PRAT 0 BADALONA 0

Escapulats,

Puntet de pic i pala al Prat. El Badalona continua en llocs de play-off i deixa enrere un dels camps més incòmodes de la categoria, on en dotze jornades només hi ha guanyat el Balears i en què els locals hi han empatat fins a vuit partits. Per tant, el més que probable 0-0 que pronosticaven la majoria de travesses s’ha acabat complint, i tampoc no podem dir que sigui un mal resultat, més aviat al contrari. Ara per fi tenim una setmana neta per descansar una mica i recuperar forces de cara als mesos més exigents de l’any en què, diguem-ho amb orgull, som vius en totes les competicions!!!

 • (Ben?)tornat, empat: Feia dos mesos que no empatàvem en lliga, des del 2-2 a Llagostera (27/11). Després d’aquest parèntesi, ara en sumem onze en 22 jornades; és a dir, igualem la meitat de partits que disputem al campionat: una dada que, si no fos pel nostre excel·lent registre de derrotes, normalment no permet lluitar per l’ascens. Val a dir, esclar, que avui jugàvem contra l’autèntic rei de l’empat, el Prat, que, amb 12, ocupa el tron juntament amb l’Atlético Levante.
 • Moro: Parlant de 50%, Morales acumula onze partits de lliga, precisament, sense rebre gols, una xifra molt significativa que reflecteix l’enorme solidesa defensiva de l’equip. Complerts els 40 anys, no sembla que en José Miguel tingui pensat abaixar el nivell de seguretat sota pals, així que ara mateix no crec que ningú no s’atreveixi a preguntar-li gaire més pel suposat ‘factor edat’.
 • Noms propis: Adrià Parera torna a encapçalar aquest epígraf. Titular de nou formant parella amb Maestre a la medul·lar i Toni Lao a la banqueta, el cedit pel Sabadell ha transmès molta tranquil·litat en la sortida de pilota i jugava amb criteri i solvència. Pel que fa a Sandro, avui de sortida amb Moha, l’he vist més participatiu que en altres partits: ho ha provat i se’l veia amb ganes, però no ha tingut sort. Oliva i Moha, en canvi, no han acabat d’entrar al partit i tampoc no han rebut pilotes en condicions. Víctor, d’altra banda, ha desequilibrat per l’esquerra i només li ha faltat un pèl de ‘mala baba’ al davant. En canvi, Agudo no atravessa pel seu millor moment de joc. Esperem recuperar-lo aviat, perquè a la primera volta havia estat un puntal de l’equip!

jornada-22-prat-badalona

Sandro ho ha provat força, però estava poc assistit | Foto: @FutbolCatalunya

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

70 responses to “PRAT 0 BADALONA 0

 • Carlos

  Buen punto en un partido tosco y sin ocasiones,a hacerlo bueno ganando en casa al español B,tendremos la baja por amarillas de Toni Lao,y dos mas que si la vieran se perderían el siguiente Oliva y Moussa.
  Tiene pinta que volveremos a jugar en la travessera de montigala pues el ayuntamiento ha dejado el pleno para el 31 de enero,así que supongo lo estrenaremos contra el sporting B el 8 de febrero en la vuelta de los cuartos de copa federación,otra mas del ayuntamiento.
  Vamos Badalonaaa !!!!

  • juan antonio 1

   carlos aunque el pleno sea el dia 31 no tiene nada que ver que se pueda jugar antes,estan todos los partidos políticos a favor.el club y el equipo están esperando para ir a entrenar si empiezan esta semana a entrenar se jugara en el nuevo estadio.

 • L'escapulat

  Açò de “tosco y sin ocasiones” és políticament incorrecte, Carlos. 😉

  Malauradament s’han complert els pronòstics i només hem pogut esgarrapar un punt del Sagnier, un camp moooolt incòmode, com demostren els resultats. Per mi és un bon punt que ens manté sumant i amb bona dinàmica. El partit no ha tingut gaire història i realment l’equip que hagués fet un golet se l’hauria endut. Ara bé, crec que l’hem controlat més nosaltres.

