EBRO 2 BADALONA 0

Escapulats,

L’Almozara ha pogut amb nosaltres. Ni el suport de la seixantena de betulians desplaçats a Saragossa ha servit per treure res de positiu d’un camp ferèstec i en què el Badalona no s’hi ha trobat còmode en cap moment. De fet, tot ha començat a torçar-se de bon inici, amb un gol molt matiner de  l’Ebro que ha condicionat tot el partit fins al final. Els nostres havien de prendre la iniciativa en un terreny de joc complicat -fins i tot pitjor que Montigalà- que no permetia gaires floritures. A més, una bona acció individual de Chupe a l’hora d’encontre rematava un 2-0 ja massa feixuc… Per acabar-ho d’adobar, al tram final ni tan sols la sort ens ha acompanyat, ja que segurament hauríem merescut, com a mínim, retallar distàncies i acabar de pressionar una mica els locals. Seguim en play-off: ara ja toca oblidar la desfeta i encarar deu dies com a locals molt, molt importants en tots els fronts.

 • Jornada bona, jornada dolenta: Si diumenge passat per a nosaltres tot eren flors i violes a la taula classificatòria, ja que li robàvem punts a tota la zona alta, aquesta passa tot el contrari. Ja som al mes de febrer, entrem en les últimes quinze jornades de lliga i les victòries començaran a vendre’s molt cares a partir d’ara. Sense anar més lluny, feu un repàs als marcadors: els tres primers són incapaços de guanyar i el quart i el cinquè se’nfronten entre si, mentre perseguidors com el Baleares i, sobretot, el Villarreal B, pugen amb força. Hem de mantenir la calma i mirar endavant amb tranquil·litat, però conscients que ningú no ens regalarà res i que el play-off s’haurà de guanyar amb sang, suor i llàgrimes.
 • Mal dia per desbordar-se: Tot i la solidesa demostrada avui per l’Ebro, és curiós comprovar com a casa no hi guanyaven des del 9 d’octubre (2-0 contra el Prat) i encadenaven cinc jornades sense conèixer el triomf. També és veritat que els darrers partits havien estat contra rivals de nivell (empats a casa contra Mestalla, Sabadell, Cornellà, Baleares i Villarreal B; derrota davant el Barça B), però fa una mica de ràbia que hagin trencat la ratxa, precisament, contra nosaltres. Els ebrencs no patiran per baix però tampoc sembla que arribin a temps de reenganxar-se a dalt. En fi, una sortida molt incòmode: a veure si l’any que ve no hi hem de tornar…
 • Deu dies decisius: Mirant ja cap endavant, lliguem-nos bé el cinturó perquè arriben deu dies absolutament crucials per decidir el nostre futur immediat en les tres competicions. Dimecres mateix rebem l’Sporting B (16.30 h; entrada lliure) en la tornada dels quarts de final de la Copa RFEF. Un 1-0 ens serviria per remuntar el 2-1 a Mareo i plantar-nos a les semifinals, on ens esperaria l’Atlético Saguntino. Els romans són, precisament, el nostre proper rival a la lliga, també al Municipal (diumenge a les 17 h), en un enfrontament sense marge d’error si volem mantenir la plaça de play-off. Finalment, dimecres següent, dia 15 (19 h; entrada a determinar), ens visita el Girona en la semifinal a partit únic de la Copa Catalunya Absoluta. Una jornada històrica que ens podria deixar a tir un títol bonic i que no hem conquerit mai en 114 anys d’història, si deixem de banda la 1a plaça al Campionat de Catalunya de 1912. En definitiva, deu dies d’infart i en els quals ens juguem bona part del nostre futur aquesta temporada. Preparats?

jornada-24-ebro-badalona

Retorn avui de la parella clàssica a la medul·lar | Foto: Eloy Molina (CD)

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

44 responses to “EBRO 2 BADALONA 0

 • L'escapulat

  Bon dia a tots!

  Us veig molt apagats aquest dilluns! Suposo que no hi haurà desànim per la derrota d’ahir! Entra dins dels càlculs; mal partit, ara a afrontar una setmana molt important.

