BADALONA 1 ESPANYOL B 0

Escapulats,

A l’alçada. El Badalona no va fallar ahir, el dia més il·lusionant de la història recent del club i del futbol a la ciutat que li dóna nom. El dia, marcat en vermell als nostres calendaris, de la inauguració de l’ansiejat nou estadi municipal. Repetint, en part, l’esquema d’ara fa quinze dies davant l’Hospitalet, els de Manolo González han bastit la victòria a partir de l’ordre defensiu i el saber estar damunt la gespa. Un solitari gol d’Iván Agudo des dels onze metres passa als annals com la primera vegada que la pilota acaba al fons de la xarxa de l’Estadi, i ens assegura tres punts merescuts per mantenir-nos en zona de play-off i arrabassar-li el podi, de nou, a l’Hércules. Superem la barrera mental dels 40 punts i açò només pot anar cap amunt. Fem molt bona pinta.

 • L’estadi: Increïble. Les instal·lacions, l’ambient, la fila que feia tot plegat. Un autèntic luxe. Per fi estem a l’alçada, i fins i tot més amunt… Encara s’han de polir moltes coses i cal estudiar bé en què cal millorar i com es pot fer. Hi ha aspectes que em consta que ja estan previstos (papereres, cobertura de la tanca perimetral…), i d’altres que aniran sorgint en funció de les necessitats del club i també, esclar, del públic. M’agradaria que em poguessiu deixar per ací què en penseu i quines coses uns han agradat i, per contra, les deficiències o aspectes que hi heu trobat a faltar.
 • Els números: Jornada rodona; som l’únic dels sis primers classificats que ha guanyat, i li esgarrapem punts a tothom. A Barça B, Alcoyano i Mestalla (+2) i a l’Hércules i el Villarreal B (+3). A més, Cornellà i Ebro (proper rival) queden molt despenjats i la reacció del Baleares i el Lleida sembla que ho té massa costa amunt. Recuperem la tercera posició, encadenem tres partits sense encaixar i ens mantenim com el segon equip menys golejat de la lliga (tot i que el cas de l’Atlético Levante és anecdòtic…). Els dos propers partits (Ebro fora i Saguntino a casa) són assequibles, davant rivals de la zona mitja en mala dinàmica i contra els quals hem de ser superiors. Ara amb prou feines aguanta el discurs oficial de la permanència. Resten quatre punts per posar fi a la pamema i parlar ja, sense embuts, del nostre innegable objectiu real: el play-off.
 • De copes: No oblidem que seguim vius en totes les competicions, i que això no para. Dimecres volem a Mareo per visitar el filial de l’Sporting de Gijón en l’anada dels 1/4 de la Copa RFEF, mentre que el dia 15 el Girona passarà per l’Estadi en les semifinals de la Copa Catalunya. Potser sí que en un altre moment de la temporada aquestes competicions ens haurien pogut ‘molestar’ o venir malament, però, arribats ací, jo crec que ja hem d’anar a totes. En una, per qüestions econòmiques i, en l’altra, per història i motivació. Aquest any ho volem tot. Perquè ja hem demostrat que podem.

jornada-23-badalona-espanyol-b

El camp, ple de gom a gom, feia goig de veure. Si sempre fos aixina…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

37 responses to “BADALONA 1 ESPANYOL B 0

 • kanu

  Amunt Badalona! Que això no pari. Per cert avui no he vist en musa???

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  En conjunt, el estadi, és preciós, però millorable en alguna cosa, com el bar de la tribuna, del que espero més ampliació i més serveis.I lo que, particularment, me ha decepcionat una mica es la llum, que la hi trobat una mica pobre.Quina opinió tenen vosaltres?.

  • Anonimus Maximus

   Mi opinión es que como hemos mejorado tanto de la travessera al municipal, me parece que es cojonuda, jaja. Yo he podido hablar con algún jugador después del partido y me ha comentado que ningún problema con la luz.