  Pel que fa a l’estrena del nou estadi, no està clar encara -no és oficial- si serà ja aquest diumenge contra l’Espanyol B. A veure si demà ho podem saber ja del cert.

  Felicitats als Betulians i a tota la gent que ha creuat els rius per anar al Prat; he vist unes imatges de n’Eloy en què l’equip ho agraïa com sempre.

  Setmana neta! A descansar i a agafar forces, que vénen revolts!!!

 • juan antonio 1

  partido muy igualado y como dice el Albert el que marcara un gol se llevaría la victoria.a mi me daba miedo el campo del Prat un equipo que no le meten goles y si te mete uno lo tienes mal para sacar algo positivo,el equipo a estado en su línea jugando bien.ahora contra el español a seguir ganando que el Villarreal esta apretando.

 • Carlos

  Otro apunte la semifinal contra el Girona de copa cataluña,sera el dia 15 de febrero a las 19 horas,segun aparece en la web de la federacio catalana de futbol

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Avui, a les 16 horas, m’han enviat un wath, amb una foto, en el que es veía que ja entrenaban al nou camp. Sembla que el diumenge ja hi jugarem, després de haber menjat els postres.Demá ho sabrem, després de la visita de membres de la FEB, per donar el OK de les instalacions.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Probablement es tindrá que rectificar l’hora del partit que está anunciada.

   • Carlos

    Esport bdn en twiter ha anunciado que el partido sera a las 17 horas.Por cierto Salvador que son las siglas FEB?

    • Salvador Ferrer (abans gaviota)

     Esta es la hora que me han dicho hoy por la mañana.Si claro, es FEF.No sé por qué, tenía en la cabeza el baloncesto.

 • Carlos

  Esta confirmada la hora y el lugar en la web de la RFEF Estadio Municipal de Badalona a las 17 horas,o sea,que por fin estrenaremos el estadio,espero lo abran con antelacion para que los socios que no lo hemos visto lo podamos ver con tranquilidad

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Mentre segueixen les càbales sobre l’estrena o no de l’estadi (la última paraula la té el club), el que sí que ja és oficial és que el dia 15/2 (19h) hi jugarem per rebre el Girona a les semifinals de Copa Catalunya.

  També ja sabem –via Europa– que Rubén Canelada finalment fitxa pels escapulats de 3a. Se suma aixina a la marxa de Nils Puchades i Bermúdez (tots dos al Terrassa). No sé si el fet que els tres jugadors hagin acabat a 3a és significatiu o no, potser són ells els que han prioritzat romandre prop de casa.
  En el cas d’en Rubén especialment li desitjo tota la sort del món i m’hauria agradat que hagués seguit sent important una temporada més, però el futbol mana, suposo.

 • Anónimo.

  Y se supone que el 8 o el 9 de febrero con el Sporting B.

 • Francesc Viñas

  Ostres Escapulat, ets un autèntic incomprès!
  Després de la roda de premsa de Manolo diumenge trobo increïble que no t’hagin cardat fora. Ara potser seria un bon moment, amb l’estadi.
  Quantes vegades més han de demanar el teu cap? 😉

 • Carlos

  Las cosas por su nombre,el partido fue tosco,pero no por el hecho de no jugar bien ni nada de eso,si el rival no juega a nada como es el caso del Prat que no propone nada de fútbol ni en su propio campo,pues no se puede hacer mas,la descripción del tuit para mi es correcto,le guste a quien le guste,yo escribí el primer comentario en este partido y dije lo mismo,”Tosco”.
  Vamos a disfrutar de esta semana histórica,y dejaros de meter mierda y vamos todos a una señores.VAMOS BADALONAAA !!!!!

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Yo también creo que la definición de partido tosco es bastante correcta y no tiene por qué censurar la actuación de nuestro Equipo, que es quien intentó jugar el balón, a pesar de los condicionantes adversos, el viento, las dimensiones del terreno.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Yo también creo que la definición de partido tosco es bastante correcta y no tiene por qué censurar la actuación de nuestro Equipo, que es quien intentó jugar el balón, a pesar de los condicionantes adversos, el viento, las dimensiones del terreno y características del rival.