  Per cert, si vau escoltar la roda de premsa postpartit de Manolo (Capital Deporte), jadeuríeu notar el “toc d’atenció” cap a la davantera…

  Us deixo, també, amb un petit minireportatge que van fer a Catalunya Ràdio sobre el nostre nou estadi. També analitzen l’himne del Centenari, que ja sabeu que descontextualitzat no té gaires partidaris, tot i que a mi em sembla dels més macos que hi ha.

  Apa, fins dimecres! Amunt!

 • Oscar

  Si guanyem dimecres i diumenge. Un altre cop amb els ànims a tope!!!
  Llàstima del resultat d’aquesta semana perque ens hauríem posat ben adalt.
  Per cert algu sap com van jugar el nous fitxatges, Calvo i Indiano?

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Després de haber vist, vídeos de Anguiano i Calvo, crec que en Manolo Gonzàlez, canviarà el sistema majoritàriament fet en els partits, del 3-4-3, al 4-2-3-1.El Anguiano es jugador organitzatiu, que vol la pilota i comença a moure-la desde abaix de tot.En Calvo, mitja punta (de tècnica exquisita) com a enllaç, amb els tres puntes, que pot triangular i facilitars-li
  la seva tasca.A més, en lo successiu, crec que voldrem, si cal, tenir més la posesió de la pilota, per la careterística dels nous fitxatges i perque, per les dimensions del nou estadi, és convenient tenir la pilota, que no tenir que presionar anant-hi alrera d’ella, amb el corresponent desgast físic, com ens và passar el partit del Espanyol.
  Respecte al himne, particularment m’agrada molt el Himne del Centenari, però trobo correcte e inteligent, al que abans de començar el partit, es posi aquest i una a vegada acabat, el antic.Així crec que contents tots els gustos.

  • Anónimo

   Señor secretario técnico del Badalona cuando dice Anguiano se refiere a Indiano? Gracias por su sabiduría futbolística

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Si , perdón por el lapsus.No sé si tu sarcasmo obedece a desaprobación, si es así, me gustaría que dieras tu opinión.

 • Anonimus Maximus

  No hay que desmoralizarse, la liga es una carrera de fondo y la meta aun queda lejos, hemos de llegar al punto de avituallamiento y seguir con la misma fuerza. El miércoles tenemos partido de copa federación en que ya puestos tenemos que luchar por pasar ronda, todos los jugadores van a tener minutos este mes y todos deben de arrimar el hombro como nunca.

 • Carlos

  Bueno la verdad ayer el partido se puso muy de cara para ellos en el minuto 3 con el primer gol,y luego todos atrás y al pelotazo,lo que no puede ser es el segundo gol que el jugador contrario reciba en su propio campo y llegue a profundizar hasta el área pequeña nuestra,muy blanditos atras ayer si no mantenemos esa fortaleza defensiva en muchos partidos nos va a costar mantenernos hay arriba.
  Y nos quejábamos de la travessera de montigala,yo que estuve ayer alli,la verdad para mi es el peor campo con diferencia súper estrecho y el césped supercastigado y encima regaron 45 minutos antes de empezar el partido y ya no regaron mas.
  Y comentar una cosa respecto a los jugadores nuestros, como se ha hecho anteriormente en muchos desplazamientos hayan perdido,empatado o ganado siempre en los deaplazamientos nos hemos quedado a la salida de vestuarios a darle animos ,hablar con ellos,etc…pero ayer no fue así,ya que al final del partido podemos contar con los dedos de la mano los que vinieron a agradecer el apoyo desde las gradas( Fran Grima,Maestre,Toni Lao,Morales,Coch y Musa),el resto no se si se creen dioses o que pasa,los aficionados mosqueados con el detalle tomamos la decisión de irnos,para mi entender no cuesta nada venir a agradecer al menos el apoyo desde las gradas,que levantarse un domingo a las 5.30 horas de la mañana para ir a animar a tu equipo no lo hace cualquiera. Vamos Badalonaaa !!!!!!!

