BADALONA 1 L’HOSPITALET 0

Escapulats,

No ens movem d’allà dalt. El Bada ha guanyat avui un autèntic partit d’equip de play-off. I no pas per la qualitat o vistositat del matx; ni tan sols per la importància dels tres punts obtinguts. No: la d’aquest matí és una victòria d’equip gran, precisament, per la duresa i l’eixorquia de l’encontre. Un rival incòmode, amb ofici i que venia adaptant-se a les condicions del camp i perfectament conscient del que havia de fer per rascar alguna cosa de Montigalà. Com ha reconegut el mateix Enric Pi, els contraris ens respecten molt i ja canvien coses quan s’han d’enfrontar a nosaltres. En tot cas, recuperar la tercera plaça -i amb la segona a tir- és una carta de presentació perfecta per encarar amb optimisme l’Assemblea de dimecres.

 • Tornem al granit: Després de quatre partits seguits encaixant gols, per fi recuperem una mica la seguretat a la saga. Disset gols encaixats en 21 jornades són una xifra excel·lent, però també és cert que, ara que hem afluixat una mica en el capítol anotador, hem de reforçar encara més la solidesa a la rereguarda per acabar de lligar els punts.
 • Oliva: “Està tocat per una vareta màgica”. No l’he sentit ni una ni dues vegades, aquesta expressió, avui. El de Riudecanyes fa dos mesos que no pot deixar de marcar i ja presumeix del registre de 9 dianes els darrers set partits en què ha intervingut. Impressionant. No sé si els grecs intensificaran els seus cants de sirena, però aquests registres, a la 2a B, són or pur i massís.
 • Noms propis: Adrià Perera continua creixent a cada partit. Avui ha estat titular al doble pivot per la malaltia de Lao i ha complert a la perfecció. Veurem com evoluciona el protagonisme d’aquest jove jugador -recordem, cedit pel Sabadell a l’estiu-, perquè ara mateix comença a mostrar coses molt iteressants… Al darrere també hem vist un Enric Pi en bona forma -Rubén Canelada ja no entrena i tan sols espera confirmar la rescissió amb el club- i un Ismael Moyano que, per una vegada, ha deixat en segon terme l’actuació de Robusté. Al darrere anem ben servits, vaja!
 • Noms propis: Manolo González no ha volgut confirmar ni desmentir res però, segons sembla, el club només es mourà per portar noms contrastats i que puguin perfeccionar l’altíssim nivell de la plantilla. Amb el mig del camp com a prioritat número 1, el Badalona afronta el tram decisiu de la temporada amb un vestidor a ple rendiment però que potser sí que necessitaria més profunditat -o alternatives- en certes posicions determinades a la zona de creació. Veurem; tenim quinze dies de mercat per endavant.

jornada-21-badalona-lhospitalet

No ha estat un partit dur, però sí de joc físic constant

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

23 responses to “BADALONA 1 L’HOSPITALET 0

 • Carlos

  Grande Badalona !!!! Partido complicado pues ellos no venían con ganas de jugar a nada,pero hemos logrado resolverlo,espero que este haya sido de verdad el ultimo partido aquí y ya podamos jugar el próximo en el estadio.El miércoles es un día importante para el club y allí estaremos.Vamos Badalonaaa !!!!

 • kiko serra

  Penso que si quedava algun dubte que el nostre C.F.Badalona aquesta temporada va a per totes han quedat totalment dissipades aquest matí en el partit contra L’Hospitalet.si tenim en compte els primers vint minuts amb un ritme frenètic i sense deixar “descansar” la pilota ni un minut,el Badalona crec que ha estat un just vencedor.Dit això penso que cal buscar la definicion,la paraula concreta que englobi tres paraules per entendre el que de moment ha despertat en la seva afició i els seus seguidors aquesta situació,la primera paraula es “Actitud”,la segona “il·lusió” i la tercera “Compromís”, i aquesta paraula “mágica” és “COMPLICITAT”, i d’aquesta manera és com hem de seguir per arribar i portar al nostre club que per solera ,categoria i sobretot per aquests 114 anys des de la fundació, al lloc que li correspon que no és una altra que la Segona A.Espero i vull que el proper partit a casa ja sigui en el nou estadi i un dels al·licients que passessin a formar part de la història del club,és l’equip titular i el jugador que marqués el primer gol.Als “Lleons de la costa”,se’ns obre un nou horitzó i el que hem de demostrar és que estem capacitats per assumir tantes esperances i novetats.Visca el C.F.Badalona.