 • juan antonio 1

  IMPRESIONANTE el estadio que tenemos.el equipo a su altura y teniendo enfrente a un rival que demostro que seguira subiendo en la clasificacion.nosotros creo que dentro de tres jornadas estaremos empatados a puntos con el barça y alcoyano si ganamos estos tres partidos.como han comentado la luz en los corners un poco floja pero ya lo iran arreglando.el domingo toca ir a zaragoza a animar al equipo.

 • Anónimo.

  Una cosa que me ha llamado la atención es ver que en los banquillos estaban poniendo por la mañana cintas adhesivas para marcar el área de los banquillos y que tenían que poner sillas porque no cabían todos, supongo que son cosas que irán arreglando, por lo demás muy bien y no busquemos problemas en la iluminación, habrán mejores, pero está muy bien.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   No se trata de buscar problemas con la iluminación, se trata de dar una opinión.Si no lo entiendes así, el problema lo tienes tú.

  • juan antonio 1

   lo de la luz es una opinion mia y lo del area tecnica de los banquillos me comentaron que esta semana la empresa que se cuida del mantenimiento del campo lo pondria esta semana.como esto habra cosas que mejorar poco a poco.

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Segons noticia recollida per Albert Fibla, el Badalona negocia amb el mig campista Carlos Calvo, que a la vegada, negocia la seva sortida del Cádiz.Un altra nom que ha sonat, és el migcampista Indiano, del Lleida.Ja falta poc per saber-ho.

 • L'escapulat

  Bona tarda.

  Jornada esplèndida. Institucionalment i esportiva.

  Poc a poc. Sincerament, tenint en compte la certa precipitació en el trasllat al nou estadi, la veritat és que tot va sortir prou bé. Moltes de les coses que comenteu s’aniran polint de mica en mica, n’estic segur.
  M’ha sorprès el que dieu de la il·luminació. Des de la zona de cabines es veia espectacular, el camp. Sí que és cert que la graderia de banda Bufalà quedava en penumbra, com passa als camps americans -bàsquet, hoquei, tennis-, en què el terreny de joc queda enfocat i el públic a les fosques-, però a efectes de veure l’espectacle i les retransmissions per TV, tenim un estadi de primera.

  Gavi, jo també he llegit el tuit de n’Albert Fibla. Veurem si es confirma. Recordeu que el mercat de fitxatges acaba demà a les 18h. Aquest jugador em sona pel gol que va fer contra l’Hèrcules l’any passat, i que va significar l’ascens a 2a, però pel que he llegit és més extrem que migcampista organitzador, no? A veure què passa en les properes hores…

  AMUNT BADALONA

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Ha jugat com a mig camp de banda, però és més centre campista organitzadó, que es el que necessitem imperiosament en aquest nou camp.Del tema de la llum, evidentment que el més important és la llum del terreny de joc i queda bé que hi hagi poca llum a la grada.A mi em và semblar que la iluminació era aceptable, però no excelent. Tindré que anar al oftalmòleg, perquè a lo millor es tracta de que tinc cataractes. Me agradería més opinions sobre la llum del camp, perque hi ha diversitat d’opinions.

   • Vila-Rebollo-Pepín

    Caram, recordo que a l’estiu vaig comentar que no m’agradaven les torres, i em vas donar un màster sobre il·luminació i les excel·lències d’aquestes torres, (a part de dir-me que poques torres dec haver vist). Ara resulta que al senyor no li acaben de fer el pes….. A mi em van semblar més que correctes.

    • Salvador Ferrer (abans gaviota)

     Sempre que parles dius coses sensa sentit.Tú entès el que diús?, perquè estic segur que ningú d’ aquest foro ho sap interpretar.