  • Vila-Rebollo-Pepín

   Home, sis dels onze que van acabar el partit és més de la mitat. També s’ha d’entendre que devien estar decebuts per la derrota, dos eran nous i encara no estan aclimatats, alguns potser també estaven molestos perque els van treure o van jugar poc, o ni tants sols van jugar. Almenys hi van anar els més veterans, i els jugadors, avui estan aquí i demà estan a Guadalajara o a Llagostera… Inclús molt sovint no li agrades a l’entrenador i et donen la baixa tot i tenir contracte. Així és complicat arrelar en un club. Però pels noms que has dit, tots els que segueixen de la temporada passada van venir a saludar-vos.

   • Carlos

    No son maneras,hay 17 convocados y vinieron 6,también estábamos enfadados nosotros con el resultado y hay estábamos animando hasta con 2-0,esto es fútbol un día ganas y otro pierdes pero las maneras no son esas

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Ja esteu amb l’esperit de remontada per a demà?
  Per cert, acabo d’escoltar la tertúlia d’ahir a la ràdio i hi era present la presidenta del Seagull, Pilar Ruiz, que va venir a rebaixar una mica els ànims per la relliscada que, al meu entendre, va tenir la setmana anterior en les seves declaracions.

  Parlant dels “altres” clubs sobre gespa de la ciutat, els Dracs continuen amb la seva escalada de pressions. Ja deveu saber que han “amenaçat” de deixar la ciutat. Seria una llàstima.
  En aquest sentit, us deixo un article d’en Bernat López aparegut avui al Diari de Badalona en què ens convida a reflexionar:

  Quins vicis d’usos autoritaris s’han generat en les instal·lacions municipals al llarg dels darrers anys?
  Quin club esportiu de la ciutat està en disposició de ser el millor del país en alguna disciplina esportiva i de competir en la màxima categoria europea? Pensem-hi entre tots plegats.

  Doncs açò; pensem-hi…

  • Anonimus Maximus

   No hay nada que pensar, quieren jugar en el estadi municipal en las mismas condiciones que nosotros? que se rasquen el bolsillo… 3.250.000€ y todo solucionado, se les hace hueco.

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Anónimus:En todo caso los Dracs, tendrían que aportar 6.556.000€, que es lo que sacó el ayuntamiento por los terrenos. No ?.

    • Anonimus Maximus

     Me referia que ese dinero se lo pagasen al CF Badalona directamente y nosotros dejarlos jugar.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   En Bernat es tindria que fer altres preguntes.Interesa aquest esport a Catalunya i Espanya?.Resposta: NO.Té un resó mediàtic als mitjans Informatius?.Resposta: NO.Tenen els Dracs la mínima competitivitat al reste de Espanya?.Resposta: Els Clubs que competían amb els Dracs van desistir, davant la poca resposta que desperta aquest esport i que no compensa als sacrificis que tener per subsistir.Aquí es inútil que ens vulguin colocar amb “calçador” un esport que està objetivament demostrat no té el mínim interés.El futbol americà, com és el beisbol a EEUU, davant la idiosincràsia de la gent, no respon a les expectatives que, de una forma reiterativa e ilusoria pretenen confrontar amb altres esports, com el fútbol i el bàsquet, que SI, històricament desperten un interés.El fútbol americà té que ésser conscient d’aquesta realitat i ocupar el lloc que les seves limitacions mediàtiques els hi otorgan.Fora prepotència i més humiltat i menys reivindicar el que la gent no demana.
   El article d’en Bernat es del tot desafortunat i amb ell,sembla desmerèixer a dos Clubs de la ciutat que tenen, per el seva història, el conquerit i el interés que desperten, una importància infinitament superior.Francament, pensava que en Bernat tenia una superior capacitat de anàlisis, que la demostrada en el seu article.A lo millor es deixa portar per simpaties personals o qui sap quins interessos.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Tu tens algo que reflexionar sobre aquest tema?.No convides als demés, fes-ho tú si vols.Fora hipocresia!!!.