  • L'escapulat

   Molt ben dit, Kiko!

   Ara més que mai tots darrere l’equip i empenyent per acabar de lligar una cosa gran aquest any! Si ho vam fer l’any passat per salvar els mobles, aquest, que podem gaudir una mica, no tenim cap excusa!

   AMUNT BADALONA

 • juan antonio 1

  trabajada victoria del equipo,lo que no se puede negar es la lucha hasta el final del partido de los jugadores.la afición muy fría,no se si por el tiempo climatológico o porque el hospi no nos dejaba crear peligro,aunque el dominio del partido fue del Badalona y el hospi al patadon.el jugar con dos delanteros ( agus y oliva ) en montigala creo que no da resultado,los equipos se cierran bien y no tienen espacios los delanteros.con ganas de estrenar el estadio y seguir disfrutando del juego del equipo.

 • Anonimo

  Tienes razon eso parecia un domingo de misa señores que el badalona va tercero despertar

 • Carlos

  El miércoles se espera que a la hora del partido contra el Teruel a las 20 horas y durante el partido,haya -5 grados de temperatura,espero se pase el tramite sin ningún lesionado.

 • Anònim

  Escapulat, no seria posible que en la web del badalona se incorporaran videos resumen del partido del badalona o de la jornada en general? Gracias

  • L'escapulat

   Iep bona nit!

   La web necessita un rentat de cara general, si no una renovació profunda, la qual cosa no ha estat entre les prioritats del club des de fa temps. De fet ni les capçaleres ni el canal de Youtube que hi apareix no és l’actual. A veure si amb el nou estadi es fa un salt de qualitat. Açò no treu que per a fer vídeos, resums, etc. necessites gent que s’hi dediqui.
   De totes maneres en aquest blog a dalt a la dreta pots trobar el link al programa Minut 91 que fa cada setmana el company Ramon Duran a Televisió de Badalona. Pel que fa al resum general, et recomano el programa Futbol CAT, que fan cada dilluns al vespre a Esport 3.

   Salut!

 • Cristian

  Por experiencia, os puedo decir que a esa hora puede hacer mucho frio, Yo creo que para el inicio unos -4 o -5 puede hacer, pero a las 21.30h que ya el partido este para acabar los -6 no serian descabellados con esta ola de frio. El cesped puede estar congelado asi que tendrán que andar con ojo. Eso si, como nos encandilemos en evitar lesiones y no jugar lo podemos pasar bastante mal e incluso no pasar.

  VAMOS BADALONA!!!

  • Salvador Ferrer (abans gaviota)

   Anaba, centre campista del Eldense, un dels jugadors que interesaba al Badalona, sembla que firmará pel Sabadell.

 • Oscar

  Ja tenim estadi!!!

  Felicitar als president i al seu equip per totes les gestions. Per cert s’ha sap quan será el sorteig de la copa federació?

 • Anonimus Maximus

  El sorteo si no estoy equivocado es mañana viernes.

  Ayer partido muy solvente el Badalona que se dejó empatar seguro que fruto a la relajación y a estar pensando ya en el importante partido del próximo domingo en el Prat.

  Me uno a las felicitaciones a Miguel Ángel Sánchez y su junta directiva por la lucha incansable por tener un convenio digno para el CF Badalona y ahora solo queda esperar a entrar en el a disfrutarlo!!!!

 • Anònim

  Teneis toda la razón, hay que felicitar a Miguel Ángel no solo por conseguir construir el campo, también porque fue el que rescato a un Badalona en tiempos muy difíciles donde estábamos sin presidente y sin futuro cierto.
  MUCHAS GRACIAS PRESI !!

 • Anònim

  Ah y por cierto, entiendo que habrá campaña de socios para la segunda vuelta por lo que he leido en la pagina oficial

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Efectivament, ahir es va fer un pas definitiu per al futur del club. Nou estadi, ús preferent, reconeixement del camp actual com a annex d’entrenaments i el cobrament de la publicitat per part del club. No és 100% satisfactori, però com en tota negociació s’ha de cedir en alguna cosa.