 • Anònim

  no acabo de entender lo que decís de las criticas hacia el escapulat por parte del míster.
  De que comentario por parte del escapulat surgieron estas críticas?

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Anaba, centre campista del Eldense, que interesaba al Badalona, ha fitxat per un equip sudamericá.Esperem que abans que acabi la setmana es produeixi alguna novetat.

  • L'escapulat

   Bona i quadrada tarda!

   Doncs sí, tu. N’Ícar Lite m’ho havia xivat abans. Se’ns escapa Anaba.
   Ara a veure si fem algun moviment interessant aquesta setmaneta que resta de mercat.

   Per cert, el que sí que ja sabem segur són els horaris dels 1/4 de Copa RFEF:

   Anada a Mareo: Dimecres 1 a les 16.15 hores
   Tornada a Badalona: Dimecres 8 a les 16.30 hores

   Ja veieu que, malgrat el nou estadi, no ens salvem dels horaris infumables. En aquest cas, i abans que ataqueu, l’hora de la tornada no és culpa ni de l’Ajuntament ni del club. Per acceptar de jugar dimecres, i tenint en compte que han de coordinar els vols i que aquells dies hi ha copa del Rei, l’Sporting va pactar aquest horari per tenir temps de tornar en cas que hi hagi pròrroga i/o penals.

   Per cert, d’ara endavant els entrenaments del primer equip al nou estadi seran a porta tancada. Com a mínim pel que fa al públic en general. Açò, segur.

   Salut!

   • Carlos

    Vaya tela con los horarios ahora que hay focos y se puede jugar,lo siguen poniendo a las 16.30 horas? Así no se va a ningún lado.
    Y a los entrenamientos tampoco puede acceder el socio un día cualquiera?
    No si al final va a ser mejor habernos quedado donde estábamos.

 • Anònim

  igual es porque estaran acabando cosas del estadio y eso aun, espero q mas adelante se puedan ver los entrenos …

  • Anónimo

   Es normal que no se pueda aceder a los entrenamientos a partir de ahora en ningún estadio se permite la entrada y sino ir a Sabadell, Hospitalet o Lleida. El Badalona empieza a ser club profesional también en este sentido y me alegro por ello.

 • L'escapulat

  Jo estic d’acord amb l’anònim. No sé si al Centenari es podia anar a veure els entrenaments (em sona que sí), però el més normal a qualsevol lloc és que el públic no pugui anar a veure els entrenaments, i pel que fa als mitjans ho acostumen a decidir els clubs.
  De totes maneres si es fa es fa bé, perquè si no la gent s’enfadarà i amb raó.

  Pel que sembla diumenge al matí s’ha anunciat jornada de portes obertes a l’estadi, aixina que els que encara no l’hàgiu pogut visitar podreu fer una ruta. El que no sé és si només és per la zona del públic o també pels budells de la instal·lació. Suposo que avui a la compareixença ho explicaran.

  Per cert el mercat tanca el proper dimarts 31 a les 6 de la tarda, o sia que tenim poc més d’una setmana per fitxar algú.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   La gent no es pot enfadar per no deixar veure els entrenos.En ells hi han moltes interoritats que podrian trascendir.A tots els clubs profesionals o semiprofesionals no els deixen veure. No hi ha perque donar explicacions, no es deixa entrar i…punto. El que es molesti, es el seu problema.Estic segur que la gran majoria ho enten.

   • Salvador Ferrer (abans gaviota)

    Ah!!, i als mitjans d’informació menys ancara, que son els poden fer trascendir més, coses que poden passar en els entrenos i que tenen que quedar dintre el vestidor. Per aixó tenen la posibilitat de roda de premsa o informació puntual, que requereixin una vegada acabat el entreno.