 • Albatros

  Leída la noticia del Diari de Badalona y realizada la reflexión a que nos emplaza el Sr. Bernat López en su artículo, venga va, yo me “mojo”: ALELLA DRACS sería un excelente nombre. No puedo ser más claro, verdad..??. Lo del “vicio de uso autoritario” ya me ha parecido definitivo.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Lo que demuestra que para ellos prima el nombre de Dracs al de Badalona.Pues que se vayan!!!.

 • lluis

  1 BADALONA DRACS
  2 cobrasMURCIA COBRAS
  3 imperialsREUS IMPERIALS
  4 firVALENCIA FIREBATS
  5 giaVALENCIA GIANTS
  6 rookiesBARBERA ROOKIE

  Gran lliga de futbol americà que hi ha a Espanya. 6 equips, representa 10 partis per temporada, 5 com a local. A Europa, si hi juguen, juguen 2 o 3 partits. la lliga femenina té 5 equips, 8 partits, 4 com a local. Tos això ho sé perquè ho he mirat eh, no us penseu que soc un crack en futbol americà. Que caray volen aquests del Badalona Dracs? No tenen calers per fitxar jugadors americans? L’altre dia vaig llegir que raclamaven 100 euros per comprar pintura per pintar el camp de Badalona sud, sinó no podian jugar.
  Afluencia al camp la setmana pasada segons TV1catalunya que els hi va fer un reportatge la setmana pasada i fer zapping ho vaig veure: 100 persones, suposo que tots familiars dels jugadors.

  CF Badalona: 12 equips de futbol 11 federats.
  14 equips de futbol 7 federats

  Seagull 5 equips de futbol 11
  2 equips de futbol 7

  El Seagull jugui al Nou estadi, el primer equip o jugui al camp petit, però es futbol i necesitan entrenar.

  I de la Penya no fa falta dir res, tothom sap que ha estat i és la Penya per Badalona.

  Aquest tal Bernat López que s’en asaventi de tot això, i aleshores escrigui sobre els Dracs.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   I cuand jugan a Europa surten “escaldats”.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  La meva opinió queda clara Gavi; tal com vaig entrar per les declaracions de la presidenta del Seagull, en aquest cas també em semblen unes línies finals “sospitoses”.
  Dit açò, a mi el que més em va cridar l’atenció va ser la pregunta a l’aire dels “usos autoritaris”… Aquí sí que es podria gratar una miqueta…

  Parlant ja del partit d’aquesta tarda, llegia encuriosit també les declaracions de l’entrenador del filial de l’Sporting, dient que el Badalona és un equip “que va al límit del reglament”. Sembla que l’anada va ser molt calenteta; a veure avui… No crec que llancem la casa per la finestra, però estaria bé passar a semis i ja optar a un altre títol, no? Recordeu que si passem ens toparem molt probablement amb l’Atlético Saguntino, que va apallissar el Socuéllamos (4-0) a casa i que ens visita aquest diumenge.

  Amunt!

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   A mi em molesta que a vegades som masa condescendents amb els Dracs i el Seagul. Mentres tant què el nostre Club se ha portat molt bé, ells alimenten confrontació i polémica, en el que alguns polítics i mitjans de informació hi han entrant, els victimisen, i ens donen a nosaltres el paper de “dolents de la película”. Per aixó crec que no es mereixen, per la nostra part, cap comentari de indulgència.

   • L'escapulat

    Jo hi estic d’acord, tot i que sentint dilluns la presidenta del Seagull a la tertúlia d’RCB em va quedar clar que volia abaixar el to i la cresta…

    De moment no crec que es decideixi res fins que la gestió de l’estadi no estigui realment lligada i ben lligada, perquè a hores d’ara està tot a l’aire encara, amb un únic conserge per a totes les instal·lacions el dia de partit, que amb prou feines sap on té les claus… Lamentable l’administració, altre cop.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Avui se ha notat la presència del Indiano i Calvo.Donen un toc de calitat al equip.Estic molt content del que crec podem aportar aquests jugadors.Per altre banda, espero que el problema de Robusté sigui només un tirón i no es tracti de rotura fibrilar dels isquiotibials.Ja començan a ser preocupant tantes lesions.Havíam si començem a recuperar jugadors, que ens espera un calendari de partits molt intens.

