LLEIDA 3 BADALONA 2

Escapulats,

Any nou, derrota nova. El Badalona ha caigut a Lleida i, per tant, ja no està invicte fora de casa. Comencem amb mal peu la segona volta, tot i que el que hem vist damunt la gespa tampoc no és preocupant. Els de Manolo González han donat la cara i, encara que amb un joc massa inconstant, han lluitat fins al final; de fet, amb un Álvaro Campos menys inspirat sota pals fins i tot hauríem pogut rascar algun puntet. En tot cas, toca deixar enrere la boira de Ponent i començar a pensar ja en el partit de copa de dimecres contra el Teruel i, sobretot, el de diumenge que ve davant L’Hospi en el que serà, tal vegada, l’últim encontre abans de traslladar-nos al nou Estadi Municipal.

 • 2/21: Dues derrotes en 21 jornades continua sent un registre excepcional, però ara ja sabem què és perdre a casa i a fora. Caure a Lleida no es pot considerar un entrebanc important però, si ens posem exquisits, són tres punts menys dels 57 que hi haurà en joc aquesta segona volta. Ara bé: si som ambiciosos i partim que el nostre objectiu principal és disputar el play-off, qualsevol desfeta l’hem de considerar com un pas enrere, oi?
 • Trist tres: El d’avui és el primer partit que encaixem tres gols. Fins ara, tan sols l’Espanyol B, el Villarreal B, el Sabadell i el Llagostera havien aconseguit fer-nos dues dianes. Si els analitzem un per un, segurament els tres d’avui eren més que evitables però, com se sol dir, el futbol és un joc d’errors. Ja no som la millor defensa del grup… El mateix Manolo ho deia encabat el matx: “Avui hem perdut el partit des de la defensa”. Una circumstància força estranya fins ara –creieu que la baixa de Robusté s’ha notat massa?–, i que esperem que tan sols sigui un parèntesi.
 • Noms propis: Oliva segueix a la seva, 8 gols les últimes 6 jornades –avui amb una mica de sort, sí–, però potser aquesta tarda hi ha noms més interessants a destacar. Com heu vist el retorn de Musa al carril esquerre? I el paper de Parera? L’actuació de la defensa d’avui m’ha grinyolat una mica, però també s’ha de tenir en compte el factor ambiental… Suposo que, com tots penseu, m’ha semblat que el partit canviava radicalment amb l’entrada d’Iván Agudo. Era un canvi arriscat -i encara més la posterior entrada d’Agus Alonso i de Bruno, a qui hem vist massa poc-, però necessari amb el 3-1. En el fons, potser podríem deixar l’actuació d’avui en una ensopegada, donades les circumstàncies, i girar full des de ja. Pel que fa als fitxatges, i amb tres setmanes de mercat, tot pot passar, però el que sembla segur és que no hi haurà un desembarcament de fitxes com en temporades anteriors…

jornada-20-lleida-esportiu-badalona

Morales no ha tingut una de les seves millors tardes… | Foto: C Lleida Esportiu

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

27 responses to “LLEIDA 3 BADALONA 2

 • juan antonio 1

  se perdio por los fallos defensivos que tuvimos ( como se nota robuste ) la niebla no es escusa.en el campo se veia bien.la tele es diferente.el portero del lleida tambien paro tres goles cantados.contra el hospi hay que ganar que tampoco no los pondran facil.

 • Anònim

  Bueno todo y el resutado decir que no he visto mal al equipo exceptuando la defensa que no se si se ha visto afectada por las condicieones del tiempo, pero hemos jugado bien en nuestra linea y un troiezo lo tiene cuaquiera. VAMOS BADALONAAA

 • juan antonio 1

  yo tambien pienso que se a perdido por nuestros fallos defensivos ( como se a notado la falta de robuste ) la niebla no es escusa en el terreno de juego se veia bien.el portero del lleida evito el empate o la victoria nuestra.contra el hospi tampoco sera facil ganar.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  La baixa d’en Robusté possiblement s’ha notat, però amb aquesta boira estic segur que amb ell tampoc s’hagués donat un canvi radical. No hi havia en Robusté, però sí que hi eran en Morales, en Moyano, en Coch, en Grima…., tots ells estan fent una gran temporada, igual que en Robusté, però avui cap d’ells ha tingut el seu dia.