 • L'escapulat

  D’acord amb el que diu en Gavi, sense que serveixi de precedent.
  Si es fa bé normalment als entrenaments del primer equip mai no hi pot accedir ningú. I, en els clubs professionals, normalment la sessió de divendres s’obre la darrera mitja hora i aleshores es fa roda de premsa prepartit.

  Per cert, ja és oficial l’estrena de diumenge i tots els detalls. Tres hores de portes obertes (11-14 h). Ara a veure si el club mou bé les invitacions, preu entrades, etc. Seria molt maco que la nostra caldereta fos una olla de pressió.

  AMUNT BADALONA

 • Carlos

  He dado una vuelta por el estadio y hay una zona que desde fuera se ve perfectamente incluso mejor que en la travessera de montigala y son en las escaleras del corner desde la puerta de fuera,ya que esa zona ya han retirado las vallas perimetrales,se ve todo el campo “cojonudamente”,sino mirarlo y lo vereis,es un pero…muy grande en la construccion del estadio,espero lo subsanen colocando algo sino aqui la gente dejandose el dinero y desde ahi se ve todo el campo sin problemas.

  • L'escapulat

   Esperem que no triguin gaire a cobrir-ho perquè aquesta vegada sí que seria una mica ridícul. No hauria de costar gaire trobar un patrocinador que pagui una lona a canvi de publicitat, suposo.

   Per cert, avui el Lorca ha esbandit el Badajoz per 4-0 i es converteix aixina en l’últim semifinalista de Copa RFEF:

   Sporting B – Badalona
   Ponferradina – Real Unión
   Atlético Saguntino – Socuéllamos
   Fuenlabrada – Lorca

 • L'escapulat

  Bon dia,

  Sense (gaires) ànims d’aixecar polèmiques, acabo de llegir unes declaracions de na Pilar Ruiz, presidenta del CE Seagull, que em semblen totalment fora de lloc i lamentables en relació a el tracte de favor de l’Ajuntament amb el Badalona i el menyspreu amb el Seagull, que “haurien d’estar en peu d’igualtat”.
  Entre d’altres coses, Ruiz assegura que no entén perquè un club té preferència abans que un altre, que l’ajuntament sembla que considera més important el masculí que el femení i que, de fet, el Seagull “juga en una categoria superior al Badalona”.

  Moltes perles, en definitiva. El voltor amb plomes de gavina?

  Feu-hi un cop d’ull.

 • Anonimus Maximus

  Esta señora se ha subido al carro del populismo actual que corre por las calles de Badalona en la que solo se piden que derechos y mas derechos sin tener ni querer ni una sola obligación. Le recuerdo a la presidenta del Seagull que su primer equipo va a poder jugar ahí gracias a los 6.500.000€ que puso el Badalona de su patrimonio (obligación). ¿Qué ha puesto el Seagull? Yo mismo me contesto, NADA. Encima tiene la desfachatez de usa como fuerza la discriminación de genero (Un tema en el cual no entraré porque creo que es muy complicado para hablar así con tanta ligereza).

  Comentar también que últimamente vengo escuchando voces de que todo el deporte de Badalona tiene cabida en la ciudad y que no pueden haber instituciones enfrentadas unas a otras, pues bien, con las declaraciones de esta mujer creo que no se está consiguiendo esto, es mas, nos alejamos de este objetivo.

  También le recuerdo a esta “señora” que su club pudo disputar el play-off de ascenso en el campo del la Travessera (cosa de la cual me alegro) en unas muy buenas condiciones, gracias a toda la ayuda que le brindó nuestro club tanto a nivel personal como material sin pedirles nada a cambio.

  En fin, a no despistarnos con este tema mas, nosotros a lo nuestro a disfrutar de este domingo tan importante para nuestro club y sobretodo sin olvidar que el domingo por la tarde tenemos partido de liga y tenemos que ganar!!!