   • L'escapulat

    Avui m’ha sorprès la facilitat amb què ens hem desempallegat de l’Sporting. 5-0 i cap a casa; es nota que hi havia comptes pendents, en la intensitat de les entrades i la duresa del joc.
    Ara bé, als primers minuts ells n’han tingut un parell per avançar-se. El primer gol és un autèntic golàs; hauria estat impossible a Montigalà. Indiano ja ha demostrat el que pot aportar; distribució i desplaçaments en llarg exquisits. Per cert Arellano avui molt i molt bé, la veritat és que el millor matx des que és ací.
    Robusté pel que ha dit el míster en roda de premsa… fa pinta de 3-4 setmanes. Veurem, esperem que no. Manolo no ha volgut arriscar gens i de seguida l’ha enviat a la dutxa.
    Ara, però, amb aquestes incorporacions tinguem en compte que tant Lao com sobretot Maestre poden retrassar la seva posició per jugar a la defensa.

    Vaja, llàstima de la lesió perquè avui ens ha sortit tot de cara. I ara a esperar rival: Saguntino, Real Unión i Fuenlabrada/Lorca.
    Espero que ens toqui qualsevol menys l’Atlético, que ara ens el tornarem a trobar diumenge i sempre poden haver-hi “piques”. A banda que és un equip molt rocós i incòmode a la defensiva.

    Alguna preferència??

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Sembla que els jugadors ja es van adaptant al nou estadi, no és fàcil marcar cinc gols. L’Ivan Guzman no estava convocat, ¿està lesionat?

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Per les semis preferiria el Lorca o el Saguntino, per proximitat i perque a priori són més fluixos que el Fuenla o el Real Unión. Per aquesta eliminatòria ja es cobra alguna cosa?, o s’ha d’arribar a la final?

  • Carlos

   Ya nos hemos asegurado 12000 euros al pasar a semis,si pasamos a la final nos aseguramos 30000 euros y si la ganamos,90000 euros.

 • Anónimo.

  Si vuelven a hacerlo por proximidad geográfica Norte/Sur, tendrían que emparejar a Saguntino con Fuenlabrada (400 km) y Real Unión con Badalona (570 km), el viernes el sorteo, a ver como lo hacen.

 • L'escapulat

  Diria que a partir de quarts el sorteig és pur; i a semifinals, divendres, segur.

  Els quatre equips tenen un perfil classificatori similar:

  Grup II – Fuenlabrada (4t) i Real Unión (10è)
  Grup III – Badalona (4t) i At. Saguntino (11è)

  A mi per història i tradició em farien gràcia els txuri-beltz. L’únic que no vull per mandra i per interessos a la lliga és el Saguntino. En fi, demà ho sabrem. Crec que, excepte l’any que la guanyem, no havíem arribat mai a semifinals (ni a 1/4, de fet) de la Copa RFEF. Ara a guanyar-la, que 90.000€ no són poca cosa…

  Amunt Badalona!!!

 • Albatros

  Real Federación Española de Fútbol – Reglamento de Competiciones de ámbito estatal (temporada 2016-2017) – Circular número 2 de fecha 15/07/2016 – Semifinales de Copa Federación (23 de febrero y 2 de marzo de 2017): participarán los cuatro vencedores de cuartos, emparejados por sorteo puro.
  Por lo tanto, tenemos idénticas posibilidades de que toque Real Unión de Irún, Fuenlabrada o Atco.Saguntino.
  Hasta cuartos de final, impera (en la medida de lo posible) el criterio de proximidad geográfica.
  Mi preferencia, pues los vascos, con la vuelta en nuestro estadio. Espero, eso sí, con un horario que facilite una buena afluencia de público.