  Jo no li donaria molta importància al resultat d’avui, veníem de bastants dies sense jugar, i avui s’han trobat amb aquesta boira que no convidava gaire a jugar. El Lleida ja porta dies entrenant amb boira i és llògic que s’adaptin millor a ella.

  En Mussa no l’he vist que desentonés més que els altres companys, però cada vegada el veig més lluny del crack que em va il·lusionar quan el vaig veure els primers partits. I amb en Parera em passa el contrari, els primers partits que el vaig veure vaig pensar que no tenia prou categòria per jugar a Segona B, però cada vegada el veig millor. No per ser titular, però sí per cubrir alguna baixa esporàdica com avui.

 • Albatros

  De momento, los resultados algo han ayudado y acabaremos la jornada continuando en posiciones de privilegio.
  Se escapa un poco el Alcoyano con su victoria, pero los perseguidores (excepto el Villareal-B), poco o nada han recortado.
  Por lo tanto, todo queda en un pequeño tropiezo “entre tinieblas”, que no debe apartarnos de la positiva trayectoria que llevábamos. Ya se sabe, es lo que tienen los llamados parones cuando estás en buena dinámica. Pero bueno, nada que un triunfo contra el CEL’Hospitalet no pueda mitigar.
  Personalmente, me preocupa, más que la puntual derrota, el estado de forma de algunos jugadores. También la escasa o nula participación / aportación de algunos de los integrantes de la plantilla. El miércoles, seguro que tendrán su oportunidad; por lo tanto, a ver si la aprovechan y reivindican su mayor presencia.
  Lo que sí creo es que, si queremos rentabilizar la excelente primera vuelta, han de llegar refuerzos. Está claro que el aterrizaje será más reducido que en eneros anteriores, pero dos-tres jugadores han de llegar. Espero que la economía lo permita y los responsables deportivos así lo vean y hayan realizado o estén realizando bien su trabajo. Sería una pena desperdiciar la oportunidad y lo que puede ser un año importante para la entidad.
  Amunt CFBadalona..!!

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Analitzat com ha anat la jornada, crec que podem estar moderadament contents. Derrota que pot entrar en les travesses en un camp difícil -encara més en les condicions de boira- i els perseguidors que no estan en un moment gaire esplendorós. La nostra amenaça serà el Mestalleta i el Villarreal B, dos equips de molt de nivell. Jo no descarto que l’Hércules tingui altibaixos, aixina que considero que hi ha 4 competidors per a 2 places, ara mateix. S’haura de lluitar dur.

  Els que pugueu anar a Montigalà dimecres a fer el cafetó veuran com planteja en Manolo l’eliminatòria, i si comencen a despertar algunes peces de la plantilla.

  En fi; tranquil·litat, bons aliments… i AMUNT BADALONA!

 • Oscar

  Hola,
  L’entrada per dimecres es lliure?

  • L'escapulat

   Sí, Óscar! Copa RFEF de moment sempre ha estat lliure l’entrada.
   Potser al nou estadi, si passem a 1/4, ja no. Però dimecres és gratis 100%.

 • L'escapulat

  Avui al Diari de Badalona “filtren” alguns dels principals del conveni que se sotmetrà a votació el dia 18.

  Què en penseu?

 • Anònim

  Un altre partit que no es convoca a Luis Arellano algú sap el motiu????

 • Anònim

  Deu estar leionat del día del Poblense, per aixo ha jugat el porter del juvenil.

  • L'escapulat

   Exacte; de fet a Lleida ja va viatjar el juvenil, Dani Pérez, que, per cert, avui ha complert més que bé quan ha hagut d’intervenir.
   Molt bona nota pel nano!