  Un saludo de un aficionado del CF Badalona (y desde hoy un poquito menos del Seagull)

 • juan antonio 1

  aimar moratalla ficha por el cornella.despues de estar entrenando con nosotros ahora tendra ventaja cuando jueguen contra nosotros jeje.respecto al seagull se veia venir ellas querian ser las primeras.lo de que tienen mas categoria que nosotros ya lo habian comentando varias veces.no quiero seguir comentando porque a lo mejor me podria expresar mal.

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  No hay que hacer caso a lo que dice esta tal Pilar Ruiz, solo se trata de un problema de intelecto, de esta señora.

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Molt encertada la resposta del Escapulat a aquest personatge.Per la meva part, punto i final, no val la pena donar-li més importancia al que es una mostra de fins ha on arriva la
  estupidés humana.

 • L'escapulat

  Diumenge entrada general 10€ i 5€ per als jubilats.
  El club reparteix invitacions a cabassos, aixina que de totes maneres imagino que serà un ple absolut. Esperem!

  Ah! Us deixo una entrevista radiofònica a Manolo González que fins ara havia escapat al meu radar, i que crec que és força interessant i completa.

  Per cert, ja deveu haver vist que aquest cap de setmana l’únic conjunt que jugarà al nou estadi és el primer equip.

  • Carlos

   Y las invitaciones para quien son? A los socios les dan invitaciones? Seria lo mas logico

 • juan antonio 1

  carlos si vas a oficinas te regalan entradas al retirar y actualizar tu nuevo carnet.

  • L'escapulat

   Exacte.
   Per cert feu-li un cop d’ull al recull de premsa d’avui; teniu entrevista a Gerard Oliva i al presi.

   Com diu en Saisó: -2.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Sempre he fet broma al comentar que sóc un soci de segona, ja que al no pagar la “comisió” o “impost” per poder assistir a les assemblees, només tinc dret a assistir als partits de futbol. Ja ho tenia assumit i no li donava importància, en el fons pensava que l’única diferència amb els socis de primera era que no podia anar a les assemblees.

  Però ara, al intentar informar-me de com funciona la distribució dels seients, m’han dit que el primer que haig de fer és fer-me soci, que jo només sóc abonat i que només puc anar a general. Ingenu de mi, pensava que els socis de primera tindrien preferència per triar el seu lloc, i que després prodriem triar la resta, depenent dels seients que quedessin lliures, i del possible suplement que s’hagués de pagar segons la zona triada (sota la visera, fora d’ella, etc.).

  No ho entenc, precisament l’assistència als partits era l’única cosa que ens equiparava als socis de primera i als de segona. Al no pagar el impost dels 35 euros no podia anar a les aseemblees, però sí als partits. I ara resulta que si vull triar un seient haig de pagar els 35 (quan ja s’han fet les assemblees i ja no em serveix de res), més el suplement en base al seient triat.

  Definitivament, la sensibilitat la tenen a un lloc que no diré….I després la culpa sempre és de l’ajuntament o del cap de premsa….

  • Carlos

   Lo que no pretenderás, digo yo,es sentarte en la misma zona que uno que ha pagado 85 euros,y despues el suplemento según la zona que eliges.Es de cajon,que si quieres ir a la zona de la visera( con ella o sin ella) tendrás que abonar esa diferencia y luego la perteneciente a la zona elegida,sino,toca sentarse o en los goles o en el otro lateral.
   Por cierto,lo del abono,seguramente la próxima temporada desaparecera.

   • Anonimus Maximus

    Es en mi pueblo se llama… Querer ir de listillo. No le eches la culpa al club de que no hayas querido pagar los 35€ en agosto cuando pudiste y ahora no querer pagarlos porque la asamblea ya ha pasado y seguir sin queriéndolos pagar para escoger sitio…

   • Vila-Rebollo-Pepín

    Home, ja he dit que el suplement per triar seient ho trobo normal, i no em fa res pagar-lo. Però és que els 35 euros de diferència entre soci de primera i de segona, sempre ens ho havien pintat que era per tindre dret a assistir a les assemblees.

    I em sembla bé que per la propera temporada treguin aquesta discriminació entre soci de primera i de segona.