 • Anònim

  Per quan la renovació del mister? Necessitem assegurar-nos més anys un tècnic d’aquest nivell.

 • Anónimo.

  RFEF ✔ @rfef
  #CopaRFEF | 🏆 ¡Así quedan las semifinales!
  ⚽ @CF_Badalona – @CFuenlabradaSAD
  ⚽ @REALUNIONCIRUN – @AtcoSaguntino

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Doncs ja tenim el camí a la final més clar: CF Fuenlabrada com a rival, amb l’anada dimecres 23 (95% segur) a Badalona i la tornada una setmana després a Fuenla.

  Segurament, el rival de més nivell del que ens podia tocar, tot i que penso que estem un graó per sobre. Serà qüestió de firmar un bon primer partit ací i marxar a Madrid amb la feina mig feta. És molt fàcil de dir, esclar. És curiós repassar la trajectòria del Fuenlabrada a la Copa, perquè han passat totes les eliminatòries ajustadíssimes (4-4 vs Lorca, 2-1 vs Burgos i 2-2 vs Sanse). De les xifres econòmiques i tot plegat, ja en deveu estar al corrent.

  Ara crec que ens hem de centrar sobretot en el partit de diumenge, que és im-por-tan-tíssim, l’avantsala de la setmana gran contra Girona i Hércules. Tres punts que no es poden escapar; hem d’arribar al Rico Pérez per davant dels alacantins i amb els nervis de part seva.

  Us deixo amb l’entrevista de n’Albert Fibla aquesta setmana a un dels nous fitxatges, Carlos Indiano.

  Fins diumenge a l’estadi: AMUNT!

 • kanu

  Que es SAP de la lesio de robuste?

  • L'escapulat

   És baixa segura per diumenge i molt probablement per dimecres; té un petit trencament al bíceps femoral. A veure si pot jugar a Alacant, que és una peça importantíssima.
   També tenim de baixa Guzmán (esquinç turmell), Enric Pi (trencat) i Moha…

 • Anònim

  Tinc entès q no és bíceps femoral, i si quàdriceps. I aixó de que és petita ho saps segur? Tant de bo sigui petita , però fins dilluns no es podrà saber

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Crec que tens raó. Vaig veure que ell es tocava la part delantera exterior de la cuxa que es on es trova el cuadríceps.El biceps femoral es muscle de la part del derrera, dels isquiotibials.Normalment, diuen els sanitaris, que la recuperació es de una a dues setmanes, per cada centímetre de rotura.

 • L'escapulat

  Ostres, doncs qui m’ho va dir es deuria despistar.
  Que era petita ho va dir en Ramon Duran a la TV. En tot cas, baixa avui i dimecres segur; Enric Pi potser ja ni torna. Moha la veritat és que no sé què té, i pel que fa a Guzmán estem de pega, tu… Gairebé no l’hem vist en condicions al pobre, quan havia de ser una peça important.

  Imprescindible no fallar avui contra el Saguntino! VITAL.
  Per cert, tant avui com dimecres amenaça pluja. Aneu preparats a l’estadi.

 • Ramon Duran

  Hola Albert !!! sóc el Ramon. Sense cap ànim de polemitzar ja ho saps!!!!! revisa la notícia de la tele de dijous a la nit i digam en quin moment vaig dir que fos petit el trecament…….merci. ahhh i també vaig dir que era quàdriceps i no bíceps femoral.

  • L'escapulat

   Hola Ramon!

   Sí, lo del bíceps femoral deu ser un lapsus; pel que fa al fet que era “petit”, tenia al cap que t’ho havia sentit a la tele dilluns o dimarts.
   Potser necessito un descans… hehe

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Avui he preguntat al traumatòleg de La Penya i m’ ha dit que una rotura fibrilar del cuadrìceps, encara que sigui petita, són de 4 a 6 setmanes per jugar.Un altre cosa es que sigui un tirón, que una vegada desinflat el muscle, pot començar a entrenar (uns 10 dies per jugar).Esperem que es tracti de un tirón.

 • Anònim

  La entrada sigue valiendo 15€?