  A la noticia del club crec que queda tot força ben explicat.
  Aprofito també per deixar-vos l’entrevista que li han fet aquest matí al president al programa radiofònic “Badalona Matí”.

  Sobre la campanya de la segona volta, pel que tinc entès no n’hi ha cap de prevista aquesta temporada. Per veure els partits que queden a Montigalà s’haurà de pagar l’abonament de 50€. Una mica de “premi” pels que pagaven al futbolí de Montigalà…

  I res més, a veure demà qui ens toca a la Copa RFEF (esperem que no sia el Saguntino, per proximitat a la lliga) i a pensar ja en rascar tres punts al Prat, que no serà gens fàcil encara que els llobregatins faci 11 jornades que no guanyen.

  Dit açò: AMUNT BADALONA

 • Carlos Monfort

  Per cert, el partit de Diumenge amb el Prat, serà televisat per Esport3

 • Anonimus Maximus

  Próximo rival en copa federación Real Sporting de Gijon “B”

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Efectivament, ja tenim rival a la Copa RFEF. Em vaig equivocar, pel que tenia entès, i al final el rival ha estat quasi el més llunyà que teníem. La tornada a casa, o sia que partim amb avantatge. L’Sporting B és un filial potent, ha superat les rondes amb facilitat, però és tercer al grup II de Tercera; crec que era l’últim tercera que quedava. En principi no hauríem de tenir problemes si anem a totes, i és el que hauríem de fer ja a aquestes altures de la competició. Estem a dos partits de la Final4 i d’endur-nos un bon pessic econòmic.

  Per cert, ja heu vist que he canviat l’enquesta per saber si creieu necessari que aquest gener arribi algun reforç a l’equip. Sona amb força Anaba, el migcampista ghanès de l’Eldense que ens va marcar al Pepico Amat i que pel que es veu és un autèntic pulmó. També sembla que el Sabadell li ha tirat la canya, però vaja: nosaltres som un destí força més atractiu, oi?!

 • Anònim

  Alguien sabe porque esre año dan tantos partidos de 2b? Esta semana 3′
  Ojala cada año fuera asi

  • L'escapulat

   Des que TVC va perdre els drets dels partits de 2a A, els ha quedat molt espai lliure per a programar futbol de catalans de 2a B, que n’hi ha un grapat!
   Suposo que pel que paguen en drets de televisió (uns 30.000€ per club, crec recordar, la xocolata del lloro) els surt molt a compte la petita inversió feta a canvi de l’audiència que obtenen a canvi.

   El Barça B està perdent a Vila-real, resultat que no ens va especialment bé. Esperem que demà traiem coses positives del Prat. De guanyar entrem de ple en la lluita per la 2a plaça i, si el Barça perd, es comprimirà tot una mica de nou. En fi, això és molt llarg: cada cap de setmana, una petita batalla.

 • Anònim

  Aunque es momento de disfrutar el campo nuevo tal como está, ¿en base a que se haría la ampliación a 10.000 personas? ¿Sería automaticamente por subir a segunda, a primera o por el aumento de masa social?.

 • Anónimo.

  En base a que llenemos el aforo actual, creo yo, vamos.

 • Carlos

  Por lo visto en los entrenamientos Aimar Moratalla sigue entrenando con el equipo,de verdad un jugador como este no interesa al club? O es el jugador que tiene una ficha muy elevada? La verdad es un gran jugador para actuar como central o lateral para cualquiera de ambas bandas,y así tener mas recambios,y la que si seria una gran incorporación seria de la del mediocentro Michael Anaba jugador de 23 años que ofrece un gran despliegue físico en el centro del campo.
  Ahora a intentar ganar mañana al Prat,(pues la victoria del Villarreal B al Barca B,que lo acerca al playoff)haria que no fuera tan mala noticia ya que así mantendríamos la distancia al Villarreal B de 5 puntos y le recortaríamos la distancia al Barça B a otros 5 puntos.
  Vamos Badalonaaa !!!!!!