    • lluis

     Ja veus que no escric ja mai per aqui, perquè un cop, el moderador d’aquest bloc hem va fer callar i vaig dir que no escriuria més, però ara veig que parles d’un tema,Vila-Rebollo-Pepín, que t’aclarire alguna cosa. Quan vaig canviar el carnet de soci per abonat, li vaig preguntar a la noia de la oficina que quina diferència hi havia i hem va dir lo de les asamblees i també hem va dir que, quan estigués el Nou Estadi, a l’hora de triar seient, no tindriem cap preferència. Com que el nou estadi quedava molt lluny, jo vaig dir que val molt bé. Jo ara ja fa dues temporades que no soc abonat, ni soci, però el meu pare és abonat,i veig que pels abonats no han tingut ni el detall d’enviar una carta de com aniria el tema, com si han fet amb els socis. Crec que aquí no han tingut vista perquè sou gent que, encara que pagueu menys, també pagueu. Vila-Rebollo-Pepín, espero haber-te aclarit alguna cosa més.

     • Vila-Rebollo-Pepín

      Hola Lluis. És que el problema són les formes i la manca de transparència. De preferència ja hi comptava que no en tindria, jo mateix m’autoanomeno soci de segona, però pensava que simplement pagant un suplement segons la localitat ja n’hi hauria prou.

      I deprés llegeixo que es regalaran invitacions com a xurros….

     • juan antonio 1

      lluis aunque tu padre no recibio ninguna carta.el la pagina del club venia los dias para pasar socios y abonados y nuevos socios para escojer por orden los asientos de tribuna.si quieres invitaciones en el club te dan sin problema.

    • Salvador Ferrer (abans gaviota)

     El soci de segona és perquè ho has volgut túnel.

     • Anonimus Maximus

      En su dia haber apostado fuerte por el CF Badalona haciéndote socio y no abonado y ahora no tendrías ese problema, pero claro esos 35€… Ahora el club quiere devolver esa implicación al socio haciéndoles pagar solo el asiento y quien lo quiera el resto de temporada que no lo fuese pues o se queda en cualquier otra parte del campo (que también se está bien) o paga como socio para tener el derecho a asiento bajo la cubierta.

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  Albert: Has vist la réplica que et “dedica” el fenómeno de José Luis Soler?

  • lluis

   Tot el que hem puguis dir, Vila-Rebollo-Pepín ja ho sé. Avui he trobat una persona que m’ha dit que li han regalat 25 invitacions.

   • Anonimus Maximus

    Collons Lluis… vuelves por aquí!!! Bienvenido!!! Te apuntas al carro o que?

 • Anónimo.

  Y si vas tu a pedirlas también te regalarán, ahora tienes que ir a pedirlas y son para la zona de goles y lateral, por cierto yo hace años que soy socio y creo que alguna ventaja tenemos que tener, tu libremente decidiste ser abonado, como yo libremente he querido ser socio.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Juan Antonio 1: és veritat que a la web del club hi havia un calendari de dates per anar a triar seient, depenent de la numeració de soci, si ets soci de 2a volta, inclús nous socis. Però als “simples” abonats ens ignoran en aquest calendari. És per això la meva decepció, ja que al no distinguir entre socis i abonats, vaig pensar que s’ens comptava com a socis. Ja que ni podem anar a les assemblees ni rebem cartes, la web hauria de ser l’única font d’informació pels abonats. (Per sort tenim aquest blog de l’Escapulat)

  Gaviota: jo no he triat ser soci de segona. Sempre he sigut soci de primera,però al president se li va ocòrrer posar un descompte als carnets per als que no puguin o no vulguin anar a les asemblees, i jo m’hi vaig acollir. Jo mai havia demanat que el club apliqués aquests descomptes, va ser una idea del president.

  Anónimo: la resposta que li dono al Gaviota també serveix per a tu. Jo no he decidit lliurement ser abonat. Jo era soci i al president se li va ocòrrer fer aquestes rebaixes a canvi de no anar a les asemblees. No ho vaig demanar jo, m’ho van oferir.