 • Albatros

  Estoy de acuerdo con lo expuesto en el sentido de que, teniendo en cuenta la precipitación del traslado, la jornada fue todo un éxito. El estadio, por estado final actual y potencial futuro, es fantástico.
  Los detalles: papeleras, bares operativos, señalización adicional, asientos en la banda, recogepelotas instruidos (no voluntaris), etc., etc., que hay bastantes, pues ya llegarán… Pero no dejan de ser eso, detalles, por lo tanto, escasa relevancia que en nada empaña un buen trabajo.
  En cuanto a la iluminación, moderna y adecuada para la categoría, pero de ninguna manera excelente. El córner de gol Sant Crist con lateral, estaba bastante falto de luz. Pero bueno, nada que algún equipo adicional y leve reorientación de equipos existentes no pueda solucionar. Teniendo en cuenta que se trata de equipos de iluminación de última generación y bajo consumo, y que la acometida eléctrica es nueva y bien dimensionada, no debería haber problema si la instalación tiene que ser mínimamente mejorada.
  Por cierto, muy bien el marcador y la megafonía, también el “speaker”, nos vamos profesionalizando.
  Pues eso, que gran jornada la de ayer. No sé vosotros, pero yo me fui a casa con ganas de Play-Off de ascenso, más que nada para poner a prueba el recinto y ver cuanta gente somos capaces de meter ahí…
  Toca empujar todos, que la cosa promete. Amunt CFBadalona…!!!

 • Carlos

  Yo vi correcto el tema de la iluminacion,eso si vi, un poco falto el tema de luz en la zona de graderias ya era lo mas parecido a campos de basquet,balonmano,etc…mucha luz en pista y poca en la graderia.Si se quisiese mas iluminacion en el campo no se podria poner como en muchos estadios en la propia visera? Yo creo que colocando una linea de luces en esa zona se acabaria el problema,pero con todo y con eso la iluminacion la veo muy correcta.
  El tema del bar es lo mas preocupante,un solo bar ayer para tantisima gente(espero se abra pronto los de los corners,o eso me parecio ver que ponia)termine por largarme a ver la segunda parte,y si tambien el tema papeleras y recogepelotas en el campo,aunque ayer a partir del minuto 35 no hacian mucha falta.
  Bueno a ver si llega ya algun fichaje de ultima hora para mejorar aun mas la plantilla,y sobretodo sacar un buen resultado de Mareo para la vuelta.
  El domingo a Zaragoza a apoyar al equipo y a pasar un buen rato.
  VAMOS BADALONAAA !!!!

 • L'escapulat

  Hahahaha, quina salseta que té en V-R-P!!

  El tema dels aplegapilotes no sé per què no hi eren, perquè sí que estava previst que hi fossin, pel que tinc entès, amb roba específica i tot. Quant a la il·luminació, a mi també em va semblar molt bona, esclar que des de la meva posició privilegiada poc puc opinar realment des del punt de vista de l’espectador.

  Demà fa pinta que algun moviment tindrem, si hem de fer cas de tots els rumors que corren per Cadis i Lleida. Amb un parell de bons retocs aquest equip pot mantenir-se perfectament entre els millors.
  Per cert, estadi a banda (ja anirem polint cosetes), poc estem parlant del partit de dimecres a Gijón. Ja que hi som, a per la copa, no?

  AMUNT!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  A mi em va agradar molt el camp i l’organització. Era un dia molt complicat amb molta gent, i segur que es van haver d’anar solventant coses sobre la marxa, com al principi de partit que hi havia gent que estava dreta i per la megafonia van anunciar que podien anar a la tribuna principal. També em va agradar que tot i la gentada que hi havia, no estaves apretat, i et podies moure amb comoditat a l’hora d’entrar o sortir de la teva localitat.

  En relació al tema de les invitacions, si aquestes van servir perque algú s’engresqués amb l’ambient d’ahir i s’acabi fent soci, haurà valgut la pena.

  Sobre les coses a millorar, és molt aviat encara, ahir el camp estava plè, però possiblement els propers l’assistència s’anirà normalitzant i es podran vuere millor les coses a millorar. Tot i així, espero que al juny puguem jugar la promoció i es pugui tornar a omplir el camp.

  També em va agradar molt el minut de silenci en memòria de tots els socis i aficionats que no han pogut disfrutar el nou camp.

  Tal i com ha preguntat algú, a mi també em va extranyar l’absència de la convocatòria d’en Mussa. Estava lesionat?, o això de que hagi perdut la titularitat fa que busqui una sortida?.

