutre i descriptiu de la llengua. En aquest cas, i com que les cròniques són en català, convindríem que el marc normatiu bàsic per escriure el podem trobar a la 2a edició del Diccionari de la Llengua Catalana que fixa l’Institut d’Estudis Catalans (DIEC2), i al qual consta aquesta definició. Oi? bé.

  A més, en aquest mateix ESTAT en què ens trobem els ciutadans espanyols avui dia hi teniu dos exemples ben propers i de llarga tradició però que, pel que sembla, no us deuen despertar tal sorpresa i reacció d’urticària; el PAÍS basc i el PAÍS valencià.

  No perdré gaire més temps en aquesta bagatel·la, sincerament, deixant de banda que dubto moltíssim que dels meus textos se’n pugui extreure cap mena de “posicionament polític”. I encara em sorprendria més que algú pugui saber “el que penso”. Açò m’ha fet força gràcia.

  Per últim, tampoc no crec que aquesta sigui una queixa que tingui gaire recorregut ací, precisament. Us heu de dirigir al club i posar el crit al cel allí i esquinçar-vos les vestidures, amenaçar de donar-vos de baixa, exigir una rectificació pública, demanar el meu cap, etc.
  Poseu-vos a la cua, però.

 • Xafarder

  Ho sento escapulat, no sabia que havies fet tu la crònica, però el raonament que hem fas, de País Basc i País Valencià, a mi m’has convençut i et demano disculpes.

 • Anònim

  esta semana a ver en el campo del Hercules que tal va, tenemos la ventaja de que no esta Chechu Flores, posiblemente el mejor jugador del Hercules

 • L'escapulat

  Açò, tornem al futbol.
  Ni Chechu Flores ni Pedro Inglés, que es va trencar dilluns en un entrenament. En canvi Dalmau sembla que podrà jugar.

  No ens enganyem ni magnifiquem el rival: l’Hércules no arriba bé, l’únic punt que han sumat contra equips de dalt és a Montigalà i hi ha nervis allà baix. Aprofitem-ho!

 • Anónimo

  Ayer leí una entrevista a Marcos Perez en una pagina web y dice que se fue porque pasaron cosas que no le gustaron. Pues bien por mi que no vuelva que ya tenemos al mejor portero de la categoria.

  • L'escapulat

   Bon dia anònim; gràcies per la piulada.

   L’entrevista a què es refereix és de na Noelia Déniz (VAVEL) i la podeu llegir ací.

   Pel que fa a en Marcos, tots tenim un gran record d’ell i de la seva etapa sota els nostres pals, la qual cosa no treu que Morales hagi tingut un rendiment també espectacular, força per sobre, crec jo, de les expectatives que tenia molta gent quan va arribar, entre els quals m’hi compto jo mateix (i també va reconèixer el míster).

   • Vila-Rebollo-Pepín

    A l’entrevista li preguntan perque va marxar del Badalona i diu que hi va haver alguna “cosilla” que no li va agradar, però quan li insisteixen, diu que no vol parlar malament de ningú, i que el Badalona és casa seva i que sempre ens portarà al cor. Això és el més important.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Lluis, això que dius de les entrades de tribuna, ho has preguntat directament a la taquilla si no en venen?. A mi també m’estranya, esperem que de cara a la propera temporada es pugui normalitzar el tema.

  De fet, ni tants sols sé quan val el suplement per triar un seient de tribuna. Quan es va obrir el termini per triar seient i em vaig queixar de que els “socis de segona” no podíem triar seient ni pagant el suplement, uns quans em van tractar de “listillo” (literalment) i d’aprofitat, però quan vaig demanar que algú expliqués la seva experiència, i així saber quins tipos de seient hi han i els preus, ningú em va contestar.

  • lluis

   No no he prguntat a taquilla, però sempre que posan preus, el Badalona diu 10 general i 5 jubilat. No parla de res mes. Si crec que diu tribuna pels socis que tenen seient. No diu res d’entrades a tribuna, pel que dedueixo que no en venen.
   Del que tú comentes del que vas preguntar pel que tinc entés els abonats, o socis de segona, us heu de fer socis, o sigui pagar els 35 euros de diferència que hi ha dels 50 euros de abonat a 85 euros de soci. Llavors, per agafar seient hi ha una serie de preus per tenir cadira assignada. Jo he vist els preus i la localització en un plano, però no els recordo, sempre, aquestes cadires estan al costat de tribuna, al darrera les porteries i al altre lateral que no es tribuna és general.

   • Carlos

    Tienes 4 precios en la zona lateral de la visera: 30 euros lados tocando ambos corners,40 euros en las primeras cinco filas sin visera,65 euros tribuna,y 100 euros la zona de palco

 • L'escapulat

  Bona tarda;

  Us deixo la roda de premsa prèvia de Tevenet abans de rebre’ns diumenge.

  S’espera una pluja de paraigües al Rico Pérez en protesta a les declaracions de l’entrenador, que va dir que la plantilla és la que és i que, “a qui no li agradi, que es compri un paraigua”.

  Insisteixo que és un bon moment per incendiar Alacant.

  Pel que comentes, V-R-P, intentaré preguntar-t’ho perquè, com dius, té lògica que es puguin comprar entrades de tribuna el dia de partit. No crec que estiguin tots els seients venuts ni molt menys. Sobre l’entrevista a Marcos Pérez; sí, és d’agrair que tingui bones paraules i que parli en aquests termes de casa seva. D’altres haurien remogut merda.

  Pel que fa als qualificatius i insults que es diuen per ací de vegades, ja sé que és difícil controlar-ho a Internet -sobretot per l’anonimat de molts-, però hauríem d’intentar evitar-ho entre tots…

  Per cert, deixant el criteri lamentable de TVC, diumenge qui vulgui gratar-se la butxaca podrà veure el partit per la plataforma on-line de l’Hércules per PPV (3,95€).

  Ah! I una altra dada: el partit de la jornada 27 a casa contra el Villarreal B (26/2) serà a les 18.30h a l’Estadi. Tingueu en compte que el Barça juga a les 16.15 i el Madrid a les 20.35 hores. Suposo que hi ha tingut a veure…
  Dimecres, l’entrada general per al partit de Copa RFEF contra el Fuenlabrada serà de 5€.

  Apa, Amunt Badalona!!!

 • Anònim

  Del tema de los insultos no es la primera vez.Siempre es el mismo que se dedica a insultar.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Gràcies per la informació Carlos.

 • Carlos

  He ido a ver esta mañana un rato al seagull-sant Gabriel y vaya dos listos hablando al lado mio uno responsable del seagull y otro un “escanyacabres” del Dracs con gorra y gafas solo tirando mierda y pestes del Badalona,no los he mandado a tomar viento por educación de lo que estaban hablando.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Acabo de intentar veure el partit per la plataforma de l’Hércules, però veig que avui no donaran el partit….

 • L'escapulat

  Bona tarda.

  Sí; es veu que per problemes “tècnics” no el poden emetre, aixina que ja veieu que tot ha sortit de cul aquest cap de setmana. Ens haurem de conformar amb la clàssica retransmissió de l’RCB!

  Signeu l’empat avui?

  Carlos: ni cas. El millor que podem fer és no fer-los atenció.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo sí que signo l’empat, tal i com estem aquests darrers partits, si perdem ens podem despenjar dels primers llocs, i caure definitivament en dinàmica negativa. A més, amb un empat no perdem el gol average.

  Caram, mentre escric això ha marcat Sandro. Tot i així, segueixo signant l’empat.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Doncs hem guanyat 1-3 i tornem a estar al play-off!!! Importantíssima victòria!!