  Lluis: deu ni dó, 25 invitacions. Potser hauré d’anar al camp a les 3 per trobar un seient lliure.

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   O sigui que el que pren la decisió de que siguis soci o abonat es el Club.No diguis tonterías !!! Ho decideixes tú, per estalviar-te 35 €.El ser soci no té obliga anar a les assembleies, però si a contribuir a ajudar al Club.

  • juan antonio 1

   para abonados esta la ultima tanda ( nuevos socios ).yo soy socio y tengo dos carnets mas de abonado.fui a la ultima tanda para pasar los abonados a socios nuevos pague la diferencia y tengo tres asientos en tribuna.lo que si te digo que para informarse bien hay que ir a las oficinas del club o una llamada por telefono que tambien te lo explican perfectamente.

 • Carlos

  Sacais todo de madre,el club regala invitaciones solo para este partido,es el estreno y lo abre para toda la ciudad como reclamo,y la gente lo vea,y el que quiera volvera y el que no pues no.Hay estaremos los de siempre para tirar del carro,los que nos importa este club.
  VAMOS BADALONAAA !!!!

 • Anónimo.

  Carlos tens tota la raó i V-R-P t’ho dic en l’idioma de l’el teu mateix poble, això dels abonaments no va ser invent d’aquest President, això fa entre vuit i deu anys que existeix, per tant et vas acollir al descompte al seu moment, doncs mira jo he pagat en aquests anys un total que caminarà entre 300 i 350 euros que tu no has pagat perquè et vas pujar al carro dels abonats i he anat a molt poques assemblees, podia haver fet el mateix i he seguit pagant, no et queixis, estàs traient les coses de mare, paga 35 euros i escull un seient.

 • Anónimo.

  Bien Juan Antonio 1, eso es querer al club y contribuir y como bien dices hay que ir a las oficinas a informarse y lo has comprendido perfectamente y has pagado la diferencia de dos carnets y tienes tres socios y los tres abonos en tribuna, lo lógico y normal. ¿O vamos a tener abonados en tribuna que paguen 35 o 30 euros menos? Creo que ha quedado claro, no voy a perder mas tiempo, ni hacerlo perder a los foreros por este tema.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  A 30 horetes del xiulet inicial: ja ho tenim a tocar. A mi aquesta setmana m’ha enganxat fatal, treballant cada dia a la nit, aixina que si desapareixo una mica no m’ho tingueu en compte.

  Futbolísticament, serà molt interessant veure demà quin onze treu en Manolo contra un rival de toc i que se sentirà molt còmode amb les dimensions del terreny de joc. Caldrà estar atents a les possibles convocatòries de jugadors al primer equip dels periquitos. És una llàstima que tot un referent com Toni Lao -amb important passat a l’Espanyol B- es quedi fora de l’alineació. Jo crec que sortirem amb tots els “peloteros” i amb Parera fent parella amb Maestre. El dubte que tinc és si sortirà Bruno d’entrada (2 puntes?) i Guzmán, que sembla que de mica en mica va entrant als esquemes.

  Pel que fa tota la polèmica dels carnets, pensava que ja era una cosa del passat! La dualitat entre soci/abonat se la va treure de la màniga fa anys la directiva de Casquete amb la intenció, més o menys dissimulada, de desincentivar l’assistència de la gent a les assembles i, per tant, controlar-les millor. Açò és de calaix. Estem parlant d’èpoques en què el carnet de soci costava 185€ i, el d’abonat, 75. Per tant, una diferència important. Avui dia és més anecdòtica, i jo trobo bé que, si és manté aquesta distinció, els socis tinguin certs “privilegis” envers el club, ja que de fet ser soci vol dir açò, precisament: formar part del club, ser-ne propietari.
  La figura de l’abonat és la d’algú que paga una taxa per poder veure l’espectacle; el futbol. O sia, via lliure per entrar al camp, però com algú extern.
  A la majoria de clubs passa a l’inrevès; ser soci té un cost simbòlic i, en canvi, l’abonament és el preu alt. En fi, jo ja sabeu que estic a favor de suprimir aquesta distinció. El que hauria d’haver-hi és una gradació, segurament: Soci (preu baix, sense dret a entrar al camp però sí de votar a les assemblees) i soci abonat, que pagarà més o menys en funció del seient. No sé quin preu trobaríeu just -açò ja és molt més debatible i ho decidirà la junta directiva-, però jo personalment que els trets haurien de passar per ací.