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  A la web del CF Cádiz, ya donen com a oficial que han arribat a un acord amb el CF Badalona, per la cesió del centrecampista, CARLOS CALVO, fins el 30/6.Gran fitxatge, jugador de molta qualitat.Segurament s’anunciará, a més de aquest, si arrivan a cuallar les negociacions, un altre fitxatge, eminentment tècnic.Molt bona notícia, que ens ilusiona encara més.

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Un altre jugador que podría haber fitxat pel Badalona, és Carlos Indiano, que ha rescindit la vinculació amb el Lleida. Un altre molt bon jugador, tècnic i organitzatiu, de posició més el derrera que Calvo, que si es confirma, podrem tenir grans espectatives futures.

  • Anònim

   Arribes molt tard, això ja ho sap tothom

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Perdona, si ho sabías perquè no ho deies.Con que tú estàs tan ben informat,no ho dic per tú: Carles Indiano, ja es jugador del Badalona.Me ho acaban de confirmar.

 • L'escapulat

  Bona tarda.
  Mai no he entès aquestes presser per ser el primer en dir si un jugador fitxa o no. Algun dia ens costarà algun disgust…
  Ara, amb el mercat tancat fa una hora, ja podem confirmar que aquest mercat d’hivern es tanca amb les sortides de Bermúdez i Canelada i les entrades de Calvo i Indiano. Dos migcampistes de toc i qualitat que ens han de donar alternatives a la medul·lar, experiència i sobretot creativitat. Veurem com arriben, però a mi em semblen d’un perfil excel·lent per jugar al nou estadi i per ser a dalt a final de temporada.

  Per cert, recordeu que demà hem de pescar un bon resultat al nord. No serà fàcil!

  Quins mesos ens esperen!!! AMUNT !!!

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Jo ho he dit cuand ja estaba confirmat.Si et sap greu que ho diguem per tú, que t’otorgues com a portaveu oficial, per la meva part, jo no tinc cap pretensió de protagonisme i no em diguis perquè ho diguem al foro, es pot trencar el fitxatge, que aquest argument és molt pobre.Aviat tindrem que demanar-te permís per adelantanse a les teves informacions.Si es així, et quedes en aquest foro tú i els que opinen igual.

   • L'escapulat

    No ho dic per tu, específicament, Gavi; ho dic en general, a tot arreu, al periodisme esportiu i sobretot a les xarxes.
    Jo normalment sóc l’últim en assabentar-me!

    Però al revès! Tota la informació que tingueu compartiu-la per ací; sempre ho he dit. Però barallar-se per ser el primer o el segon…

    Va, un regalet de Carlos Calvo:

    • Salvador Ferrer (abans gaviota)

     Jo no preteng la absurditat de volguer esser el primer o el últim, em donar noticias de rumors o confirmades, sols tracto de amenitzar el foro a la meva manera, donant informació que sé.El foro es té que mantenir viu, amb rumors o confirmacions de noticies tot i que surt un dels “anonims”(el tonto deu esser)
     perquè hi han “anónims” que son la excepció, que es vanagloria de saber-ho tot.

 • Carlos

  En la pagina web lasegundab.es pone que el horario de cierre es a las 23.59 como las demas categorias y no a las 18 horas como dices Albert

 • Anónimo.

  Carlos pues se deben haber equivocado, yo pregunté ayer a una persona del club y me confirmó que se cerraba hoy a las 18 horas y que cada año es igual para 2B y 3ª, aunque si que es verdad que la web segunda B lo pone, si tienes ocasión tu que alguna vez vas a los entrenamientos pregúntalo a alguien de los técnicos.

  • Carlos

   Ya no dejan entrar a lo entrenos,desde que estan en el estadio,solia ir un rato los viernes a ver un rato.