 • xavi

  Us voldira fer una consulta. Fa molts anys que soc soci/abonat, però aquest any per una cosa o altre ,no en vaig treure el carnet.
  Sabeu si per la segona volta (com altres anys) hi un pase de 25 €?. o amb el camp nou la cosa canvia??.
  Moltes gràcies per la vostra ajuda.

 • Anónimo.

  Dirígete a las oficinas del club, que es donde te informarán correctamente creo que de 5 a 8, el foro no es el lugar adecuado y mas con las novedades del nuevo estadio.

 • Anónimo.

  Teléfono de las oficinas del club 93-3840852.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Doncs aquest any amb tot el tema del nou estadi no s’ha fet cap acció ni anunci d’abonament de la segona volta. A més, cal tenir en compte que fins que el proper dimecres els socis no aprovin el conveni, el club no pot començar a vendre seients ni dir missa.
  Veurem si es fa un abonament de mitja volta (o pels 8 partits que es jugaran al nou camp, vaja, si comptem el de l’Espanyol, que ho dubto). Jo si hagués d’apostar per la data d’estrena ho faria pel dia 12 de febrer vs. Atlético Saguntino.

  PER CERT! Tal dia com avui de 2011 naixia aquest blog, després d’un Baleares 2 – Badalona 1.
  Moltes gràcies a tots els que heu contribuït perquè segueixi viu. 6 anyets de vida a la xarxa com a projecte personal és per estar ben orgullós!

  G R À C I E S !!!!!!

 • L'escapulat

  Bon dia.

  Ja deveu haver llegit a la prèvia que Bruno Vinicius torna a ser baixa per una microruptura a l’adductor dret. A veure si demà en sabem la durada, però estic una mica desanimat. Una de les peces clau de l’equip que no acaba de tenir la continuïtat que necessita tot jugador. En fi, salut, paciència i… Gerard Oliva!

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Si es tracta de microruptura, normalment es de un màxim de dues setmanas, per jugar.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Caram, aquest Bruno sembla de vidre. Per sort tenim prou jugadors per no patir per aquesta baixa. Gerard Oliva, Moha, Agus, els dos Ivans, Víctor….. Aquestes baixes han de servir perque tots es sentin importants.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  I felicitats Albert pels 6 anys de l’Escapulat.

 • Anònim

  Que Robusté digui que no s’anirà dóna molta tranquil·litat

 • Carlos

  Con razon ayer en el entrenamiento no lo veia a Bruno,no veas que mala suerte.
  Tambien vi como dijo anteriormente alguien en el blog que sigue entrenando el jugador Aimar Moratalla,lateral – central ex-llagostera,que a punto estuvo de fichar en verano pero se fue a la liga finlandesa.A ver si lo fichamos que vendria muy bien y un mediocentro.
  Ahora toca ganar mañana si queremos dormir en playoff.VAMOS BADALONAAA !!!!

  • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

   Efectivamente, Aimar Moratalla estuvo entrenando (lo solicitó él), aunque no es de interés por parte del Badalona.Esta semana se estaba intensificando las conversaciones con cuatro jugadores, posiblemente con los cuatro, por si fallaba alguno, tener otra opción.Parece que vendràn un mínimo de dos, y si cuajan tres de los cuatro, puedo deciros, que darían un poco màs de color al equipo.Yo sé el nombre de tres de ellos, pero no puedo decirlo (prometo hacerlo en caso de que no fichemos alguno de ellos).Ya en pretemporada mencioné el fichaje inminente de un delantero centro (que estaba para fichar aquella misma noche) y que a ultima hora firmó con otro equipo, por lo que quedé mal con este foro.
   Lo que sí puedo deciros que tres de los cuatro con quienes se hablaba, eran para reforzar el medio campo.Haber si la próxima semana tenemos noticias.

   • Carlos

    Estuvo suena a que no esta y ayer tarde estaba como uno mas,estuve yo alli y lo vi

    • Salvador Ferrer (abans "Gaviota")

     Aún entrena?No hay como estar presente para que sea cierto.Esperemos en qué queda lo de Aimar.Gracias por la información.