  Fins diumenge! AMUNT BADALONA

  • Vila-Rebollo-Pepín

   Doncs el meu traspàs de soci a abonat coincideix amb l’arribada de l’actual president, no em quadra que sigui del temps d’en Casquete. De totes formes tant se val, ja m’he desfogat.

   Estaria bé que els que hagin fet la tria de seient, expliquessin la seva experiència (tipos de localitat que es poden triar, i el suplement que han hagut de pagar).

   I per demà, hi ha previst alguna sacada d’honor?. Fa un temps es va parlar per aquí, algú inclús va proposar la Mireia Belmonte. Estaria bé que hi hagués una sacada d’honor i que la fés el soci amb més antiguitat, o el jugador que hagi jugat més partits a l’Avinguda de Navarra, o algú representatiu del passat, ja que sempre s’ha fet bandera de ser un club amb tants anys de història quan s’ha hagut de reclamar un millor tracte a l’ajuntament.

 • Salvador Ferrer (abans gaviota)

  En Roca, Melendo i Navarro, van convocats em el primer equip del Espanyol.

  • Carlos

   Mejor que vayan convocados,hay que ganar para seguir hay arriba y si el rival trae bajas mejor(eso no quiere decir que vaya a ser facil)

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Volia dir AMB el primer eqequip del Espanyol.Segons informació de molta credibilitat, el dilluns hi haurà alguna novetat de fitxatges.

 • kiko serra

  Quan es parla del CFBadalona, ​​és evident que no a tot el món, la motivació i la il·lusió que pot despertar en cada persona el nom d’aquesta entitat més que centenària amb els seus 114 anys de vida des de la seva fundació, no és ni de bon tros la mateixa, però el que no es pot negar ni de bon tros oblidar, és a totes les persones que en els diferents protagonismes que hagin pogut exercir en el nostre estimat club, és a dir, (presidents, directius, entrenadors, jugadors, col·laboradors, socis i moltíssims més persones ….), agrair tots els esforços i tots els sacrificis que hauran hagut d’afrontar en el transcurs de tots aquests anys perquè el diumenge 29 gener 2017 nostre CFBadalona pugui afrontar el seu primer partit oficial al nou estadi Municipal de Badalona.Dit això, crec que hem de felicitar-nos per aquest nou estadi de futbol, ​​que és on el nostre club escriurá uns altres 114 anys d’història per a les properes generacions de badalonistas (lleóns de la costa) que segur que no faltaran, un estadi que ha costat suor i llàgrimes a tota la família escapulada, visca el CFBadalona.

 • Anònim

  Jornada muy positiva esta tarde. Ganando mañana, se le recortan 2 puntos a Barça y Alcoyano, se le ganan 3 puntos a Hércules y Cornella y 2 puntos al Valencia. Pero hay que ganar.
  Ojo con el Lleida que viene fuerte.

 • L'escapulat

  Gran jornada de resultats ahir a la tarda. A més l’Espanyol arriba amb la baixa dels seus tres millors jugadors. Si fem els deures, pot ser un cap de setmana espectacular. Esperem que els jugadors no tinguin por escènica (el camp farà ple, espero) i puguem lligar els tres punts.

  >>> Entrevista a Miguel Ángel Sánchez a la xarxa

  La portada del Diari de Badalona molt bona i molt goebbeliana, i ja deuríeu veure que a dins hi havia força propaganda política… Sense voler crear polèmiques pesades ni treure medalles més o menys merescudes, que ningú no tregui rèdit del dia d’avui, que és i ha de ser nostre, dels escapulats!

  AMUNT BADALONA