   • Anònim

    Pots veure els entrenaments des de fora. Fins i tot hi ha gent que ho fa i ho farà en els partits…

 • L'escapulat

  Bona tarda,

  Doncs malauradament crec que em temia una mica el que podia passar avui a Mareo. El gol final de Fran Grima canvia totalment el panorama de l’eliminatòria, tot i que no hem d’amagar que ha estat un mal partit en general -poc encert i concentració, sobretot a la primera meitat, pel que ens transmetia la retransmissió d’en Ramon Duran i en Rodri-, massa targetes i imprecisions. Tocarà remuntar el proper dimecres (16.30 h) a casa. A veure si aquesta desfeta no se’ns contagia de cara a la visita de diumenge a Saragossa… És una llàstima, perquè 1/4 de final és la ronda que més ràbia fa caure a la Copa RFEF. Per això mateix, tots els que pugueu escapar-vos dimecres que ve a la tarda, a animar l’equip!!!

  Llegeixo al Diari de Badalona, d’altra banda, que la resta de clubs de futbol de la ciutat segueixen en peu de guerra amb l’Ajuntament…

  Us deixo de pas el quadre resum d’aquest mercat hivernal que ha fet el web FutbolCatalunya. Recomanable per no perdre pista dels moviments al grup III!

  Per cert, deixeu-me agrair-li a en Manel Expósito, de Jornada Previa, que m’hagi facilitat la fotografia que em serveix per canviar la capçalera d’aquest blog (ja era hora! Fa més goig, no?). Gràcies Manel!

 • Anónimo

  Es cierto que se retransmitirán los partidos del bada por la web como hace el cornella y otros equipos??????????????

 • kanu

  Una pregunta, els partits de la Copa federació son gratis a l estadi també?

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  D’on traieu que els partits els faran en streaming a partir d’ara? Ja us asseguro que jo no en sé absolutament res, i no crec que sia una prioritat del club ara mateix, pels costos.

  El que sí us puc confirmar és que durant el que resta de temporada el preu de les entrades serà de 10€ per al públic general i 5€ per als jubilats.
  Els partits de Copa RFEF continuaran sent d’entrada lliure a excepció de tribuna, que com sempre queda reservada als socis amb seient.

  Per cert, en Robert Simón ha fitxat pel Sant Andreu aquest mercat d’hivern. Una llàstima que aquest nano no pugui competir més amunt; aquest estiu va sonar la seva tornada, però suposo que a Llagostera pagaven millor i el projecte -en principi- era més ambiciós.

  • Anònim

   El de Copa Catalunya és lliure també?

   • L'escapulat

    Encara no està decidit; de moment en aquesta situació d’interinitat l’Ajuntament encara té potestat per intervenir. Veurem… Segurament sigui un dia de moltes invitacions, però no d’entrada lliure.

    A la Copa RFEF, per cert, suposo que si superem la ronda i els partits es poden jugar en una hora més atractiva sí que s’haurà de pagar entrada.

    Us deixo amb l’estripada sobre Carlos Indiano que ha fet Jordi Esteve, director tècnic del Lleida Esportiu. Pels qui estranyava que deixessin escapar un jugadoràs d’aquest nivell… Està clar que hi havia mala maror. Esperem que ell es reivindiqui i torni a demostrar l’enorme potencial que té i que ens pot oferir a Badalona!

 • kanu

  Bon día! El partit es pot veure pero internet? Algu SAP enllaç?

  • Albatros

   Bon día Kanu..!!. Retransmiten el partido en directo por ARAGÓNTV. Si tienes, por ejemplo, MovistarTV, podrás encontrar dicho canal en el dial 155. Si no puedes acceder a ARAGÓNTV por ninguna plataforma, creo que lo puedes ver por Internet vía web – aragontelevision.com, que se encuentra anunciado. Suerte con ello.

   • L'escapulat

    Bon dia!

    Exacte Albatros, gràcies per deixar la informació; desconeixia quin canal era de Movistar+.

    En el cas d’Internet, l’adreça de la TV aragonesa és http://www.aragontelevision.es/

    En teoria, fent clic a DIRECTO podrem veure el partit, però de vegades els partits de futbol, per un tema de drets, no els fan. Crec que a Canal9 passava açò i que a IB3, en canvi, sí que els deixaven veure on-line. A veure amb què ens trobem avui.

    A totes a l’Almozara: Amunt Badalona!!!